O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE TO INCEST, NEBO NE? PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 srpen 2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se jako incest považuje i to, že když by si vzala matka mého přítele mého otce, jak to bude tedy mezi námi? Tudíž pokud sice nemáme stejnou krev, ale díky manželskému svazku mezi našimi rodiči, bychom se stali nevlastními sourozenci, tak jestli by se náš vztah bral jako incest? Děkuji, VERONIKA

 

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

Milá Veroniko,

 

      vzhledem k tomu, že oba máte zcela rozdílné biologické rodiče, tak i když byste se díky sňatku vašich rodičů stali nevlastními sourozenci, žádný incest páchat nebudete :-))). Příbuzenské svazky jsou netolerované výhradně kvůli tomu, aby se neutvrzovaly špatné geny... Bohužel, všechny "vady" se totiž nejurputněji dědí... Nu, ale vy nic společného nemáte - snad, pokud bys si svého přítele vzala za manžela, byste měli všichni stejné příjmení :-))).

 

d@niela

 

 

     

Komentáře (4)add feed
stejné příjmení? : endymio
to asi ne smilies/smiley.gif
srpen 07, 2012 11:46
Nojoooo, to se mi zas něco povedlo :-))) : d@niela
to jsou tyhle zašmodrchané rodinné vztahy :-)
smilies/grin.gif
srpen 07, 2012 12:33
... : deeres
I to se stane. Kdysi jsem měla v práci kolegyni, která si vzala svého nevlastního bratra.S nevlastním bratrem nebyla pokrevně spřízněná, její otec tři děti své nové manželky, předtím vdovy, adoptoval. Dlouho jsme neměli tušení, že se nám Maruška provdala, protože se jmenovala stále stejně. Teprve, když přišly podpisové archy na daně, tak si sekretářka všimla, že tam má napsáno v kolonce stav - vdaná.
srpen 07, 2012 12:45
moji kamarádku kdysi odmítali oddat, : alik puntik
neb se za svobodna jmenovala Uhrová - v té době byla rozvedená a jmenovala se jinak, její nastávající se jmenoval Uher Antonín a jeho matka Vlasta Uhrová, stejně jako kamarádčina maminka a kamarádčina sestra. A nebyli vůbec příbuzní...prostě to byla shoda jmen.
srpen 07, 2012 13:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]