O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TRAMPOTY SPOLUMAJITELŮ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 červen 2012

Dobrý den, mohli byste nám poradit? Jedná se o náš rodinný dům. Jsem podílovou spoluvlastnicí  (domu a parcely)  spolu se svým otcem a dvěma sestrami. Otci patří polovina domu plus jedna čtvrtina parcely, nám dcerám patří jedna osmina domu a jedna čtvrtina parcely - každé. Bydlím zde společně s přítelem a dvěma dcerami. 

 

 

 

 

     Mimo nás a otce tu bydlí ještě jeho 17letá dcera se svým přítelem.

 

      A nyní ten problém: jelikož chtějí, abychom se odstěhovali, ale nechtějí nás vyplatit, tak nás psychicky terorizují. Vůbec nedodržují noční klid (nestudují ani nepracují, takže jim to nevadí), celou noc hraje nahlas hudba, bouchají dveřmi, atd., prostě vůbec neberou ohled. Naopak nám sprostě nadávají, jednou dokonce zavolali policii, že se jim ztrácejí věci a peníze...


     Také nás obtěžuje každodenní zápach z jejich bytu, neboť stále větrají do chodby. Nepříjemností je s nimi mnoho - třeba vybírají všechnu teplou vodu, takže se pak my nemůžeme koupat. Je to takových sto a jedna nepříjemných maličkostí, kterými nám znepříjemňují život.

 

      Otec si našel přítelkyni se třemi malými dětmi, která tady sice nebydlí, ale pravidelně si k němu jezdí dvakrát v týdnu vyprat dvě ohromné tašky prádla. Přitom ale platíme všechny poplatky na polovic... zkrátka je to k nevydržení. Pomalu se už bojíme chodit domů. 

 

     Proto prosím, jestli mi můžete poradit, jak se mohu bránit nebo si musíme nechat všechno líbit?

 

Mnohokrát děkuji za odpovědi a rady

LEONA

 

 

 

Komentáře (5)add feed
Jéžiš, s tímhle si neporadíte??? : Sinix
Říká vám něco přísloví "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá"?

Pokud zvládnou bouchat dveřmi a pouštět nahlas hudbu celou noc, pak předpokládám, že ráno spí... V noci bych na ně tak 2x - 3x zavolal policajty, že rušej noční klid a vodu bych jim pouštěl do kanálu taky. Sice se to prodraží i tobě, ale myslím, že víc to naštve je.

No a až by na mě naběhli, tak bych jim řekl s klidem: "Chcete abych odešel? Klidně, ale vyplaťte mi můj podíl. A cenu pěkně podle odhadu."
červen 25, 2012 15:24
... : Macesska,
A tak co byste tam bydleli - vždyť můžete svou půlku místností pronajmout třeba nějakým pracovitým Ukrajincům...
červen 25, 2012 16:50
Nebo : Ivča
kulturním a společenským Romům... smilies/grin.gif
červen 25, 2012 18:16
Postup : Dirk
1. Nechat si zpracovat odhad ceny nemovitosti
2. Prostřednictvím advokáta jim zaslat návrh na zrušení bezpodílového spoluvlastnictví (ideálně ve variantách já kupuju i ty kupuješ)
3. Podat žalobu k soudu o zrušení bezpodílového spoluvlastnictví (§142 obč. zák)
červen 26, 2012 18:33
Ono to neni tak jednoduche : jitka r
Radite dost blbe,ze by mela Leona pronajmout byt cikanum nebo ukrajincum.Ono to ma totiz jeden hacek ona musi mit svoleni se spoluvlastniky bohuzel.
Tak nejak jsem se o to zajimala,protoze i ja mozna budu ve stejne situaci jako Leona stehuji se totiz ke svemu otci a bratrovi.
červen 27, 2012 20:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]