O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

U STOLU JÁ, V LOŽI ON - CO S TÍM? - II. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 červen 2012

Četl jsem všechny ty vaše názory a rady. Něco se mi líbilo, něco ne. Alespoň jsem měl hodně důvodů k přemýšlení o tom, co dál. Jestli to má cenu, všechno vymazat a začít znova, jestli to tedy vůbec půjde... Hlavně mne mrzí, že to nakonec vypadá, že jsem na vině jen já. Podle ní, aspoň.

 

 

 

 

 

      Cítím se podřadně, jako eunuch. A to opravdu nepřidá. Přemýšlel jsem o tom, jestli by snad nebylo lepší, kdybych se to vůbec nedozvěděl. Navenek to vypadá, že je u nás všechno v pořádku. O víkendu tu byli na návštěvě její rodiče, všechno probíhalo, jako když se vůbec nic nestalo. Já si taky ani neumím představit, kdybych tohle všechno měl probírat s někým z příbuzenstva. Když tak na to myslím, spíš si začínám uvědomovat, že to asi spěje k rozvodu. Musel bych ho nejspíš podat ale já.

 

      Ona je spokojená, doma všechno klape a já z toho mám čím dál tím větší deprese. Každopádně, rozhodl jsem se a objednal jsem se ke dvěma doktorům. I k psychiatrovi, asi budu potřebovat něco, co mi trochu pomůže nemít tak černé myšlenky. Dám vám vědět,

 

KAMIL

 

 

 

 

Komentáře (9)add feed
... : bb2
To je rozumný krok, začít tím, že uděláš něco pro sebe. Ne pro nikoho jiného, ne kvůli ní. Pro sebe. Až se budeš cítit líp, pak můžeš řešit něco dalšího, třeba váš vztah. Ale k tomu je třeba obou. A může se stát, že terapie zabere ve všech směrech, takže ti uvolní mysli i tělo a ty najednou zjistíš, že tě to až tak netrápí, že nejsi na ní závislý a že ti bude dobře i bez ní, kdyby na to došlo. Budeš schopen nadhledu a uvidíš váš vztah v jasném světle. Možná tě napadne, jestli není sobecká, když to na tebe hodila jak deku a byla spokojená s tebou na peníze a rodinu a s ním na sex. Nebo bude všechno jinak. Ale tohle je podle mě nejlepší možný první krok v situaci, v jaké jsi a při tom, jak se cítíš.
červen 15, 2012 00:55
... : bb2
teda, pokud to chápeš tak, že to je práce na tom, abys dobře zvládl všechno, co přijde. Ne pokud si maluješ, že pak se všechno otočí, zlepší váš vztah, že to stojí jen na tom, jak ty uspěješ v terapii, že když dost, tak ti ona pak padne do náruče a budete zase šťastná rodinka navěky
Může to tak být, ale je to skoro z říše pohádek...Ono totiž, pokud by s ním byla opravdu jen kvůli sexu, pak to musí být docela jiný sex než jaký kdy byl nebo bude u vás. Bude jí to chybět. Aspoň do přechodu ;-) pak už by mohl být klid ;-)) A pokud v tom je i něco víc než sex, pak bych ti její návrat k rodinnému krbu ani nepřála, dala by ti to pěkně sežrat.

červen 15, 2012 01:00
Kamile, : Sinix
tak samozřejmě, že pokud se budeš chtít rozvést, budeš to muset podat ty. Ostatně problém nemá ona, ale ty; takže ty to budeš muset vyřešit.

A Alenu si vůbec nepřipouštěj, podle ní jsou všichni chlapi vinni tím, že se narodili, to je jejich největší zločin. Ostatně, podle ní URČITĚ zahýbám své ženě i já, a to ani neví, jestli vůbec nějakou mám! smilies/grin.gif smilies/grin.gif Jak ti tu někdo napsal, kdybys sem napsal jako ženská a místo Kamil ses podepsal Kamila, už by ti dávala návody, jak ho zabít, aby to vypadalo jako nehoda a nešel jsi sedět. smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
červen 15, 2012 08:19
No já nevím Kamile : wendy
určitě je dobré něco začít dělat, ale žádný doktor ti nedá odpověď ani klid, pořád se tím budeš užirat. A ona nic měnit nebude, ona je sobecky spokojená.
Řešili jste už, zda by jí víc vyhovovalo, kdybys teda byl s ní víc a víc se jí věnoval - ale měli byste míň peněz ?
smilies/wink.gif smilies/shocked.gif
červen 15, 2012 11:18
A to ona : Zdena
to řekla (i s kým) a pokračuje v tom? No to je teda vofouklá, to bych s ní udělala krátký proces. To jsi teda Kamile pěknej vůl, promiň. smilies/angry.gif
červen 15, 2012 11:48
Kamile... : Karlos...
Slíbil jsem, že nebudu vulgární, takže přesně jak Zdena smilies/wink.gif
červen 15, 2012 14:10
Kromě doktorů : Macesska,
doporučuji najít dobrou milenku, se kterou si budete vyhovovat. Minimálně si přestaneš připadat jako eunuch a v manželství dojde ke kýžené rovnováze. V lepším případě si porozumíte i jinak a budeš mít o řadu starostí méně.
Je to ošklivé, ale svým způsobem není nad to, když si ženská chlapa rozvede sama - samotní chlapi se totiž nechávaj strašně snadno oškubat a brečej, až když je pozdě.
A už jen to hledání bude rozptýlení.

červen 15, 2012 15:49
Kamile : Iris
určitě nejsi na vině jenom Ty, tuhle myšlenku si nepřipouštěj prosím.Přece nikdo schválně a zlovolně neboří vztah, do kterého vstoupil dobrovolně a z lásky. Jenže lidé chybují a pak se věcí nějak pokazí z různých důvodů, třeba kvůli tomu, že si lidé včas neřeknou, co je trápí a co jim vadí, co jim nejde, co by chtěli.

Není správně hned házet kolektivní vinu na všechny chlapy nebo ženské, každý soudí podle svého. Já byla opuštěna a zraněna chlapem, ale jsem matkou dvou dospělých synů a už jsem prožívala zklamání a rozchod i s tím svým starším, a vím tudíž, že i kluci pláčou.
Myslím, že s doporučovanou milenkou bys momentálně nebyl stejně ničeho schopen, ale to je normální v Tvé situaci, potřebuješ čas a také odbornou pomoc, není to nic špatného.I když rozptýlení není na závadu, ale vím, že je to těžké, když myšlenky utíkají jinam.
Moc Ti Kamile držím palce a ozvi se, i.
červen 16, 2012 09:17
nicméně bych ráda věděla, : alena puntíkovaná
jak bys jednal ty - v opačné situaci. To jest, ty bys mohl a chtěl a velmi chtěl...a ona by z nějakého - třeba zdravotního důvoduý nemohla. Jak bys tu situaci řešil ty. Taky jsi neřel, co vlastně ke své ženě cítíš....mluvil jsi jen o sobě, tedy jaký jsi chudák a jak ti všichni ubližují. Postrádám ve tvých příspěvcích objektivitu. Přeji ti skutečně výborného lékaře, který ti pomůže.....snad není pozdě.
červen 16, 2012 19:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]