O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VIRTUÁLNÍ NEVĚRNÍCI - JAK NA NĚ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 květen 2012

Trochu oživím starou diskuzi na téma "Virtuální nevěrník", protože po přečtení úplně prvního příspěvku od Katky jsem padla naznak - jako bych to psala já :-o!!! Ve stejném sledu: přišel Google Chrom - mazání sušenek - druhý manžel ajťák (a propos - první chlastal extraligu) - lide.cz - stránky holek a chat - časté připojování a to dokonce v době, kdy si musel šetřit baterku.

 

 

 

 

     Nakonec jsem si tam vytvořila účet Manželka a z něj mu napsala, že už toho mám pokrk a ztropila scénu.  Sliboval, kál se, jak to pro něj nic neznamená a že toho určitě nechá a jak mu na mě záleží. Ok. Zařekla jsem se že už to ani kontrolovat nebudu a na chrome zanevřela.

 

     Uplynuly celkem pohodové 3 roky. Šla jsem se včera večer přihlásit na seznam na mail, ale už tam byl přihlášený někdo jiný (manžel byl ve sprše). Dcera, napadlo mě (má 10). Přelítla jsem očima názvy a začátky mailů a došlo mi že TOHLE teda dcera nebude.

 

      Tááákovejch prasáren jsem se dočetla... A taky spoustu detailů z jeho i našeho intimního života - i to jak si ho manžel vyhonil - tuhle a támhle. A jak si to dělala ona, a co si přitom představovala.

A všechno směrované jediné osobě, kvůli které zřejmě ten účet existoval.

 

     Oči mi lezly z důlků, protože tohle byl teda těžkej kalibr. Hlavně proto, že jsem se s ním vždycky v posteli.. no musím to říct.. poměrně nudila. Nereagoval ani na návrhy společně sledovat porno, ani na tu a tam pokoutně zakoupené pomůcky všeho druhu. O sexu jsme se moc nebavili, byť bych kolikrát ráda. Říkala jsem si, holt je takový, nebere ho to. A najednou bác - v mailu  se to hemžilo takovejma prasárnama, bohužel, ne pro mě.

 

      A teď? Babo raď.

 

      Sliby, že už si účet zrušil? Fajn, bude jinej. Že mě miluje? Tak proč to dělá? Že ji nezná a znát nechce. (Nezná :-o? Když o ní ví, že musí s malým k doktorovi a pak si ji vyhoní? Když se jí druhej den ptal, jak bylo u zubaře? ¨Tohle je přece už vztah, nebo se pletu?)

 

      Koukala jsem do různejch diskusí a zjistila, že názory chlapů a ženských na tohle téma se hoodně liší.

Obě strany se dost diví, že to ta druhá strana nechápe. Všichni se shodují na tom, že fyzická nevěra je oproti tomuhle rozdíl. Že si to ty ženský nemají tak brát.

 

      Ha - chtěla bych je vidět na tomhle místě, samečky. Bohužel mi tahle zábava vůbec nic neříká, takže z toho nic nebude.

 

 

Bolí to a hlavně nevím kudy z toho ven, důvěra se porouchala.

Nevíte o nějakém dobrém servisu?

 

KATKA

 

 

Komentáře (17)add feed
Pes který štěká nekouše. : babi
Váš manžel nedokáže o sexu mluvit s manželkou.O to víc se předvádí před cizí ženou,natřásá peří.Dříve,když nebyl internet, někteří chapi byli až protivní svými sexuálními návrhy.V řečech byli přeborníci,v posteli nuly.A teď mají možnost ohromovat.Kdyby došlo k fyzickému kontaktu,myslím že by se propadli hanbou.Servis hledejte v pořádném milenci.
květen 07, 2012 12:20
babi : Iris
já myslím, že to není tak nevinné, však se dnes už i odborníci dohadují, zda jde o nevěru v pravém slova smyslu, či ne Já tedy myslím, že ano.Protože znám lidi, kteří virtuální sex prostě považují za sex a hotovo.A konzumují ho rádi v situacích, kdy třeba nemůžou praktikovat sex s partnerem naživo.A uspokojuje je. V tomhle případě je ale jeden partner,tedy Katka, nespokojená a zraněná, zatímco ten její dělá tohle s jinou nebo jinými.

Nevím, jestli jí uspokojí myšlenka, že si může narazit milence, no a na vituální sex jistě chuť také určitě nemá.
Katko, chápu, jak Ti je. Mně stačila přečtená "vlhká" SMS určená jiné, je to odporný pocit. smilies/sad.gif
květen 07, 2012 13:47
... : RV
babi: smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Myslím si to, co babi. Zřejmě bych začala svým mužem opovrhovat. A ne proto, že by mě zranil (tohle je spíše směšné). Pro začátek bych začala tvrdě vyžadovat to, co tak barvitě popisuje, v naší posteli (i v naší komunikaci). A dál? ... Vše ukáže čas.
květen 07, 2012 13:57
... : Karlos...
To je zralý na to, kopnout ho do prdele... smilies/shocked.gif
květen 07, 2012 14:03
katko : romanB
vyslo mi, ze jsi mu o nicem jeste nerekla, tak to udelej taky - proste se s nekym domluv, nebo si zaloz druhy mail (jakoze toho "tveho" milovnika), cca v rozsahu mesice si napis, tak desetkrat denne, poradne odvazane. Nejlip kdyz se v tech mailech hodne casto zminis o tom, ze ted to konecne ma grady, a ze ten tvuj je uplne sexualni idiot. A pak mu to predhod na obrazovku ty. Myslim, ze pak uz budes vedet, co delat.
květen 07, 2012 14:04
Karlosi jo : romanB
ale jeste bych mu to dal vyzrat
květen 07, 2012 14:05
Tohle není jen virtuální : Leontýna
prostě jsi mu přišla na milenku a lítá v tom až po uši, když jí musí ještě psát prasárničky v mezidobí, kdy se nemůžou vidět. Bohužel radu na to nemám. Jedině se od něj citově odpoutat, aby to nebolelo.
květen 07, 2012 15:22
Virtuální sex JE sexem. : přece já
Proto bych vnímala manželovo chování jako nevěru - a se všemi důsledky z toho pro něj i pro Vás vyplývajícími.
Záleží na každém z nás, zda chceme a budeme nevěru provozovat, tolerovat nebo přehlížet.
Žádná lehká situace...
květen 07, 2012 15:22
oni si takhle zdvhají sebevědomí : alena puntíkovaná
a dokazují si, jak jsou žádaní. Kdyby měli v praxi předvést, to čím se tam vytahují, budou namydlený. Ale fakt je, že kdo na to má mít nervy, že jo. Pak mají špatný svědomí, který si kompenzují tím, že hledají vši na vás.Na to, abyste odkontrolovávala, jestl si s těma ženskejma jen píše a nebo jestli toho není víc, tak na to nervy ani čas. Jedině se na to fakt vykašlat, pustit "donšajna" k vodě a najít si někoho normálního.
květen 07, 2012 18:09
Katko, : Magdalenka
já bych to brala jako takovej ventil. Jasně, že má tvůj chlap nízké sebevědomí, jinak by sex s tebou provozoval a nekecal pouze a ještě k tomu vynášel z domu vaše intimčo. Nebo by ho provozoval jinde a le v reálu. Jiná věc je, že ty bys mu asi ty "prasárny" jak sama nazýváš, netolerovala, nabo ho za ně neobdivovala. A to je to, co on právě potřebuje. Aby se v něm někdo vzhlížel a bral ho i s těma kecama. Před tebou se je asi bojí vypustit z pusy. Takže myslím, že by sis měla nejdřív v sobě ujasnit, co vlastně chceš. Jestli ti víc vadí, Jsi jeho mamina. Takže záleží na tom, jestli ho budeš chtít nadále pro sebe, rodinu, pro život nebo ho budeš brát takového jakej je dnes - nudný patron, nespolehlivý, zahleděný směrem mimo realitu, nesdílivý. No a v případě, že dojdeš k názoru, že o svého chlapa skutečně stojíš, ne že jen zranil tvé ego a ty se potřebuješ hojit, tak bych radila ty ventily začít hledat spolu. U láhve dobrého vína, v příjemném posezení v baru nebo třeba v tanci, masážích, erotice.
Jestli jsi rozhodnutá ho jen měnit, dávat ultimata, litovat sebe, vychovávat, tak to podle mě nemáš moc šancí na úspěch. To je fakt lepší jít od válu, tedy pokud jsi schopna se o sebe a dceru postarat...
Myslím, že všechno je důsledek neřeršení jinej věcí ve vašem společným životě a tohle prostě jen únik do světa her, kde ho nikdo neohrožuje, nekonkuruje, ale bere se vším všudy a bez práce a námahy se přizpůsobit.
No každopádně ti to neezávidím, ale je to prosttě realita skoro každého manželství nebo dlouhodobého vztahu. Nemyslím tím ten internet, ale vzájemná nedůvěra, nevěra, nezájem. Udržet si nějak fungující manželství, které oba baví je totiž fakt dřina a neobejde se bez občasných kotrmelců a padů.
květen 07, 2012 20:47
Díky! : ještějednoukatka
Ahoj/dobrý den všem, a děkuju za názory, cením si všech. Už jsem to trochu rozdýchala, vykecala se z toho při lítostivé "kalbě" s kamarádkou a posunula se z pozice raněné srnky do pozice někoho, kdo to chce dál řešit, pokud to ta druhá strana bude ochotná a schopná řešit (zatím teda tvrdí že jo :-/ hm). Vědomá si toho, že to bude běh na dlouhou trať, a s ne úplně jistým výsledkem.

Momentálně to nechci sekat úplně radikálně, protože to doteď byl prostě fajn chlap, se kterým (byť to tak asi z mého příspěvku nevypadá)jsme do vztahu oba investovali hodně, kterej to ale v týhle oblasti momentálně prokaučoval, no prostě posral. Ten motiv PROČ jsme spolu ještě neřešili, protože jsem se na pár dní prostě sebrala a odjela "do lesů" :-), než abych na něj chrlila hysterický výčitky a všechno zhoršovala. Zítra se uvidíme a uvidíme. Prý by chtěl zajít někam do poradny, proč ne.

Mstít se v podobě fingovaných nevěr mi přijde zbytečný a fakt mi to za to nestojí. A s názorem Magdalenky se dílem ztotožňuju (manželství a dlouhodobý vztah je dřina, a nějaký ventil to určitě bude). A taky dílem nesouhlasím (iniciátorem všech "zpestření" jsem totiž doteď byla já, jak i píšu, takže nevím jak jsi přišla na to, že by se toho přede mnou měl bát, a že bych mu ty "prasárny" netolerovala - naopak! ale co je na tom celém k řešení je fakt, že je z nějakého důvodu nesměroval na mě, a ani se o to nikdy nepokusil :-((. Výčitky a vynucování slibu je k ničemu, to vím..
Ale vyrovnat - nějak a pokud možno s vlastním přičiněním - se s tím člověk musí. A to i v případě, že by to celé skončilo rozchodem, i tak je to potřeba zpracovat.

No, taky si to nezávidím, ale mám teorii, že když je něco dlouho dobrý, přijde nějaký držkopád. Tak mi jen držte palce ať se při tom rytí čumákem k zemi té hlíny moc nenahltám. Já vám je příště budu taky držet :-)
Katka
květen 07, 2012 23:19
Katko : Iris
Také se říká, že všechno zlé je pro něco dobré. Třeba si váš vztah vyléčíte. Buď silná, přeji štěstí smilies/smiley.gif
květen 08, 2012 10:04
Hm... : Vodoměrka
jak se tu píše, že virtuální sex není nevěra, s tím bych teda tak moc nesouhlasila... z vlastní zkušenosti můžu říct, že hledat nějaké zpestření a vzrušení na internetu jsem začala až ve chvíli, kdy náš vztah začal být v konečné fázi, ex měl milenku a rodina ho nezajímala... nehledala jsem ale sex, ale spíš spřízněnou duši, pokec a podobně... teď mám spokojené a šťastné manželství a naprosto nezájem o podobné hledání a vykecávání po internetu... prostě jsem ve vztahu spokojená a nepotřebuju nic hledat, nic ventilovat... udržet manželství mi jako dřina nepřijde, jo, na každém vztahu se musí pracovat, ale pokud by to měla být tak těžká dřina a únavná lopota, že by pak člověk měl nutkání cosi ventilovat a vybíjet se (zejména sexuálně) jinde, tak je asi někde něco špatně a takové manželství zřejmě nebude to pravé pro oba dva zúčastněné...

květen 08, 2012 12:24
Vodoměrko : Magdalenka
Nevím, jestli mluvíš o svém manželství. Myslím vztahym které trvají víc než 2, 3 roky. Tam prostě musí přijít nějaká rána do hlavy, protože jinak by uhnili. Už proto, že život přináší oběma řadu nových podnětů a situací a taky proto, že jsme jenom lidé - tudíž chybující. Samozřejmě nemá to být JENOM dřina, to je jasné. Pokud nějaké sebezapření a úsilí nepřinese sladkou odměnu, pak je to hovadina...
SSouhlasím, že ženská hledá bokovky, pokud jí něco ve vztahu nefunguje a chybí, ale odvykla jsem si to myslet u chlapů. Nevěra je jako nemoc, musíš ji uzdravit nebo se s ní naučit žít. Naštěstí Katka je šikovná a zralá ženská, už si poradí. Nicméně mě zaráží, že to v životě neřeší poprvé, že už předtím jiný partner udělal něco podobného. Někdy vysíláme signály, o kterých ani nevíme a druhého vedeme někam, nad čím pak spláčeme. To je dobré objevit a neopakovat. Proto je fajn, pokud oba budou chtít zapracovat.
květen 08, 2012 15:36
Magdalenko, : Vodoměrka
ano, mluvila jsem o svém manželství... a opravdu trvá už víckrát ty dva - tři roky... ale nijakou ránu do hlavy jsme zatím opravdu nepotřebovali, abychom se probrali a neuhnili... můžu srovnávat a tak vím, že v tom svém manželství, které nedopadlo a nebylo pěkné, tak ta dřina a práce na vztahu (z jedné strany) byla patrná od samého začátku, a ani sebeúpornější snaha by to nezachránila... sladká odměna by měla vždy hořkou příchuť...
květen 09, 2012 09:33
... : Milan II
Dobrý je nápad RV. Tvrdě to vyžadovat v reálu pokud mi v tom něco nbrání!
květen 09, 2012 12:47
na tyhle stránky se člověk dostane - ani neví jak. : alik puntik
před několika letyx jsem potřebovala udat koťátk. Takže mi můj syn ta koťátka nafotil a dal je na internet, přičemž mi poslal link začínající "Http.www.kotatka." ...a ještě další údaje
Já to přeposlal spoustě lidí, protože ty fotky byly skutečně krásné. Ale něco ujsem zvorala, buď jsem něco vynechala, nebo naopak tam byl nějaký překlep - nevím. Ale mělo to ohromný úspěch, psala mi spousta lidí dotazy jako Kde je chovám, čím je krmím a podobn ě. Nakonec jsem si ten link, co jsem ,sama otevřela - a zjistila jsem, že rozesílám nahé děvy v nejrůznějších pozicích. No, hrůza...ještěže jsem toneposlala nějakému dítěti.
květen 11, 2012 09:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]