O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SYNOVY EXEKUCE PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 duben 2012

Dobrý den, mám dotaz za moje rodiče .Žijí ve společné domácnosti s mým bratrem, na kterého jsou uvaleny už čtyři exekuce. Bratr je vedený na ÚP, navíc dluží výživné na svoji dceru. Ale nemá zájem své dluhy splácet. Myslí si, že se vše samo nějak vyřeší... U rodičů už byli dva exekutoři, kteří zabavili jejich movité věci (jako např.motorovou pilu ,křovinořez apod.)

 

 

 

 

     Rodiče si své věci museli jet vyplatit do Přerova. Bratr ale  kromě svých osobních věcí nemá žádný majetek. To však exekutory vůbec nezajímalo a zabavili majetek rodičům. Ti jsou zoufalí a vůbec nevědí, jak se bránit. Navíc bratr má shodné jméno s otcem.

 

     Jelikož se už ohlásili další dvě exekuce, chtěla bych se zeptat, jestli se dá zabránit tomu, aby nebyl znovu zabaven majetek rodičů.

 

 

Děkuji za odpověď,

KATEŘINA

 

 

Komentáře (3)add feed
... : bb2
znám podobný případ, kdy syn doplácí na otce zavaleného dluhy, který má navíc stejné jméno. Jediné možné řešení pro něj - odstěhovat se z bytu, který má otec v nájmu.

Jediné možné řešení pro tvé rodiče vidím ve vyšoupnutí bratra na zdravý vzduch, teď už je jaro, neumrzne, a rychlé přehlášení TP na MÚ, a obstarání si u spřátelených sousedů dobrozdání o tom, že u rodičů jejich syn už nežil dááávno před úřední změnou adresy
Neuškodí na schránky vylepit na počítači napsanou informaci o tom, že pan XY na této adrese nebydlí, trvalé bydliště zde nemá, fyzicky se zde nezdržuje od (půl roku zpátky), majetek zde žádný nemá a korespondence nechť je mu zasílána na adresu...
Možná se tím nezabrání tomu, co už probíhá, ale dost pravděpodobně se tím zabrání tomu, co ještě proběhne. A pokud chlapec bude mít stále doma střechu nad hlavou, teplou vodu a skývu chleba ve spíži, tak se bude držet doma a proběhne toho ještě hohodně.
duben 16, 2012 16:08
... : bb2
hoho
duben 16, 2012 16:20
trváme na zrušení soukromých exekutorů : Ladi
www.exekuce.estranky.cz
nebo
https://www.facebook.com/groups/258890107463993/
duben 19, 2012 08:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]