O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROVINILÝ MILENEC PDF Tisk E-mail
Středa, 25 červenec 2007

 Když tak čtu o nevěře, rozhodla jsem se přidat i svůj problém, který mě právě ničí. O to víc, že se netýká jen mě. Jsem rozvedená, je to už devět  let, mám sedmnáctiletou dceru. Před pěti léty jsem se seznámila s jedním mládencem. Bylo to na jednom školení a já, která si říkala "už nikdy víc", jsem zahořela jak papír. Průšvih je, že můj přítel je o dost mladší než já. Konkrétně o dvanáct let...

 

 

Je mi teď sedmatřicet, a věřte mi, těch pět let za mnou je neuvěřitelných. Kolikrát jsem zprvu jeho lásku odmítala, to už si ani nepamatuju. Ale pak jsem se rozhodla. Přijalo ho i moje okolí a já zase byla šťastná. Vlastně tak, jak nikdy předtím.

 

     Těžko to ze mně leze, ani napsat to nejde. Nikdo zatím neví, na co jsem přišla. Jen se snažím tomu zabránit. Ale budu muset co nejdřív všechno vyřešit. Poraďte mi, asi nic podobného neznáte, ale snad budete mít nápad, jak to udělat, nezničit domov a nezničit sebe. Zjistila jsem, že s mým přítelem spí moje dcera... A je to venku, teď mně odsuzujte, nebo mi raďte. I když všechno vypadá strašně jednoduše, jednoduché to rozhodně nebude.

 

Tami

Komentáře (18)add feed
na tobě není nic k odsouzení, : bb
a i ti mladí se zachovali jako - děti smilies/smiley.gif. S přítelem to ukonči, pokud u tebe bydlí, vystěhuj to, se 17letou dcerou bych promluvila o tom, že zamilování chápeš, ale přece jen by jí normálně mělo vadit, že spí se stejným chlapem jako její matka...a že pokud jí snad miláček vykládal něco jiného, tak lhal. Ale že se na ni nezlobíš, s ním jsi to ukončila a ona ať si to promyslí a vyřeší po svém, o mámu že nepřijde. Pokud můžeš, dopřej si pěknou dovolenou s kamarádkou u moře, ať se trošku vzpamatuješ. Ale rozhodně to řeš, nejsi přece matka - děvka.
červenec 25, 2007 09:31
... : bb
"I když všechno vypadá strašně jednoduše, jednoduché to rozhodně nebude." ...bude to takové, jak se rozhodneš, v tomhle případě bude vše záležet na tobě,ty musíš být ta silnější, protože jsi především máma, a celý život budeš, a to co teď dcera v 17 bere nějak, bude ve 40 brát jinak, a to, jak se teď zachováš, ovlivní váš vztah ale hlavně její postoj k mužům, k partnerství. Mladí hřebečci, co hledají zralé hrozny, přijdou a odejdou, dceru máš jen jednu.

červenec 25, 2007 09:36
To se stalo i u nás v domě, : libuna
mojí kamarádce. Ale tam byla spíš na vině právě její dcera. Je to prostě ta příležitost, dva mladí lidé doma, sami, postel poblíž... Je mi to moc líto. Dej vědět, jo?
červenec 25, 2007 11:26
Zasloužil by pár facek : wendy
a to jsem prosím humanista ! smilies/sad.gif
červenec 25, 2007 12:14
a jak jsem se rozzlobila,tak jsem to odklikla... : wendy
Píšeš, neví to nikdo. Takže tě to teprve čeká. Říci to jemu i jí - nezáviděníhodné. Zhroutila se ti láska a ještě ke všemu nemůžeš tu druhou nenávidět. Co na to říct ? Život píše scénáře ! A ty musíš být ještě ke všemu teď ta silná. JAk se dcera zachová ? Bude mít pocit studu, provinění, nebo ne ? Ale jak píše bb, dítě má přednost - takže hodně sil a ozvi se. Jednou přijde ten pravější.
červenec 25, 2007 12:19
Mas za sebou pet nadhernych let.. spousta zen neprozila to, co Ty.. : mila
no a ted nastal problem a je treba ho resit. Asi bych to s pritelem ukoncila a rekla mu, at se odstehuje. Zakazat stykat se s dcerou mu nemuzes, bude se s ni asi stykat potaji, ale uz to nebudou mit tak jednoduche, jako kdyz bydlel u Tebe. Ja vim, ze to ted vypada strasne, ale je Ti teprve 37 a urcite jsi v duchu vedela, ze tenhle vztah s velkou pravdepodobnosti jednou krachne. Tak at to boli co nejmin a neboj, cekaji Te jeste dalsi pekne roky.
červenec 25, 2007 12:21
Teda, : Lotka
nevím, jestli je to náhoda, ale poslední dobou jsou tu příběhy, který by ani sebelepší spisovatel nevymyslel. Ať v dobrým nebo špatným.
K problému - od začátku jsem tušila, o co jde, 17ti letá dcera a 25ti letý přítel... Nikdy bych nevěřila, že se to nestane, kdybych žila podobný příběh. Naopak bych to očekávala... Dva mladí lidi... to by příroda musela přestat vládnout světu a lidi by museli dát trochu víc na svědomí. smilies/wink.gif
červenec 25, 2007 13:28
Vždy to záleží na nás : Hani
ženách. I kdyby muž chtěl nevím jak, žena musí souhlasit. Pokud ji tedy neznásilní. Takže dcerka souhlasila. Otázkou je, jestli ho svedla ona. Já bych to tak docela viděla. Nevíme, jaký vztah mají k sobě "rivalky", jestli dcerka nežárlila...Třeba to je její první láska (ta si dá málokdy poručit).
V každém případě to poznamená všechny.
Možná by to chtělo dcerku nanavigovat sem, na Kudlanku, aby si trošku početla, takové poučení do života.. smilies/wink.gif
A pak si s ní o všem popovídat..
červenec 25, 2007 14:02
no trochu to svědčí o morálních hodnotách : Inka
Tvého přítele, že může spát s Tebou i s Tvou dcerou, aniž by se nad tím jakkoliv pozastavil.
červenec 25, 2007 15:21
kudlanky : kolemjdoucí
co tam pořád plácáte o zamilovanosti, první láska a já nevím co ještě. Máte některá doma takhle starou slečnu? Tak se jí proboha zeptejte. Ona totiž tahle generace lásku a sex nemotá dohromady. Mám chuť na kluka, tak se s ním vyspím. Tečka. A co se pána týká, jak správně pravila Hani, on ji určitě neznásilnil. Nedělejte z toho vědu, slečna do něj určitě zamilovaná není, za pár let si na něj ani nevzpomene. A to že se pán otočí za nějakou mladší nejspíš maminku čeká dříve nebo později tak jako tak. Takže, jak psala Míla, ať je ráda za ty roky co jim to klapalo. Jo, a co stím teď? Normálně v klidu ji oběma najednou říct, že o tom vím a že se mi to nelíbí. A jestli je třeba nenapadlo, že mi tím hrozně ublížili. A zklamali mně. Oba.
červenec 25, 2007 18:14
Ja bych teda celou generaci nehazela do toho sameho pytle... : Alena P-H
Ma dcera ma 20, a i kdyz je obcas strelena jak v takovem veku mladi lide byvaji - urcite lasku a sex spojuje dost moc. A jeji kamaradky take nejsou o moc jine. Z toho bych vyvodila, ze i kdyz mnoho mladych jsou co se tyce sexu lehkovazni, mnoho jinych neni.
Jiste neni uplne v poradku, ze se dala zlakat a sexuje s partnerem sve matky. Ale urcite je to matcin milenec, ktery nese vetsi(o moc vetsi) podil zodpovednosti.
Ale to uz neni dulezite, dulezite je pro Tami, ze obdobi druheho jara s maldsim milencem je pryc a ona ted musi zvladnout situaci a pomoct i dceri udelat to same.



červenec 26, 2007 01:57
Šikovnej klučina... : tippler
tuším se tomu říká "Grand slam" :-)
červenec 26, 2007 08:20
výklopníku, výklopníku, : wendy
šikovnýmu na to nepřijdou.
Vy kluci jste holt sportovci od přírody... smilies/cheesy.gif
červenec 26, 2007 09:46
výklopníku : kolemjdoucí
na Grand Slam mu ještě jedna chybí, ta nejtěžší....(i když jak kdy...)
červenec 26, 2007 13:16
Kolemjdoucí : tippler
Ale 17letá a 37letá pod jednou střechou, to je každopádně výkon, ne? No jo, no...zřejmě slušnej oddíl... :-)

Za starých časů, než k nám dorazil feminismus, prý bývalo zvykem, že vydržoval-li si dobře situovaný papá metresu, tato v patřičném věku poskytla úvodní školení panu synovi. V opačném gardu se to nejspíš moc neprovozovalo. Ale že se nám ty časy mění, co? :-)
červenec 26, 2007 20:12
jo jo, to musi bejt jizda! : martin
no, tak on chrape s tvoji dcerou, 17-kou. zazil jsem, ze se dve sestry na stridacku vyspaly s klukem te druhe, ale s dcerou to je jina! zase jde o potvrzeni, se ty 20ky jsou nejlepsi, pevne telo, prsa, vonava p..., no sama radost ! (tady musim vzpomenou jednu studentku, co si takhle o prazdninach prividelavala a dodnes na ni s 'laskou' vzpominam). tobe je uz kolik - 35? no jo, promin, ale skoro 40 lety uz nebedou ani do pornofimlu, jak mi sdelila jedna jedna mlada herecka, jen tak mezi soulozenim.
a ted k tve dceri: nevyrustala nahodou bez otce? to pak tihnou k tem zkusenejsim. jinak je jeji situace dost nebezpecna, myslim z hlediska psych. vyvoje. jedna moje milenka take tajne mela rad pritele sve matky - ale nespala s nim (zatim). jedine reseni pro tebe je rozchod s v partnerem amodli se, aby tvoje dcerka ve svych 17 to ustala. muze se stat cokoliv, je do nej totiz temer jiste zamilovana a bylo by moc smutne kdyby z lasky k sexu skoncila nekde s sex parku. radim vyhledat pomoc psychologa a s partnerem se okamzite rozejdi - on muze vedet, ze ty vis, ze spolu spite, ale jen pokud se to nedozvi dcera. tej to nesmis rict a jen doufat, ze se to casem zahoji a budete to tom moci nekdy mluvit. vyhledej pomoc a jednej razne, jde o zivot tve dcery. a propo, uz s tim zamilovavanim prestan, vrsis pak jen prus.. na prus..
říjen 27, 2007 03:12
Ke vztahu Tami : Iveta
Jo, Tami, je mi to líto, že toto musíš prožívat. Sama nevím, jak bych se zachovala. Také mám dceru /22/. Píšeš, že jsi už 9 let rozvedená. Nevím proč jsi rozvedená, ale s jistou mohu napsat, že toto je důsledek rozvodu. To se to rozvádí, když jsou detičky malé a pod naším bezmezným vlivem. Kdy nás musí poslechnout. To buď ráda, že máš holku. Kluka by jsi zvládala, vlastně nezvládala. Ten táta /a vlastní/ prostě chybí! Musela jsem si trochu zamoralizovat. Někdy to opravdu život připraví jinak.
Ale vzpomenu tu Sáru Saudkovou, ta "spala" nejdříve s tátou a teď žije s jeho synem a nikdo jí nepodezřívá, že to střídá. A také tam musela být láska.
A hlavně ustálily si "mantinely".
Nešlo by něco takového u tebe?
Ty si ta starší, zkušenější, vydrž to a dej tomu čas, čas to všechno vyřeší a zahojí ...
Moc ti to přeji. Pa
prosinec 29, 2007 20:50
Je mi líto, : Jaguška
čím musíš procházet, ale rychle od něj pryč. Je fakt, teď jde o Tvou dceru. Já bych se sním rozešla, vše utla a dcera ať si dělá co chce. Neradila bych jí. Těžko říct, jestli jemu to vydrží. Já ale nemám problém, co sy týče mužskejch, užila jsem si svý i s city, takže mně je tak jedno, jestli budu sama, nebo s někým.
červen 18, 2009 12:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]