O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČTYŘICÍTKA NA KRKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 září 2011

Ahoj Kudlánci a Kudlanky, jsem věrnou čtenářkou Kudlanky, jen jsem nikdy nepřispívala, protože jsem svůj názor nepovažovala za důležitý a tak je to vlastně s celým mým životem. Víte, v 15 letech jsem potkala svého muže, který je o deset let starší a on celý náš společný život rozhodoval, co se bude dít. Je to jediný muž, se kterým jsem kdy spala.

 

 

 

 

      Životem jsem proplouvala jako jeho „věrná služka a společnice" a nikdy jsem neměla ani malé znaménko odporu. Ale jak se přibližuje čtyřicítka, tak si stále více uvědomuji, že životem se jen nechám vláčet svým manželem. Ne bych se měla špatně, to ne. Často jezdíme na dovolené, máme hezký baráček kousek za Českými Budějovicemi a celkově se nám žije blaze. Ale já bych o sobě ráda občas rozhodovala sama.

 

      Tím, že jsem v posteli nepoznala nikoho jiného, mě nevěra velmi láká. Chtěla bych zkusit švédskou trojku se ženou a svým mužem. Ale manžel je rezolutně proti, prý se to už pro naši generaci nehodí. Proto se ptám: mám jít do švédské trojky s cizím manželským párem nebo mám rezignovat už na veškeré své touhy?? Můj muž už má svůj věk a sex je mezi námi takový nudný. Přesto bych kvůli tomu nikdy nepodala žádost k rozvodu.

 

                                                                                                                                             MARIE

 

 

Komentáře (41)add feed
Chápu : Aknela
proč se chceš osamostatnit, žít takhle stoprocentně pro druhého bez toho že by člověk něco dělal jen sám pro sebe, nejde většinou dělat navěky. Jednou přijde dospění a uvědomění si svojí vlastní důležitosti.
Ovšem řešit to takhle hlava nehlava hned skrz švédskou trojku je docela divoký a potenciálně nebezpečný. Marie, navrhovala bych aby ses osamostatnila v jiných oblastech vašeho života než v sexu, aspoň pro začátek. Začni rozhodovat o tom co děláš a trochu se odpoutej od svého muže. Najdi si nějakou zábavu co bude jen tvá, nenech si do toho kecat, nenech se od svého muže řídit. Až začneš fungovat jako samostatná jednotka s trochou zdravé sebedůvěry, tak možná se i zlepší váš vztah, včetně sexu.
září 13, 2011 23:20
Marie, : strejda
do té trojky rozhodně jdi. Co nejdříve. Neodkládej to a nenech se nikým omezovat. Za chvíli ti bude padesát a nic si neužiješ...Ale změň sestavu. Se dvěma muži si užiješ mnohem víc.
To je stejné jako víc hlav, víc rozumu.
září 14, 2011 00:58
Mno, : Krakonoš
s tim vosamostetněnim plně souhlasim, leč:
Až začneš fungovat jako samostatná jednotka s trochou zdravé sebedůvěry, tak možná se i zlepší váš vztah, včetně sexu.

Tohle bude mít dle mýho názoru spíš efekt přesně vopačnej - panáček zvyklej na zajetý koleje zcela vykolejí a bude se vztekat, že chce zpátky tu starou poddajnou Marii. A v takovejch případech se bohužel často stává, že manželskou krizi, kterou tohle přinese, to manželství nevydrží. (Někdy to nejni, co si budem povidat, žádná škoda smilies/wink.gif). No a pak přijde čas i na ten sex sněkym jinym či v jinym počtu smilies/grin.gif. Marie by si měla ujasnit, jestli vopravdu chce změnu i v případě, že za to zaplatí tímhle manželstvím. A podle toho se rozhodnout.
P.S. Zkoušelas s ním vo tom aspoň trochu mluvit? (Nemyslim vo trojce, ale vo svý nespokojenosti se svou rolí ve vašem vztahu!) Jak reagoval?
září 14, 2011 01:05
malá pozn. : mia I
myslím že sex dvě ženy plus muž není švédská trojka nýbrž ruská trojka smilies/wink.gifšvédská trojka je to co doporučuje strejda tedy dva muži a jedna žena.
září 14, 2011 06:57
Milá Marie, : jednababi
"Když je oslovi dobře, jde se na led klouzat." (latinské přísloví) smilies/grin.gif
- a pokud svoje fantazie uskutečníš, může se lehko stát, že pro příště se sice "nenecháš životem vláčet svým manželem", ale takto získaná samostatnost v "rozhodování sama o sobě" se ti pravděpodobně líbit nebude.
Mimo to by sis měla uvědomit, že onen "nudný sex" se za pár let může přihodit i tobě - klimakterium je mrcha - ale to už nebudeš mít vedle sebe nikoho, komu by to nevadilo. A kdyby tě to nepostihlo, s přibývajícími roky budeš čím dál hůř do tý trojky shánět další dva smilies/grin.gif
září 14, 2011 08:10
dovolím si trochu znevážení... : Kamila
... co by za takovejhle návrh většina chlapů dala smilies/grin.gif
září 14, 2011 08:13
Marie, : deeres
postavit se na vlastní nohy tímto způsobem, je hodně ujetý nápad, vymysli něco jiného!Je vidět, že jsi polopanna nebo možná bi, jenom tak můžeš vymyslet ruskou trojku, aby sis užila. A jestli se opravdu tak moc nudíš, zkus adrenalinové sporty.
září 14, 2011 08:49
Malá poznámka pro Miu I. : Sidon
Švédská trojka je ve třech, ať už je to jedna žena a dva chlapi, nebo dvě ženy a jeden chlap. Ale ruská trojka je tak, že dva souloží a třetí hlídá džíny. Na pohlaví toho třetího už nezáleží.
smilies/grin.gif
září 14, 2011 09:17
Strejdo : Marie72
dva muži mě děsí a pořád mi přijde že můj muž spíš přijme v posteli ženu lepé.já doufám,že svého muže nějak přesvědčím.Za ta léta už si nikoho jiného v posteli nedokážu představit.
září 14, 2011 09:20
"Za ta léta už si nikoho jiného v posteli nedokážu představit." : jednababi
On možná taky ne. Proč ho chceš přesvědčovat, lépe řečeno nutit, k něčemu, co nechce?
září 14, 2011 09:29
a taky : Kamila
si tedy představ, že se ti to nebude líbit a jemu jo a bude to chtít i nadále. A nebude chápat, proč by nemohl, vždyť jsi to sama chtěla! Jsi na to připravená?
září 14, 2011 09:42
Sído : mia I
Ty jsi ale číslo smilies/grin.gif
září 14, 2011 09:47
Marie, : deeres
jsi vůbec Marie, nebo šedesátiletý vopruz Pepa, který nás tady jen tak zkouší? Pokud ano, tak tvoje naivita je bezbřehá, tenhle tvůj nápad, jestli ho opravdu budeš realizovat, může mít katastrofální následky, zvlášť proto, že jsi v sexu vlastně úplně nezkušená.Běž radši posekat zahradu nebo umýt okna!
září 14, 2011 10:09
Teda strejdo, : deeres
jak jsi myslel to "více hlav, více rozumu", nepsala nic o tom, že ta další žena by měla být bezhlavá!?!
září 14, 2011 10:11
deeres a ostatní :-) : d@niela
já vím, že tenhle dotaz je trochu ..., ale fakt je to originál, sama jsem ho "dávala do latě" - tedy upravovala z delšího písma.
(Mj. "Vopruz Pepa" píše ouplně jinak, mám cit na styl, takže poznám, i když se někdo maskuje.) smilies/cheesy.gif - fakt je to pravé. Jo, život píše ty nejlepší texty smilies/grin.gif
září 14, 2011 10:15
No jak bych to myslel. Přímá úměra. :-) : strejda
Úmyslně jsem nedával smajlíky. Více hlav víc ví, více mužů, více uspokojení.
Ovšem ze sexuální nudy jde udělat i pestrý sex. Třeba taková automatická pračka Tatramat 353 (kdysi jsme ji měli) udělá při ždímání divy a člověk si u toho i odpočine. Vždyť žijeme ve stoletích techniky. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 14, 2011 10:33
Zase na druhou stranu, : jednababi
když pocit ujíždjícího vlaku postihne stárnoucího pána, většinou si nalezne kočičku a odchází od rodiny. Marie by o rozvod nikdy nepožádala smilies/grin.gif, jí stačí změna ve vlastní posteli smilies/grin.gif
září 14, 2011 10:38
... : Marie72
Já už se radila se svými kamarádkami a ty mi radí milence,prý je to dnes běžné. Ale já chci trojku právě proto, abych v posteli pořád měla toho svého. Já to chci jen nějak oživit. Stejně si pořád nejsem jistá, jestli je ta nevěra nejlepší způsob. Jen se bojím, co bude až tu můj muž nebude. Co si bez něj počnu. Přece jenom mě celý život vodil za ruku a já cítila více jistá.
září 14, 2011 10:49
... : Hanka V.
Milá Marie, do postele k manželovi bys měla spíš chtít ještě jednoho samce, ne samičku. Takhle se může lehce stát, že manželovi se to s tou druhou zalíbí a pro příště tě úplně vynechají ze hry. Nadobro.
Jinak potom bys ale měla zase možnost totálně změnit celý život a nenechat za sebe rozhodovat muže, leč bys dostala příležitost řídit celý osud a vše kolem sama. Taky výhra. Já si říkám, že ve čtyřiceti jsou ženské snad už pěkně srovnané a vědí, co chtějí a za jakou cenu. Teď zjišťuji, že i ve čtyřiceti se někdo teprve rozkoukává. smilies/wink.gif
září 14, 2011 11:28
Milá Marie, : mamča
já myslím, že máš špatné kamarádky, čteš pokleslou literaturu a pak máš roupy.
Znáš to přísloví "O dobrém bydle, co pálí" ?
září 14, 2011 12:04
... : bb2
no, já nevím, jestli má Marie kamarádky a jestli čte, skoro bych řekla, že je s podivem, že na ni ty roupy nepřišly dřív, když je s jedním jediným od 15 let. Vždyť to bylo děcko.
září 14, 2011 12:43
jo, : kkp
tak takhle jsem se zas dlouho nezasmála! kdo to tady kdysi říkával? myslím NČ,..svatá ty prostato!
Fakt si lidi nevážej ničeho? Mě asi migne! Do ruky motyku a na pole milá Marie!
září 14, 2011 12:51
Marie : Kamil z Proseka
Vážená dámo, rád se dám do Vašich služeb, nic mi není cizí smilies/wink.gif
září 14, 2011 13:00
kkp : mamča
Taky si myslím, že "život by Marii prokázal velkou laskavost, kdyby jí čas od času vystrčil na mráz"... smilies/cheesy.gif
září 14, 2011 13:12
bb2 12:43 : mamča
Co nestihla před svatbou, teď už nedohoní. Naštěstí nepíše o žádných dětech, tak snad tohle experimentování vyvolané předklimakterickou hormonální bouří žádné další jedince, krom manžela, nepostihne. smilies/wink.gif
září 14, 2011 13:15
Ale tohle : Sinix
Marie : Kamil z Proseka
Vážená dámo, rád se dám do Vašich služeb, nic mi není cizí


už je Vopruz Pepa Loudil... smilies/wink.gif
září 14, 2011 13:21
Jednou kdosi napsal, : Anka
něco v tom smyslu,že když někdo žádá radu či pomoc, tak nepotřebuje a nečeká odsouzení. Ale protože zde prezentuji pouze svůj názor, tak toto, oč žádá pí Marie já odsuzuji....
A radit někomu, zda má jít do "švédské trojky"? Ať si každý dělá co chce, je to její život, ale je to naprosto nemorální :-(.
září 14, 2011 13:22
Buďte na ni hodní (é)... :-) Nezáviďte. :-) : strejda
Vždyť vidíte, že chudák holka neví. Neví ani co, ani jak. (To byl hezký film s Lasicou u kterého jsem se zasmál.)
Mám..., nemám..., mám, nemám.... To je na palici. Rozpočítávání jí na psychice nepřidá. Třeba nám pak napíše, zda to splnilo její očekávání či něco jiného. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 14, 2011 13:43
Strejdo, : deeres
co bychom jí asi tak mohly závidět? To, že to nemá v hlavě ve 40 letech srovnaný. Už jenom ta její poznámka ve smyslu , co já budu dělat, až tu můj mužíček nebude? Copak není svéprávná? Musela by se sama o sebe postarat, anebo se pověsit na někoho jiného.
září 14, 2011 14:03
Jo - pánové! : alik puntik
tenhle článek si pořádně přečtěte - a to několikrát. Pak kupte luxusní kytku a padněte doma před svou ženou na kolena a odproste ji za všechno, co jste jí kdy provedli. A VAŽTE SI TOHO, co máte doma. A příště, než vypustíte z úst slova jako "slepice a kvokvo" - dejte si jeddnu po tlamě.....a budete do smrti šťastný.
září 14, 2011 14:13
deeres : strejda
nesmíš brát všechno smrtelně vážně. Vždyť taková nevážná debata na nevážné páření má také své kouzlo, ne? smilies/grin.gif
Jdu něco dělat. Za svůj život už jsem nakopulovaný až až... ještě si o tom povídat. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 14, 2011 14:22
strejdo : mia I
v mládí v tělocvičně švédská bedna, ve středním věku švédská trojka a na starý kolena už ty dobroty u švédskýho stolu viď , ti Švédi nás prostě provází celým životem.. smilies/cheesy.gif
září 14, 2011 14:43
Musela jsem dneska brzo vstat : Alena P-H
a jeste napul spici jsem zasedla s kafickem ke kompjutru. Moc vam vsem diky, vzbudili jste mne uplne krasne. Mio, strejdo a spol...jste borci.
Taky zjistuju, jak byl muj zivot sedej - nemela jsem svedskou trojku, o ruske trojce sem si myslela, ze je to na sanich, sex na zadnim sedadle se mi taky vyhnul, zadni milenci...no je to krute. Jak jsem to jenom dotahla do tohoto pozehnaneho veku? smilies/smiley.gif
září 14, 2011 15:03
Aleno P-H, : Macesska
teď jsem chvíli přemýšlela, jak vypadají zadní milenci - Sodoma komora teda! smilies/wink.gif
září 14, 2011 15:21
Tohle je ale skvostná věta: : Krakonoš
Ať si každý dělá co chce, je to její život, ale je to naprosto nemorální


K tomu už nejni třeba nic dodávat. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 14, 2011 17:19
Hi hi..... : Anka
... to se opravdu "povedlo", to je tím, když si to člověk
po sobě nepřečte :-))).
září 14, 2011 17:50
zkušenost : Kanka
Marie, tvá touha se mi zdá z jedné strany pochopitelná, z druhé strany pošetilá.
Moje zkušenost: také přišlo takové období, měli jsme dobré přátele ... touha byla ... a tak jsme se prohodili. Jak to dopadlo? Manželovi se to tak zalíbilo, že se začali tajně scházet a potom následovala 4 letá nevěra už s jinou ženou. Odpustila jsem. Touha po paralelním sexu byla manželem však natolik silná, že pokračoval dál. Začala jsem si žít svůj vlastní život. Manžel "dominantní samec" to vyřešil rozvodem. Co k tomu dodat? Nemyslím, že je to povzbudivý konec 27 letého manželství.
září 15, 2011 09:37
... : katka *
Marie, jak psáno hned ze začátku... Do sexu nikoho dalšího netahej - to je věc vás dvou. Jestli si chceš dělat něco po svým - tak dělej (ale ne sex). Najdi si koníčka nebo přátele, klub nebo studuj nějakou školu/kurz, začni cvičit, něco vyrábět, chodit na dálkové pochody, pořiď si psa a s ním vyrážej... možností je spousta...
nebuď společnice a už vůbec ne služka!!! prostě si dělej co tě baví a nepodřizuj se pořád!!!
švédskou trojkou se nic nevyřeší ale může se spousta věcí pokazit...
září 15, 2011 11:57
:o) : any
Asi si většina pomyslí cosi o upjatosti a svíčkových babách - já radím, přečti si Přikázání a zamysli se nad souvisejícími věcmi, které z trojky vyplynou (např: chlapovi se to také zalíbí, ta nová se zamiluje, tobě se bude hnusit nebo co tě prostě napadne). Stále máš chuť na trojku? Pak jdi umýt nádobí, ukliď byt a zrej zahradu. Pokud ještě i potom budeš mít chuť na sex ve třech, tak se krásně učeš, namaluj, navoń, navlíkni sexy hadry a při svíčkách manželovi barvitě popisuj, jak si představuješ, že by to probíhalo. Že si při tom užijete nádhernej sex i ve dvou ti garantuju. Asi jsi pochopila, že trojku nedoporučuju, naopak radím: jsi v dnešním světě naprostá výjimka, tak si nekaž vztah nerozumným experimentem. Svoje choutky (kterým ale rozumím) můžeš ukojit elegantněji a stejně dobře. Přeji hodně štěstí!
říjen 01, 2011 12:00
Jdi do toho : Katy
Ahoj,měli jsme doma stejný problém,jsem vdaná již devět let a sexuální život nám jaksi dost zevšedněl,potom mi manžel jednou při milování pošeptal do ouška,že by chtěl zkusit něco jiného,co přesně měl na mysly,to jsem zjistila čirou náhodou o pár měsíců později u stolu při vínku s našim kamarádem a popravdě řečeno,moc jsem nenamítala a můžu vám říct,že větší vzrušení jsem v životě nezažila,od té doby se náš manželský i sexuální život hodně změnil k lepšímu.
říjen 19, 2011 20:57
Maruško, : Anny
jdete na to z gruntu! Nenapadá mě účinnější způsob osamostatnění od manžela, než mu předhodit do poslele jinou ženu :-) Doporučuji, před odinstalováním programu "Dobré manželství" zkusit pro začátek malý upgrade z verze "Jak bych ještě mohla prospět k blahu svého muže" na "Jak bych mohla prospět blahu svému a svého muže" ;-) Blouznění o Švédsku přisuzuji úmorné horečce chřipky středního věku a přeji Vám rychlé zotavení bez trvalých následků! smilies/wink.gif
říjen 24, 2011 12:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]