O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POKRYTECKÝ ŽÁRLIVEC? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 srpen 2011

Milá Danielo a vy ostatní, kudlanky a kudlánci, už několik let vás se zájmem čtu a dnes vám i píšu. Je mi 40 let, jsem pět let rozvedená (manžel odešel za jinou), a mám dvě bezva puberťačky. Dva roky mám přítele, který se před dvěma měsíci k nám nastěhoval. Miluju ho, vím, že i on mě. Náš vztah je občas taková "itálie" kvůli jeho žárlivosti...

 

 

 

 

     Svou žárlivost si uvědomuje, snaží se s ní bojovat, a myslím, že celkem úspěšně. I když - mě jeho žárlivé scény ponižují, unavují, považuji je za takovou brzdu našeho vztahu. Jde o občasná žárlivá období, intervaly mezi nimi se, myslím, už prodlužují. Jinak nám to klape.

 

     Ale teď proč vám píšu: asi před rokem jsme se dohadovali kvůli takové věci. Když byl u nás na návštěvě, často býval u počítače a často býval na facebooku (máme počítač na takovém místě, kde se opravdu nedá na monitor nevidět) a on ale vždy, když jsem se blížila, rychle facebook zavřel.

 

 

     Bylo mi to nepříjemné a řekla jsem mu o tom. Hrozně se rozčílil, že on žádný svůj facebook nemá, že ten profil má se dvěma kamarády dohromady,  ale že mi ho nemůže ukázat, protože oni by s tím nesouhlasili.

 

     Já jsem po něm přitom vůbec nechtěla, aby mi něco ukazoval, ale aby si to řešil tak, aby to pro mě nebylo nepříjemné, abych několikrát za den neviděla, že to přede mnou rychle zavírá.

 

      Toto téma jsme časem opustili, problém s facebookem zmizel. Když se k nám nastěhoval, sám mi ukázal svůj profil. Na fotkách byl on, já a moje dcery, mezi jeho přáteli jen samí muži.

 

 

 

 

      Až včera... když jsem přišla domů a pak si otevřela počítač, vyskočila na mě stránka s jeho zprávami na facebooku a hlavně jeho komunikace s jakousi krasavicí. Ne, nezavřela jsem hned počítač, ale prohlídla si historii. Ano, flirtoval s několika ženami, hemžilo se to tam samými pusinkami, stýskáním, chyběním, těšením... Velmi přívětivou komunikaci vedl i se svou bývalou přítelkyní; nebylo to sice tak něžné jako s těmi ostatními, ale rozhodně to také nebylo jen nějaké přátelské povídání. - Toto dopisování se slečnami je staré už několik měsíců, teď má časově velmi náročnou práci.

 

     Po prvním šoku mne popadl hrozný vztek. A to hlavně proto, že s jeho žárlivostí, kterou jsem dost trpěla, mimo jiné souviselo i to, že si chtěl velmi často povídat a utvrzovat se v tom, že máme oba stejný názor na nevěru! Tedy i na flirtování, na kontakty s bývalými partnery atd. Na příklad: když jsem šla vrátit knihy bývalému příteli, ztropil mi scénu, že jsem mu ty knihy měla dát na ulici, že jsem rozhodně neměla s ním chodit na to kafe... atd. atd.

 

     Bolelo mě, co jsem četla, měla jsem vztek kvůli jeho pokrytectví, a tak jsem mu sbalila věci. Když pak přišel domů, řekla jsem, co se stalo a chtěla vrátit klíče a aby odešel. On samozřejmě zapíral, že prý o ničem neví a ať mu to ukážu... ukázala jsem a on tvrdil, že to nepsal on, ale někdo z těch kamarádů, co měli spolu ten jeden profil; nu a bývalou přítelkyni přiznal, za to se omluvil. A že prý mi dokáže, že to nepsal on.

 

      Já jsem mu ale řekla, že pro mě je v tuhle chvíli konec. Zítra se chce sejít i s jedním z těch kamarádů... Myslím si, že když má potřebu dělat tohle na začátku vztahu, tak co by mohlo být třeba za pět let? Nebo myslíte, že jsem to přehnala?

 

 

Napište mi, prosím, co si o tom všem myslíte.

DÍKY MOC, LENA

 

 

Komentáře (20)add feed
Neprehnala, sikovna holka jsi, : Eva
tohodle ti neni zapotrebi...uplne zbytecne problematicky partner.....chlapu je plno smilies/wink.gif
srpen 12, 2011 00:36
Prehnala, neprehnala : KK
Mne by se takovy chlap zhnusil a totalne by se prede mnou shodil. Uz bych ho nechtela.
Na napraveni zarlivcu moc neverim. Je to dost blba vlastnost a pomerne rezistentni.
srpen 12, 2011 07:09
A hlavně : Linda1
na svém rozhodnutí trvej a neměň ho ! I kdby ti předložil tisíc důkazů o tom, že to nepsal on. Takoví hošánci jsou moc šikovní a fakt snaživí v tom, aby bylo nakonec po jejich.
srpen 12, 2011 07:44
... : deeres
Oni ti jeho kamarádi mu už potvrdí, že je v tom zcela,ale opravdu zcela nevinně. Poslala jsi ho do háje, tak ať tam už zůstane!
srpen 12, 2011 08:20
Pán nabyl jistoty, řekla bych. : jednababi
Dokud byl jen na návštěvě, facebook neukázal s výmluvou na zákaz kamarádů, hned po nastěhování se "pochlubil" zcela nevinným profilem - a po dvou měsících od přistěhování a zabydlení se odkopal. Možná si myslí, že k vystěhování se Lena odhodlá hůř, pokud vůbec, možná už nevidí důvod cokoli tajit, když byl ptáček lapen.
Na kamarády se vymlouvá malej kluk, kterej rozbil okno, ne dospělej chlap.
srpen 12, 2011 08:25
z mé zkušenosti : Kamila
plyne, že nejžárlivější jsou většinou ti, co mají nejvíce másla na hlavě, protože vědí, jak snadné je s někým flirtovat, seznámit se atd....
se zdůvodněním kamarádů jsem si vzpomněla na starý vtip - vygůglila jsem si ho a omlouvám se za zlehčování situace:

Manželka přijde domů až ráno v 9, odpotácí se do koupelny a mezi zuby
procedí, že spala u nejlepší kamarádky...
Manžel okamžitě obvolá 10 jejich nejlepších kamarádek a samozřejmě zjistí,
že ani u jedné z nich nespala!
O týden později se role otočí, ráno přinesou manžela a ten se taky vymluví
na to, že spal u nejlepšího kamaráda.
Manželka volá 10 jeho nejlepším kamarádům a výsledek?
U 8 z nich spal, a u 2 z nich dokonce ještě spí...

Jinak - podle mého jsi udělala dobře, takového chlapa ti není zapotřebí!


srpen 12, 2011 08:56
proč má společný profil s kamarády? : Macesska
není nějak moc šetrnej, když si nepořídí vlastní?
jestli to má rozumný důvod, tak pardon, v fcb se nevyznám.
srpen 12, 2011 09:26
Macessko : Kamila
to je skoro jako bys měla společnej profil na Skype nebo na ICQ... blbost, ne?
A tady se píše, že tam měl fotky svoje a její, ale o fotkách kamarádů nic... se mi to zdá být velmi chabá výmluva.
srpen 12, 2011 09:35
Jedine, ceho se obavam je, : Eva
ze Lena nevydrzi, uveri jeho vymluvam, lzim, slibum (zarlivci jsou uzasne zdatni manipulatori a slibotechny) a nastehuje si ho zpet.
Leno, nedelej to, prosim, zarlivec a lhar je naprosto nevhodny clovek pro partnerstvi a bude ti hlavne ztrpcovat zivot. Zarlivost nelze ovlivnit vuli! To chce jedine dlouholetou terapii, navic s ne uplne zarucenym vysledkem, na kterou navic zarlivci temer nikdy!!! nepristoupi....zato jejich partneri konci v ordinaci psychologa, psychiatra temer jistojiste...a to jeste jen v tom nejoptimistejsim scenari.
srpen 12, 2011 10:11
Leno : Magdalenka
Myslím, žes udělala správně. Časem se tyhle vlastnosti ještě zhoršují, hlavně, kdybyste se měli brát. Je prostě nevhodný do partnerství... Bohužel takových chlapů je mnoho, můžeš s nimi být jen krátce, víc nedokážou... Nesmutni a necouvni.
srpen 12, 2011 10:20
... : Sandra.
Jestli vzít zpět nebo ne, to neporadím, sama si musíš položit na misky vah všechna pro a proti. Ale v životě jsem neslyšela o nikom, kdo by svůj FB profil sdílel s kamarády...za založení FB účtu se neplatí a je to něco jako moje vizitka, neumím si představit důvod, který by mě vedl k tomu ho s někým sdílet ...jestli to není nějaká blbost.
srpen 12, 2011 10:30
Kamilo, Sandro, : Macesska
mně to právě taky připadá jako blbost smilies/smiley.gif Ovšem jsou rodiny, které mají třeba společný e-mail nebo skype, což taky tak úplně nechápu - jako nic proti, asi to má výhody, co mi unikají. Tak dobrosrdečně předpokládám, že společný FB účet může mít nějaký důvod.

Sama FB nemám, dokážu si představit, že kdybych se tam potřebovala jednorázově na něco kouknout nebo s někým kontaktovat, tak poprosím kamaráda, abych se mohla juknout přes jeho profil, to bych chápala. Nebudu kvůli dvěma použitím ročně zakládat účet. Kdybych z jeho účtu něco psala, tak si dám sakra pozor, aby bylo jasné, že to nepíše on. A na tokání bych si rozhodně pořídila FB vlastní smilies/smiley.gif
srpen 12, 2011 10:55
... : Sandra.
Jo, Macessko, jasně, umím si představit společný účet v rodině, pokud tam mají jen společné známé a rodinné příslušníky, nebo pokud si zřídili profil, aby mohli sledovat jak se daří Jarušce na Novém Zélandě. Ale kamarádi, kteří ten účet používají k flirtování? Takovou situaci si neumím ani představit...ledaže by to byl profil jednoho z nich a ti další dva by se za sebe styděli a tak by se za něj vydávali, aby měli u samic větší šanci...no prostě mi to přijde jako blbost.
srpen 12, 2011 11:13
mozne to klidne je, : Eva
ale tezko je to ferove, svepravne a duveryhodne.
srpen 12, 2011 11:22
Píšeš : kim
jinak nám to klape. myslím, že se s ním rozejít nechceš.
srpen 12, 2011 12:16
pořád to říkám : al�k punt�k
největší žárlivci jsou notoričtí nevěrníci.....vím o čem mluvím. Jednoho takovéh jsem kdysi měla doma.
srpen 13, 2011 06:11
jak říká puntíkatá, : Inka
největší žárlivci jsou notoričtí nevěrníci, nikdy ho nezměníš, ani aby nežárlil ani aby neflirtoval tímto způsobem, či jiným. Když už Váš vztah takto začíná, jak bude proboha pokračovat?!?! Udělala jsi dobře, tohle by nikdy nefungovalo, jen za cenu Tvého velkého trápení, které se bude zvyšovat. Jak může být do Tebe zamilovanej, když současně flirtuje s jinými a bývalými...??? Vytrvej v tom vyhození, chlapů je plnej svět a jsou i méně deformovaní, možná nejsou tak pohlední a charismatičtí, jen se rozhlédni kolem.

Také slyším poprvé, že má někdo FB s někým, je to jen hloupá a dětská výmuva někoho kdo byl přistižen při činu. Zkus se nad tím zamyset, proč by sis pořizovala Ty facebook se svými kamarádkami, když to nic nestojí, není povinnost tam dávat fotografii a když už tam flirtuji, tak přece ne hromadně se svými kamarády, to je nesmysl, lezou si do zelí, půjčují si je, jeho kamarádi flirtují s jeho bývalou? Je to celé nesmysl. Tam si můžeš dát jinou fotku, jiné jméno, jiný image .... dát se tam lhát jako když tiskne ... , ale proč to dělat?!?! Tak si udělej jeden takový jiný FB a zkus mu napsat jako někdo jiný a uvidíš jak bude reagovat!!! Je to velmi jednoduché, protože utnout to tam také můžeš kdy chceš bez toho, aby ses s tím dotyčným setkala.
srpen 13, 2011 07:36
Jojo : KK
spolecny profil na FB je v tomto pripade pitomost, pripojuju se k Sandre. Zatim jsem spolecne profily videla jen u par novomanzelu :-).
srpen 13, 2011 08:39
... : bb2
Chlap, který žije plným vztahem s milovanou ženou, nemá na blbnutí na netu se ženskýma ani pomyšlení. A bez tvého souhlasu by ani nedal na net k dispozici fotky tebe a tvých dětí.
srpen 14, 2011 01:01
Podle sebe soudím tebe : Celestýna
je to tak, on měří nestejným metrem tobě a sobě. A když jsme u těch přísloví - pije víno, káže vodu. On může tokat, flirtovat, často z toho může kápnout sex na jedno odpoledne. A protože ví, jak je to jednoduché, má panickou hrůzu z toho, že bys to začala dělat taky. Je to pokřivený citový ubožák. Manipulátor, citový upír. Dobře, žes ho vykopla, není to chlap na plnohodnotný vztah.
srpen 17, 2011 08:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]