O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

EXEKUCE NA NEPRAVÉHO PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 červenec 2011

Bylo to v létě minulého roku, kdy jsem se seznámila s jedním mužem. Později se ke mně nastěhoval a začali jsme spolu žít. Jenže najednou jsem zjistila, že se tu i tam něco doma ztratilo. Nejprve jsem si myslela, že to prostě jen nemůžu najít, ale brzo jsem přišla na to, že to on kradl. Tak byla velká bouřka a nakonec jsem mu sbalila jeho pět švestek a vyhodila ho z bytu. Jenže - teď mě začali kontaktovat různí exekutoři s tím, že on má dluhy a že zabaví majetek, co mám v bytě!

 

 

     A teď vůbec nevím, jak se bránit. On u mne nebyl ani v trvalém pobytu, bydlel tu cca pět měsíců. Ale já bych měla teď shánět účtenky na všechno, co doma mám? Vždyť já si v posledních létech téměř nic nového nekoupila, většinu nábytku mám ještě kupovanou za manželství, co jsme si pak po rozvodu s manželem rozdělili. Stejně tak další vybavení... Já to všude na ty adresy, co mi to z nich přišlo, poslala, ale jak je budu přesvědčovat? Exekutory to ale vůbec nezajímá.

 

     Bojím se, že bych takhle mohla i přijít o byt! Nemáte s tím někdo zkušenosti?

 

Evelyna 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
Odlep jmenovku ze schranky a presvedc exekutory, ze dotycny se odstehoval : Nahodna kolemjdouci
Ahoj Evelyno:
pred par lety jsem bydlela v byte po divcine, ktera mela nasekane dluhy vsude mozne, coz jsem ovsem zjistila az kdyz jsem tam nejakou dobu bydlela. Taktez nam chodily dopisy od exekutoru. Se spolubydlicimi jsme tenkrat odlepili jeji jmeno ze schranky, aktivne jsem objela exekutory z korespondence a zanechala prohlaseni, ze dotycna v byte jiz nebydli a nema tam zadne veci. Chapu jak se citis, taktez jsem celou dobu trnula, aby exekutor omylem nezabavil moje veci; za dvermi uvnitr jsem dokonce mela vytisknutou cedulicku se jmeny lidi, kteri v byte bydli a mobilnim kontaktem na me pro pripad, ze by exekutor prisel zabavovat v dobe kdy neni nikdo doma. Cennosti jsem dala na nejakou dobu ke kamaradce. U nas to nastesti dopadlo dobre, myslim, ze ji pak zacali shanet na trvale adrese (chudaci rodice - dotycna kvuli dluhum totiz zdrhla do zahranici). Drzim pesti.
červenec 04, 2011 01:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]