O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVĚRNÍK - ANEB ČÍM HRNEC NAVŘE... PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 červen 2011

Dobrý den, píši vám o radu, jak vyřešit moji situaci. Svého manžela jsem si našla ne úplně klasickým způsobem. Po nevinném flirtu jsme se do sebe zamilovali a on se rozvedl. Byl sice ženatý, ale rozvod byl již dlouho na spadnutí, protože v manželství nebyli spokojeni. Vím i to, že jsem v té době nebyla jediné jeho „zpestření", a ani já nebrala zprvu vztah nějak vážně, proto jsem nepociťovala velké výčitky svědomí.

 

 

 

 

     Bylo nám pak už jen krásně, alespoň co já můžu říci za sebe, milovala jsem ho a miluji z celého srdce. Asi po šesti letech jsem ho ale nečekaně přistihla s jeho spolužačkou v intimní chvilce, prý tenkrát „udělal alkohol své" a chemie byla silnější. Tak jsem to neřešila - navíc jsem byla v té době ve 3. měsíci těhotenství a asi protože byla jeho spolužačka kost a kůže, tak pro něj byla zajímavější. Po jeho upřímné omluvě a ujištění, že za střízliva by se nic takového stát nemohlo, jsme toto období překonali, věřím, že to byl jen hloupý úlet, ale přesto to ve mně zůstalo. Od té doby mám panický strach z toho, kdy mi řekne, že mají nějakou sešlost nebo nějakou akci v práci. Jsou to už čtyři roky, nechci ho stále podezřívat, ale ta scéna se mi nedokáže vymazat z paměti.

 

     Bohužel, v současné době řeším horší problém. Dokonce vím, že má milenku, ale nemám důkaz. Ani si ho nechci nějakým šíleným způsobem opatřit. Asi to vzniklo na firemní akci, která proběhla před měsícem a stále to trvá. Jeho strategie je zatloukat, zatloukat. Chci to řešit v klidu, snažím se hrát tvrďáka ,ale ve skutečnosti nevím kudy kam. Když jsem chtěla rozebrat náš vztah, řekl mi, že mu chybí pouze kamarádi. Bydlíme totiž daleko od jeho rodného města a s nikým se tu ani po šesti letech nestýkáme. Stejně tak naše milování je již několik let na stejné úrovni, ale ani jeden z nás toho moc pro zpestření neudělal. Ale ani jsme si nestěžovali jeden druhému. Moje snahy se milovat alespoň jinde než v ložnici, neuspěly, jen co jsem je navrhla. Vím, že nějaká změna - alespoň v tom sexu - by nám prospěla. Ale k problému.

 

    Řekla jsem mu, jestli prožívá nějaký románek, ať ho buď ukončí, nebo ať mi řekne rovnou, že už s námi nechce být. Za posledních 14 dní jsme se snad vůbec nemilovali, poslední týden mě vyloženě odmítá, prý má starosti s naší vážnou finanční situací a budoucností v práci. Opravdu - nevím si rady ...

 

     Jinak náš vztah je pěkný, nezanedbává děti, dokonce spolu trávíme poslední dobou více času při sportu. Nevím, jak z toho ven a nechci čekat, až to dopadne stejně tak, jak vznikla naše láska.

 

     Děkuji za Váš názor. Nechci se rozváďět, ale nedokážu tolerovat milenku...

 

LENKA

 

 

Komentáře (23)add feed
No jo, milá Lenčo, : Sidon
asi tady teď trošku "rozvířím stojaté vody", ale co sis navařila, to si budeš muset spapat. To Tě nezajímalo ani trošku, proč se ten Tvůj Don Juan rozvádí, a že má těch "zpestření" mimo Tebe ještě víc ?! Jakou radu by jsi teď chtěla ? Chtěla bys, aby škorpion nepíchal svým žihadlem, tygr aby se stal vegetariánem, nebo krokodýl začal lítat ? Tvůj mužíček si prostě nemůže pomoct, je to jeho "přirozenost", kterou jsi Ty ale neodhalila, bohužel už dřív. Teď je opravdu každá rada drahá. Ale počkej, až si to přečte Puntík, ta Ti to "vytmaví" razdva.
smilies/wink.gif
červen 29, 2011 00:25
.... : Lenka 3
až to dopadne stejně tak, jak vznikla naše láska


jenze ono to tak nejak bude smilies/undecided.gif
....................
červen 29, 2011 02:46
Chlapa nezměníš! : deeres
Jednou děvkař, vždycky děvkař!
červen 29, 2011 07:42
... : Linda1
..."věřím, že to byl jen hloupý úlet " ..."vím, že má milenku," . Beztak to bude zase jen hloupý úlet.
červen 29, 2011 09:05
Tak, tak. : mamča
Děvkaře sis vzala, tak co teď čekáš ? Že se stane zahrádkářem, domácím kutilem a "taťkou" šišlajícím na potomka ?
Kdepak děvče. Už jsi se mu okoukala, a teď si jde procvičovat své lovecké pudy o dům dál.
Možná se s Tebou nerozvede, protože domácí zázemí mu vyhovuje a potomka má nejspíš rád.
A pokud ho necháš, aby mohl oblbovat další "slepičky", tak spolu možná i zestárnete.
Ale je tohle život, jaký sis představovala ?
červen 29, 2011 09:11
A co chceš poradit?? : Sinix
Nechci se rozváďět, ale nedokážu tolerovat milenku...
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

No, pak už můžeš jen vytáhnout kouzelnou hůlku a zkusit s ní mávnout a říct čáry, máry fuk, jestli to zabere. Pokud ne, pak už zbývají jen ty 2 možnosti. Buď se rozvést, nebo se smířit s jeho milenkou (-ami).

Neboj, on se s tebou rozvádět nebude. Jemu současný stav plně vyhovuje.
červen 29, 2011 09:45
... : mia I
moc neradím, ale tentokrát se shoduju s předchozími. Nejsi už žádnej žabec, abys nepochopila, že dospělého člověka s takovýmito návyky a "zálibami" změnit nelze. Spíš bacha na tu špatnou finanční situaci co on o ní mluví - spousta podnikatelů teď má problémy a u tvého muže navíc hrají roli milenky a ty nebývají levné. Tak pozor ať Ti ho nějaká nevytuneluje. Jinak každý udělá v životě nějakou hloupost, někdo menší, někdo větší. V podstatě jsi se potrestala sama, život s takovým mužem, byť třeba bohatým, není vůbec jednoduchý. Možná té jeho bývalé paní je dnes lépe bez něj, ulevilo se jí. Ale zas, mohlas dopadnout i hůř, ten Tvůj aspoň rodinu prozatím dobře zabezpečuje, věnuje se potomkům.
červen 29, 2011 09:54
Se Sidonem : Anka
do posledního písmene souhlasím.... co víc psát, výstižné.
červen 29, 2011 11:24
Nemáte lehké rozhodnutí : babi
co se stalo,stalo se.Já jsem nevěru tolerovala,abych zachovala dětem rodinu.Byla to největší chyba v mém životě.Nemyslela jsem na sebe a to je špatně.
červen 29, 2011 12:59
Anko : Iris
v debatě "Taková normálně nejsem" jsi to napsala celkem výstižně, až teď jsem se k tomu dostala.
Psalas o mně, ale hodí se to i k Lence, budu citovat"

.... a pořád tak nějak doufala, že se změní? Nebo i pro to, že tihle "dívkaři" jsou
přes to všechno tak nějak zábavnější, než normální "hodný" muž?

Právě, že jsou zábavní a k pomilování. smilies/wink.gif
červen 29, 2011 13:02
já nechápu, co ti vlastně vadí..... : al�k punt�k
vždycky m ěl víc žen....no, rozveď se s ním, buďf jeho milenka a až si on svou nynější milenku vezme, tak bude zahýbat jí s tebou...to by se ti mohlo líbit víc ...tenkrát jsi s ním přece byla šťastná, ne?
červen 29, 2011 13:14
Je to klasika : wendy
zadaný se nechávají na pokoji - to víš že ti každý řekne že si se ženou nerozumí a rozvod je na spadnutí. Tomu tvému asi jeho žena sbalila kufry, ne ? tak to dopadlo. No, ono to není vždycky tak jednoduché ale v tomhle případku asi jo. Dostala ses do role manželky záletníka.
smilies/wink.gif
červen 29, 2011 15:20
Irisko, : Anka
odpověděla jsem Ti v diskusi "Taková normálně nejsem". :-)
červen 29, 2011 16:07
Milá Lenko... : Ahabibi
vím,chceš radu, ne kritiku.
Nezbývá ti nic jiného, než se k vlastní radě prožít. Možná smutkem a trápením, ale čas dozraje a ty budeš vědět co ještě sneseš a co už ne. Podle toho se rozhodni. Zamilovat se a žít v lásce je krásné, ale chce to správného partnera. Zodpovědného a spolehlivého nejen v ekonomickém zabezpečení rodiny, ale také ve vzájemných vztazích a ohledech k citům svých nejbližších, prostě neubližovat. A když to nebude schůdné, tak se "odmilovat", což hodně bolí, a zařídit si život podle svého.To je taky "fuška". Máš dítě (děti) a tady končí srandičky a flirty. Někdo se o ně musí denně starat, vychovávat a milovat je, vytvářet jim bezpečný domov.
Doporučuji ti knihu M.Scott Pecka "Nevyšlapanou cestou". První věta v ní, cituji "Život je těžký" napovídá....
V dané situaci nechtěj rady od druhých. Ty musíš vědět co od života očekáváš a co chceš. Klíčové rozhodnutí musíš udělat sama. My ti potom poradíme jak sepsat např.žádost o rozvod.
Ještě chci dodat, že nevěra je špinavá záležitost, ničí kvalitní vztahy a někdo s tím nedokáže žít, volí raději rozchod.
Je dobré o životě přemýšlet, zodpovědně se rozhodovat a mít na paměti, že "co zaseju, také sklidím". Přeju ti vše dobré na další cestě životem.
červen 29, 2011 19:37
Vem : kim
si příklad z jeho bývalé manželky. Zrovna možná říká své milence jak si s tebou nerozumí. Jinak jednu radu ti dám. Neměli bychom spoléhat na to, že nás někdo udělá štˇastnými, ale každý má umět být štˇastný i jenom sám se sebou.
červen 29, 2011 21:33
To je jistě pravda : wendy
ale když člověk vidí, jak dokáží být někde šťastní hned dva najednou a spolu, přijde to tak nějak líto. Od toho by párové soužití mělo být, ne ? Ale když lidi zahýbají nebo vysírají, když se snaží a je dobrého pohodového soužití schopen jen jeden, je to fakt škoda. Mnoho lidí by dokázalo a dokáže být šťastný i sám, ale občas holt něco "zachybí"...takže tak.
smilies/wink.gif
červen 30, 2011 07:05
... : bb2
s čím kdo zacházím, tím také schází
červen 30, 2011 17:40
... : bb2
s m i bez m

:-)
červen 30, 2011 17:41
Milá Lenko. : strejda
vzpomeň si na pana Menšíka. "Muž, to je prostě fořt".
"Nebo podívej se, třeba takový kohout." "Dnes má tuhle slepici, zítra támhle tu..." "A zboří se snad svět". "Přestanou snad slepice snášet vejce". "Hergot, já mám hlad..."
červen 30, 2011 18:06
Tak tak, když dva dělají totéž, není to totéž : wendy
žínka musí být své cti dbalá. Muž vstupuje, žena nechá vstoupit. Obranný systém pro to, aby muž vychovával SVÉ potomstvo, vhodný atavismus, který církev povýšila na zákon. I zvířátka, a bez církve, si to jsou schopna ohlídat, nebo se o to usilovně snaží.
A podívejte se, kolik odhadem procent mužů stejně vychovává kukačky...no ono z principu, být chlap, taky bych nechtěla ženu, s kterou se vyspí x mužů. Pořádek musí byt.

smilies/wink.gif
červenec 01, 2011 07:12
wendy : Iris
souhlasím, moudrá slova.
červenec 02, 2011 12:36
... : Gabriela
Psala jsem tu před dvěma lety o nevěře mého manžela, který skončil rozvodem z mé strany...doteď toho nelituji, je to nejlepší rozhodnutí které jsem udělala. Nemohla a hlavně nechtěla bych žít s někým, komu nemůžu věřit...
červenec 11, 2011 13:23
jo jo : kajuli
jak pises -dukazy o tom, ze je ti neverny si porizovat nechces, a to ja bych si je docela urcite nejdriv poridila abych vedela na jisto, ze me moje intuice neklame,protoze se muze stat i spousta jinych veci,proc proste chlap nechce nebo nemuze.Sama jsem to zazila a vim,ze kdyz je chlap pod opravdu velkym tlakem, nebo je prepracovany nestoji mu ani vlas na hlave.Docela urcite bych ho ale neomlouvala a tajne nedoufala v nejaky zazrak.Dukazy bych si poridila pro sebe a ne pro nej abych mu dokazala ze lze,to totiz neni potreba,ale citila bych se mnohem lip, kdybych si byla jista ze vim, proc ho vyhazuju z domu a nasledne zadam o rozvod.Diky jeho minulosti bych mu docela urcite neverila ze to nic neznamena a ze se to nebude jiz nikdy opakovat, zbytecne by sis tak podluzovala svoje trapeni a jeste by sis uhnala nejakou rakovinu, za to ti urcite nestoji zadnej chlap !
červenec 15, 2011 07:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]