O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZÁLETNÍK V PRŮŠVIHU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 říjen 2010

Ahoj Danielo, ocitl jsem se v docela prekérní situaci a momentálně nevím jak z ní ven. Jsem ženatý 15 let, máme dvanáctiletou dceru a moje manželka je momentálně těhotná. Bude to prý kluk a má se narodit na přelomu roku. Těšil bych se, ani nevíš jak, kdyby tu nebylo jedno veliké jenže...

 

 


      Manželčinu otěhotnění ale předcházela dlouhá krize našeho vztahu. Najednou jsme měli oba pocit, že si nemáme co říct. Bylo mezi námi prázdno a jediné, co nás spojovalo, byla naše dcera. Ale i ta pomalu rostla a měla víc a víc svých vlastních zájmů a tak bylo velmi jednoduché se potkat s jednou krásnou a mladou slečnou a rozjet si mimomanželský románek.

 

      Bylo to super. Hlavně konečně ten čerstvý závan v sexu. Najednou jsem si zase užíval, bylo to báječný. Jenže, jak to tak bývá - moje žena se vše dozvěděla. Viděla nás její kamarádka. Nejdřív šla za mnou, že to ví a pokud s tím něco neudělám, tak jí to řekne. Jenže, já si v té době vlastně i přál, aby to prasklo. Takže to prostě jednoho dne prasklo.

 

     Čekal jsem scénu, slzy, hysterický záchvat. Místo toho jsem našel jen prázdnou skříň její a naší dcery. Prostě se z našeho společného bytu odstěhovaly. Měl jsem úplně smíšené pocity. Nejdřív jsem si říkal, že jsem to vlastně chtěl, jenomže jsem si potom uvědomil, že mi chybí. Obě. Ona prostě vůbec nebrečela, nevolala, nedělala scény. Chovala se úplně věcně. Chtěla jen peníze na holku a majetkové vyrovnání a dělej si, co chceš. 

 

      No chtěl jsem hlavně vědět, co za tím je a přišel jsem na to, že ona má taky někoho bokem. Dostal jsem docela pecku mezi oči, ale tak nějak mě začala víc zajímat. S přítelkyní jsem byl dál, ale daleko víc mě začala zajímat moje žena. Pozval jsem je potom v létě obě na dovolenou k moři a bylo nám fajn. Celé to znovuzbližování trvalo docela dlouho; je to absurdní, ale nakonec jsem svoji přítelkyni podváděl se svou ženou...

 

      Řekli jsme si, že se máme i po těch letech vlastně pořád rádi a dokonce jsme se do sebe znovu zamilovali. Bylo to fajn a v té době pravděpodobně moje žena otěhotněla. Ještě před tím to s tím svým bokovkou ukončila; jenže, a teď se dostávám k jádru pudla, já ne. Ne, že bych chtěl sedět na dvou židlích, ale prostě jsem strkal hlavu do písku. Jednou jsem to totiž chtěl udělat a nějak ukončit, jenže -  zažil jsem fakt hroznou scénu, demonstrativní řezání žil, klečení a prošení. Prostě hrůza.

 

      Tak jsem občas byl tu i tam - a teď nevím co s tím. Chci být se svou původní rodinou. Moje přítelkyně mě ale teď vydírá, že to všechno řekne mojí ženě (že vlastně jsem dodnes i s ní) a já mám strach, že se na mne manželka vykašle. Takže teď, babo (pardon - Kudlanko!) raď...

 

Mirek

 

 

Komentáře (23)add feed
uvědom si co vlastně chceš : Inka
a přestaň být srab a najedné straně to musíš ukončit, nebo to za Tebe rozhodne někdo jinej a to se Ti zrovna nemusí líbit. Takové hysterické přítelkyně stejně budeš mít dříve či později plné zuby.
říjen 04, 2010 21:34
Ale, ale, ale... : Macesska
to jsem přece psala první já! (Teda vlastně Pépa.)
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=3155&Itemid=35

Jsem kapku primitivní, tak si myslím, že řešení je říct manželce pravdu - buď to přijme, nebo ne. Jestli jsi do ní zamilovaný nebo ji dokonce miluješ, nebudeš z ní přece dělat donekonečna debila. A krom toho, s vyděrači se nevyjednává.

Povolila bych jedinou úlevu - pokud neexistují důkazy, zapřela bych manželce, že jsi s milenkou až doteď. Tvrdila bych, že jsem to už utla a že si milá vymýšlí, prostě že jí trvalo, než se k vydírání opravdu rozhoupala. Ovšem musela bych na 100 % vědět, že na to neexistuje jediný e-mail, SMS, foto či podobně.
říjen 04, 2010 21:39
propásl : vlk
jsi ideální šanci po hysterické scéně milenku utnout, jít domů a oznámit, že ta blbka bude dělat ještě problém. Tím by jsi spláchl bokovku celkem se ctí, teď zbývá jen spoléhat, že to utneš a vysvětlíš následně, čím dřív, tím líp. Čas hraje proti tobě, milenka taky, důvěra manželky a dcery taky. Vím, že mladé masíčko je lehce návykové, ale jinak k ničemu. Přestaň myslet přirozením a zkus pohledat mozek, jestli někde zůstal pod postelí.
říjen 04, 2010 21:55
vlku : Inka
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 04, 2010 21:59
Hahahaha, : Vodoměrka
já nemám slov... jedno vím jistě, Mirka bych za partnera nechtěla ani za milion... co ti poradit? No to teda nevím, ale je mi děsně líto tvé ženy... přála bych jí poctivého, slušného a zodpovědného chlapa, který ji bude mít rád i se všema dětma, co má a bude mít... a tobě bych přála hodně let po boku tvé milující milenky... přece nedopustíš, aby si řezala žíly a ublížila si? A co když bude taky těhotná?

Omlouvám se za ironický komentář, ale nemohla jsem jinak...

Jak se to jen povídá? Kdo chce víc, nemá nic... a myslím, že to platí všude...
říjen 04, 2010 22:36
Jaký si to uděláš ... : JItka U.
... takový to máš.
říjen 05, 2010 02:15
Ty jsi, clovece, : Giussi neprihlasena
skoro jako muj byvaly pritel. Tomu se teda ta jeho tehdejsi pritelkyne nepodrezavala, ale stejne nemel nervy na to se s ni rozejit primo, tak zvolil taktiku "budu na ni protivnej a ona se pak rozejde se mnou". Byl k ni docela hnusnej a ona to stejne neutla, nakonec to musel chte nechte rozseknout. Kdyz ho to prestalo bavit se mnou, tahlo se to jeste minimalne pul roku, nez nekde z pod postele vyhrabal svoje koule, pripevnil si je zpatky na sve misto a jako chlap mi to konecne rekl na rovinu.

Pokud se bojis, ze by si milenka mohla opravdu neco udelat a nechces to mit na svedomi, rekni jeji dobre kamaradce, jak se veci maji, ze se s ni proste rozejdes a at ji pohlida. Bude na Tebe (ta kamaradka) mozna hnusna, ale kdyz ji to vysvetlis, ze od ni nechces souhlas, ani podporu, pouze pohlidani, aby se dotycna nezabila, tak by to snad mohla vzit. Nic lepsiho me nenapada. Ale hysterky to zridka mysli se sebevrazdou vazne.
říjen 05, 2010 03:39
To je ta EMO generace... : nema problema
...furt by si jen řezali žíly...no jo, děti, taky jsme byli malí, že jo...
říjen 05, 2010 05:48
Na tyhle demonstračky : jednababi
funguje jednoduchej zásah - okamžitě volat 155, nahlásit, že dotyčná je ve špatném psychickém stavu, vyhrožuje sebevraždou a ty se ji bojíš nechat doma samotnou. V horším případě jí jen nasadí medikaci - ale jednak to pravděpodobně neudělají, kdyby měla zůstat sama (a ty u ní zůstat nemůžeš), druhak zůstává záznam o výjezdu, tedy jisté krytí pro tebe, že jsi zasáhl. V tom pro tebe lepším ji převezou na pozorování do odborného zařízení, což nebývá zážitek, který by si slečna chtěla zopakovat.
Horší bude, až ji napadne, že by mohla začít vydírat těhotenstvím, ať už skutečným nebo předstíraným. Tam je to na delší trať.
říjen 05, 2010 06:29
Milenka : endymio
si určitě žíly nepodřeže. To spíš poběží za manželkou. Asi to budeš muset sloulet, jak navrhuje Macesska nebo Vlk. Blbý je, že je žena těhotná - v takovém období by mě to ranilo dvojnásob.
říjen 05, 2010 08:49
Mirku, : mamča
na tebe se přesně hodí diagnóza "slabý muž". Lítáš mezi dvěma ženami jako hadr na holi, oběma se bojíš říct pravdu. To je takový problém říct milence : "Hele holka, bylo to s tebou hezký, ale vracím se k manželce, protože jí mám rád a čekám s ní další dítě"?
Milenka jistě věděla, že jsi ženatý, a jestli nemá IQ namazanýho chleba, tak pochopí, že ženatý muž zůstane ženatým mužem, i když jí oblboval řečičkama "svlečno, moje žena mi nerozumí, žijem spolu jen jako bratr a sestra" smilies/grin.gif
Pokud milenka vyhrožuje sebevraždou, rada "jednababi" je suprová. smilies/wink.gif
Jinak, tvojí manželce fakt nezávidím. Ale pro ní není nic ztraceno. Už jednou dokázala, že se v nejhorším případě bez tebe obejde.
říjen 05, 2010 08:50
... : bb2
Pozval jsem je potom v létě obě na dovolenou k moři a bylo nám fajn.


je to absurdní, ale nakonec jsem svoji přítelkyni podváděl se svou ženou...


ano, celé je to absurdní
říjen 05, 2010 10:36
veta : mura1
Pozval jsem je potom v létě obě na dovolenou k moři a bylo nám fajn.

me taky dost pobavila, ale nakonec jsem usoudila, ze ma mirek na mysli manzelku s dcerou. protoze v pripade, ze ma na mysli skutecne manzelku s milenkou, nemusel by tento problem resit, uz se obe holky znaji a na dovce se urco skamaradily smilies/grin.gif
říjen 05, 2010 11:01
mura111:01 : mamča
No, takhle by si to spousta záletných chlapů představovala : Manželku a milenku by skamarádil, nejlíp nastěhoval pod jednu střechu, aby nemusel přecházet z bytu do bytu. (Ještě by se v zimě cestou nachladil).
Manželku by měl na údržbu rodinného krbu a výchovu potomků, a milenku na sex. Všem dohromady by jim pak mohla manželka vařit a prát, když už bude stejně doma na MD. smilies/grin.gif
říjen 05, 2010 11:29
Hm, : Máňa z Počernic
kerý ženský by se nelíbilo, mít doma starýho na nošení prachů a mladýho na sex?
říjen 05, 2010 12:47
Z hlediska rozložení populace nevhodné řešení : wendy
stále by se na někoho nedostávalo...
smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
říjen 05, 2010 13:59
... : Pavka
Haha, A kde bereš tu jistotu, že ona to utla a ty ne :-DD. Po patnáctiletém manželství náhodou otěhotnět, to je taky legrační. Mojí kamarádky maminka se takhle s manželem usmiřovala 2 x, pokaždé to zpečetili dítětem a pak ho stejně se 3 dětmi opustila. Hodně štěstí :-D
říjen 05, 2010 15:14
Pavka: mam stejny pocit : mila1
smilies/smiley.gifa drzim manzelce palce, protoze si umi poradit smilies/smiley.gif
říjen 06, 2010 11:24
Znám případ : Zdena
ale to se ona rozešla s klukem - oba byli svobodní. Odešla, vrátila mu klíče, jenže ještě něco málo po ní v bytě zůstalo, sbalil ji to a požádal, aby si pro to přišla. Když přišla do bytu, tak ji prosil, aby se vrátila, sliboval a když neuspěl tak vyhrožoval, že se zasebevraždí. Vzal nůž a že si podřeže žíly, ještě štěstí, že nechtěl zabít ji a pak sebe. V rychlosti popadla tašku a vysmahla na chodbu, jenže křičel a vyhrožoval i mezi dveřma a tím nožem přes ruku fiknul. Lekli sde oba, ale ona zachovala chladnou hlavu, jdouce po schodech dolů zařvala, zavolej si sanitku hovado, nebo vykrvácíš, nazdar.
Zavolal si ji sám a byl vyléčenej.
říjen 06, 2010 14:07
Zdena : mamča
Tak to je dobrý !
Já chodila v dobách své mladosti s myslivcem. Když už to s ním bylo k nevydržení, tak jsem mu dala kvinde. A považ ! S kulovnicí v ruce mi poněkud nelogicky vyhrožoval, že : "Napřed zabiju sebe a pak Tebe !"
No, nezabil ani jednoho, a dneska je z něj spokojenej dědeček. smilies/cheesy.gif
říjen 06, 2010 14:23
... : bb2
Mamčo, to my dopadli lépe, dceřin myslivec nám ve finále daroval půl kance. Náš bojovně lovecký pes, co lov neviděl za celý život ani v televizi, se z toho doslova a do písmene na místě posrandil.
říjen 06, 2010 15:07
bb2 : mamča
No, hlavně že za půl kance nechtěl celou dcru a půl království... smilies/cheesy.gif
říjen 06, 2010 16:46
Někdo to rád horký : Magdalenka
Kup velkej barák, at se tam vsichni vejdete. Nezapomen na dve nebo radši tři velký letiště. Co když si holky taky někoho pozvou a nebude se mu pak chtít odejít. Jo a přiber jedno nebo dvě zaměstnání, třeba otěhotní i milenka a to pak bude šrumec... No a taky absolvuj nějaký zdravotnický kurz, kdyby se jedna nebo druhá chtěla zase podřezat, abys uměl poskytnout první pomoc. Ale že ti prchnou, s tím nepočítej, to bys měl ten život moc jednoduchej. Jen se snaž, chlape. Ty na to máš!
říjen 06, 2010 22:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]