O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z JEDNÉ NA DRUHOU? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 září 2010

Zdravím vás všechny, kudlanky a kudlánci. Ráda bych se vám svěřila se svým trápením. Nedávno mi přítel "přiznal" své (snad jen dvě) nevěry. Kromě toho, že na první jsem přišla omylem, tak tu druhou jsem tušila, a ta z něj lezla měsíc a půl. Důvod - prý nedostatek sexu v našem 10letém vztahu. Vzhledem k tomu, že jsem typ člověka, který, když má s něčím problém, tak jej řeší, asi nikdy nedokážu pochopit, že to došlo až takto daleko.

 

 

 

     Pro mě náš vztah také nebyl ideální, také mi chybělo nějaké to objímání, podpora partnera a - ruku na srdce - i více sexu. Ovšem vždy, když už toho bylo hodně, jsem šla a doslova jej donutila k tomu, abychom si o tom popovídali. Vždy to měsíc dva pak bylo v pohodě a zase se vše opakovalo. Nu což, věci se vrátit nedají. Chápu, že muži jsou po emocionální stránce jiní a že romantické filmy nám ženám blbnou hlavu. A ano, také stále toužím po tom, že přijde a bude se každý den omlouvat, litovat toho, co se stalo a možná i slzu uroní... nicméně stojím nohama na zemi.

 

     Jenže - teď nastala situace, kdy oba nechceme vztah ukončit, viceméně začíná klapat i komunikace, nicméně sex s přítelem je to poslední, nač myslím. Ne že by nebyla chuť na sex jako takový, ale při představě, že sahal na něco (ano čtete dobře) jiného, se mi obrací žaludek a mám husí kůži.

 

     Netuším, jak k tomu přistupovat. Jsem realistka a je mi jasné, že nepříliš dlouho to přítel vydrží (již takřka dvouměsíční půst je znát), nicméně, v hlavě se mi promítají představy, jak a co s nimi asi dělal. Překonala jsem  fázi, kdy ho můžu držet za ruku a políbit, ale sex je něco, na co rozhodně připravená nejsem.

 

Nemáte radu?

Díky, Veronika

 

Komentáře (23)add feed
Mám radu : Erika
Nemáte děti? Jděte od sebe a hledej "toho pravého". Co s ním bude fungovat komunikace, sex, důvěra, všechno.
září 30, 2010 23:16
Jen nechápu, : Vodoměrka
proč tedy nechcete vztah ukončit, když vám vlastně oběma nevyhovuje a hlavně ty, když ho nemůžeš už ani cítit?
Chápu, že poprvé, když se něco pokazí, tak někdo prostě chce dát druhou šanci, ale když se ty špatné věci opakují (Vždy to měsíc dva pak bylo v pohodě a zase se vše opakovalo.), tak už ti snad musí být jasné, že zázrak se nekoná, nekonal a konat nebude... no a vlastně ho nemůžeš ani cítit, držení za ruku je jistě fajn, ale ten sex k tomu vztahu tak nějak patří a v lepším případě patřit bude až do důchodového věku... tak na co ještě čekáš? Jediná rada je najít si takového partnera, který ti vyhovovat bude... po všech stránkách... nebo to je snad poslední chlap na zeměkouli a proto se ho držíš jako klíště? No já jich na ulicích potkávám docela dost, takže tahle varianta to určitě nebude...
září 30, 2010 23:24
nerozumím : bb2
děti nemáte, komunikace vázne, sex nefunguje, nevěry byly a možná jsou a celkem jistě zase někdy budou
proč vlastně zůstáváš a ztrácíš roky života? co ti ten vztah dává, kromě faktu, že nebydlíš sama
říjen 01, 2010 00:18
Nemáte radu? Díky, Veronika : Máňa z Počernic
Jo, radu mám jedinou, a to: Svatá prostato!!!!!
říjen 01, 2010 06:50
Jedná se o přechozený vztah. : mamča
Kdyby se ten vztah někam posunoval, tak už jste dávno manželé a máte kupu dětí. Takhle jste jen spolubydlící, co si vzájemně lezou na nervy. Ty si vynucuješ sex, a když jsi zjistila, že sexuje jinde, tak se Ti z něj zvedá kufr - což chápu.
Nevím, na co ještě čekáš ? Život máš jen jeden, mládí utíká, a perspektiva žádná.
říjen 01, 2010 07:44
Dani : mia
kolik vlastně Veronice je? Nenapsala?
říjen 01, 2010 08:07
nechápu : Kamila
jen jsem přečetla první větu a stačilo
přítel "přiznal" své (snad jen dvě) nevěry

prchej děvče, prchej!
říjen 01, 2010 08:45
Kamila : mamča
Tak, tak. On se jí přiznal jak nezdárný klučík mámě. Nebo se tím chlubí ?
To je neuvěřitelné slabošství. S takovým chlapem bych už nedokázala sednout k jednomu stolu, natož sdílet lože. I ten dotyk ruky by mi vadil.
On už prostě Veroniku zařadil do role "pečovatelka o domácnost a jeho pohodlí" a zacházet se s ní může jako s hadrem na podlahu. Zvlášť, když po tom "přiznání" s ním dál zůstává. smilies/angry.gif
říjen 01, 2010 08:55
Ale kolegáčkové, : Krakonoš
vy jste to nepochopili, vona ho miiiluuujeeee! Tak proč by měla vodcházet? Dyť stačí málo, jedno zaříkadlo vyřčený 13 minut po 13. půlnoci po prvnim jarnim úplňku: "Abrakadabra, milenko démonko doprdelemivskoč!" A chlapec bude vopravenej, věrnej, sexující ve správněj čas a na správým místě a možná i sterilní, to když se to řekne správnou intonací a kadencí. smilies/grin.gif smilies/wink.gif smilies/grin.gif
říjen 01, 2010 09:34
Krakonošu, : mamča
nedělej si srandu. Veronika žije v "zakonzervovaném" vztahu. Je to víc zvyk, než láska. Deset let, to už je jí nejmíň třicet a víc, biologické hodiny odbíjejí jak vzteklé, a ona je najednou postavena před skutečnost, že si to dítě pořídí buď se stávajícím kurevníkem, nebo nikdy.
Protože najít v tomhle věku partnera, který by nebyl po desátém honu a chtěl se (pokud možno ihned) množit, je prostá utopie.
Napřed musí tohohle příživníka vykopnout, pak si najít samostatné bydlení, chvíli se bude z předchozího desetiletého vztahu vzpamatovávat...a je jí 40 cobydup.
No, nemá to holka lehké.
říjen 01, 2010 09:50
Nemá to holka lehké, ale zavinila si to sama. : Myška
Proč setrvává ve vztahu, který ji neuspokojuje? To není problém nyní přiznané nevěry, ty problémy se táhnou delší dobu, viz. jakési promluvy o sexu, po nichž se to na chvíli spravilo.
Radím, stejně jako jiní, vztah ukončit a najít si někoho jiného, pro kterého nebude Veronika kusem hadru, kterému se zahýbá, ale opravdovou partnerkou. I s tím rizikem, že bude mít dítě ve čtyřiceti (nakonec je to teď moderní). Ale se současným partnerem bych si nepořídila společně už vůbec nic, natož dítě.
říjen 01, 2010 09:57
... : Sandra.
Veroniko, napíšu ti něco jen k té nechuti k sexu, protože jinak musíš vědět sama, jestli je tvůj přítel člověk do života a ty nevěry byly jen úlety, či důsledky nějakých vašich problémů, které už jste překonali a že je šance, že toho skutečně lituje a už to nebude opakovat... nebo že naopak zjistil, že když mu nějaká ta nevěra praskne, tak se to pak vždycky nějak vyžehlí, takže proč to nezkoušet dál.
Narozdíl od předchozích příspěvatelů si nemyslím, že by těch 10 let bylo něco, co se dá jen tak lehce odmávnout. Jasně, děti nemáte, ale kus života jste společně prožili, to taky není málo.
Znáte se, musíš sama vědět, jestli za to ten chlap stojí, nebo ne.
No a k té fyzické stránce- pokud s ním chceš být, tak si představy jeho s nějakou jinou musíš zakázat. Jde to docela dobře ovlivnit. A ještě dotaz- on byl panic, když jste spolu začali? Pokud ne, tak už asi před tebou s někým spával. Když jste spolu začínali, představovala sis svého přítele s jeho bývalkou v posteli? A pokud ne, v čem je rozdíl? (bavíme-li se o fyzické, ne o citové stránce věci)Jestli to nedokážeš hodit za hlavu a "zapomenout", tak si myslím, že nemáte šanci...
říjen 01, 2010 10:14
holka zlatá, : holubinka
neomlouvej ho, že je po emocionální stránce jinej než ženský. Vobšourník to je!!!!!!

Vyhrabej svojí sebeúctu a přestaň mu poskytovat služby "mama-hotelu"
říjen 01, 2010 10:44
Sandro, : Jeja
Napsalas to moc hezky. Fakt je, že 10 let je dlouhá doba a některé z nás to nedokážou jen tak hodit za hlavu a odejít, i když rozum říká běž. Já sama jsem 23 let žila v manželství, kde jsem spokojená nebyla, ale odejít jsem nedokázala. Taky by mi tu určitě všichni radili zdrhnout a zároveň vynadali, proč jsem tak blbá, že s ním ještě jsem. Ve chvíli, kdy se on zamiloval do jiné, bylo pro mě najednou vyřešeno. Rozum to přivítal, srdíčko nějaký čas churavělo, ale zvládlo to. A sex? Pravda je, že jakmile jsem zjistila, že "byl" s jinou, pro mě byl tabu. Nedokázala bych to. Takže v tomto směru Veronice plně rozumím a ztotožňuju se se Sandrou - buď se přes to nějak přenese nebo není jiná možnost, než to ukončit.
říjen 01, 2010 11:20
Tak vono dost dobře nejde : Krakonoš
trochu si z toho srandu neudělat. I dyž je to vážná věc. Ale že má vodejít je jasný, jen to holka určitě nechce slyšet. Deset let se sice nedá "jen tak" zahodit, ale to ani rok nebo dva, když stál za to. A nikdo nic "nezahazuje" - to nejsou ztracený roky, ale vobrovská zkušenost, bez kerý to nejde, pokud se má člověk vyvíjet a nebejt i ve čtyryceti pubertálním telátkem, jaký se tu taky vobčas vyskytnou. Zůstane zkušenost a hezký vzpomínky. Ztráta času je každej další den s ním po tom vodhalení, čím dřív na to Verča přijde, tím líp. A mamčo - buď s kurevníkem, nebo nikdy? Takhle bych to fakt nehrotil. Však von se chlap najde, čím míň se bude klepat strachy, že "nikdy", tím rychlejc to pude.
Mně tam zaujala jedna bezva věc:
Von:
Důvod - prý nedostatek sexu v našem 10letém vztahu.

Vona:
také mi chybělo nějaké to objímání, podpora partnera a - ruku na srdce - i více sexu.

Voběma chyběl sex.smilies/wink.gif Jen jemu evidentně chyběl sex s kýmkoli jiným, jen ne s partnerkou. Co na tohmhle tak asi zachraňovat? Tenhle vztah už nikdy fungovat nebude. A je to na ní, názorů tu má dost.
říjen 01, 2010 12:03
Krakonoš : mamča
No, sex sice chyběl oběma, ale on je evidentně ten "zdatnější", takže si ho dokázal obstarat jinde.
I z tohohle důvodu nechápu, proč s ním Veronika ještě zůstává ? Jemu samozřejmě vyhovuje "mama-hotel", který mu Verča poskytuje, tak kam by chodil, že jo ?
Ale že JÍ nevadí, že si z ní dělá JEN služku, a za radostmi si chodí jinam, a ještě má tu drzost, že se jí s tím svěřuje ! To je na sekyrku mezi oči.
Kdybych zjistila, že si ze mě partner dělá "náhradní matku", tak ho ženu, že nebude stačit počítat schody. A Verča se snad ptá, (moc tomu jejímu psaní tedy nerozumím) jak tenhle vztah-nevztah zachránit, utužit, vylepšit...???
Obávám se, že nesvéprávné osobě by měli poradit odborníci, a né internetové fórum laiků.
říjen 01, 2010 12:13
Jaký jako fórum laiků? : Máňa z Počernic
Se to tady, náma vodbornicema a vodbornikama, přímo hemží!
říjen 01, 2010 13:18
Máňa z Počernic : mamča
Maruš, životní zkušenostě ještě nejsou ta správná kvakvakvalifikace. Na to musíš mít hodně písmenek před a za jménem. smilies/wink.gif smilies/grin.gif
říjen 01, 2010 13:33
mamčo : kolemjdoucí
životní zkušenostě ještě nejsou ta správná kvakvakvalifikace. Na to musíš mít hodně písmenek před a za jménem

obávám se, že opak je pravdou...
říjen 01, 2010 14:20
Nojo, ty tituly :-( : Máňa z Počernic
MBA - Mladej, Blbej, Arogantní. Těch znám!!!!
DiS - Dispozice Slabé. Těch taky pár znám!
Bc - BlbeC. Těch taky pár znám. Zejména policajty "študovaný" v Plzni.
říjen 01, 2010 14:48
Dlouhý vztah : Pančelka
se těžko ukončuje, to chápu, ten odpor po nevěře taky chápu, ale bd to po nějaké době překonáš, zase se sblížíte, nebo si opravdu budeš muset udělat nějakou rekapitulaci.
říjen 01, 2010 19:07
Dnes : kim
je v každém filmu nevěra, v časopisech se píše desatero jak být nevěrný, aby to partner nepoznal, v práci každý vidí nevěru u sousedu taky i sexuolog radí odpouštět a zatloukat a ještě obviní romantické filmy za blbnuti hlavy. Co to máme za společnost. Být věrný je dnes jako být postižený a blbeček. Rada zní. Pustit ho do oběhu a najít si někoho jiného. Nejlepší, aby měl stejnou zkušenost jako Ty. Minulý týden bylo dokonce téma jak zbalit partnera na jednu noc i v SAMA DOMA. Myslela jsem si, že je to seriozní pořad. V RUZOVCE se vyměnili už každý s každým. Hlavně si zakaž se zamilovat nebo to člověk nadělá nejvíce volovin a strašně to bolí. Jsem v afektu tak promin, že to píšu jak to píšu.
říjen 04, 2010 09:09
pro kim : Iris
není co promíjet, máš pravdu. Útěchou mi je, že to tak nevidím sama.
říjen 04, 2010 14:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]