O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEMÁM DOMOV PDF Tisk E-mail
Středa, 25 srpen 2010

Jsem už hodně dlouho dospělá, takže bych asi měla mít rozum. Ale mně moc chybí domov, mít kam patřit... Stalo se, že jsem domov ztratila. Na škole jsem se seznámila s přítelem, který byl z druhého konce republiky. Nakonec to dopadlo tak, že jsme se oba rozhodli odejít do zahraničí. Tam jsme žili dva roky, ale nakonec jsem se vrátila jen já. Doma mezitím naši vyměnili byt, nechali si malý, bratr se oženil a odešel.

 

 

      V podstatě jsem se neměla vůbec kam vracet. Tak jsem si rychle našla místo a podnájem, což takhle praktikuju už jedenáct let. Měla jsem několik vážnějších vztahů, ale ani jeden nějak nevedl do manželství či založení rodiny. Většina kamarádek je vdaných, některé už i rozvedené, mají děti. Já si připadám taková nějak mimo.  Bude mi 36 a mám pocit, že nikam nepatřím. Nejsem průbojná a těžko se seznamuju. Ono také to v našem malém městečku ani moc nejde. Z práce do práce, pak není moc kam jít.

 

       Myslím, že už nemám šanci. Ti, co by ke mně věkem patřili, jsou ženatí a pokud jsou rozvedení, tak si za partnerky hledají ty mladší. Nemáte někdo zkušenosti, jak tenhle začarovaný kruh opustit?

 

       Zkoušela jsem i inzeráty, ale to také nevyšlo.

 

 

Děkuju za vyslechnutí, třeba budete mít i radu,

Stáňa

 

 

Komentáře (83)add feed
"v našem malém městečku ani moc nejde" : Máňa z Počernic (dolních)
Se ani nedivim. Čim větší město = tim větší šance.
srpen 25, 2010 10:10
ve 36 šanci máš, a ne malou:) : bb2
ale nejdřív musíš ztratit výraz opuštěného štěněte s pohledem "vemte si mě", to normální chlapy odradí, přicucne se k tobě akorát nějaké klíště, se kterým z vděčnosti fofrem otěhotníš a zbytek života budeš v trablích.

Přestaň přemýšlet o tom, co nejde a jak jsi na tom nedobře a tak podobně, začni přemýšlet o tom, co bys ty, mladá zdravá svobodná, mohla začít podnikat - zapátrej v hlavě po tom co jsi kdysi, než jsi se na škole zamilovala, chtěla dělat, kam se podívat, čím se bavit, co tvořit, vyrábět. Vyhledej si v nejbližším větším městě, na netu apod. kluby, kontakty, zkrátka začni něco dělat. To ostatní přijde samo.

srpen 25, 2010 10:19
hlavně : vlk odjinud
neseď doma. Šance, že na dveře zaklepe pan dokonalý je fakt malá. Máš školu, znáš jazyk (asi po dvou letech), tak zvedni kotvy a šup někam do většího města. Na samotě u lesa se fakt blbě seznamuje. A choď tam, kde budou lidi se stejnýma zájmama. V hospodě najdeš hospodské povaleče, na cyklostezce cyklisty, atd. easy. ON je někde blízko, ale musíte se prostě srazit. Dělej, co tě baví (pokud to není pletení ponožek u TV). Už i to hledání místa a objíždění firem je slušná zábava a potkáš spoustu nových lidí.
srpen 25, 2010 10:39
něco dělat : jel
Brigádu v hospodě, pomoc v místním muzeu, založit nějaký spolek, ve škole nabídnout, že povedeš nějaký kurz... podle svých zájmů, ale hlavně něco dělat.
srpen 25, 2010 11:49
Tak tak : wendy
a seznámíš se s povalečem, cyklistou, vykopávkou, učitelem nebo personalistou... ale mají pravdu ti výše - doma se neseznámíš. Přestěhuj se do Prahy. Adresu na ubytování ti pošlu.
smilies/wink.gif
srpen 25, 2010 12:20
Jště chybí rada pořídit si nějaké zvíře, nejlépe pejska, aby se ti lépe navazovaly známosti při společném venčení :-) : Myška
Wendy - tak jen v Praze se lze seznámit? To jsem netušila smilies/wink.gif.
srpen 25, 2010 12:23
Jo, ta brigáda v hospodě bude nejlepší - : Myška
budeš smrdět jak popelník křížený s hranolkou a seznámíš se leda s nějakým spiťarem smilies/cheesy.gif.
srpen 25, 2010 12:25
A největší město je internet :) : Macesska
Dovolila bych si několik poznatků z vlastní zahrádky:
Jak píše bb2, vzpomeň si na nějakého koníčka nebo si nějakého najdi. A pak si najdi na internetu fórum, které se tím tvým tématem zabývá a zapoj se. Úplně klidně to může být to pletení ponožek, to je fuk. Přes internet se my introverti skamarádíme daleko snáz, protože je tam jasně dané téma a člověk si může v klidu rozmyslet, co napíše (: Takovéhle internetové party občas dělají srazy, případně se lidi z nich setkávají na živo, pokud bydlí nějak dostupně. Netvrdím, že tam musí vzniknout přátelství na život a na smrt, ale přinejmenším najdeš lidi, se kterými si pokecáš o tom, co tě baví a mírně se společensky otrkáš. Osobně mi teda přišla divná představa, že bych měla řídit svoje zájmy podle toho, jak velkou šanci při nich mám ulovit chlapa, takže jsem padla na víceméně ženské spolky a ještě jsem trčela z věkového průměru - a v pohodě. Krom toho zapálení fanoušci čehokoliv se vymykají skoro vždycky, takže ostatní "mimo" lidi berou jako normu (:

Taky se hlásím jako zastánce internetových seznamek. Ne, že by se tam nevyskytovala spousta magorů a šulivrzů, ale občas lze narazit na člověka příjemného a inteligentního. Přinejmenším na pokec nebo na návštěvu nějaké akce. A když to člověk nebere stylem "musím někoho ulovit, ber kde ber", tak je to i docela sranda.

A nejlepší je na nějaký cílený lov zapomenout. Partner mě odlovil ve chvíli, kdy jsem byla smířena tím, že osaměle zemřu ve své garsonce a pokud stihnu těsně před smrtí vypustit své potkaní mazlíčky, mohli by mě kapku ohlodat, takže by přežili aspoň oni.

Chápu, že to není jednoznačný návod, kterak získat pana Pravého a vytvořit s ním Domov, ale když já si myslím, že pokud člověk není schopný žít spokojeně bez partnera, tak nebude schopný spokojeně žít ani s ním.
srpen 25, 2010 12:46
P. S. : Macesska
A páč jsem z velkoměsta, tak mám samozřejmě chlapa z 80 km vzdálených Prdelákovic... Tolik k seznamování v Praze.
srpen 25, 2010 12:48
Míško, nejen v Praze : Máňa z Počernic (dolních)
ale proč má chodit ke kováříčkovi, dyš může ku kováři?
Taky by snad mohla vyzkoušet tendlecten fejzbůk. Sice nevim, co to je a kde se to kupuje, ale prej to na takovýdle seznamovací potřeby funkuje celkem solidně.
srpen 25, 2010 12:49
tohle by se mělo někam tesat! : vlk
... pokud člověk není schopný žít spokojeně bez partnera, tak nebude schopný spokojeně žít ani s ním ...

Jo, a D@nielko, jak to že nemáš na Facebooku profil Kudlanky? Tak šupšup smilies/wink.gif
srpen 25, 2010 12:55
No, : Macesska
a na ukrácení dlouhých večerů nabízím svůj oblíbený online seriál s tematikou singles a navazování vztahů ve věku 30plus:
http://www.mysoju.com/dal-jas-spring/
srpen 25, 2010 13:02
Maceško : Máňa z Počernic (dolních)
s tématikou singles - dobrý.
A co takhle s tématikou swingers? To se prej taky člověk dostane do společnosti. A swingu nejni nikdy dost.
srpen 25, 2010 13:10
Seznámit se dá jistě všude, : wendy
v Praze je příležitostí moc, je to velké město, kromě toho tam vím o bydlení. Jednalo by se o to, sehnat tam taky hned práci, že.
Stáňa píše o inzerátech - myslí tím internetové ? Tam je velký rozběh, nebo na adresách podobných těm co sem dala Macesska. Ale taky to nemusí být hned.
smilies/wink.gif
srpen 25, 2010 13:23
Ještě jsem zapomněla - zkoušela jsi zájezdy pro single ? : wendy
Dovolené jsou prubířským kamenem, tak by si HO tam mohla hned prověřit.
srpen 25, 2010 13:24
wendy, : Macesska
já jsem sem žádné adresy nedávala, ta jediná je fakt na poctivý romatickovtipný seriál (k Mánině smůle přísně počestný).
srpen 25, 2010 13:28
Oj - tak to jsem to špatně pochopila, Macessko - sorry : wendy
ale Stáňa je určitě minimálně průměrně zdatná s kompem, tak si něco vynajde. Žejo ?
smilies/wink.gif
srpen 25, 2010 13:50
Víkend pro nezadané : Milan
ve věku od 28 do 40 let se koná v dnech 17. až 19. září v Perninku v Krušných Horách.
Bližší informace na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .

srpen 25, 2010 14:05
Macessko : Iris
a víš, že jsi mě docela inspirovala?

Stáňo rozumím Ti dobře,je těžké potkat nezadaného chlapa který za něco stojí a ještě v prdelákově. Já jsem k tomu nepoměrně starší, nežli Ty. Neblbni, 36 let je krásný věk. Jen na to fakt nesmíš moc tlačit, to se nějak pozná a odrazuje to. Udělej, co radí Macesska nebo vlčák. Ahoj
srpen 25, 2010 14:43
Chce to vytrvat. : Sinix
Byl by zázrak, kdyby to vyšlo hned napoprvé. Přehrabuj, vybírej, odděluj zrno od plev a uvidíš, jednou to vyjde...
srpen 25, 2010 15:05
Přehrabuj, vybírej, odděluj zrno od plev a uvidíš, : Máňa z Počernic (dolních)
a i když nikoho pro život nevobjevíš, aspoň si při tom oddělování plev určitě párkrát pěkně za****š :-) Taky dobrý.
srpen 25, 2010 15:10
Iris, : Macesska
ať to bylo s čímkoliv, bylo mi ctí (:

Wendy, v poho, ozvala jsem se jen proto, že by mi bylo líto, kdyby má oblíbená Dal Ja zapadla v domnění, že jde o seznamku. Právě že to všechno lze najít v podstatě na tři kliknutí, tak proč hltit odkazy, žejo.

Jo, nemusí to být hned - moje internetové seznamování sloužilo mimo jiné asi tak úhrnem dva roky hlavně jako zdroj zábavných historek pro moji maminku. Ale zaručuji ti, že tam lze potkat lidi, které by jeden jinde nepotkal! Nebo by s nima přinejmenším nešel na kafe.
srpen 25, 2010 16:08
:-) : Karlos
Moc Ti to nezávidim, ona většina chlapů si řekne: Ha, 36 a svobodná, v tom něci bude..:-D
srpen 25, 2010 17:06
Karlosi, : Macesska
vidíš, to bych čekala, že většina chlapů zajásá, že konečně jedna, která se zjevně nežene za svatbou, páč jinak by už byla rozvedená :-D
srpen 26, 2010 11:15
Nebo si řeknou - šestatřicítka svobodná bezdětná? Ta bude chtít honem honem dítě, : Myška
a hledá vhodného kandidáta...
srpen 26, 2010 11:19
Milane : Dirk
Ten odkaz na spolecne70 je pěkně hustej podraz. Děvče třeba vyjede s velkým očekáváním, že si vrzne a zjistí, že jsou to sice nezadaní, ale KATOLÍCI!
srpen 26, 2010 11:40
Myško, : Macesska
nojo, když budou chtít rozvedenou s 2 dětma, co už žádný další nechce, tak budou mít ten výběr bohatší smilies/smiley.gif
Ovšem na vlastní oči jsem viděla chlapy, ochotné to riziko, že se seznámí se svobodnou bezdětnou, případně s ní začnou chodit, podstoupit!
Furt si stojím za tím, co jsem v 18 řekla vychovatelce na intru, když mi prorokovala, že se mě budou chlapi bát. O zbabělce nestojím. Znáš to, kdo se bojí...
srpen 26, 2010 12:38
Jo, Macessko, to je fakt, že výběr rozvedených s dětmi v této věkové kategorii je rozhodně bohatší než svobodných bezdětných. : Myška
A když chce chlap kolem čtyřicítky svobodnou bezdětnou, tak asi nepůjde do skoro stejně staré dorostenky, ale do mladšího masíčka. I když najdou se určitě i výjimky.
srpen 26, 2010 12:51
nojo, mladé masíčko, : Macesska
tos mi připomněla kamaráda, co jednu chvíli chodil s děvčetem o ca 10 let mladším. A vytřeštěně mi referoval, že ona už je jiná generace, nekoukali na stejný večerníčky, neměla ve škole ruštinu, prakticky nepamatuje komunisty... no, tvrdil, že to nebude lehký.
Hele, netvrdím, že je nutné vhodné zájemce přehazovat vidlema, ale předpokládat, že se svobodné nad 30 každý vyhne, je blbost. Momentálně vím o čtyřech relativně použitelných, co by takovou brali, a to jsem v zásadě asociální a skoro s nikým se neznám.
srpen 26, 2010 13:14
Macessko, schválně si všimni, že píšu "asi" a : Myška
že se "najdou určitě i výjimky".
srpen 26, 2010 13:34
Místní pánové, zajímalo by mne, které ženě byste dali přednost, coby čtyřicátníci, čistě teoreticky. : Myška
Svobodné bezdětné vrstevnici, rozvedené vrstevnici s dětmi, svobodné bezdětné mladší, rozvedené mladší s dětmi. Pomiňme fakt, že po vás chci vyjádření pouze k jednomu hledisku, a nezabývám se vzájemnými sympatiemi, láskou a tak dál.
srpen 26, 2010 13:38
Když : Macesska
ony u mě to nejsou výjimky. U mě je to norma.
Schválně, kolik znáš nezadaných chlapů, kteří jdou za účelem vážného vztahu výběrově po mladém masíčku? A kolik takových, kteří věk buď neřeší, případně si vedle sebe představují vrstevnici?
Z chlapů, pro které jsem kdy byla "mladé masíčko" já, jsem teda nikdy neměla dojem, že by jim šlo primárně vo tu duši a vo domov smilies/smiley.gif
srpen 26, 2010 13:42
Právě, já znám snad samé zadané čtyřicátníky. : Myška
A proto se ptám místních pánů.
srpen 26, 2010 13:47
Myško!!! : Macesska
Tys mě vyšachovala smilies/grin.gif
Ty předpokládáš, že nikdo nebude chtít rozvedenou bezdětnou neurčitého věku! smilies/grin.gif

Ještě bych doplnila anketu o: Kdo z vás má doma takovou, které byste dali podle předchozí otázky přednost?
srpen 26, 2010 13:48
Ty jsi, Macessko, neurčitého věku? : Myška
No, prostě jako na úřadech, taky nejsou kolonky pro úplně každou situaci smilies/wink.gif. A vůbec, ty už jsi zadaná, tak co...
srpen 26, 2010 13:53
Jako Karkulín ze střechy, : Macesska
jsem v nejlepších letech!
Zadaná jsem, ale víš, co mi to dalo? smilies/smiley.gif A kdybych měla brát vážně řeči, že se na mě každej koukne a uteče, páč jsem bezdětná a odbíjej mi biologický hodiny a mám moc vysoký požadavky a dost toho nenabízím a jsem nemoderní a na topole podle skal zelený mužík zatleskal, tak dodneška brečím pod kamenem.
srpen 26, 2010 14:10
Jo, : Myška
když se chce, všechno jde, že smilies/cheesy.gif ?
srpen 26, 2010 14:19
Macessko, nechci být nějak vlezlá a dotěrná, přesto si neodpustím otázku: : Myška
Toužila jsi, nebo toužíš, po vlastním dítěti/dětech?

srpen 26, 2010 14:22
Myško, : Macesska
proč se ptáš? To souvisí se seznamováním? No, nikdy jsem se neseznamovala "za účelem rozmnožení", jestli jde o tohle. Takže jsem tím neděsila.

srpen 26, 2010 14:47
Ale ne, vůbec ne. A promiň, jestli jsem se tě dotkla. : Myška
Prostě jsem zvědavá...
srpen 26, 2010 14:49
Teda, vy se s tim množenim vyblbnete : Máňa z Počernic (dolních)
A s těma biolokickejma hodinama. To jako proboha, když ty hodiny zakukaj, tak to jako musim do prvního dementa, kterej je naštěstí zrovna tak vožralej, že nevidí tu hrůůůzu, jak vypadám a hlavně, že mi upíchne mimi? Potěšbůch! A co pak, až vystřízliví?
srpen 26, 2010 14:58
čtyřicátníkem : vlk
už moc dlouho sice nebudu, ale odpovím. Rád bych našel věkově i povahově sobě rovnou. Děti mám svoje a dělat tátu dalším už asi fakt nechci. Leda je mít jako svoje děti za dospělé kamarády. Při mých aktivitách se spíše přidají ony než jejich maminky a v tom je ta potíž. Mladá masíčka jsou sice pěkná, chutnají úžasně, někdy i aktivní, ale k životu naprosto nepoužitelná, ještě neví co vlastně chtějí (nebo to vědí velmi přesně, minimálně šestimístně). Stačilo.
Jo a ještě jedna věc, psa taky nebrat. Je to jen další kotva a ve finále chlap zjistí, že se všechno točí kolem pejska a on ja někde na okraji zájmu. Chlap opravdu tak servilní jako pes být neumí :-) Něco jiného je pejsek pro důchodce na samotě, ale pro mladou holku?
srpen 26, 2010 15:03
Díky, vlku. : Myška
S tím psem mám já zkušenost takovou - většinou ten seznamující se muž má strach, že pes bude u partnerky stále číslo jedna. A já, jakožto majitelka psa můžu říct, že na tom něco je. Chlap přichází a odchází, pes zůstává. To je realita.
srpen 26, 2010 15:08
Pokud to tedy není kynolog tělěm i duší. : Myška
Ale ten má svého psa, a tak je to vyrovnané.
srpen 26, 2010 15:10
Vlku : Máňa z Počernic (dolních)
To máš dost dobrý představy vo kámošení s dětma svý nastávající, jenže vono totiž jde dost hlavně voto, jestli ti pancharti budou chtít kamarádit s tebou!!!!
A dávám ti zdarma dvě železný zásady ze zkušeností mejch nejbližších chlapů:
1) Nikdy nebrat osamělou babu s čubou!
2) Nikdy nebrat babu, která sama vychovává jedináčka chlapečka!
srpen 26, 2010 15:12
Myško, : Máňa z Počernic (dolních)
von docela určitě nemá strach, jemu se taková baba absolutně znechutí. Aby taky ne! Brrrrr!
A to vim dokonce vo někerejch, kerý chrápou s čubou v posteli. Brrrrr!
srpen 26, 2010 15:18
děti : vlk
mých vrstevníků se mnou problém nemají, když je lan party na chatě jsem zván jakožto vhodně doplňující kus. Je fakt že někdy si ustelu na louce za chatou, bo poslouchat DnB celou noc nemusím, ale CS-ko zapařím v pohodě.
Jinak dík, babu se psem jsem měl jak na začátku, tak teď na konci, i přes těch 30let je to furt stejný.
Baby s klukem jedináčkem byly dvě sousedky v baráku, taky to samý. To je diagnóza.
Zkušenosti jsou nepřenosný, ale tyhle už mám ;-)
srpen 26, 2010 15:23
Co je : Macesska
na matkách s jedináčkem nebezpečnýho?
srpen 26, 2010 15:28
pes : vlk
i jedináček ma matku omotanou kolem prstu smilies/grin.gif
srpen 26, 2010 15:33
aha : Kamila
baba s jedináčkem chlapečkem jsem.... tak to jsem neseznámitelná. Máňo! Ty jedna! Kdybych měla holčičku, tak bych byla použitelnější?
srpen 26, 2010 15:38
kua, : Macesska
žiju ve světě výjimek! babu s jedináčkem chlapečkem znám, výchova přísná (ona neodpustí nic sobě ani jiným) a dotyčná v chlapečkových 12 letech zakotvila ve šťastném manželství s mladším mužem... rozumově chápu, že statistika existuje a funguje, akorát nevím kde.
srpen 26, 2010 15:43
Maceško : Kamila
děkuji ti za světýlko na konci Mánina tunelu smilies/grin.gif
hurá, naděje existuje smilies/grin.gif
srpen 26, 2010 15:44
holky : vlk
druhá dohoda: Neberte si nic osobně smilies/wink.gif
(Čtyři dohody - Miguel Ruiz)
srpen 26, 2010 15:47
ergo - matka se dvěma i více dětmi seznámitelný je.... : alena puntík
no, to je pravda, to můžu potvrdit. Ale je v tom nějaká logika?
srpen 26, 2010 15:54
vlku : Kamila
četla jsem, máš pravdu. Moje zkušenost - nelze to vždycky dodržet, aspoň já to neumím.
Nicméně toto je pustá sranda smilies/grin.gif
srpen 26, 2010 15:54
kdo si tu vzpomíná : Macesska
na Seznamovací kancelář Šimka a Soboty?
Stejně se chtěj ve skutečnosti seznámit s tou medvědicí!
srpen 26, 2010 16:04
anebo : Kamila
žena se sekačkou.. a fotku máte? Ženy? Ne, sekačky...
Daniele i Stáně se tímto omlouvám za znevažování diskuze smilies/cheesy.gif
srpen 26, 2010 16:06
Kamilo : Iris
možná trochu znevažujete, ale pobavily jste mě. A docela se držíte tématu, které je i mým tématem: " Kde vzít a nekrást?" smilies/wink.gif
srpen 26, 2010 16:34
A úplně nejhorší asi bude ženská s klukem jedináčkem a psem, který s ní spí v posteli :-) : Myška
Co vás, chlapy, tak irituje na tom, že má ženská kromě vás ještě někoho, koho má přinejmenším stejně ráda? Nechcete se dělit s jedináčkem, psem? A co dělení s více dětmi? V čem je rozdíl ve vztahu ženy k jedináčkovi a k více dětem?
srpen 26, 2010 22:05
Teda Pepo, : Ceskymo1
tys na me snad nekde v my minulym zivote narazil: pejskovou v posteli a synka jedinacka! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 26, 2010 23:10
No tak já čtyřcátník jsem : Krakonoš
a můžu říct, že na vážnej vztah je pro mě holka mladší víc jak vo pět let nezajímavá, E.T. z jiný planety. Koneckonců, moje druhá žena je vo pět let starší. Existence/neexistence jejích dětí by v mým rozhodování nehrály roli. V mým rozhodování by hrál roli její vztah k těm dětem a hlavně a především, jakej má vztah ke svejm rodičům a do jaký míry má zpracovaný a pořešený případný traumátka a křivdy z dětsví. To je totiž pro vážnej vztah ještě vo něco důležitější, než číslo podprsenky a estetický kvality pozadí. smilies/grin.gif smilies/smiley.gif
srpen 27, 2010 01:30
Pár odpovědí: : Máňa z Počernic (dolních)
Kamilo, 15.38: Ano, bohužel, ale je to tak.
Maceško, 15.43: No snad. Dvanáctiletej, to snad snad ještě. Bezvýhradně to ale platí pro matky dospívajících a dospělejch kluků jedináčků!
AP, 15.54: Logika v tom zdánlivě není, možná vůbec není. Možná je. Nehledám logiku. Zato stopro vim, že JE TO TAK.
Takový jsou pravidla a zákony přírody. Coš samože nevylučuje nahodilý výjimky. Proto nemá smysl arkumentovat "já jsem jednou znala jednu a tý to vyšlo". Buď to teda byla ta náhodná výjimka z pravidla. Anebo ONA se domnívala, že jí to vyšlo. Bylo by potřeba se ještě zeptat toho chlapa, jestli mu to taky vyšlo podle jeho představ, či jestli jen z lenosti resignoval.
srpen 27, 2010 07:22
Aha, tak já jsem měla lépe věkově specifikovat to mladé masíčko. : Myška
Díky za odpovědi. Jen jestě snad - hrálo by roli ve vašem rozhodování to že bezdětná partnerka bude s velkou pravděpodobností chtít dítě? A to v dohledné době vzhledem k věku? Řešili byste to?
srpen 27, 2010 07:41
Máňáku, tobě musela matka jedináčka strašně ublížit :-) : Myška
A majitelka psa taky smilies/cheesy.gif
srpen 27, 2010 07:46
Zklamu tě. Neublížila. Já si ubližovat nedám. : Máňa z Počernic (dolních)
A vůbec, proč by měla ubližovat? Nechápu. Ale zrovna tenhle tvůj výrok zase přesně charakterizuje myšlení těch potrefenejch.
Shnilý jabka taky nežeru, přestože mi nikdy žádný neublížilo.
srpen 27, 2010 08:22
Ještě že nejsou všichni chlapi jako tady Máňa... : Myška
To by matky jedináčků neměly šanci na další vztah...
srpen 27, 2010 08:32
Myško, jasně! : Máňa z Počernic (dolních)
To je taky jejich (těch bab) jediná záchrana. Ale až to chlapovi konečně dojde, že teda Máni z Počernic maj pravdu, je zase zaděláno na rozchod.
Anebo spoléhaj (ty baby) na to, že už je chlap znavenej, vodevzdanej, línej, pohodlnej. Nechce se mu zase znova začínat v novym bytě vod nuly, tak holt trpí, cpe se svíčkovou (kerou přesně tydle baby perfektně zvládaj), knedlikama, husama, prasatama.... a venčí čubu, trpí ji i v posteli, mlčí a trpí při debylně mutujících puberťáckejch "názorech" synáčka, ze kterejch je maminka zcela vodvařená, poslouchá kravál jeho techna.... dožívá a pomalu scípe. A baba vykládá všude kolem, jakýže to má přešťastný manželství.
srpen 27, 2010 09:03
Máňo : Kamila
a když bude ta máma mít kluky dva, tak je to ok? Ti nebudou mít blbé názory a poslouchat techno? Případně holky? No nic, ještě že nemá každej tenhle názor...
srpen 27, 2010 09:10
shnily jablka : mura1
mano, dotaz: tvoje soucasna partnerka ma kolik deti a jakeho jsou pohlavi?
srpen 27, 2010 09:13
Kamilo, : Sinix
že se s ní bavíš. Vždyť je to jen další její duševní průjem (jeden z mnoha). Zkušenosti a znalosti žádné, ale to jí nebrání o tom zasvěceně hovořit. Nemá pravdu a já mám důkaz... smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
srpen 27, 2010 09:14
Sinix : Kamila
dík smilies/smiley.gif já vím, máš pravdu... ale občas mi to nedá, abych si nerýpla. K srdci si to neberu, protože taknějak Máňa stejně mluví z vlastní zkušenosti smilies/grin.gif
srpen 27, 2010 09:15
Kamilko, : Máňa z Počernic (dolních)
Ano, jsi další, která s povděkem kvituje, že můj názor nemá každý. Což je u ženy zcela pochopitelný. Dyť čórkaři jsou taky rádi, že každej si pečlivě nehlídá šrajtofli. To by si nevrzli.
Jo, a ještě k tomu dotazu: Sice to je k neuvěření ale dva kluci jsou docela ok. A nechtěj to vysvětlovat, nevim. Prostě to tak je.

srpen 27, 2010 09:22
Pro to, co si řiká sinix. : Máňa z Počernic (dolních)
********************************************,
********************************************. Ty důkaze. :-(((
srpen 27, 2010 09:31
Kamilo, : Sinix
tak to leda... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Shnilá jablka a čórkaři smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 27, 2010 09:39
... : Máňa z Počernic (dolních)
je docela zábavný, i když spíš tragikomický, jak se vždycky ti postižení sdružej a začnou se vzájemně přesvědčovat vo svý vlastní dokonalosti. Něco jako turnaj vozejčkáčů v nohejballu. Máš to Kamilko zapotřebí? A zrovna při pátku? No, asi jo. Škoda.
Přeju bezva víkend.
srpen 27, 2010 09:48
Dirku, to je aspoň záruka, : Milan
že nejde o maskování swingerspárty či něčeho podobného.

srpen 27, 2010 12:19
Máňo z Počernic (dolních), Vaše 2 zásady jsou zajímavé. : Milan
Mohla byste to trochu více rozvést? Tedy jaké ty zkušenosti vlastně vedly k formulaci těchto zásad.

srpen 27, 2010 12:22
Myško, pořadí k Vašemu dotazu : Milan
1. svobodná bezdětná mladší
2. svobodná bezdětná vrstevnice
3. rozvedená vrstevnice s dětmi
4. rozvedená mladší s dětmi

Je to samozřejmě za podmínky velmi tvrdé redukce všech dalších vnějšních i vnitřních, subjektivních i objektivních vlivů a souvislostí.
Ale i tak je to jen teoretizování, protože ve 40 jsem si žádnou nevybíral, byv dávno ženatý a dětný.

srpen 27, 2010 12:32
Myško, : Krakonoš
mám výhodu, že na jednu stranu už svý děti mám, na druhou stranu mám děti rád. Takže v mým rozhodování nehraje její touha/netouha po dětech roli - přizpůsobil bych se snadno vobojímu. smilies/wink.gif Všechny tyhle teoretický kritéria jsou stejně k ničemu. Protože když mě někdo opravdu zaujme, tak moc neřeším jeho věk nebo počet dětí. A Stáňa by si měla uvědomit, že čím víc bude tlačit na pilu a čím víc bude středobodem jejího vesmíru "chci partnera, a chci a chci a chci", tím míň bude atraktivní pro potenciálního nápadníka. Protože atraktivní je (aspoň pro mě) vyrovnaná ženská, která žije zajímavej život, věnuje se něčemu smysluplnýmu a je v tom dobrá a šťastná. A vůbec neřeší, že je zrovna "single", umí už brát život takovej, jakej právě je. A musí se mi líbit, to je dost zásadní. smilies/wink.gif
srpen 27, 2010 14:50
Jinak lze doporučit : Krakonoš
vosamělejm matkám jedináčků nechat se rychle votěhotnět náhodným kolemjdoucím, aby měly děti dvě a staly se vopět žádoucíma a perspektivníma partnerkama v souladu s máňovitejma teoriema. Případnou čubu lze utratit, sežrat nebo darovat sousedům. smilies/grin.gif smilies/wink.gif smilies/smiley.gif
srpen 27, 2010 14:55
Krakonoši díky. Já vím, že se vhodnost ke vztahu nedá zaškatulkovat. Ale tvoje i ostatních názory jsou pro mne zajímavé. : Myška
Ještě - máš své děti, a pokud bys měl partnerku, bezdětnou nebo dětnou, to je fuk, která by toužila po dítěti, šel bys do toho? Rád, nebo jen abys ji neztratil?
srpen 27, 2010 14:58
Šel. Rád. : Krakonoš
Motivace "abych ji neztratil" je pitomá pro to stát se fotrem. smilies/wink.gif
srpen 27, 2010 16:32
Krakonoši, : Myška
díky.
srpen 27, 2010 20:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]