O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ACH, TI MUŽI... NEŘÁDI... PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 srpen 2010

Dobrý den, potřebuju poradit, mám dost zamotanou hlavu. S přítelem,se kterým žiju už deset let, jsme měli dost krizovou dobu; v podstatě každý z nás si dělal co chtěl. Nevím, jestli mi přítel byl nevěrný, ale přiznám se, že já ano. Během té naší krize jsem totiž poznala muže, kterému je nyní 52 let a mě je 41 let.

 

 

 

 

 

     Ten muž už po druhé odešel od jedné a té samé přítelkyně. Podle toho, co mi říkal, prý na něj hodně žarlila a jeho to omezovalo v životě.  No, já si nejprve s ním nechtěla nic začínat, jen kamarádit, ale bohužel jsem neodolala a perfektně naletěla jeho krásným slovům, že jsem jedinečná, krásná, úžasná... Jednoznačně - to se nedalo odolat... Chtěl si mě i vzít, prý jsem ta pravá pro něho. No - jednoznačně - zblbla jsem... Jenže - přítel pak nějak zjistil, že si s někým píšu a taky říkal, že prý i telefonuji pořád, prostě začal nesmírně žárlit, a pak mi ještě řekl, že zjistil, jak moc mě miluje a koupil mi prstýnek.

 

     A já ani nevěděla co dělat, ten muž byl úžasný, zahrnoval mě lichotkami, květinami atd. Jenže pak mi z ničeho nic, jen tak v sms! oznámil, že se taky kromě mě vyspal s  ex partnerkou a že s ní teď čeká ditě! Jen tak mi poslal esemesku! A že se mnou končí...

 

     Vím, že ji měl rád, ale nevím současně, co si mám o něm myslet, protože je jinak velmi hodný, sám vychoval  čtyři děti, jenže bohužel už několik let jde ze vztahu do vztahu a myslím, že je hodně na ženy... A tak, jak jsem napsala, nevím, co si mam o něm myslet, co mám teď dělat...

 

     Asi bych se měla vrátit k příteli?

 

Děkuji vám za rady, odpovědi,

Renata

 

 

Komentáře (23)add feed
... : Sandra.
Upsalabim. to je tedy záležitost. Viděla bych to tak, že nejlepší by bylo se s těmi všemi současnými rozejít a najít někoho třetího, kdo není zatížen touto spletitou historií. Milenec se s tebou rozešel a čeká dítě s jinou, tam není třeba nad něčím složitě dumat, no a co se přítele týče, přijde mi, že ho za a) bereš jako nouzové řešení, b) vaši společnou budoucnost poněkud kalí ty proběhnuté nevěry c) i on tě asi nemiluje až za hrob, když si vzpomněl, že tě miluje teprve po 10 společných letech v okamžiku, kdy začal tušit, že mu zanášíš.
Já být tebou, tak začnu jinde znovu a lépe.
srpen 24, 2010 23:34
Boží mlýny : Pavel 666
Nevracet se. Slepený talíř nikdy nedrží. Milenec ti vlastně udělal to samé, co ty svému partnerovi. Většinou se tyhle věci vrátí. Buď ráda, že to máš za sebou a začni znovu a s čistým štítem. Jen mi nejde do hlavy, že jsi slyšela na řeči o vdavkách. Ty dnes spíš děsí. :-))
srpen 25, 2010 00:39
Renato, : Sidon
o co Vám vlastně jde ? Diagnózu jste si určila, celkem správně, sama - "zblbla jsem". Teď se ale zase sama bojíte zvolit "vhodnou" terapii a dovoláváte se rady ostatních. Ta otázka - "Asi bych se měla vrátit k příteli?", napovídá, že si sama myslíte, že tohle asi není to nejlepší řešení. Pokud nemáte děti, nějak to z toho Vašeho psäní nejde vyčíst, ale i kdyby, tak si najděte někoho jiného, ale dávejte si pozor na takové, kteří Vám mažou med kolem pusy, slibují Vám hory-doly, ale skutek utek. Když Vám tolik stačí ty jeho komplimenty a ne to, co má už ten který za sebou, pak tady bude nejspíš každá rada drahá. Třeba to - "vychoval čtyři děti". On je měl sám, bez maželky ? A po výchově těch čtyř, zatoužil "vychovávat" ještě nějaké další ? Je to až legrační, jak některým z Vás někdy stačí pár pěkných slov a opravdu "zblbnete". A pokud jsem se Vás něčím dotknul, tak se omlouvám.

srpen 25, 2010 02:32
Hm, dík za pobavení hned po ránu : Máňa z Počernic (dolních)
Napadá mě jedině prostata:-)))
srpen 25, 2010 06:29
... : Iris
Nějak přepřítelováno, ne?
srpen 25, 2010 07:09
moderní doba! : Eny
Každý s každým....jupíííí, vše dovoleno. Ale když začnou řvát hodiny a čas běží, ta panika!
srpen 25, 2010 07:46
Iris : nema problema
Přítelů není nikdy dost! To je takový nový slovo - přítel, plurál přítelové. Homonymum ke slovu přítel, plurál přátelé - s velmi odlišným významem. Ústav pro jazyk český chrápe, takže to ještě není ani ve slovníku. V jednotném čísle se skloňují stejně, v množném je to:
1. přítelové 2. přítelů 3. přítelům 4. přítele 5. Drahoušci! 6. přítelích 7. přítelama

Tolik jazyková poradna.
srpen 25, 2010 07:54
Přítel - dodatek : nema problema
Slovo přítel, plurál přítelové, nemá vlastní tvar pro 5. pád, používají se plurály jiných slov (miláčci, drahoušci, neřádi, hajzlové).
srpen 25, 2010 07:58
Jak již tu někdo psal : babička Věra
slepený talíř nikdy nebude jako ten starý,vždycky je tam vidět ta prasklina a špatně drží.

Tedy-nevracet se,nic nelepit a začít nový život s někým,kdo ještě neprošel tvojí postelí. smilies/wink.gif
srpen 25, 2010 08:15
hehe : Kamila
bych si myslela, že ti je sedumnáct a ne přes čtyřicet....
Jinak souhlas s těmi, co píšou začít znovu, jinde a pokud možno lépe smilies/wink.gif
srpen 25, 2010 08:21
nema problema : Iris
díky, konečně mi někdo podal vyčerpávající informaci ohledně toho patvaru.Už nemáme partnery, miláčky, milence, druhy a družky, chlapce, nastávající, žabky apod., máme přítele.No to je ale hnusný novotvar, nemyslíš? Taková pozvánka na večírek..přítelé vítáni!Ten vokativ je nakonec ještě nejstravitelnější.
A k Renatě? Najdi si nového přítele bez přítelkyně.

srpen 25, 2010 08:39
Taky bych viděla, že nejlepší : Vodoměrka
řešení pro vás všechny zúčastněné je s těma dvěma skoncovat a najít si někoho jiného, slušného, dosud neangažovaného v té vaší motanici... v jednačtyřiceti bys už měla mít jasno, co vlastně chceš a jak to udělat... milence bych nechala té jeho těhulince, snad bys nechtěla dál pokračovat, když by s ním čekala nějaká jiná páté dítě... a příteli bych změnila status za bývalý a našla si nějakého jiného... začít znovu a s relativně čistým štítem... vzpomínky taky časem vyblednou...
srpen 25, 2010 08:53
... : mamča
"ten muž byl úžasný, zahrnoval mě lichotkami, květinami atd." smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
Doporučuju, zahrnout ho buldozérem, stejně jako "přítele č.1", který si po 10ti letech soužití všiml, že by mu "majetek" mohl taky zmizet, tak si Tě pro jistotu okroužkoval prstýnkem.
Jestli ani po 10ti letech společného žití nevíš, jestli je to ten pravý pro život, tak NENÍ.
Začni někde jinde s čistým štítem a neohlížej se zpátky. Dočasná samota může být i vítaná svoboda.
srpen 25, 2010 08:56
nema problema : mamča
Děkuji za vysvětlení pojmů v jazykovém koutku. smilies/cheesy.gif Móc hezkýýý ! smilies/wink.gif

srpen 25, 2010 08:58
Jazykový koutek je super. : wendy
A třeba se jednou začnou zase používat pro partnera, milence, výrazy partner a milenec, místo přítel. I pro tuto eventualitu bych ale navrhovala 5.pád z jazykového koutku zachovat...
smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
srpen 25, 2010 09:17
mamčo : Iris
smilies/grin.gif ..."zahrnout ho buldozerem", směji se po ránu hlasitě, jsi pohotová smilies/cheesy.gif

Vodoměrko, mimochodem, jsem ráda, že jsem Tě zase našla už v minulých asi dvou debatách,vítej po odmlce zpět. smilies/smiley.gif
srpen 25, 2010 09:34
Renato, to je fakt na "prostatu" :-) : Myška
Co takhle pro změnu být chvíli sama, a ujasnit si, co vlastně chceš? Protože to evidentně nevíš. A to je ve tvém věku poněkud smutné.
srpen 25, 2010 09:36
třtina ve větru se klátící :)) : bb2
co mám teď dělat...


seřezat se hadicí od vysavače?
srpen 25, 2010 10:13
vykšli se na něj : alena puntík
a buď ráda, že to dítě nečekáš ty.....jsi svobodná...jsi volná....on už se nějaký "přítel " najde. Za to ti ručim.
srpen 25, 2010 12:02
:-D : Karlos
Ke mě by ses teda mohla zkusit vrátit, bych tě hnal..! Já prostě nedovedu pochopit, když někdo odejde ze vztahu, nebo od rodiny, a za nějakou dobu mu to krachne, vrací se k původnímu partnerovi a ten ho zase vezme zpátky ! smilies/shocked.gif To nepobírám...
srpen 25, 2010 16:25
No tak já měl v noci napsanej takovej "zlej" příspěvek, : Krakonoš
ale pak jsem to zbaběle nevodeslal, že bych byl za toho, co nepolituje, nepohladí a neporadí, ale jenom peskuje. smilies/wink.gif A teď vidím, že jsem moh, je to tu vcelku jednomyslný. Takže, bylo to asi takhle:
Jedenaštyrycetiletý tele? To taky existuje? No asi jo... Co bys měla dělat? Vykašlat se na voba, bejt ňákou dobu sama, věnovat se něčemu smysluplnějšímu, než je balení chlapů, postudovat ňákou literatůru vo tom, jak se pozná pořádnej chlap (malá nápověda pro úplnej začátek: Fakt to celý nespočívá jenom v kecech vo tom, jak jsi úžasná a jedinečná, to zvládá každej průměrně šikovnej vobšourník smilies/wink.gif). Prostě by to chtělo, vim, trapný to řikat dámě tvýho věku, trochu dospět, abys mohla zažít taky ňákej "vyšší level" vztahu, nejen krizovky, krásný kecy, nevěry a prstýnkový gesta. A nejde tu doufám vo biohodiny, že ne? smilies/smiley.gif
srpen 25, 2010 21:39
Myslím, : Ketrin
že se vcelku zbytečně vzrušujete a že si někdo dělá srandu. Protože tohle v 41 letech....???! smilies/grin.gif
srpen 26, 2010 06:59
Jo, Ketrin, přesně! Ale dyť voto přeci právě jde, žejo, voto pobavení :-))) : Máňa z Počernic (dolních)
No, a pokud někdo bere tak vážně sám sebe, tak i todle bere vážně, protože vycejtí příležitost k předvedení svý duchaplnosti, předvede ji a je z toho sranda dvojnásobná :-)
srpen 26, 2010 14:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]