O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TROJKA? ALE TO NECHCI... PDF Tisk E-mail
Středa, 23 květen 2007

 Hezký den všem, mám velký problém a prosbu o radu. Vdaná jsem šestnáct let. Poslední roky v manželství docházelo ke konfliktům. Od listopadu loňského roku jsme na tom byli tak, že jsme si ani ahoj neříkali. V únoru mně řekla známá, že má manžel přítelkyni. Podala jsem žádost o rozvod. Od začátku dubna mně manžel začal říkat, že mně má rád, že chce jenom mně.  

 

 

 

 

 

    Začali jsme spolu žít, milovat se. V podstatě druhé líbánky...  Čekala jsem, že tedy přítelkyni opustí a bude jen se mnou. Pořád to sice vykládá, ale už tomu nevěřím. Protože vím, že s ní tráví hlavně dny, má ji jako kamarádku; i když v noci chce být se mnou. Už mu nějak nevěřím, už ten jejich rozchod trvá moc dlouho, a podle mně ji opustit nemíní.

 

 

     Mně jaksi přechází chuť žít takto - ve třech. Spát s ním... Pokud je v tom pořád ona.

Řekla jsem mu to včera, že když chodí s ní, tak ať tedy chodit jen s ní. Byl z toho paf, ale v podstatě řekl, že neví, co má dělat. Že on si neví rady...

 

     Já ho mám kupodivu pořád ráda, pořád ho chci.  Ale ne takhle.  Dělit se? Mně říká, že ji opustit dokáže, mně ne. Co s tím???

Žádost o rozvod budu stahovat, ať si celou situaci řeší on. Já ho chci, ale nebudu na něj čekat rok, dva... A tak bych se vás všech chtěla zeptat: Zažili jste to někdo???

 

Jaký na to máte názor???

 

Dííííky, Raduna

 

 

 

 

 

Komentáře (34)add feed
ano zažila : Inka
je to běh na dlouhou trať, příště bych už tak dlouho neběžela, vlastně dodnes nechápu na co jsem vlastně čekala. Pokud se nedokáže rozhodnout on asi to budeš muset být ty, jiné řešení není. A nebo budete žít ve třech, ale dá se to i zdokonalit jestli na to máš žaludek, tak můžete žít i ve čtyřech, znám takové výtečníky. Sice mi pak uniká proč spolu vlastně zůstávají, ale to je asi jedno a není to můj problém, já jsem pro základní pár ve dvojici, to jsem si už dávno ujasnila. Je to jen na Tobě.
květen 23, 2007 14:27
Zažila, ale byla jsem v té druhé pozici !:-) : Ráček
Už nikdy více ! Také se nedokázal rozhodnout a bylo to k ničemu. Nervy, stres....Tak jsme se rozešli a dneska se rozvádí ( nevím kvůli komu ) a já mám úžasného chlapa a neměnila bych! Ale to je vedlejší smilies/kiss.gif
Radu, jestli máš kam jít třeba k rodičům, tak bych asi dočasně odešla třeba k nim, s tím, že až si on sám srovná v hlavě co vlastně chce, tak buĎ se vrátím , anebo třeba taky ne !
Probuď v něm zase toho " lovce ", bude tě muset dobývat, ale hlavně nepřistupuj na " legalizaci
" vztahu ve 3. To je na houby a nikam to nevede a k rozhodnutí už vůbec ne....
A hlavně, dej mu nějaký časový horizont, třeba 2 měsíce, to už by mohl mít v hlavě jasno !!!
Hodně štěstí smilies/wink.gif
květen 23, 2007 15:17
Trochu vynalézavosti to chce ! : mamča
Až budeš mít 100% jistotu, že že se vrací od své milenky, nenápadně mu připrav po koupání čisté slipy (ev. trencle) tak, aby je nepřehlédl. Dovnitř, na místo kde nosí svůj poklad, nasyp drobné štětinky odrhnuté z kiwi. Neboj, nic se mu nestane, jen ho bude svědit "nářadí". smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Párkrát to zopakuj, a tvůj nevěrník dostane strach, že je jeho přítulkyně nakažená.
No, a pak už přestane tu dotyčnou vyhledávat, a máš ho doma.
Pokud by se ti chtěl náhodou chlubit se svým zarudlým příslušenstvím, tak ho v myšlence na nějakou nepěknou chorobu podpoř, a přeruš s ním na čas intimní styky. smilies/grin.gif
květen 23, 2007 18:04
A nebylo by jednodušší : Kráťa
zkusit tu "trojku" doopravdy? Vzít tu druhou jako součást rodiny a žít spokojeně ve třech? Třeba by to někomu začlo být trapné a odešel by sám. Nebo byste mohli s překvapením zjistit, že to je lepší, než se o jednoho chlapa střídat.
Ne, to nejde. Ženy, když ukořistí nějaký majetek, tak nejsou ochotny dělit se za žádnou cenu. Protože chlap, taková obyčejná VĚC, nemá právo rozhodovat se, komu a jak bude patřit.
květen 23, 2007 18:59
... : bb
ale jo, ať se rozhodne, ale ta žena nemusí jeho volbu akceptovat, na což má coby svéprávný rovnoprávný jedinec nárok, a pak může trvat na volbě, buď já nebo ona, ne obě najednou...když musí chlap žít ve trojce, ať si na to najde jinou druhou do trojice, ona chce být první a jediná
ale to předpokládá, že si to ona takto vybere a podle toho bude jednat...zůstat ve trojce proti své vůli, cítění, přesvědčení, to je o zdraví, o nervy, prostě život zpackanej, podle mě
květen 23, 2007 20:56
Každý má právo se rozhodnout : wendy
nakonec ON se už jednou rozhodl, když se oženil. Stane se, že se lidé rozejdou, nikdo není ničí majetek. Ale rozhodnout se nerovná se pendlovat nerozhodný mezi dvěma domácnostmi, to není rozhodnutí, to je zbabělost. Ono to pánům dost vyhovuje, fungující servis v domácnosti a dovádění s milenkou mimo dům. Co ?
květen 24, 2007 06:45
Pořád ráda, pořád ho chci..... Ať si to řeší ON....Hůůůůůůů : NČ
Mám dojem, že celej ženskej život je votom, jak vodevzdaně čekat "až mě ZASE začne milovat". Protože VON JE JEDINEJ NA SVĚTĚ.
Teda - kdyby mi někdo v hospodě plivnul do piva, už bych se nenapil.

květen 24, 2007 06:50
Taky úplně nesouhlasím s Kráťou : Gita
protože dotyčný se přece rozhodnout nedokáže a neví, co má dělat. A to je gró. Až to bude vědět, věřím, že mu nikdo nebude bránit, aby si šel za svým štěstím.

Konkrétní rada ode mě zní: na trojku nepřistupovat. Nemá to smysl, pokud by Ti to vadilo a stvalo by te to. Máš pocit, že by to bylo pro tebe důstojné? Opravdu čekat jako pes, až se páníček rozhodne...? Možná právě ta žádost o rozvod - ta potenciální nejistota na jeho straně /nenechá mě ta moje Raduna přeci jen?/ byl pro něho ten moment, kdy cítil, že mu jeho známá a jistá kořist uniká. Teď, když se zdá, že bys mohla stáhnout žádost o rozvod, je zase na koni a klade si podmínky.
květen 24, 2007 07:43
Mamčo : Gita
teprve teď jsem si všimla tvého geniálního příspěvku. Snad tento návod nebudu muset nikdy použít.
květen 24, 2007 07:53
Kašli na něj : AlenaT
na takovýho chlapa není spoleh - tak co s ním.Vyhoď ho a najdi si jinýho - lepšího.To by byla trojka, čtyřka , pětka - ať se vodstěhuje Utahu, tam může mít harém. A ještě by tě vydíral! no to už je to poslední. Žádný rozvod nestahuj, pěkně mu sbal kufry před dveře, vyměŇ ZÁMEK . Udělej si kafe, nebo si nalej panáka a buď ráda, že nto máš za sebou. Chvilku ti možná bude smutno - ale zas potžom ten klid! A žádná buzerace. V tv se budeš moci koukat na co chceš, nžádnej fotbal ani jiné sporty nebudou. Kdyř si sedneš , tak tě nikdo nebude zvedat, abys donesla to či ono.Jíst budeš to, co chutná tobě, popř. dětem. Spát půjdeš v kolik chceš, vstávat taky.Polovička prádla, polovička žehlení, žádný dusno - jen ať si to milenka pěkně užije.
květen 24, 2007 07:58
NČho komentář mi připomněl : Inka
kamaráda, kterému zahla žena, on je přistihl, odstěhoval se a zažádal o rozvod s odůvodněním "nemám rád nakousanej rohlík".

Mně připadá, že si o něj začala mít zájem až když si našel přítelkyni, tak stoupnul na ceně a on si uvědomil, že chce být s Tebou až když si podala žádost o rozvod a uniklo by mu to, co má vlastně jisté, tak proč tu žádost stahovat, když to tak úžasně funguje? Myslíš, že když si zas bude tak jistý Tebou, že se rozhodne rychleji a natrvalo?
Naopak, občas bych si koupila kytici, přišla bych s ní domů, začala bych trošku vyrážet do světa večer, hezky bych se oblékla, nechala bych kamarádku aby mi večer posílala sem tam smsky a do mobilu bych si jí uložila jako Kája.....trocha nejistoty vůbec neškodí ba právě naopak, třeba také stoupneš v ceně natolik, že se rozhodne natotata a nebo taky ne, ale v každém případě nemáš co ztratit.
květen 24, 2007 08:19
AlenoT : wendy
ono to dost dobře nejde vyhodit z bytu někoho, kdo tam má stále trvalé bydlo a není domácí násilník. Některý chlap si to nechá, jiný nenechá líbit. Já vím, že by to bylo řešení, ale taky by mohla narazit. No, zkusit se to přesto může...

Inko, tohle o čem píšeš taky dost dobře funguje, což ? Co máme nevíme, až když to ztratíme...
květen 24, 2007 08:28
Mamčo, tvá rada je naprosto skvělá!!! : Míša šíša
Kam na to , prosím tě, chodíš? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Být Radunou, tak to zcela jistě vyzkouším. smilies/grin.gif
květen 24, 2007 09:26
To j fakt, kam na to chodí...? : wendy
Ale je to super. Budu si to pamatovat pro časy příští. smilies/cool.gif
květen 24, 2007 09:37
Teda nezlobte se, ale : NČ
jestliže takovýhle recepty schvalujete.
Bysem se zeptal: Mohly byste si vážit vztahu, kerej je udržovanej JEDINĚ díky podvodu?
Mohly byste si vážit samy sebe, kdybyste věděly, že jste dostaly "přenost" díky podvodu - takže ne díky svý osobě, tělu, kráse, žádoucnosti.... Ale k podvodu jste se uchýlily proto, že VÍTE že svou osobností na tu druhou prostě nemáte?

květen 24, 2007 09:48
Hele NČ : Gita
Jakej podvod? Podle mě spíš slušná kanada. A zasloužená...
Že ty sis ty šlupky z kiwi představil ve svých trenkách? smilies/grin.gif
květen 24, 2007 10:23
Ale di ty, : Míša šíša
to je snad každýmu jasný, že jde o legraci, ne? Anebo - že se ti orosilo čelo z představy té štiplavosti a teď se snažíš všechny nevěrníky před těmi mukami pekelnými ochránit? smilies/grin.gif
květen 24, 2007 10:25
Hele Gito, : Míša šíša
jak nás v jednom okamžiku napadlo to samé. Že by padla kosa na kámen? smilies/cheesy.gif
květen 24, 2007 10:28
no - nebyla to sranda : AlenaT
já se takto kdysi zachovala. A vyšlo to.Taky tam byl hlášenej. Takže, když se cvhce, jde všechno. Navíc, on má přece kam jít nebude pod mostem. Je jasný, že lepší už to nebude a kdoví, zda zůstane pouze při jedné milence. Bude přesvědčenej, že když mu to jednou prošlo, tak že si může dovolit víc.
květen 24, 2007 10:30
NČ : : mamča
Já bych se nějakým drhnutím kiwi nezabývala, a dotyčného s chutí vyrazila, ale Raduna píše, že "Já ho mám kupodivu pořád ráda, pořád ho chci."
Ještě je mladá, a neví, že stakovým chlapem jí v životě čeká jen věčná nejistota. Ale na to si musí přijít každý sám.

květen 24, 2007 10:40
No já to taky pojmula spíš už jako sladkou pomstu... : wendy
a kanada to je taky, co, holky, to se nám to směje !? my trenky nenosíme. Ale teď se s námi bude NČ zdráhat jít někam opít. Třeba. Všimněte si prosím, že nepíšu, že se bude bát. Ten má pro strach uděláno. smilies/cheesy.gif
květen 24, 2007 11:07
Se teda vomlouvám, : NČ
mně začalo pálit a štípat hned už když jsem to čet. No, sem to vzal příliš vážně.
Jo, jako pomsta, to jo. Ale zase - za co se mu vlastně mstít? Že je nerozhodnej? Každej jsme jinej a rozhodovat má každej jen sám o sobě a jen pro sebe.
Komu ta situace vadí? Jemu? Určitě ne! Tak proč by měl von něco rozhodovat a řešit?
Vadí jí? Ano! Tak je snad na ní, aby se rozhodla, jestli chce nerozhodnýho. A podle toho se zařídila.
květen 24, 2007 11:56
Apropóóó - kiwi v povlíkačkách... : NČ
V některých případech... proč ne? Viď Kiwi.
květen 24, 2007 11:59
NČ : mamča
Znám chlapa, o kterého se dokonce manželka s milenkou veřejně popraly (to teda nechápu, ale asi uměl něco zvláštního, že po něm ty holky tak šly ). On stál mezi nima, a říkal : "Holky já vás mám obě rád, tak se nějak dohodněte!"
Já být na místě těch holek, tak bych po těch slovech obrátila agresi proti němu, a šla pak s tou druhou na kafe. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 24, 2007 12:04
takhle : AlenaT
ona ho chce, neb nezažila nikoho jiného - až bude volná, bude si moc vybrat a pak nebude chápat, co to na něm vlaastně viděla.
květen 24, 2007 12:46
Nojo Aleno : wendy
ale jednak už jednou měla svý jistý a teď se jí to zhroutilo, druhak se třá bojí, že nebude z čeho vybírat. Všechny ženský nejsou typ jako ty. No a jsou z toho vykolejený a smutný, asi takhle : smilies/angry.gif
květen 24, 2007 13:12
Taky znám chlapa, : Míša šíša
co se o něj milenka s ex!manželkou popraly na ulici za přítomnosti toho pana dotyčného. Fackovaly se, rvaly si vlasy a nakonec ta exmanželka ukradla milence jednu botu a přinesla si ji domů. Když mi to ta exmanželka líčila, válela jsem se smíchy. Ptala jsem se jí, co jako při tom dělal její bejvalý a prý - jen se koukal. Asi se taky dost bavil. Ale druhý den za ní přišel a chtěl vrátit tu botu. smilies/grin.gif
květen 24, 2007 13:27
Míša šíša : mamča
Tak ten závěr je super ! Já to vidím : Dala bych mu jinou botu, chlap stejně dámským střevíčkům nerozumí. A pak by ho ta milenka tím střevícem mlátila po hlavě... smilies/grin.gif
květen 24, 2007 13:35
Myslím, že jakmile stáhneš žádost o rozvod, : Míša 2
manžela už nebude nutit vůbec nic, aby se nějak rozhodoval. Protože co mu teď chybí ? S tebou prožívá druhé líbánky, k tomu má ještě "kamarádku", jediné co mu kalí štěstí je právě ta tvoje žádost o rozvod.
Ale mě na tom zaráží ještě jedna věc. Píšeš, že poslední roky docházelo ve vašem manželství ke konfliktům, dokonce jste se ani nezdravili. To už jste vlastně vedle sebe museli žít jako dva cizí lidé. Nevím jestli jsem to správně pochopila, ale ty konflikty nebyly kvůli jeho přítelkyni, to ses dozvěděla až později od kamarádky. Já bych se teda docela bála, že i kdyby si vybral skutečně tebe, tak po čase, až byste si oba zase byli jistí, to zase sklouzne k tomu, co mezi vámi bylo před tou přítelkyní. Protože něco tam asi muselo být špatně.

květen 24, 2007 14:03
Fakt je jeden - a souhlasím s Wendy : Gita
ne každá ženská má tak vysoké sebevědomí, aby si myslela, že po rozvodu/rozchodu na ni čeká zástup zamilovaných úžasňáků. Je to trochu mimo téma, ale kdysi, když jsem ještě chodila se svým bývalým, neustále se na mě někdo lepil (často se jednalo o "kamarády" mého bývalého, kteří mi nejen dělali otevřené návrhy, ale mého bývalého přede mnou dokonce zesměšňovali nebo pomlouvali). Když jsme se rozešli, nestála jsem sice nějakou dobu o nikoho jiného, ale všimla jsem si, že po dotyčných ctitelích se slehla zem. Najednou o mě nestál nikdo. Asi to ale byla i moje chyba - ten, co je "rozejit" si vždycky nese jistý "punc podezřelosti", a tedy si myslím, že by to možná všechno bylo jinak, kdybych se rozešla já a dala tím najevo svou cenu a důstojnost. I když kdo ví... Možná je problém i v tom, že když je člověk v pohodě a nehledá, je přitažlivější než ten hledající pod tlakem...
květen 25, 2007 07:36
... : Eva
Milá Radunko už jem o tom psalapár komentářu na toto téma. Fakticky jsem na tom tak jako ty a taky si nevím rady . Už jsem jednou něco podobného zažila a to před 23 léty . děti byly malé 2r. a 10r..A tenkrát to bylo hrozné, ale vše jsem dělala kvuli dětem ,prosila na kolenou vyhrožovala rozvodem byla jsem na tom moc špatně. Vše opravdu vyřešil čas a snaha vychovat děti společně. Manžel se mi omluvil a žili jsme dál a mužu říci hezky ,hlavně nevyčítat. Udělat za vším tlustou čáru. Ale dneska jsou děti velké mají svuj život a přemýšlím když to udělal tenkrát a ted znova ,jaké bylo to období mezi tím. Jestli mě třeba nepodváděl taky akorát se dobře přetvařoval. A najednou nemám sílu a hlavně chut o něj bojovat jak to bylo když byly děti malé. Nejhorší je to ,že vám to děti vyčtou i když jsou dospělé a tátu s mámou chtějí mít dohromady i po těch letech. A já si najednou připadám ,že jsem vše zavinila já. A taky nevím jako vy co s tím. Hlavně si myslím manželovi to takto vyhovuje máme majetek a né malý, jak by to asi bylo. A já mu hned na začátku řekla ,že budu bojovat. A zase né za sebe ,mě by stačila jedna místnost, kus nějakého žvance a hlavně klid. Ale on dobře ví že bych bojovala za děti aby z toho majetku něco měly ané že to shrábne cizí ženská. Ona si totiž myslí ,že máme někde přivázanou v Hamburku jachtu. Manžel se jí chlubí z prukazem na lod posílá foto naší dcery. apod.To jsem se rozepsala už dost.....ale ono i to vypsání pomuže, aby jste našla ,alespon vnitřní klid .Eva- Evulinka
leden 18, 2008 07:59
nás asi je : šedy
Takových nás asi bude víc, jen o tom třeba ani některé neví smilies/smiley.gifChápu naprosto přesně bezmoc, kterou jsem aspoň cítila já.Pokud mohu poradit, seber odvahu a odejdi od něj. Já to neudělala, děti byly malé a já měla strach , že bez něj to nepůjde.A tak už deset let máme jakéhosi skrytého člena rodiny a ze mě se stal téměř paranoik.Posledním hřebem bylo , že si s ní pořídil dítě.Toho chlapa totiž nic netlačí , aby situaci řešil, protože on je spokojený a jediný kdo má problém je manželka , protože ta milenka jde do toho s tím, že musí vzít na vědomí , že ten chlap má nějakou manželku a děti. Ta jenom tiše čeká až manželce dojde trpělivost.DRŽÍM PALCE
únor 26, 2008 21:33
Zažívám totéž : AHabibi
co popisuješ jen s tím rozdílem,že jsme manželé 27 let !!Po dlouhodobé nevěře svého muže (4 roky)jsem požádala o rozvod a už to nestáhnu i když je jeho milenka vdaná,o 20 let mladší a pochybuji,že by se kvůli mému muži=57 let, rozvedla.Pokud to ovšem neudělá její manžel.Ale mám už dost toho věčného lhaní,podvádění,utajování příjmů a výdajů,telefonování z WC,odtažitosti a chladu u mého muže,ztrátu intimity.....atd.atd.Vím to 2 roky a on se s ní stejně dlouho rozchází,rozvádět se nechce,je mu vedle mně prý dobře. Houby s octem!! Je to strach o vlastní kůži-servis,pohodlí a životní jistoty.A co když zůstane na ocet??! Je mi ho líto, že to má tak pomotané v té své šedivé hlavě.Navíc vím,že mě fakt uznává,že nedokáže NIKDY zapomenout na náš pohodový život,ale "zabejčil se",nic nebude řešit.To lízátko k vodě nepustí.A mně to trápí tak moc,že budu raději sama bez falešných nadějí,že třeba ona ho pustí k vodě,nebo za 8 let až půjde do důchodu.....????? A také ho mám ráda-ale i sebe mám ráda,proto rozvod.
duben 20, 2008 23:03
To: Evulinka, Sedy a Ahabibi : ************
Je to smutne pocteni, tim vic ze je ze zivota, drzim Vam vsem palce at se dokazete osvobodit a v klidu zit svuj zivot pro sebe - zaslouzite si to!
květen 16, 2008 07:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]