O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMARÁD TAKY RÁD... PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 leden 2010

 Dobrý den, chci vás požádat o radu, pomoc v řešení - zjistil jsem, že má manželka je mi nevěrná. Celý příběh se odehrál takto: jeden můj kamarád měl problém s exekucí. Je bez práce, dvakrát rozvedený, má dvě děti,  na které pochopitelně neplatí. Moje žena pracuje v instituci, která tyto problémy řeší. A tak mě požádal - před více jak měsícem - o pomoc. No, jsem kamarád, takže jsem ho seznámil se svou manželkou a ta tuto pomoc přislíbila...

 

 

 

     Tehdy to všechno začalo. Od této doby se její chování měnilo - a to jak po stránce citové, tak sexuální. Já jsem tomu zprvu až tak velkou pozornost nevěnoval, protože byla údajně moc unavená z práce... A ještě jedno -  na Vánoce jsem pozval tohoto kamaráda k nám, aby nebyl sám... Když pak byla naše nálada už jaksi ovíněna, tak jsem si všiml, jak má žena ho bez jakýchkoliv servítků svádí. Řekl jsem jí to a přestala, druhý den jsem si o tom s ní i promluvil a řekla mi, že o nic nejde že má jen „jebavé oči" (pardon, ale tak to opravdu řekla),  ale že je mi věrná a v citech má jasno (jsme spolu 13 let). Ještě tolik: mé ženě je 37, jemu 48 a mně 33.

 

      Ale ta její změna chování byla stálá, takže moje podezření sílilo. Samá nečekaná a tajná volání atd. Přiznávám, že jsem se kouknul azjistil, že si volají a píšou a vůbec ne jen kamarádsky.  Po té mi žena řekla už natvrdo, že se zamilovala a že neví, co má dělat, ale že se nemusím bát, že mě má ráda. Jenže od této chvíle si na sebe nenechá sáhnout ani pohladit se nedá, vždy jen ucukne a odsekne „nech toho". Najednou se  koupe dvakrát denně, myje si každý den vlasy,  a jen se šlechtí. A stále chodí někam ven.  Sice říká, že mě nechce ztratit,  ale jeho prý také ne, prý by z nás nejraději udělala jednoho... Přitom pořád brečí a říká, že je ji špatně od žaludku.

 

     Ze všeho nejhorší je, že to vidí i děti - máme dvě, jedno společné a druhé je z manželčina předchozího vztahu. Pochopitelně, že děti tím značně tím trpí. Zkoušel jsem jí navrhnout, abychom šli do poradny, ale tam jít nechce.

 

     Já už i s ním mluvil, on mi říkal, že o nic nejde, ale žena mi tvrdí, že on ji prý taky miluje... Jsem naprosto v zoufalé situaci, vlastně vůbec nespím a zhubnul jsem již 10 kg. Má žena ale pořád tvrdí, že pokud by jednala jen citem a touhou, tak by odešla, ale že je mezi námi toho víc a nechce nikomu ublížit...

 

Děkuji vám a budu moc rád,

když mi odpovíte co nejdřív,

Petr

 

 

Komentáře (100)add feed
Petre, : Alena P-H
tedy jestli jsi skutecny...protoze se mi zda, ze to ani neni mozne.
Je mi lito deti, ale neni jine reseni nez pani s "je*avyma ocima"(to je teda termin) nechat nasledovat hlas jejiho srdce, popripade neceho jineho.
Chlap, ktery mysli na deti a navrhuje poradnu, kdyz zena obstastnuje kamarada - tak ten si muze zajiste najit partnerku, ktera si ho bude vazit. Jsem si dost jista, ze kdyz ji s porozumenim reknes, ze jeji lasku chapes a ze se ji dobrovolne vzdas v prospech stareho kamarada, ktery sice nepracuje a plati alimenty a ma jiste kupu jinych problemu, ale hori k ni cistou laskou - tak by te tva citem zmatena manzelka na kolenou prosila, aby si ji odpustil. Coz, byti tebou, ja by jsem neudelala.
A nehubni, v zoufale situaci totiz nejsi ty, ale tva manzelka. Podivej se kolem, jiste uvidis dost zen, ktere by si te vazili vic nez ona. Jenom bud chlap a uvedom si svoji cenu. Ja vim, je ti lito deti, ale to se uz bohuzel nezmeni.

leden 06, 2010 00:58
nebylo to tu : alena puntíkovaná
už jednou?
leden 06, 2010 05:25
píšeš, : holubinka
že manželka má dítě z předchozího manželství.....proč se tenkrát rozvedla??? Že by kvůli jebavejm očím?? Jestli on to u ní nebude jistej druh sportu....
Do něj se zamilovala, tebe má ráda, asi je ždibec schizofrenní :-)
Každopádně ZDRHEJ!!!!
leden 06, 2010 07:27
V citech má jasno, : Macesska
asi cítí, že je nejlepší mít neokoukaného (byť rodinně neperspektivního) chlapíka na sex a romantiku a druhého spolehlivého (byť okoukaného) na zajištění provozu domácnosti.
Na Tvém místě bych ji nechala odejít za citem a touhou a dobře bych si rozmyslela, jestli ji brát zpátky, pokud s pláčem přijde.
Jestli jsi schopný postarat se o děti sám, tak jí můžeš navrhnout, ať odejde "na zkoušku" na pár měsíců - a v tom období si můžete oba rozmyslet, jak dál. (Pozor, to není výplod mé mysli, to je prý psychology standardně doporučovaná strategie!)
Tohle tu bylo mockrát, jenom většinou pod ženskými nicky smilies/smiley.gif
Taky znám dámu s podobnými city - akorát té přišlo vhodnější se rozvést a počítat s tím, že "zajišťovatele domácnosti" donutí k čemu si vzpomene přes děti.
leden 06, 2010 09:44
Dejte to nahlas, ať z toho taky něco mám… : Loki
Tahle červená knihovna má jediné řešení. Nečíst to.
Dyk je to furt dokola. Na školách by se mělo vyučovat, a to povinně o rozdílech mezi pohlavími. Bohužel se systém točí spíše opačným směrem, že mezi mužem a ženou není rozdílu.
Ono se nakonec ukáže, že islamizace evropy bude učiněným dobrodiním pro zdravý život rodinný.
Kdo není smířen s životem v sexuálním troj až mnohoúhelníku, neměl by se uvazovat do vztahu. Sex je po pudu sebezáchovném ten nejsilnější. Tak co teda chcete? Sex na knoflík? Leda tak na jiné planetě.

leden 06, 2010 09:48
teda já bych dala ruku do ohně, : alena puntíkovaná
že už jsem tu tohle už četla
leden 06, 2010 09:57
Loki, : Petronila
já myslím, že většina lidí se tak do dvaceti let poučí o rozdílech mezi pohlavími čistě empiricky smilies/grin.gif
leden 06, 2010 10:46
myslím : Petronila
do dvaceti let svého věku, aby nebyla mýlka smilies/wink.gif
leden 06, 2010 10:47
Já se picnu, : Rozmarýna
jestli je tohle pravda. Jak může nějakou ženskou přitahovat chlap bez práce s exekucí a dvěma dětma, na které neplatí. Takový niktoš. Petře nedolejzej, dej najevo nezájem. Dolejzáním to jen zhoršíš.
leden 06, 2010 11:13
Rozmarýno : mia
to se nepicni. Jednou jsem tu psala Kolemjdoucímu o svém spolužákovi, vyučený malíř nebo kuchař a teď dělá dlouhá léta na dráze nějakou dělnickou profesi. A to by ses divila jaké ženy mu skončily v jeho kamrdlíku, i vysokoškolského vzdělání a ne nezanedbatelného pracovního postavení. smilies/wink.gif smilies/wink.gifA to nejsou žádné jeho výmysly, neboť další spolužáci to potvrdili.
leden 06, 2010 11:20
Rozmarýno, mně to taky přijde hodně divné. : Myška
Na krku exekuce, neplatič alimentů, vskutku sexy borec. Ta ženská naprosto ztratila rozum.
leden 06, 2010 11:26
No, třeba má velký : Petronila
to, jak se tomu říká - jo, charisma smilies/wink.gif
leden 06, 2010 11:31
:-)) : Míša šíša
U nás se tomu říká fluidum.
Krásy moc nepobral, chytrej moc taky není, ručičky mu jdou dozadu, ale má fluidum. Jo! smilies/grin.gif
leden 06, 2010 11:36
No jo, Petronilo, : Rozmarýna
ale abych zjistala, jestli chlap má velký - charisma, tak mě musí nejdřív něčím zaujmout, ale čím mně zaujme niktoš? Myslím, že žádný niktoš nemá "jebavé" oči. Pro mně může mít "jebavé" oči (to je strašný výraz) chlap, který není totální nula. Navíc jsem někde četla, že víc testosteronu mají úspěšní muži než niktoši. smilies/grin.gif

Myško, máš pravdu, že naprosto ztratila rozum - teda pokud to není vymyšlený příběh.

Mio, tomu se nedivím, že mu ty baby skončily v kamrlíku. Moje segra je ing. a má dost vysoké postavení a její manžel je taky dělník. Ale není niktoš. Umí zabezpečit rodinu.

Za niktoše považuju takové existence, jako je uveden ten v příběhu. To že je někdo dělník, malíř, kuchař, to nejsou všechno ztracené existence. Kuchař - láska prochází žaludkem.
leden 06, 2010 11:39
... : mia
jo exekuci tu ten můj spolužák taky myslím má, bydliště na Obecním úřadě, cimřičku na ubytovně. Není to zlej kluk, ale jako partner pro život? Bohužel. smilies/wink.gif
leden 06, 2010 11:40
Děvčata, : Rozmarýna
dneska přijdu domů řeknu manželovi, ať mi ukáže své charisma a fluidum. Už se těším. smilies/grin.gif
leden 06, 2010 11:42
Rozmarýno : mia
jo fluidum nebo Osmý div světa, mrško smilies/wink.gif
leden 06, 2010 11:51
Jojo, testosteroňáci jsou úspěšní a draví a tak vůbec : wendy
takže je o ně zájem. Moje kamarádka když nedávno sháněla chlapa, tak mi říkala, že první dojem ano, ale též podle hustoty ochlupení. Pak se zarazila a povídá : No jak mu lezou chlupy až pod krk z tý košile !

Rozmarýno - napiš pak jako to dopadlo.
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 12:01
a zase je to tu... že jsem si to vymyslela, že to tu už bylo... : d@niela
Dyk jo, to už tu (na světě) bylo mockrát!!! Například o tom psal docela suprově i Páral - "Milenci a vrazi", vzpomínáte? Bohužel, to, že chlap dovede zabezpečit rodinu, je jedna věc, a že zas jiný dovede i jen pohledem ženský zblbnout, je druhá věc.
Lautr to samé mi vyprávěla asi tak před 15 léty jedna kamarádka (pevně doufám, že je to záležitost už totálně prošlá archivem)):

Byli manželé, bezdětní, poměrně i slavní a známí. Věk? On 59, ona 51. Bezdětní. Najednou on zemřel na infarkt. Kamarádka ji po čase vytáhla na nějakou tancovačku, aby "netlela doma". A tam se seznámila s "NÍM". Ještě ten večer ho vzala domů a byl kocour v troubě, jak říká náš známý sexuální šoumen. Ona věděla jen jeho křestní jméno...
Když odcházel, tak jí jen řekl, že se ozve. No, zkrátím to, dotyčná mu totálně propadla; z práce kmitala domů, protože co kdyby přišel? Nikdy jí víc o sobě než to křestní jméno neřekl. Po čase jí ruply nervy a nechala si ho detektivem zjistit. A zjistila, že je někdo absolutně jiný, než za koho se vydával. Prostě podobná nicka, jako tady v tom článku. Navrch byl ještě ženatý a kupu dětí.
Když mu to řekla, tak se jen usmál a odešel. Ona se ale "zhroutila", brečela, běžela za ním, na ulici ho prosila, na kolenou mu nohy objímala... totální ponížení. Takže nakonec se pán uvolil, že tedy občas zajde.
Divíte se?
Prostě ona do té doby nezažila to, co s ním. Nojo, no. Nejen žaludkem prochází láska...
A vůbec nezáleží na vzdělání dotyčnejch, ani na finančních poměrech...

Jo, je to silnější než cokoliv. smilies/wink.gif
Mj. s tou paní to fakt nedopadlo nejlíp.
leden 06, 2010 12:04
Danielo, : Petronila
přesně tak, sexuální přitažlivost se přeci řídí úplně jinými zákony než raciem. Od toho ale ten mozek máme, aby se aspoň pokusil zapojit se do hry a zabránit dotyčné/mu, aby se vrhl/a do sice úžasně lákavého, leč neperspektivního a s velkou pravděpodobností průserem končícího dobrodružství. Ale ta chemie naprosto neřeší, že je někdo flákač a nedělák, je zapnutý jiný myslící okruh.

Na Párala si vzpomínám, ten mládenec se tuším jmenoval Alex a sexappeal z něho kapal i přes ten papír, i přes to, že rozumem bylo jasné, jaký je to hajzlík..
leden 06, 2010 12:09
Rozmarýno, : Petronila
hluboce se mýlíš. To, že je někdo pro Tebe "niktoš", neznamená, že a) si to o sobě myslí on sám - může být sebevědomý až na půdu, z čehož plyne nesporné charisma, b) třeba on své hodnoty odvozuje od toho, jak dobře dokáže ženy zaujmout a uspokojit.

Myslím, že je dost pravděpodobné, že na té chemické bázi bude pro nezanedbatelné množství žen mnohem přitažlivější pohledný svalnatý pomocný zedník bez vzdělání a bez práce, zato s patřičným sebevědomím (a je jedno, že nemá být na co), než vědec ověnčený pěti tituly, ale s prsíčky závodního kuřete a úporným komplexem méněcennosti (přestože k němu objektivně nemá důvod).
leden 06, 2010 12:14
Dani : mia
dyť to je pár dní, co psali na Novinkách a říkali i v televizi o zatčení sňatkového podvodníka. A propadla mu i psycholožka, u který by člověk předpokládal, že by měla mít lidi zmáknutý. Ale všechno zlý pro něco dobrý. Ta psycholožka ho perfektně popsala i jeho osobnost a hlavně díky tomu ho pak snáz dopadli. smilies/wink.gifJen mi u těhle známostí zaráží, že lidi nekoukají na zdravotní rizika v dnešní době a s cizím člověkem jako Tvá kámoška, o kterém naprosto nic neví...
leden 06, 2010 12:16
Objektivně k tomu nemá důvod : wendy
ale subjektivně at na půdu - čím to bude ? že by postava byla až tak veledůležitá i pro ně ? nebo není společenský bavič ? obrýlený ostýchavý vědec...
Je fakt že postava a společenské postavení jsou věci, co ženy vždycky braly. Pozůstatek z doby, kdy bylo nutné, aby muž zabezpečil zahnízdění, tj. potravu a ochranu pri rodinu - ženu a mláďata ..?
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 12:20
Dani, : wendy
kolega z práce komentoval podobný případ, co ty popisuješ a který se udál v našem pracovním kolektivu, slovy řka : Když to ženský někdo konečně pořádně udělá, tak je ztracená! my ho okřikovaly, ať není vulgární. Ale měl pravdu.
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 12:23
jenže taky je nutné, : Petronila
aby zabezpečil kvalitní geny - a svalnatá postava a fyzická zdatnost podvědomě naznačují, že dotyčný je nositelem takových genů.

Zase na druhou stranu, abychom byli spravedliví - proč by měl mít právo na sebevědomí jen někdo, kdo dobře vydělává ? smilies/grin.gif
leden 06, 2010 12:24
No já se dozvědět, že můj idol, chlap, který mě přitahuje, dluží výživné a má na krku exekuci, : Myška
tak by šly veškeré sympatie stranou. Tohle by bylo to, co by mě znechutilo, a ne to, že by šlo o dělníka, třeba se základním vzděláním. Vzdělání není všechno. Znám vysokoškoláky, kteří absolventům učňáku nesahají ke kotníkům.

leden 06, 2010 12:26
Myško, : Petronila
jasně, protože bys zapojila taky ještě mozek - fyzicky by Tě ten dotyčný třeba přitahoval bez ohledu na exekuci a podobné. Někdo to ale bohužel ke své vlastní škodě nedokáže.
leden 06, 2010 12:28
Nebo : Myška
nechce dokázat...
leden 06, 2010 12:34
Petronilo, : Rozmarýna
kdo ví, jak by si ta žena vybrala, kdyby ten vědec ověnčený pěti tituly a s prsíčky závodního kuřete jezdil v krásném červeném ferrari ...

Mimo jiné, co takový elektrikář z ČKD někdy v roce 1959? Myslíš, že by se tenkrát o něj rvaly davy mladých holek? Některé ano, ale ne tolik jako má dnes fanynek. No a dnes, kdy je mu 70 - je úspěšný a bohatý, i když tělo již stařecké a zchátralé (ne teda úplně, ale jako za mlada už to není), tak má za manželku mladou Ivanku. Zajímalo by mě, jestli zrovna tahle Ivanka a před ní Marika by chodily s obyčejným elektrikářem z ČKD.

No pro mně je to potvrzení toho, že sexappela chlap zvyšuje jeho úspěšnost nežli niktošství.
leden 06, 2010 12:42
Chtěly jsem : Rozmarýna
napsat sexappeal.
leden 06, 2010 12:43
... : mia
tenhle můj spolužák vůbec žádný svalovec není, má i s postelí 40 kg, jak mi tady u nás humorně říkáme extrémně hubeným lidem. Je dlouhá léta rozvedený, trv. pobyt na obci. Ale jak mi vyprávěl na třídním srazu, v podstatě na každou schůzku jde v obleku, s prstenem na ruce, do nejlepšího hotelu ve městě. Objednává jen kávu /to sem se trochu musela držet abych nevyprskla/ protože "tolik peněz zas nemám, splácím dluhy". Ne nezesměšňuju ho, je to spíš tragikomické. A v žertu říká, že ta manželství v podstatě zachraňuje, neboť tam dodává,to, co tam není.On je ve své podstatě duší dítětem, ale má nebo doposud měl úspěch pro ostatní neuvěřitelný. A jelikož mi dal přečíst i smsku na mobilu a spolužáci to potvrzují, tak opravdu to tak je.
leden 06, 2010 12:45
Osobně asi nejsem typ, který dokáže strčit mozek pod polštář. : d@niela
Ale poznala jsem plno lidí obojího pohlaví, respektive všeho trojího pohlaví smilies/grin.gif, kterým sex nejen zamotal hlavu, ale i totálně zničil život. A bohužel i nejen jim... Nechci vytahovat některé příběhy, které už tu prošly, protože si je snad i pamatujete, ale sami třebas někoho podobného znáte.

Nevím čím to je, že to tak stane, snad bych to přirovnala k přísloví: "Sytý hladovému nevěří"...

Asi když máme možnost se docela slušně najíst smilies/grin.gif, tak pak nechápeme někoho, kdo celý život "dietoval" a najednou se ocitl před obrovským švédským stolem...

Co vy na to?
leden 06, 2010 12:47
Ano Petronilo : wendy
a ty vnější atributy toto inzerují. To máš jako když se mužům líbí blondýnky s postavou kuželky - vůbec o tom nepřemýšlejí, je to dané. Blond = mládí, pěkná prsa,štíhlý pas,oblé boky = plodnost. Atavismus. Směšné v naší době ? Ale věci, které se vyvíjely tolik tisíciletí máme hluboko pod kůží - nakonec mají platnost stále, že.
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 12:59
Daní, : Míša šíša
taky nevím, čím to je. Ty říkáš, že nedokážeš strčit mozek pod polštář, já zas říkám, že jsem ten citově plochý cynik (tenhle termín tu včera použil Los evropský u dětiček, moc se mi líbí). smilies/wink.gif
Ale jak jsem četla ten příběh tvé kamarádky, uvědomila jsem si, že jsem vlastně ve svém životě o hodně ochuzená. To musí bejt naprosto bombastický tohle prožívat! smilies/grin.gif

Úspěšnost versus niktošství - neřekla bych, že je to v tomhle. Ani se nemyslím, že v tom hraje až tak výraznou roli sex, tj. že to dotyčný ženě konečně pořádně udělá. Znám týpka se základním vzděláním, vzhled jakžtakž, všeobecný rozhled nula, nic nezná, o nic se nezajímá, v kině či divadle byl naposled se školou, přečetl maximálně slabikář a Honzíkovu cestu, navíc alkoholik... a na něj se ženský lepí jak mouchy na mucholapku, stačí mu promluvit dvě věty (víc nedá dohromady), ani se ještě nedostane k tomu, aby tasil svoji zbraň. A jsou to ženy krásné, o hodně mladší, s ním se naprosto zahazují. Vůbec nechápu, co na něm ty baby vidí nebo čím je omámí, a asi nikdy to ani nezjistím, protože je to člověk z příbuzenstva, takže to na mě zřejmě nemůže fungovat.
leden 06, 2010 13:03
Rozmarýno, : Petronila
to je zas jiná otázka - těm holkám v mozku pravděpodobně cvaká kalkulačka, což je zas racio na úkor citu. A to taky není dobře.
leden 06, 2010 13:19
A míšošíšo - ptal se jich někdo ? : wendy
Vědí to ony samy ?
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 13:24
Míšo Šíšo - hmmmm - máš pravdu... : d@niela
dokonce znám i případ, kdy jak jsem později (dotazem!!! proboha, abyste to nebrali jinak!!! smilies/grin.gif) zjistila, onen dotyčný třeba ani v sexu nebyl nic moc...
Ale asi to budou správně namíchané ingredience:

jebavé oči (to je tedy ale termín, ale asi nejlepší)
ukecávací charisma
nepárá se s tim, nezdržuje se s detaily

A je tu najednou totální závislost... Asi to bude stejný jako s fetem, alkoholem a dalšíma drogama - prostě je v tomhle správně namixovaný a pak už nezáleží jak vypadá, jaké má svaly, jakou používá vůni, kolik vydělává... JEDNODUŠE SAMEČEK
smilies/grin.gif
leden 06, 2010 13:30
Dani : mia
můžu ještě já? Ten můj spolužák třeba říká, že hlavně si ty ženy stěžují, že s nimi manžel nekomunikuje, nepochválí je, neocení. No a on ji chytí za ruku, významně pohledí do očí. A je ruka v rukávě. Je to úsměvné, ale smutné zároveň.
leden 06, 2010 13:38
Noja, asi nejen muži chtějí být chváleni...a pochopeni : wendy
že by to byla ženská varianta onoho známého : Slečno, moje žena mi nerozumí ?
Pak že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše !
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 13:41
Wendy, : Míša šíša
žádné jsem se neptala, ani nevím, jak správně na to - asi by nebylo zrovna vhodný: Hele, co na něm můžeš vidět, když v mých očích je to totální trotl? Anebo: Proboha, čím tě zblbnul? smilies/wink.gif
leden 06, 2010 13:57
Ještě : Macesska
musí nejspíš mít ta dotyčná silný pocit, že zahnutím neohrožuje své životní jistoty.
Protože když bude vědět, že odhalit to ten její, tak ji vyhodí na mráz a při rozvodu nic nedaruje, tak se tam úvaha "a co tenhle, postará se, když budu potřebovat?" chtěj ne chtěj vetře - a je po přitažlivosti. Ale takhle stačí ke štěstí jen sex appeal a romantika.

Wendy, "Manžel mě zanedbává..." - furt je to stejná Sluneční soustava! smilies/smiley.gif

leden 06, 2010 14:01
Dobře, Macessko ! : wendy
Míšo - když ženská skutečně zblbne - a nepátrejme po přesných příčinách - je jí to jedno. Úplně. Takže tak.
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 14:28
wen : mia
nebo si vezmi, kolik dopisů prý dostává od žen velice známý vězeň-útěkář, to stojí taky za zamyšlení.
leden 06, 2010 14:44
To je taky romantika, co ? : wendy
V ženách se probudí i ochranitelský komplex - on asi to za co sedí neprovedl...
smilies/wink.gif
leden 06, 2010 15:15
Miso siso : Aloda
taky se mi libi termin cynika a tohle jsou ty feromony - priroda je priroda :-)
leden 06, 2010 15:26
Mio, : Michal
k tvému popisu onoho spolužáka míi přesně pasuje fotka Oldřicha Nového a text - "Zavřete oči, odcházím". smilies/cool.gif
Že on to odkoukal v biografu? Je to sranda jak se věci opakují, já naprosto věřím, že ten člověk existuje a dodává šarm a to ostatní tam kde už to vyprchalo. Už jen schází aby se naučil jak si nechat za své služby platit. V tomhle ohledu je zatím amatér. Ovšem je na dobré cestě. smilies/cheesy.gif
leden 06, 2010 16:33
Michale : mia
smilies/grin.gif zrovna jsem si klikala na fotky ze srazu, jestli ho tam mám a mám ho tam vyfoceného i s prstenem a náušnicí v uchu. Pošlu ho možná Daniele ukázat. Je to takový typ /postavou/ jako byl herec František Husák, co hrál v Homolkových. V obličeji je jiný. Má asi výrazné fluidum smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 06, 2010 16:44
mio, : Michal
nekaž mi můj obrázek. Ačkoli, dneska už asi letí jiný model, hlavně musí mít velké fluidum, to zas jo. smilies/cheesy.gif
leden 06, 2010 17:20
Michale : mia
smilies/cheesy.gif Víš on si tím hodně dodává i sebevědomí, které díky původní rodině má nulové. A v podstatě hledá celý život vztah, který ovšem asi, tedy ne asi ale určitě není schopen vytvořit a těm ženám kromě krásných slov a fluida nemá co nabídnout. To může být hezký na chvíli ale co dál viď?
leden 06, 2010 17:32
.. : kolemjdoucí
jak už Mia někde nahoře konstatovala, kdysi jsme toho jejího spolužáka v debatě nakousli, když se mě ptala na techniku svádění. Tak si jenom pro připomenutí dovolím konstatovat - ženskou není potřeba ukecat, ženskou je potřeba uposlouchat. Dát jí zřetelně najevo, že mě zajímá to co říká, protože v naprosté většině případů jsem právě v tomhle široko daleko jediný....a tudíž nejlepší. Pokud pak dojde i na postel, rozhodně není potřeba být nějaký sexuální atlet, ale stačí být citlivý a pozorný, hbité prstíky a čiperný jazýček totiž dokážou zázraky.
leden 06, 2010 17:39
Wendy, : Rozmarýna
tak jsem doma zkontrolovala charisma a fluidum a dobrýýýýý!!! smilies/wink.gif
leden 06, 2010 17:47
kolemjdoucí : mia
už jsi tu dlouho nebyl. Co Ti přinesl Ježíšek jestli se můžu ptát?
leden 06, 2010 17:53
mio : kolemjdoucí
skoro celej prosinec jsem trávil po hotelích a letištích, mám totálně rozbouraný biorytmy, a dost blbě se tentokrát normalizuju. Co se Jéži týká, každoročně se na toto období hlásím k Jehovistům a po Novém roce se zase odhlašuju smilies/grin.gif. Takže mi nepřinesl nic a já jsem mu taky nic nedal. Takže jsme si kvit.
leden 06, 2010 18:04
Mj. už jsem se dlouho tak nepobavila a nezasmála... : d@niela
Takže koukám, že se tu objevilo pár nových synonym...
charisma, fluidum...

ALE - NOVINKA: mluvila jsem s Petrem, a myslím, že už (hodně díky vám, kudlanky a kudlánci!) je o hodně rozumnější. Bezva, ne?
leden 06, 2010 19:14
Kolemjdoucí, : Michal
vidím, že jsi člověk světa znalý, málokdo tuhle prostou pravdu zná.
Ale není to celé. Znalci vědí, že nejlepší způsob jak získat ženu je projevovat nezájem. Pravé umění tkví v tom jak to udělat, aby věděla, že ten můj nezájem je ten pravý, který je třeba opětovat zájmem. A pak přijde to tvé uposlouchávání.
leden 06, 2010 20:38
Fluidum v jiném slova smyslu : Macesska
Teď se mi vybavil Císařův pekař a Werich - "Takže ženská samé fluidum?" smilies/smiley.gif

Hele, chlapi, není vám blbý takhle odhalovat svoje techniky? Jak mám teď věřit na souznění duší? smilies/grin.gif
leden 06, 2010 21:57
Kolemjdoucí, : Petronila
chtěla jsem sem napsat něco podobného, ale pak jsem si to rozmyslela, nač vám dávat až zas tak podrobný návod.

Ano, s tím uposloucháváním ses trefil do černého. Ostatně IMHO pozornost soustředěná tím správným směrem zabírá i na pány - koho by nepotěšilo, když na něho dívenka upírá obdivné zraky, zatímco on líčí nudné příhody z vojny? smilies/wink.gif
leden 06, 2010 22:50
jasne ze to zabera : Sipik 2
Ludia moji, aj ja mam jebave oci. Ale uz som pocula aj take, ze mi z nich hladi tisic ko..tov.
Teda nie ze by som za to mohla. To su geny. Viete co to robi s chlapmi?
To by sa len rozvadzalo, zeny opustalo. Este ze som charakter. Vyhlasenie ze som emancipovana feministka zvykne ale uspesne silu oci eliminovat smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 06, 2010 23:01
Šípečku, ty jsi totiž ztělesněním tý kočičky, : d@niela
co jsem dala do toho článku "KOČKA NA KOLE" :-))))
leden 07, 2010 01:11
nojo, : tečkovaný puntík
ale co jsem si všimla, tak té slečně nikdo z pánů do očí nehleděl.Takže není jistý, že tam dotyčný nějaké kokoty vůbec měla. smilies/cheesy.gif
leden 07, 2010 03:07
Rozmarýno - gratuluju : wendy
co se návodů dotýče, uposlouchat, ukecat, nezájem - je to věc taktiky a ne na každého platí to návodné...nechme svět být pestrý. I když je fakt, že člověk má tendenci chtít to, co mu není naservírována, o co musí zabojovat.
smilies/wink.gif
leden 07, 2010 06:54
hluboce jsem se zamyslela.... : holubinka
smilies/grin.gif....už to byl výkon smilies/grin.gif....a zjistila jsem,
že můj manžel mě ukecal!!!!!!

Dovedl krásně a dlouho vyprávět o našich letcích v RAF a znal i generála Faitla,

jo, ukecal smilies/wink.gif
leden 07, 2010 08:46
Macessko, : Míša šíša
- souznění duší??? Prosím tě, nepoužívej cizí slova, já tomu pak nerozumim.
smilies/grin.gif smilies/wink.gif
leden 07, 2010 09:26
Petronilo, : Míša šíša
nudné příběhy z vojny poslouchám ze všeho nejradši. Rozhodně je to poslouchatelnější než příběhy o tom "jak se mi na cestě vysypal karburátor a jak jsem to opravil". smilies/grin.gif
leden 07, 2010 09:31
Nebo řeči o tom, jak je jeho dcera úžasná, : Myška
a proto nemůže opustit manželku, se kterou si vůbec nerozumí, a krom dcery, bytu a auta s ní nemá naprosto nic společného smilies/grin.gif.
leden 07, 2010 09:50
... : mia
mě v šestnácti ukecal jeden kluk o pouťové zábavě na tak prozaickou věc jako je řízek, dodneška se za to stydím, i když nakonec nebyl ani řízek ani to druhé, protože své "poprvé" jsem si nechala ještě o rok později s jiným chlapcem. Možná někdy tu humornou příhodu popíšu na Kudlu, poněvadž měla ještě po mnoha létech pokračování /syn chodil na učební praxi do podniku, kde dotyčný pracoval/ a kdykoliv Z. potkám, má v očích ohníčky a říká "pamatuješ tenkrát o pouti?" a já se i po víc jak třiceti letech stydím a sama nechápu proč vlastně smilies/wink.gif
leden 07, 2010 10:15
... : čtenář
Ta ženská ztratila rozum.Omlouvá jí pouze její věk.V těchto letech ženy většinou začínají mít dojem,že jim něco uteklo,hlavně pokud mají šťastně rozvedené kamárdky,které večer při skleničce vypráví jak je jim teď dobře.Nech ji jít ať si jde.Udělala to jednou,udělá to znovu.V žádném případě jí k ničemu nepřemlouvej jen by jsi se shodil.Tady máš věci a běž.Když ti spadl mozek mezi nohy tak co s tebou.
leden 07, 2010 13:04
čtenář - přesné, stručné, rozumné : bb2
Bohužel asi jediné, co Petr nechce udělat, je ve fázi, kdy doufá, že se to nějak samo ztratí, zmizí, změní a bude ji mít zpátky stejnou jako dřív.

Péťo, nebudeš. Buď bude chtít ochutnávat zas to, co jí už jednou prošlo, nebo nebude, ale nebude to mezi vámi stejné jako dřív a ty si budeš pamatovat proč a budeš trpět stejně jako teď. Leda by ti víc než na souznění těla a ducha vás dvou záleželo na kompletní rodině - za každou cenu.
A když bude chtít ochutnávat dál, bude otrávená z toho, že jí to trpíš, časem jí na tobě přestane záležet, bude tě mít za bačkoru, ztratí pocit, že ti ubližuje a nebude se vůbec žinýrovat, naopak ti to bude naschvál servírovat.

Pusť ji k vodě. Dej jí najevo, že takových jako ona je na světě spousta.
leden 07, 2010 13:32
Teď jsem se lekla! : Míša šíša
V těchto letech ženy většinou začínají mít dojem,že jim něco uteklo...

Musela jsem hned narolovat nahoru, abych si připomněla, kolik že to je Petrově ženě vlastně let, a abych tak zjistila, zda mě něco překotného neočekává. Ale vono ne, já už to propásla, aniž bych jakýkoliv podobný dojem získala. Esivá to nebude tím, že jsem v době svých 37 let neměla žádné šťastně rozvedené kamarádky.

To jsou zase moudra smilies/shocked.gif
leden 07, 2010 13:36
... : čtenář
To se Petře neztratí,vždy když se jí dotkneš,kdyby tě náhodou nechala,tak budeš myslet na to,co dělala s tvým kamarádem.A to nemluvím o tom,že by jste spolu nedej bože souložili.Udělala by z tebe neschopného blbce. smilies/angry.gif
leden 07, 2010 13:49
Hele míšo, chlapi to prý mají kolem padesátky, tyhle pocity... : wendy
ale kdo žije pěkně společensky neuspořádaně, včas si odbude průsery, nemusí mít na starší a stará kolena mindráky. Všechno už má za sebou. Někteří namítnou, že stará stodola hoří nejvíce. Jistě, požár může vzniknout. Nedodržíte bezpečnost práce a je to. Život je jeden z nejtěžších...
smilies/wink.gif
leden 07, 2010 14:09
Petře, jsem na stejné lodi jako ty : mona.ra
už víc jak rok, můj muž se ne a ne rozhodnout - viz článek zde na kudlance - Manžel si chce vybrat kterou. Jediné co ti můžu poradit, pokud svou ženu opravdu miluješ a víš že to ještě nechceš vzdát je obrnit se značnou trpělivostí a pochopením. Předchozí příspěvky jsem nečetla tak se možná budu opakovat, ale ona je nemocná, zamilovanost je nemoc a nemůže se nyní rozhodnout správně. Musí sama dojít k tomu že to co dělá je blbost a pitomost (tedy jestli k tomu dojde...) Aby se jí rozsvítilo měla by žít s tím druhým, aby ho poznala i z té horší stránky, ono je něco jiného užívat si svobody a jeden druhého a něco jiného mít také nějaké povinnosti a starosti. Já mám tuto zkušenost - před rokem bylo evidentní že mému muži na mě téměř nezáleží a že jen výčitky svědomí a vzpomínky na minulost a to že máme 2 děti mu brání to definitivně mezi námi ukončit. Po roce kdy žije s tou druhou stále častěji mluví o návratu a o tom že rozbít rodinu kvůli hezkýmu obličeji nestojí za to, ještě ale ten krok neudělal (netuším zda vůbec někdy udělá), ale jeho chování vůdči mě se velice změnilo. I já jsem zhubla a stále ještě hubnu a stávám se pro něj opět atraktivní (je zajímavé že ona naopak přibírá :-) ), a on se doma ukazuje stále častěji a častěji.
Otázka je ale jak s Vašimi dětmi - u nás je mám v péči já a manžel je navštěvuje vlastně každý den, ale neumím si představit že bych je předhodila jí (v tvém případě ty jemu). Z tohoto důvodu se mi zdá odchod tvé ženy nereálný.

Jestli stále trvá na tom že od tebe odejít nechce, věř tomu že nechce - jinak by to prostě udělala - ženy jsou většinou v těchto případech ,,šílenější,, - prostě se zbalí a jdou.

Podle mého zde pomůže opravdu jen čas, zkus se ty pro ni udělat atraktivnější a zajímavější. Pokus se vymyslet nějakou akci pro celou rodinu - něco co má ráda, aby měla možnost uvědomit si jak tím všem ubližuje a jak je jí s vámi - s rodinou dobře.
Podle mé zkušenosti nemá význam dávat jakákoli ultimáta - vede to jen k hádkám a vzdalování se.
Protože je ten druhý na ni hodný, je milý, neokoukaný, voní jí a momentálně je zkrátka ten nejúžasnější, nemáš moc šanci to ihned zvrátit, musí jí zevšednět, musí mít možnost objevit také jeho stinné stránky a naopak na tobě zase znovu najít to hezké a milé co ji k tobě dřív tak přitahovalo. Nikdy to už nebude ta vášeň jakou nyní prožívá, ale mezi vámi je něco co s ním nemá a nemůže mít, děti, minulost, jistota, zázemí...
To všechno ji může přivábit zpět, jen vydržet a držet nervy na uzdě, což je v tuto chvíli téměř nemožné, ale účinné.
Držím pěsti!
leden 07, 2010 16:46
reakce na mona.ra : čtenář
Ten druhý je na ní milý,hodný,koupe se čistí si zuby atd.Vše jednou přejde ve stereotip,jí to přijde že to je jako dříve s Petrem a vrátí se domů?To by byl pěkný trouba,i kdyby byla umytá,tak to ze sebe nesmyje.Jednou zahnula,tak co řešit.Petr uvádí,že o sebe najednou začla dbát,dvakrát denně se koupe atd.Proč to nedělala dříve?A ten výlet třeba ve třech do chorvatska.To by bylo také super. smilies/grin.gif
leden 07, 2010 17:11
reakce na čtenář : mona.ra
ano i tak je možné si mé řádky vyložit.
I o mě si hodně lidí myslí že nemám žádné sebevědomí, že jsem asi hodně najivní a hloupá když věřím že se můj muž ke mě vrátí.
Ale já jsem jaká jsem a vím že odpustit to dokážu, někdo ne.
Výlet ve třech do Chorvatska bych já nezkousla.
A proč o sebe víc dbá? A proč to nedělala dřív?
Podle mě je to naprosto normální chování zamilované osoby.

Člověka za takové jednání můžete odsoudit nebo se snažit jej pochopit.
Spadnout do takové situace je kupodivu až neuvěřitelně lehké....
leden 07, 2010 17:33
nevera : Petrik
ahoj to jsem zase ja Petr,ktery je hlavnim akterem tohoto dejstvi,ano ma zena se zmenila a to o 100 stupnu, ale je videt ze zacina alespon se mnou komunikovat, sice ne podle mych predstav alespon tak vse svadi na me, ze si za to mohu sam, ze jsem se ji radne nevenoval ,a ten muj radoby kamarad prej o me taky napovidal spoustu veci, ale znate to kdyz se bavi 2 chlapy sami, velky veci.Dnes v noci se moje snad jeste draha polovicka pritulila a zacala me hladit a tak na dotaz co dela mi odpovedela ze se spletla a myslela si, ze je nekde jinde a s jinym, je pochopitelne ze deti by zustaly u manzelky protoze jsou tady zvykle a do skoly to maji kousek a pokud se tyce toho kamarada tak se zene ani nedivim, nove koste dobre mete a na dotaz jak by si to predstavovala dal, odpovi ze s nim zit nechce a a ze nevi co ji pritahuje. Ja jsem rezignoval a at si zena dela co chce protoze kdyz mi po tolika letech rekne budeme zit jako bratr a sestra tak to je fakt sila; jsem moc rad ze na tomto diskusnim foru najdu podporu kdyz doma jaksi neni a hledat vinu u sebe ano mel jsem tu slabost ale chyba bude nekde jinde jsem velmi rad ze jsem se seznamil s pani sefredaktorkou ktera mi pomohla nejen radou a osobnim pristupem, ale co je nejdulezitejsi tou lidskosti, ktera zde chybi proto dekuji a budu cekat na dalsi prispevek Petr
leden 07, 2010 18:12
reakce na mona.ra : čtenář
Jste asi opravdu naivní.Já bych to prostě nepřekousl.Petra je mi fakt líto a všech kterých se to týká.
leden 07, 2010 18:13
petře : čtenář
Je to vždy stejné.Vždy za to může chlap,protože se řádně nevěnuje své ženě.Ty jsi jí měl obskakovat,v noci obracet aby se neproležela atd a stejně by to bylo málo.Pokud žena neví co říci,tak vždy volí tuto variantu.POZOR!!!
leden 07, 2010 18:32
petře : čtenář
Říct mi,že si myslela že je někde jinde a s někým jiným,tak jede jak utržený vagon.
leden 07, 2010 18:45
nevera : mona.ra
na začátku se provinilec snaží svalit vinu na druhého, hledá na něm jen chyby a vyčítá že si za to vlasně dotyčný může sám. I tak to proběhlo u nás. Byla jsem tlustá, ošklivá, protivná a bůh ví jaká ještě.
Po čase ale může dojít k prozření - už to není jen má chyba, dokonce prý vůbec, už nejsem tlustá, ošklivá a protivná....
Podle mě je chyba vždy na obou stranách - nikdy za to nemůže jen jeden - vlastně bych řekla že chyba je na všech třech stranách...
Ale poučila jsem se - byla jsem si manželem až moc jistá, opravdu nikdy jsem si nemyslela že se nám něco takového stane a přiznávám bez mučení že jsem se podle toho chovala.
Nyní když se snažím jej ,,vybojovat,, zpět o sebe víc dbám - častěji se líčím, nechodím doma ve vytahaném triku a teplákách (i když je to mnohem pohodlnější) a jak jsem již psala snažím se něco zhubnout.
Když už nic jiného má mě můj muž radši než před rokem a podle toho se ke mě chová. A já jsem ráda že se nehádáme a nevyčítáme si to stále dokola. A to vše považuji za poměrně velký úspěch - i když vyřešeno stále nemáme...
leden 07, 2010 18:50
Petře, doufám, že vydržíš, : d@niela
a budeš se chovat tak, jak jsi slíbil.
A jak jsem řekla - ano, určitě máš na tom všem taky vinu, ale asi to bude ta, kterou ti říká i tvůj táta... (tedy sám ten začátek) smilies/grin.gif
leden 07, 2010 19:36
ale Míšo šíšo, : bb2
ta první část Čtenářova komentáře není vůbec důležitásmilies/smiley.gif Má asi takovou vypovídací hodnotu jako knihy Proč muži...a proč ženy..., apod. Beru to tak, že obojí - tyhle knihy i tyhle bonmoty - se musí brát jen s nadsázkou.
Smysl má druhá část. Proč vypíchnout to nejmíň důležitý a šťournout si do tohosmilies/smiley.gif

leden 07, 2010 20:26
nevera : Petrik
zdravim danielko,
mas naprostou pravdu,ted komunikuju se zenou jen kvuli detem a je videt, ze to funguje; malinko jsem si ji vyzkousel - nahlas jsem rekl do pr...le nejde mi poslat email - a najednou sama ochota pomoci. Proste ji vadi ta ma klidna povaha a absolutni nezajem o jeji problemy (a to urcite vadi),jinak porad opakuje, abych nic nedelal a nikoho treba na nej neposlal, protoze jak sama vis, z drivejsi profese mi zustalo hodne znamych, co by mi radi s nim pomohli. Ale jak jsem rekl me nezajima, tak proc bych se nulou zaobiral .Kdyz jsem chodil do prace, tak jsem se malo venoval rodine a ted co jsem doma na rente, ktera je jak prumerny plat, tak me pro zmenu posila do prace... nepochopitelna logika a kdyz ji rikam, ted jsem doma a s detma, tak rekne ted uz to nezachranis .Penize ale vezme rada, to svedci o charakteru. Petr
leden 07, 2010 21:28
Petře, monaro, : Myška
dělá vám dobře ze sebe dělat rohožky?
leden 08, 2010 07:48
Pro: čtenář... : Ela.x
...Je to vždy stejné.Vždy za to může chlap,protože se řádně nevěnuje své ženě...

Ahoj, zdravím všechny. Takhle to nemůžeš "čtenáři" brát. U mně to bylo naopak, můj manžel si našel milenku protože jsem mu zase prý nevěnovala já. Asi nezáleží na pohlaví. Ten můj je sobeček, který chce pořád pozornost ke svojí osobě, jako nekojený dítě nebo co. Takže v době, kdy jsem měla zaměstnání a ještě jsem k tomu podnikala, aby jsme všechno utáhli (jsem z těch blbých ženských co nesedí doma a snaží se zapojit a nenechat všechno na chlapovi) opravdu měla všeho nad hlavu a neřešila jsem jestli potřebuje pofoukat bebíčko. Se sexem jsme nikdy nemělí problém, tohle mezi námi vždycky bylo v pohodě. Takže si spíš myslím, že je to o tom, že když se někomu hormony vzbouří, okolo se mihne vhodný sexuální objekt, tak se to rozjede. To, že můj muž tvrdí, že jsem se mu nevěnovala, je blbost. Prostě nový objekt v práci, mladý blonďatý maso bez závazku- nudící se doma protože její manžel kamioňák je pořád v tahu, ..je to tak jednoduchý. A taky je to o těch příležitostech. Když to shrnu, lidi jsou takový zvířátka, který se chovají pudově a nějaký svědomí- to často nikoho netíží. Ela
leden 08, 2010 10:34
pro Ela.x : čtenář
To,že za to může vždy chlap je pouze obraná reakce ženy,která nedokáže říci to co jsi napsala .Souhlasím s tebou i když to přirovnání ke zvířátkům mne děsí.
leden 08, 2010 13:20
Pro Myšku : mona.ra
Nedělá mi to dobře, a taky si myslím že ze mě nikdo rohožku nedělá. Nikdo mě do ničeho nenutí.
Těžko dělat závěry když nemáš dostatek informací.
Zde jsou jen útržky toho co se děje a jak se to děje.
Ale je mi jasné že kdo tohle nezažil nemůže to pochopit.
Na obranu všech ,,radikálních,, názorů se přiznávám že než se to stalo mě myslela jsem si že bych muže taky okamžitě vykopla kdybych něco takového zjistila.
No ale stalo se co si nikdo nikdy nepřeje, a já se zachovala tak že jsem překvapila sama sebe.

Moje motto: Nikdy neříkej nikdy!!!
leden 08, 2010 14:57
Monaro, vážíš si sama sebe? : Myška z domu
Myslím, že ne, protože kdyby ano, nenechala bys se sebou tak cvičit. Nečekala bys, zda se páníček (žijící už rok! s jinou) rozhodne milostivě vrátit, ale zařídila by sis život jinak, po svém a třeba po boku někoho, kdo si tě bude vážit a bude chtít být s tebou. Přemýšlela jsi nad tím, jaký tímto divným rodinným modelem dáváš dětem příklad, jak jim pokřivuješ pohled na rodinné soužití?
Jenže tobě to vyhovuje. Kdyby totiž nevyhovovalo, řešíš to.
leden 10, 2010 21:39
Myško : mona.ra
A přemýšlela jsi nad tím že mám se svým mužem dvě děti?
Ono je moc jednoduché rodinu robít, ale je to dřina ji udržet.
Muže miluji, proto věřím že se vrátí, a proto neřeším situaci jinak.
leden 11, 2010 12:07
O mě : mona.ra
Abych byla naprosto upřímná jsou dny kdy si říkám že na všechno kašlu, rozvedu se a začnu znovu žít. Potkám někoho kdo si bude vážit všeho co pro něj dělám a bude dobře. Pak ale slyším svého tříletého syna jak se ptá na tátu a všechno to jde stranou a já si naopak říkám že to stojí za to ještě vydržet a pokusit se udělat maximum proto aby naše děti měli tátu i mámu spolu doma.
Nechci tu rozepisovat co můj muž dělá nebo říká a proč nám ještě dávám šanci, ale důvody mám a je jich hodně.
Takže svou cenu znám a až budu mít pocit že pohár přetekl budu situaci řešit.
Dětem jsem myslím žádnou újmu nezpůsobila a pohled na rodinné soužití nepokřivila - hádám že pokud vše dopadne dobře, odnesou si do života vědomí že manželství není jednoduché a že proto aby fungovalo a vydrželo se musí něco dělat. A pokud do dobře nedopadne budou vědět že jsme udělali hodně pro to abychom rodinu zachránili (ano udělali - i můj muž se o to snaží jinak bych ani nedoufala v jeho návrat).
Když už nic jiného tak případný rozvod proběhne v klidu a dohoda na obou stranách bude možná - před rokem něco naprosto nemyslitelného.
leden 11, 2010 12:29
Monaro, holka, copak to je takový problém, být s dětmi sama? : Myška
Vždyť ty s nimi jsi sama, jejich otec bydlí jinde s jinou ženou, ne s jejich matkou. S tou cizí ženy jde každý večer do postele, vedle té cizí ženy se ráno probouzí. Jak to vysvětluješ, nebo budeš vysvětlovat dětem?
Oč je to teď jiné, než kdybyste byli rozvedeni? Rok bydlí jinde, fakt si myslíš, že se vrátí? Jsi nepředstavitelně naivní.
Je samozřejmě tvoje věc, že ti vyhovuje být lednička, kterou vždycky tvůj manžel najde na svém místě, je tvoje věc, že ti vyhovuje čekat, až se nabaží té druhé.
Řeči o tom, že tvůj manžel dělá něco pro to, aby se vrátil jsou snad legrace. Kdyby pro to chtěl něco udělat, sbalí si věci, přestěhuje se k vám, ke své rodině, a hotovo.
Holt, jaké si to uděláš, takové to máš.
Tak se v tom ňahněj dál...
leden 11, 2010 13:58
Mysko, to co pises Monare, je spravne a ja to taky tak citim, ale je tu jedno velke ALE : mila1
chlapi se strasne neradi rozhoduji, specialne neverni zenaci. Jim vyhovuje model, kdy maji otevrene dvere u milenky i manzelky a obe jsou na ne hodne. Pokud Monara udrzi nervy na uzde a nepoda sama navrh na rozvod, manzel se ji vrati. Davam tomu tak 90procent. Otazkou je, zda si ho potom Monara bude jeste vazit, protoze on se vrati z duvodu, ze milenka bude nervozni a bude po nem chtit rozvod a on to nebude chtit resit. A taky proto, ze maloktery chlap dobrovolne opusti sve deti.
leden 11, 2010 15:18
milo1, nevím, já bych řekla, že dost chlapů klidně od svých dětí odejde, tedy ze společného domova. : Myška
Neznamená to ale, že je opouštějí.
Nevím, jestli se Monařin manžel vrátí k rodině, každopádně já bych si ho už dávno nevážila, a kdybych dělal to samé jak Monara, tak bych si nevážila ani sama sebe. Ale jak jsem psala, ať se v tom klidně ňahňá dál.
leden 11, 2010 15:34
Myško : mona.ra
Ano čekám až se jí nabaží, až zjistí že vyměnit mě a děti za ní je přeci jen blbost, a téměř každý psycholog řekne že to ,,nabažování,, se bohužel nějakou dobu trvá a po tu dobu je můj muž dost mimo - to je příroda...

Děti o tom ví, s ní se nestýkají, otce vidí každý den a ano jsem strašně naivní, věřím v lidech vždy v to lepší...

Jsou různé druhy lidí - nyní píšu o mužích ale myslím že to platí i na ženy.
Někteří se zamilují a je jim jedno co činí a jdou za hlasem svého srdce a po nich potopa (i kdyby toho v budoucnu měli litovat nebo taky ne - osudy jsou různé).
Jiní se zamilují ale moc dobře vědí co činí a tak zatnou zuby a pokusí se odmilovat i kdyby si měli celý život říkat že měli odejít za hlasem svého srdce - a rodinu ,,trápí,, svou přítomností - protože on má pocit že měl odejít ale zůstal - ale taky to někdy dopadá tak že jsou šťastní a nelitují svého rozhodnutí.
A pak jsou takoví kteří se zamilují a moc dobře vědí co činí a chtějí udělat maximum pro to aby se rozhodli správně. A pokud nedokážou předvídat budoucnost nezbývá než se pokusit o řešení které jim pomůže do budoucnosti nahlédnout. Takže vyloučí pochybnosti typu co by bylo kdybych odešel a co by bylo kdybych zůstal. I tuto variantu někteří odborníci doporučují - odejít a zjistit jestli je to s tím druhým lepší nebo ne.

A protože můj muž zvolil variantu poslední a já si to udělala jaké to mám tak se v tom tedy ňahňám dál...
Dám vědět až to nějak skončí :-)

A Myško nevím zda jsi něco takového zažila a zvolila radikální variantu, nebo nezažila a myslíš si že řešení je velice jednoduché.
Každopádně ti z celého srdce přeji aby se ti nic podobného nestalo (tedy pokud není pozdě).
Pro mě je to dilema hrozné.
A děsím se okamžiku kdy vše ukončím a podám žádost o rozvod já - protože sama mám samozřejmně obrovské pochybnosti že můj muž dokáže vyřešit situaci sám.
leden 11, 2010 15:43
mona.ra, takovou velkorysost si tvůj muž asi nezaslouží. : toulavej
Zřejmě si ji nezasloužíš ani ty. Tipuju, že dopadneš špatně. Ale chápu, že si nemůžeš pomoct. Každej dělá co umí.
leden 11, 2010 18:56
Monaro, já jsem pro radikální řešení. : Myška z domu
Jsem už déle rozvedená, děti mám dospělé, ale v době zemětřesení v naší rodině jim bylo 15 a 10 let. I můj manžel se nebyl schopen rozhodnout, co vlastně chce. Nakonec jsem mu pomohla odstěhovat, ale tím pádem pro mě skončil. I když se nestěhoval k jiné ženě, ale ke své matce. Nebyli jsme v přesně stejné situaci, jako vy.
Já to vidím tak, že když tvůj manžel dlouhodobě žije s jinou ženou, tak i kdyby pominula zamilovanost do ní, na což tak toužebně čekáš, že se nevrátí k tobě a k dětem, nebo jo, ale jen na krátkou dobu, dokud se znovu nezamiluje do nějaké další ženy. Těžko to bude do tebe. To jsou jen taková těšínská jablíčka, co ti berou energii, a roky života, které bys mohla prožít jinak, lépe.
leden 11, 2010 22:57
mila1 : Kamila
to, myslím, napsala naprosto přesně! Taky jsem řešila a vyřešila radikálně, a přesto jsem si jistá, že kdybych vydržela, nerozvedli bychom se. Chtěla bych to? I kvůli dětem? Nechtěla... ale každý má právo si zpackat život svým vlastním způsobem (jak jsem tuhle někde četla a s tím do písmene souhlasím). Nemyslím vůbec mona.ru, tedy jen ji, myslím to obecně...
leden 12, 2010 08:00
Teď vážně : prokoludek
bez odkladů oddělit finance - svoje - její - na domácnost. Sbalit jednu až dvě laskavé utěšitelky. Otázkou se stane - co potom, po čase, s tou doma.
leden 12, 2010 11:56
Ja zazila podobnou situaci u jedne me kamaradky : mila1
Taky ji podvadel chlap s jinou, a ona misto aby ho vyhodila, tak se snazila byt mila, zhubla, nic mu nevycitala, zacala se s nim vic milovat a ikdyz po nocich plakala a psala mi zoufale zpravy, ze to nevydrzi, stal se zazrak a manzilek opustil milenku (mladsi) a vratil se domu (tedy on se nikdy neodstahoval, ale prestal zahybat). No a ja ji celou dobu rikala, vydrz, on neodejde, jen pocitej s tim, ze az milenku opusti, a ty budes ta vitezka, bude se ti hnusit. Opravdu takova krize prisla.. Ale nakonec to oba ustali a rodina (meli dve deti) funguje dal.Jen kamaradka vi, ze podruhe by podobnou vec uz nevydrzela.
leden 12, 2010 13:37
Jediné co říct.. : Barun
že se někdy stydím, za ostatní ženy... některá na muže který by jí nenadával, nemlátil, nesledoval, nebo nepodváděl nenarazí roky a jiná si pak neváží pohodáře, co má doma. smilies/smiley.gif
leden 12, 2010 14:59
Monaro : sms
i když možná s křížkem po funuse bych Ti chtěla říct jedno. Tohle všechno jsem prožila. Mám to za sebou. Můj muž se vrátil k rodině k našim dvěma dětem. Stejný skoro jako Ty!
Už je to taky pár let.
Zapamatuj si jedno moudro co slyším teď z každé strany: Zklamal jednou, zklame podruhý!
Taky si pamatuj, že už nikdy Váš vztah nebude jako dřív. Už nikdy mu neuvěříš úplně.
Už nikdy se neodevdáš úplně. Ta bolest co prožíváš zůstane v Tobě. Nevymažeš ji, i kdyby jsi tisíckrát chtěla! Vždy a ve všech situacích budeš mít varovné světýlko, strach!
Prostě to bude v Tobě. Takový ty řeči, udělat tlustou čáru, zapomenout, to všechno se dá, jen do určité míry! Nikdy už mu neuvěříš tak čistě, jak by si Tvoje duše přála.
Po mých zkušenostech vím naprosto s jistotou, že jsem udělala chybu, že jsem ho vzala zpátky! A i kvůli dětem! Nejsem v pohodě a děti to cítí.
Dobře si rozmysli, jakou cenu chceš zaplatit. Ty máš ještě šanci začít jinak a líp.
Přeji Ti ať tak nebo tak hodně síly!
leden 15, 2010 11:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]