O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHCI PŘEŽÍVAT BEZ MILOVÁNÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 září 2009

 Budu už 26 let vdaná. Můj manžel je o 10 let starší než já. Nikdy moc na mazlení ani milování nebyl. Tohle nedělal, tamto se mu zdálo moc odvážné, a já si za ta léta pomalu zvykla. Sex 1x měsíčně, pak čtvrtletně. Když jsem chtěla častěji, vymlouval se na únavu, nebo že má z něčeho "nervy". Děti jsou dospělé, žijí si svůj život, práce nám jde, děláme sami na sebe, stačí nám pár hodin denně, protože nemáme ohromné nároky. Tedy žádné velké starosti nejsou.

 

 

 

     Na dovolenou se mnou jezdí (ale až po hádce) jednou za tři roky, prý ho to nebaví. On asi opravdu už žádnou potřebu sexu nemá, kdežto já cítím poslední roky takovou divnou prázdnotu. Není mi ani 50, jsem štíhlá, pohledná. Nechci skončit s milostným životem, chci hladit a být hlazena. Chci milovat a být milována. Vůbec nevím, co dělat...

 

Monika

 

 

Komentáře (57)add feed
... : Minnie
Štíhlá, pohledná... Tak si najdi milence, co jinýho...?
září 16, 2009 01:52
Moniko, : um
to je zapeklitá věc, když někdo opravdu miluje je schopen něco obětovat! Ale Ty křičíš "já chci!" já potřebuju"! Chápu Tě zcela, to je jasné, ty naše lidské potřeby nás leckdy dostanou. A ten druhý jakoby neviděl neslyšel, viď? Po 26-ti letech manželství jsou už zažité jakési rituály, a Tvůj manžel není schopen zřejmě změny! A tak je to bludný kruh!
Když si najdeš milence, tak dle Tvého psaní taky nebudeš spokojená, protože budeš podvádět
manžela! Co dělat? Zvaž sama zda Ti stojí za to, podvádět, jestli Tvá potřeba sexu a mazlení je silnější, než potřeba čistoty svědomí? Vždy záleží jen na nás samotných co si vybereme.
Zkus s maželem promluvit, i když se mi to zdá zbytečný, za zkoušku by to přeci stálo, ne?
Moniko, a nebuď z toho tak zoufalá, po tolika letech maželství je opravdu všude něco, nikde to není úplný ideál! Važ si skutečných hodnot, jako jsou děti co jste vychovali a jistě je toho víc co máte společného, když jste spolu už tak dlouho. Nebo taky se můžeš rozvést a dovádět, jak se Ti jen bude líbit. Tak přeji hodně sil v rozhodování, pa pa
září 16, 2009 07:08
nebo mu zkus říct, : alena Bodka
že sex a mazlení prostě potřebuješ a že bez toho trpíš. Že ho samozřehmě nechceš a ani nemůžeš k něčemu nutit - tak jestli souhlasí s tím, že si najdeš milence. Budeš si své potřeby realizovat mimo domov a na dovolené a podobně budeš jezdit s milencem. Pro manžela se tím nic nezmění, bude mít vypráno, uvařeno, uklizeno a podobně a nikam stěhovat se taky nebude muset. Dětem a sousedům můžete říct, že navštěvuješ nemocnou kamarádku - nebo tak něco. Že ho nechceš podvád ět, nebo dělat něco za jeho zády, ale příroda je holt příroda - to on jistě chápe. A uvidíš. (samosebou, že vyžaduješ klid a se strany manžela žádné případné dusno - nebo nedejbože konflikty - to je pochopitelné, že?)
září 16, 2009 07:28
Pro aB - Sv. prost! : NČ
.
září 16, 2009 07:39
nechápu, co tě udivuje NČ : alena Bodka
vždyť tohle je názor všech místních pánů..a navíc, ona mu nebude zahýbat tajně, bude s ním jednat čestně...já myslela, že budete nadšený.
září 16, 2009 07:54
ZDRAVÍM NČ!!!!!!!!!!!!!! : kordulinka
kdepak jsi se nám toulal tak dlouho? nebo jsi byl jen tichým společníkem nás?
jinak naprosto Moniko souhlasím s um! musíš si v tom udělat pořádek, co vlastně opravdu chceš? podvod, nebo rozvod? potřeba je potřeba, ale jsme lidi právě proto, aby jsme se ovládali, nebo né?
září 16, 2009 08:24
... : Pavlína
S neukojenými čtyřicátnicemi se tu snad rozthl pytel :-), je takové přísloví - Píšeš - vypíšeš, nepíšeš - vyschne. Co vysychalo roky, na stará kolena neoživíš. Možná to chce zkusit nějaký sport, taky se při něm dostavuje pocit štěstí. Jsi štíhlá, tak ti nehrozí, že tě při tom klepne. Rada najít si milence mi přijde trochu zvláštní, jak se jako ten milenec hledá? A podle mě, milenec = průser, normální ženská se většinou do toho chlapa i zamiluje a co pak? A co ten milenec - bude šťastný fungovat pouze jako gigolo a ještě nic z toho? smilies/grin.gif
září 16, 2009 08:33
Aleno Bodko : Zdena
ty jsi viděla film "absolutní moc" né? Jenže to co radíš ve skutečnosti nefunguje, to se může stát jenom ve filmu, anebo ten chlap musí být absolutní debil. A jestli se chceš Moniko, dožít s manželem spokojeného stáří bez potřeb tohoto druhu, ani o téhle možnosti neuvažuj. Jestli nemáš žaludek na to, najít si milence a nějak se vybít, tak si ho taky nehledej, je to adrenalin a umění improvizovat, někdy úplně na hraně a věř mi, vím o čem mluvím.
září 16, 2009 09:24
:-) : Míša šíša
Od Alenky Bodky to byla ironie. Mimochodem - dost dobrá. smilies/smiley.gif
září 16, 2009 09:58
Moniko, : Arista
je to jako bych četla svůj příběh, ale nedokončený. Já mám manžela o 6 let staršího, je mi 49 let a sex s manželem 3x do roka a ještě většinou, když si ho vyprosím. Manžel nemá potřebu sexu ani žádného mazlení nebo projevů lásky. Ale jinak se máme rádi. Vyřešila jsem to, našla jsem si milence o 18 let staršího než jsem já. Zažívám s ním tak fantastický sex, jako nikdy dříve s manželem. Už jsme "spolu" 5 let, zažili jsme i jeho vážné onemocnění srdce, kdy jsme nesexovali vůbec nebo opatrně. Ale lékaři ho už dali do pořádku a sex funguje opět pravidělně a fantasticky. Manžel nic netuší, jeho manželka taky ne. Doufám, že nám to vydrží ještě dlouho. Takže nabádám tě k nalezení milence. Já si toho svého našla na www.seznamka.cz
září 16, 2009 11:17
jasně že to byla bodková ironie ! : wendy
vážnější je otázka - spokojenost a vyronanost v oblasti sexu, nebo strádat v této činnosti která prostě k životu patří, ale mít čisté svědomí..? To Be or not To Be..?
smilies/wink.gif
září 16, 2009 12:29
... : bb2
Myslím, že na tu otázku není jediná správná odpověď. Monika by si mohla zkusit představit, jak by si na ni odpověděla, kdyby se to týkalo jejího manžela. Třeba Sandra s manželem vyřešili nesoulad v potřebě sexu pomocí služeb jiné paní, a jsou spokojeni. Věřím, že v opačném případě by manžel taky nenamítal. Ale co Monika, líbilo by se jí takové řešení? Je takové řešení to, co si představovala pod tím vším, co si slibovali na začátku - myslím to okřídlené "v dobrémi i zlém", "na radost dva, na starost dva", apod.?
Pokud to oba s mužem budou brát jako provozní řešení provozní záležitosti, vyřeší to milenec nebo placená služba. Kdysi tu byla debata o prostituci a byli tu lidi, kterým by nevadila prostituce jako zaměstnání dcery, ženy, prostě práce jako práce. Tak proč ne služba jako služba - dneska na mandl a k holiči, zítra do čistírny a na manikůru, pozítří na sex...:-)
Pro mě je sex pořád partnerská a hlavně vztahová záležitost a paralelní vztah partnerství neprospívá. Ale kdoví,jak bych to řešila, mít ty potíže co Monika. Když mě bolí zub, taky jdu k zubaři. Nebo radši dřív než začne bolet. Jenže se zubem nemám celkem moc vztah, že:-)
září 16, 2009 12:39
pro Aristu : Pavlína
Moje kamarádka si jednou takhle taky našla milence přes seznamku a když už na to podvádění neměla nervy a skončila to s ním, utěšovatel zatelefonoval manželovi. Dneska je rozvedená, několikrát byla v psych. léčebně, 12 letý syn se rozhodl žít s otcem atd atd....Nabádat někoho k nalezení milence je jedna věc, ale jak ho najít druhá a ještě aby to nebyl hajzlík a přenašeč pohlavních nemocí, další. Seznamka může být taky pěkné riziko. Já milence neodsuzuji, nicméně je to sakra velké riziko.
září 16, 2009 12:41
... : bb2
Wendy, v anličtině se velká písmena ve větě píšou v názvech kapitol, článků apod. Takhle jak to píšeš jako součást textu je to běžná věta tázací a tam se píše velké jen na začátku. To be or not to be, that is the question... :-)
září 16, 2009 12:46
Hele bb, : Míša šíša
to jsem zvědavá, zda s tou výukou angličtiny dostaneš stejně vyplískáno jako já s výukou italšiny. :-)
září 16, 2009 12:50
Vypadlo mi písmenko : Míša šíša
Italština - to je to, oč tu běží. smilies/smiley.gif
září 16, 2009 12:52
Máš pravdu, : Arista
že je to riziko, ale mně se nějak podařilo ty e-mailové nabídky protřídit, s tímto pánem jsme si nejdřív 2 měsíce jen e-mailovali a to už jsem z e-mailů poznala, že je to inteligentní člověk a měla jsem štěstí, že je to i dobrý člověk. Oba svým partnerům zahýbáme ze stejných důvodů, ani jeden z nás nechce prozrazení, tak si nemyslím, že by hrozilo nebezpečí, že by při rozchodu telefonoval manželovi. Ani já bych to neudělala jemu. On má ženu o rok mladší než já a ta s ním sexuje tak jednou za půl roku. Oba víme, že si skvěle rozumíme, ale oba víme, že rozvádět se nechceme a za životní partnery se taky nechceme, oba víme, že jako životní partneři bychom se asi brzy zabili (různé názory na chod domácnosti, na financování domácnosti apod.). On má doma rád domácí puťku a to já nikdy nebudu. U mně mu moje ambicióznost nevadí, jeho žena žádné ambice nemá a jak přijde z práce, tak pulíruje domácnost. Já doma po práci udělám v domácnosti to nejnutnější a věnuji se své odbornosti a práci i ve volném čase (zase cinkají penízky) nebo svým zálibám. Okna myju 2x ročně, jeho žena 2x měsíčně.
září 16, 2009 12:54
... : Pavlína
Je dost možné, že spousta žen si vycvičí manžela jako papučového psa, když jsou děti malé, tak jim musí sedět u zadku, nic nedělat, jen s manželkou a dětmi. Některý chlap si pak odvykne cokoliv dělat, o něčem víc uvažovat a totálně zpohodlní. A až maželku chytne druhá míza, nemá zájem o nic, stejně jako v minulosti. Jen teď jí to samozdřejmě vadí. A jiný se nenechá cvičit a pak tu zase píší nešťastnice, co je jejich manžel pořád fuč. Já jsem to určitě silně zjednodušila, ale sex je přece záležitost obou a co hnilo léta se nemůže najednoun mávnutím ruky změnit. A pokud počítám dobře, Monice je cca 50, to tedy není žádná mladá kost, i když pohledná na svůj věk být může...Třeba nemá ten správný sex appeal.Myslím si, že kdyby ho měla, tak by tu tohle neřešila a nějakého toho milence už měla.Když to není bez sexu k vydržení :-))))
září 16, 2009 12:57
... : bb2
Míšo číčé, a kdo tě vypískal za otalšitniu?
září 16, 2009 12:59
... : bb2
uf, no ty to nějak vstebáš
mělo mě varovat Tyto znaky opište: opycy
...nemám :-)
září 16, 2009 13:00
bb2 : Rozmarýna
Tak nějak si neumím představit využití této služby. Pochopím, že si dnes zajdu k holiči, zítra na nehty, ale pozítří k prostitutovi? Já jsem spíš pro toho milence a doma zatloukat, zatloukat, zatloukat. S milencem si prostě poskytnout sex jako kamarádskou službu. A služba placená? Jak často by si to mohla dovolit? Určitě je to dražší než kadeřník a nehty dohromady. Navíc milenec se časem naučí, co máš ráda. Ale prostitut asi těžko, když za den musí obsloužit hafo bab. smilies/grin.gif
září 16, 2009 13:00
Já nevim, co napsala puntíkatá špatně, : Krakonoš
já s ní zcela souhlasím a nemyslím to ironicky. Pokud můj partner ukončil sexuální život a nemá zájem jakkoli moje sexuální potřeby dál uspokojovat, fajn, ale nemá naprosto žádný právo nutit mě do celibátu. Fakt si neumím představit, že bych požadoval věrnost vod někoho, s kým vodmítám spát. Pokud bych si nepřál ukončení takovýho vztahu, nepovažoval bych partnerčin sex s někým jiným v týhle situaci za nevěru.
A teď do mě smilies/grin.gif.
září 16, 2009 13:04
nojo, jenže ty nejsi Moničin manžel, : bb2
a asi to máte s partnerkou jasné a sjednocené, od začátku. Ale jak to měli od začátku Monika s manželem, dohodli se, že až jeden nebude moct, tak ten druhý v klídu píďu šupajdit za milencem?
A pak mě napadá, co duševní celibát, ten bys nějakou dobu strpěl? :-)
září 16, 2009 13:09
... : bb2
jinak, mám teda dojem, že zrovna Alena by takové manželovo vycházky za povyražením nevítala, buď by nedostal najíst, nebo by dostal vysavačem, nebo by musel zrýt zahradu, a ony by ho ty roupy přešly :-)
září 16, 2009 13:10
Krakonoši, : Rozmarýna
mám stejný názor. Jen si myslím, že ženy či muži, kteří odpírají svému partnerovi sex, nepochopí, jak je pro druhého těžké žít v celibátu a nepřekousnou to, aby si jejich partner našel milence.
září 16, 2009 13:11
bébé, : Krakonoš
co to je proboha "duševní celibát"? Nekomplikuješ to už trochu? smilies/wink.gif
září 16, 2009 13:14
Ale ona to napsala ironicky : wendy
protože je předpoklad, že se do ní někdo pustí, a ona na to čeká, mrška jedna....

O nucení do celibátu jsem tu psala kdysi příspěvek o jednom manželském páru, kde zase ONA odmítala sex a tak jsem nastolila etickou otázku, zda má tím pádem právo nutit partnera žít v celibátu. Názory byly různé.

Jazykový koutek - já to tak původně napsala, pak jsem nahlédla do vševěda a opravila to. Je to bráno jako samostatné heslo ? nevím, přikláním se ale k názoru, že ano. Jenže to není důležité, ale chápu že jsou zde zdatnější angličtináři. Jen mi to přišlo uvést je příhodně osudové...takové klasické.
smilies/wink.gif smilies/wink.gif
září 16, 2009 13:15
... : bb2
myslím ty situace máme malé děti, občas sex, ale jinak nic společného, žijeme vedle sebe ne spolu, skoro se nebavíme, jen provozní záležitosti...atd. To slýchám teda častěji než nedostatek sexu. zažila jsem třeba nemilou situaci, kdy jsme se před kamarádkou chviličku bavili o nové knížce (nové doma, krátce oběma přečtenou), a ona se mi pak rozplakala jak to u nich dopadne že oni se dávno takhle spolu nebaví. Ale rodina jinak funguje, děti v pohodě, oni občas sex, vycházejí spolu v klidu, na pohled domov vzkvétá, akorát nemají společné téma a tuší, že až děti odrostou, tak už nebude vůbec o čem mluvit,a to slyším poměrně často.
září 16, 2009 13:21
... : katka*
No, Krakonoši, vcelku s tebou souhlasím. Máš pravdu. Nicméně by mě asi ranilo, kdybych se dozvěděla od manžela, že chodí jinam...
Ne že bych byla ten případ, co "nedá", já spíš "nedostanu" smilies/wink.gif člověk se s tím ale naučí žít, život není jenom o sexu, ale je fakt, že s tím správným mužem je to fajn.
Pro mne jsou ale důležitější jiné věci. Sex je spíš jako "bonus"
září 16, 2009 13:22
Pavlíno píšeš, : Zdena
když už na to podvádění neměla nervy - vůbec se do toho neměla pouštět ta tvoje známá a navíc s nezadaným chlapem je to vždycky o hubu. To nejde o podvádění, to je o uspokojení oboustranných potřeb, jakmile k tomu někdo přistupuje jako k podvádění, tak to už je lepší se na to vykašlat, to není k ničemu. Jak píše Arista - vyhovět si a hlavně nic neprozradit, i když ti druzí partneři na to nemají chuť, tak nepochopí, že vy musíte a berou to jako zradu a podvádění. No a Krakonoši, když by to už bylo takhle legální, tak by mě to snad ani nebavilo. smilies/tongue.gif
září 16, 2009 13:23
Uff. : dexx

září 16, 2009 13:27
Míšo - dávej pozor : wendy
Esistere oppure non esistere ? To je plynná italština, co ?

bb - to je ta situace, kdy jsou třeba už v penzi a jen sami dva. Podle mě se víc nudí pán, i když vím, že jen o nudě to není. Jen to má pak ten důsledek, že pán je protivný....
září 16, 2009 13:27
Jo a ještě něco ... : Zdena
tělo má jít do hrobu zhuntovaný - jakým způsobem se někdo huntuje je jeho věc - neměl by ovšem tím svým huntováním nikoho obtěžovat nebo zatěžovat. smilies/wink.gif
září 16, 2009 13:29
Zdeno, : Arista
máš pravdu. S nezadaným chlapem si nemá vdaná ženská co začínat, pokud nechce rozvod. Já si dala inzerát, že hledám ženatého chlapa. Ženatého proto, že jsem počítala, že ten bude chtít taky být diskrétní. Můj milenec říkal, že by si taky nezačal s nezadanou ženskou, že hledal jen vdanou kvůli diskrétnosti.
září 16, 2009 13:35
Nojo, bb, : Krakonoš
ale to je přece ještě jednodušší - ani duševní celibát nejni nutnej, taky si můžu najít to duševní porozumění jinde, tam je ta výhoda, že duševní porozumění si najdu klidně s někým stejnýho pohlaví a není třeba tomu říkat nevěra, žejo smilies/grin.gif. Samozřejmě je pak votázka, proč bejt s tím partnerem. Já vosobně si umím představit, že se nebudu chtít rozejít s partnerkou, se kterou si duševně skvěle rozumím, ale nefunguje nám sex. Pokud bych si s partnerkou nerozuměl duševně, tak bych šel do pryč. Mezi náma, to že se velmi proměňujou sexuální potřeby jedince, to je známá věc. Ale pokud si s partnerem nejde povídat vo nový knížce, troufám si tvrdit, že to nešlo vod samýho začátku, těžko byl někdo do 25 zanícenej knihomol a intelektuál a pak se převorientoval na fotbal a vepřo knedlo zelo, žejo, to je blbost, to jen holka byla zamilovaná a viděla prd a von byl zamilovanej a tak se půl roku nutil ty knížky číst, dýl to žádnej knedlik nevydrží smilies/grin.gif. Měli se líp poznat a jít vod sebe včas. Tak si holka musí najít na knížky kámošku, no, když nechce jinýho.
září 16, 2009 13:37
Krakonoši ... : Zdena
plně s tebou souhlasím, ale když mi bude čtyřicet nebo míň tak to bude o něčem jiném, ale v šedesáti se už partneři neopouštějí jenom proto, že nemůžou nebo mají chyby, které nám teď lezou na nervy, nebo potřeby, které nás neuspokojují. Už mají ty lidi něco za sebou, něco vybudovanýho na čem se podíleli oba a to se pak těžko jde do pryč. To se pak hledají cestičky, kudyma dál s co nejmenšíma ztrátama. smilies/cry.gif
září 16, 2009 14:14
nojo, Krakonošu, : bb2
nic neni černobílé, nejde jen o ty knihy a on není knedlík, ale i kdyby, tak jak k tomu přijdou děti, že si mamka vzala knedlíka, co byl pět let povídavej knedlík a teď už si doma všechno vypovídal. Zbývá jí rozvod s hodným, slušným a starostlivým otcem rodiny nebo má ještě vydržet 10-15 let než odrostou a pak se rozvést a další část života žít víc pro sebe.
A že ty by ses se skvělou mámou, dobrou manželkou co by byla zároveň tvůj dobrý přítel, rozvedl raz dva kvůli nedostatku sexu, když byste měli malé, tím myslím školu povinné, děti?
Ani já si tím nejsem vůbec jistá, že bych to udělala. Nemyslím situaci za svobodna rozvedena rozejít se s někým, s kým to neklape. Pravda, nepotřebuju sex každý den, na druhou stranu bych asi hodně zpozorněla, kdyby se mě týden nevšiml a stávalo se to často.
Z jakékoli strany dojdu k tomu, že univerzální rada neexistuje a Monice neporadíme dobře ani špatně.
září 16, 2009 14:15
bb2, : Rozmarýna
já jsem z toho co Krakonoš napsala pochopila, že se skvělou mámou, dobrou manželkou, která by byla jeho dobrý přítel by se asi nerozváděl kvůli nedostatku sexu.
září 16, 2009 14:27
Rozmarýno, : bb2
proto jsem položila ty upřesňující otázky ve 14.15 :-)

Já vosobně si umím představit, že se nebudu chtít rozejít s partnerkou, se kterou si duševně skvěle rozumím, ale nefunguje nám sex. Pokud bych si s partnerkou nerozuměl duševně, tak bych šel do pryč

září 16, 2009 14:29
Podívejte se, : alena puntíkovaná
ve starých Benátkách postarší, již nesexující manželé vydržovali svým mladším a sexujícím manželkám tzv. cicisbea. Byl to tzv. rodinný přítel, který docházel do rodiny, manžel měl záruku, že se mu žínka nepelší s kdekým a že mu neuteče. Takže ergo kladívko - žena, mající svého legálního přítele - schváleného manželem, nebude tohoto podvádět, naopak, bude jednat s jeho požehnáním. Manžel si bude jist, že dotyčný je slušný člověk
září 16, 2009 15:20
kus mi vypadl : alena puntíkovaná
a že jeho žena mu nezavleče do domu nějakou chorobu, navíc si odpočine, neb ho nikdo nebude ke směšným pohybům, jic hž zřejmě není schopen - nutzit. Ona ho nebude podvádět -nebude to dělat bez jeho vědomí, prostě, jako si někdo najme paní na hlídání, nebo na žehlení, tak bude mít pána výhradně na sex. Budě šťastná, vyrovnaná a spokojená a tím pádem bude šťastná a pohodová i její domácnost. Což je víc, než si takovej chlap může přáát, jinak ho čekaj nervy, hádky a dusno - protože ten přetlak se musí někdo projevit - a nakonec se stejně rozvedou. Tady jde maximálně o nějakých deset, patnáct let -je-li jí padesát , tak určitě ne o víc....aq ona i manžel spolu v pohodě můžou zůstat až do smrti
září 16, 2009 15:27
No, jak pochopila správně Rozmarýna, : Krakonoš
nerozvedl. Kvůli dětem (malejm dětem - to je jediná výjimka z vodchodu dopryč) bych dokonce zůstal asi i s mámou "knedlicí", se kterou by nebyl sex a ještě navíc bysme si neměli co říct, ale to už je fakt jenom teoretická situace, protože na duševní nesoulad si nemůžu stěžovat u žádný svý partnerky, duševní soulad nám přetrval s různejma "nebožkama" či "bejvalkama" do dnešních dnů smilies/grin.gif.
Na druhou stranu pokud bych kvůli dětem v takovým vztahu zůstal, určitě bych sex nepověsil na hřebík, to se dá vydržet jen nějakou dobu, našel bych si "kamarádku" na výpomoc, pokud možno takovou, která nechce hnízdit a ulovit mě pro sebe. V tomhle vohledu bych byl v těžší situaci než Monika, protože takovejch ženskejch zase nejni tolik, jako chlapů, který budou za požadavek nezávaznosti a diskrétnosti vrnět blahem smilies/grin.gif smilies/grin.gif.
září 16, 2009 15:30
Stává se mi to ještě míň často, : Krakonoš
než Monice sex s manželem, ale já dnes s Alenkou zcela a bez výhrad souhlasím. smilies/wink.gif
září 16, 2009 15:39
Ehm, Krakonoši, : Míša šíša
nejsem si ovšem jista, zda by to Alenka byla ochotna akceptovat i v opačném sledu. Nevím - nevím... smilies/grin.gif
září 16, 2009 15:51
Konečně jsme : dexx
u jádra veškerejch problémů.

Je velmi pravděpodobný, že tak jako Krakonoš uvažuje většina. A bohužel koexistují v takových vztazích, kde holt mají ten nesoulad. A to z různých důvodů.
Důvodem nemusí být jen neschopnost nebo nechuť, stejně tak to může být nepřitažlivost protějšku, náladovost protějšku, rozdílná frekvence, jánevímcoještě...
A Ti, co ten sex nevěší na hřebík, zde na Kudlance jsou za to pranýřovaní(většinou vykreslení svými božskými bezchybnými ublíženými ženskými).
Přitom je úplně zřejmý, že chyba je ve valné většině případů na obou stranách.

Navíc v poslední Krakonošově větě je ukrytá druhá část toho celého problému(nepoměr mužů a žen v určité pozici a tedy jejich velký nedostatek). Měl by to těžší a pokud by chtěl uspět, musel by v tomto směru(alespoň trochu) zkolemjdoucnět.

Jediné, co je vyčítáníhodné, je nediskrétnost takových lidí. Často si to zklamaní dělají sami svým slíděním...

Takže Moniko, dělej svůj život vyrovnaným a příjemným a hlavně tím nezatězuj manžela, jestli ho máš ráda.
září 16, 2009 15:52
... : bbb2
Hm, vzhledem k tomu, že na dovolenou jede s Monikou jednou za tři roky a to ještě pod nátlakem po hádce, tak se asi zatěžovat moc nenechá a nejspíš se mu uleví, když mu Monika konečně dá pokoj:-) Když si to tak znovu čtu, Moniko, předtím jsem se nějak víc soustředila na sex, ale on to není jen sex, že, tedy pokud kvůli tobě dovolené nejsou pro manžela manželským sexuálním martýriem :-)
No tak asi ano, asi to tak vyšumělo, a rozvádět není holt proč, nebo spíš kvůli komu, že, jinak kdyby se někdo na scéně objevil, asi by i bylo proč, tak asi bude nejlepší ten přítel na sex.
září 16, 2009 16:14
... : bbb2
A protože chceš i milovat a být milována a užívat si i na dovolené, tak se do něj časem zamiluješ, manžel to na tobě pozná, protože si ho nebudeš všímat, budeš o sebe ještě víc pečovat, takže budeš ještě pohlednější, a on zavětří a probere se a bude nakonec i toužit:-) Pak napíšeš o další radu co dál s těma dvěma :-)
září 16, 2009 16:18
:) : dexx
solidní práce
září 16, 2009 16:24
napadlo mě to stejné : Inka
co Alenu Bodku smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 16, 2009 20:25
jinak Moni, : Inka
je vidět, že nemáš žádné pořádné starosti, ty by Ti řádně přerovnaly žebříček hodnot.
září 16, 2009 20:27
nakonec, jestli to dopadně, jak říká bíbí : alena puntíkovaná
tak můžete zkusit "švédskou trojku" smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 16, 2009 20:58
Inko, : Rozmarýna
já bych to tak neviděla, že Monika nemá žádné pořádné starosti, které by jí přerovnaly žebříček hodnot. Někde jsem četla a sama jsem to i kdysi zažila, že nedostatek sexu může člověka pořádně psychicky ničit.
září 16, 2009 23:41
to zcela jistě, : Inka
ale pokud máš pořádné životní starosti, tak tohle Ti připadá jako úsměvný příběh ženy co je nemá. Podívej se kolik žen se tu ocitlo samo s dětmi, nemají práci ..... nedokáží se srovnat s tím co je potkalo, že manžel odešel, nebo jim zahnul.... Mě to neřešitelné nepřipadá a to co Bodka napsala zas tak od věci není. Promluvím o tom s manželem jaké mám nutné potřeby a jak říká Krakonoš pokud druhý už to pověsil na hřebík, nemůže mě donutit k celibátu, když mám ty potřeby tak silné, najdu si přítele co má stejný problém, ať už se souhlasem manžela nebo bez něj. Jen je potřeba si uvědomit, zda si chci nechat zničit manželství či nikoliv. Pokud není k tomuto činu odvaha, existují sexshopy a mají tam na výběr pinďů různých tvarů materiálů a velikostí habaděj, i šamponem ve vaně se ta potřeba dá vyřešit, tohle vše je řešitelný, ale jsou v životě problémy které řešitelné bohužel nejsou a ty jsem měla na mysli.

Ono Rozmarýnko nás může zničit všechno čemu se příliš poddáme a upneme se na to. Co si budeme povídat.
září 17, 2009 06:31
rozmarýno : kuk
je dobře, že s Aristou cítíš smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 17, 2009 21:41
souhlas s Inkou. : bb2
Tohle je řešitelné, a celkem snadno. Mně přijde vždycky hrozně podlé radit aby se kvůli nedostatku sexu lidi, co mají jinak skvělé partnerství 20, 30 let, rozvedli. To měli udělat hned, zkraje, a ne spojit životy a pak druhému ten život zbořit kvůli něčemu, co se dá pořešit. Když partner byl takový už před lety, tak ho teď kvůli tomu odkopnout mi přijde jako podvod.

A přesně jak píše Inka, jsou rány osudu, které se nedají odvrátit a řešit taky ne, jen je přijmout a nějak se s tím poprat, ve srovnání s tím je tohle droboučká starost a dá se to otočit i tak, aby z toho byla radost - stačí si říct, že jsem zdravá, živá, mám kde bydlet, za co žít, mám bezva chlapa po boku a to, co mi schází, si můžu opatřit, což se třeba o nefunkční ledvině říct nedá a když bys chodila 3x týdně na dialýzu, tak bys jiné ženě záviděla tvoje starosti:-)

Úplně chápu, že potřebuješ mazlení, a taky aby po tobě někdo toužil, být žádaná, nejen žádoucí. To nejsou jen doteky, to je pocit, pohled, vnímání sebe sama. Ale proč to řešíš až teď po čtvrt století?? Měla bych to naopak, to čtvrt století předtím bych nevydržela, ale kdyby z nějakých důvodů ano, tak pak bych se to už snažila nejspíš řešit jinak, než rozchodem se životním partnerem.
září 18, 2009 11:02
Inko,bb : Iris
napsaly jste to moc hezky, víc se do tohoto tématu pouštět nechci smilies/smiley.gif
září 19, 2009 11:20
Ano, taky chválím : wendy
jen podotýkám, že konrétní starosti, které člověka právě kruší, mu připadají velké. A skoro vždycky je na tom někdo jiný hůře...
I pro malého človíčka, co mu větší človíček na pískovišti rozdupe kyblíáček, to je momentálně konec světa...
smilies/wink.gif
září 21, 2009 10:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]