O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TĚŽKÝ ÚLET O DOVOLENÉ PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 září 2009

 Milá Kudlanko, mám problém. Veliký a můžu si za to sama. Mám dlouholetého přítele. Jenže teď se stalo něco, z čeho se asi vážně nevzpamatuju. Spala jsem s někým jiným. Bylo to pod vlivem alkoholu. Byli jsme na dovolené, seznámili jsme se tam ještě s jednou dvojicí a bylo to fajn, jsme od té doby mj. velcí kamarádi. Pařili jsme skoro každou noc. A jednou jsme takhle seděli v našem hotelu na terase, taková celá velká sešlost, a popíjeli.

 

 

 

 

     Potom šel můj přítel spát, a já jsem ještě zůstala. Manžel té kamarádky tam taky zůstal, a ta jeho už taky odpadla. Já se po chvíli rozhodla, že se ještě půjdu před spaním vykoupat a on šel se mnou, abych se prý neutopila. A pak šel se mnou i do moře, trošku jsme tam blbli, nejdřív mě objal a pak to nějak přišlo. Zůstali jsme tam dost dlouho a pořád jsme se jen milovali. No, druhý den jsme se domluvili, že to zůstane mezi námi, že se to nesmí prozradit, protože to jsou oba dobří kamarádi a rozpadlo by to nejen jejich vztah, ale i ten můj.

 

     Jenže - my se s přítelem už dost dlouho snažili o miminko a já jsem teď zjistila, že jsem v jiném stavu. A - jak asi tušíš, nemám potuchu, s kým. Jestli s mým přítelem, nebo s tím druhým. Cítím se hrozně :(. Nemůžu se příteli podívat do oči. Cítím se jako nějaká d***a a nikdy se s tím nesmířím. Vím, že kdybych nebyla tak opilá, že bych to neudělala. Nevím, co mám dělat. Mám takovou krizi, že bych snad i skočila pod vlak...Ale pochopitelně, že to neudělám, to jen tak píšu, ale nevím, co mám dělat, jak bych mohla nějak tajně zjistit, čí to dítě je.

 

     Mám to nakonec říct - nebo navždy mlčet?

 

Ilona

 

 

Komentáře (27)add feed
Ilonko, : Alena P-H
to, ze se trapis je dobre, dalo ti to dobrou - i kdyz trocha pozdni lekci. Kdyz mas sveho pritele fakt rada i on tebe a citis, ze jste ty povestne dve pulky toho sameho jablicka - pak mlc a vem si sve tajemstvi do hrobu. Ani nezjistuj kdo je otec = otcem at je pro vsechny, i pro tebe, jenom tvuj pritel. Ale musis si byt jista, ze to zustane tajemstvim i na druhe strane, tedy ze neco nevykeca ten tvuj nestastny ulet. Staci, ze se trapis ty. Proc by se mel trapit i tvuj pritel?
Ja vim, nezni to hezky - ale zivot je zaludny a nejsme vzdy perfektni. Tvuj pritel ma aspon jedno plus do budoucna = budes k jeho chybickam shovivava, protoze sama uz vis, ze jsme lide a delame chyby, ze jo...
září 14, 2009 02:53
navždy mlč : Kamila
samozřejmě! A to, že to v sobě budeš dusit je ten trest za nevěru...
Na druhou stranu třeba by se miminko s přítelem nepovedlo, tak buď šťastná, že máš dítě.
září 14, 2009 07:51
ještě máš možnost : Inka
jít tajně na interupci, rozhodnutí je jen na Tobě, jen bych každopádně nic neříkala nikomu jen pro to, aby se Ti ulevilo. Byla to Tvá chyba, tak se s tím musíš nějak poprat.
září 14, 2009 08:02
Já bych interupci nevolila, to maličké za to nemůže : wendy
a když už jednou bylo stvořeno, aniž se o to ten tvoreček prosil, má teď právo dostat šanci. Jestli to říci partnerovi nebo ne, to už se tu také řešilo. Neříkat. Tvůj trest bude právě to, že mu to neřekneš. Pěkně si to břemeno poneseš sama, aniž bys půlku té tíže přehodila na partnera. Ano, za vetšinu svého trápení si můžeme sami a každý má svoji třináctou komnatu.
Buď dobrá máma a dobrá manželka.
smilies/wink.gif
září 14, 2009 08:10
No nemáš to lehké... : Vodoměrka
nejlépe pro všechny by bylo navždy mlčet... ale bude to nápor na tvé svědomí, tak se připrav, že to bude těžké, abys to zvládla a nedala najevo... přiznáním by sis možná ulehčila sama sobě, ale rozbila bys dva vztahy - ten váš a nejspíš i manželství těch druhých... a to přece nechceš, že? Na problémy je vždycky času dost, ty sis sice přivodila docela velký problém jen tak, ani nevíš jak, tak to nes jako trest za svou blbost a nenič život těm třem dalším lidem... bude to tvoje velké tajemství a poneseš si ho sama... no a na smrtelné posteli ho pak spláchneš sebou do tmy, pokud se neprozradí z nějakého závažného důvodu už během života... na padesát procent to dítě může být tvého přítele, jenže jistotu získáš až když bude na světě a udělala bys mu testy DNA... tak hodně štěstí... a buď ráda, že budeš mít krásné zdravé dítě, je spousta žen, co by za tuhle šanci daly i život, tak si toho daru važ...
září 14, 2009 08:11
Tak tak, : wendy
pokud se třeba vaše děti do sebe navzájem nezamilují...ale nemalujme čerty po zdi.
smilies/wink.gif
září 14, 2009 08:47
a nebo pokud to nepraskne : Petrx
Az bude ditko vypadat po svem otci. Nebo to vykecá otec
září 14, 2009 09:41
Je fakt, že jakmile o nějaké věci ví víc jak jeden člověk : wendy
už to není tajemství. Možnost prozrazení tu vždycky bude, ale to není důvod, aby mu to hned sama vyslepičila.
smilies/wink.gif
září 14, 2009 09:58
mlcat a tesit sa : Sipik
A) bol to ulet, uzili ste si, dalej to nepokracuje, niet co riesit, to sa moze stat kazdemu.
neslo o nic ine len o sex, nic neprezradzat, ublizila by si zbytocne

B) babo: nezalezi na tom koho to je dietatko, tuzili ste po nom, bud rada. mozno by sa Ti uz nikdy nepodarilo otehotniet, poznam vela parov ktore sa snazia dlhe roky.
Otcom dietata nie je darca semena, ale ten kto ho nosi na rukach ked place, kto ho prebaluje, kupe, uci bicyklovat...
Kamarat si po dlhorocnej snahe s manzelkou adoptoval chlapceka. Myslis ze ho berie tak, ze to nie je jeho dieta?
Tes sa ze si tehulka, ze sa to podarilo, ze budete mat babo. Na nejaky ulet zabudni. To nie je podstatne, podstatne je to miminko v brusku
září 14, 2009 10:33
No jen jestli : jezibabka
to dítko bude opravdu krásné a zdravé, když třeba vzniklo ze dvou zlinýrovaných jedinců... uvaovat o interrupci není zas tak hloupý nápad.
září 14, 2009 10:47
Sipik: jak pro koho : Petrx
Adopce je neco jiného, tam to člověk ví. Tady jde možná o kukaččí dítě, a to ne každý může zkousnout. Navíc to může prasknout kdykoliv, z ničehož nic a mít to zničující důsledky.
Geny nejsou nepodstatné - Nakonec se podívejte na obě rodiny, které měly vyměněné děti z porodnice. Vyměnili si je zpátky, ačkoliv podle Sipikovo příspěvku to byly vlastně deti cizí - rodiče přebalovali a starali se o děti jiné
září 14, 2009 10:50
Ilona : Milene
Doufám, že jsi o tom podezření (není to nic jiného než podezření) neřekla tomu dotyčnému kamarádovi. Toho postav až před fakt, že čekáš dítě se svým přítelem. Určitě to nebude pro tebe jednoduché z hlediska svědomí ale nikomu nic neříkej. Těš se na mimčo. A protože je to tady anonymní, můžu ti naprosto anonymně sdělit tajemství. Moje velká přítelkyně, moje kamarádka se před teď už 28 lety potýkala se stejným problémem. Jediné řešení pro ní byla tehdy tajná interrupce. Byla mladá, byl to jen jeden večer ale navíc byla vdaná. Umluvila jsem jí a dítě se narodilo. Radost s mimča převážila černé svědomí. S manželem měli ještě za dva roky holčičku. Asi po 10 letech manželství se rozvedli z takových banálních důvodů, našel si jinou. smilies/sad.gif Klukovi je dnes 27 let, je moc fajn. Obě děti nakonec vychovala sama a moc dobře. Teď už to neřeší, nikdy po tom nepátrala jak to vlastně je. Jsou to hlavně její děti. smilies/wink.gif smilies/wink.gif
září 14, 2009 11:18
hm : bb2
ale jak k tomu přijde Ilonin partner?

Podobný příběh už tu kdysi byl, nevím co jsem tehdejší pisatelce radila a docela by to zajímalo.
Teď a tohle vidím tak, že Ilona i v opilosti dobře věděla, co činí, neb v noci k moři plavat s cizím opilým mužem za zády spícímu příteli, se kterým se snaží o mimino, se běžně nechodí.

září 14, 2009 12:21
Petrx : Sipik
takze si ma dieta odsrat to, ze ona mala ulet? a aka je pravdepodobnost, ze to dieta nie je jej priatela? Absolutne na tom nezalezi. A to s tou vymenou deti je blby priklad, pretoze ti rodicia milovali cudzie deti ako vlastne, nie? smilies/wink.gif
A skutocne veris, ze Jacksonove deti boli z jeho spermii?

Ilonka, nechaj si to babo, da Ti ovela viac ako akykolkvek chlap, bude len Tvoje, uvidis ake je to uzasne. Mne nakoniec ostalo len to dieta, partner ma opustil,ked som bola tehotna, hoci mala je jeho, vychovavam ju sama a je nam spolu super. Nelutujem ze som interupciu odmietla.

Takze sa este raz zopakujem, nie je otec ten kto dieta splodil, ale ten, kto ho vychoval.

září 14, 2009 12:22
Sipik:: Dite si ma nechat : Petrx
Ano dítě si má nechat, s interrupcí nesouhlasím. Ale musí si uvědomit, že se může stát, že to praskne, partner se sebere a odejde, protože nebude chtít vychovávat cizí dítě - zejména pokud to praskne hodně brzo.
k tomu příkladu - proč si ty děti teda nenechali ? K tomu druhému dítěti měli vazbu jen přes ty "nepodstatný" geny, kdežto to dítě, co měli doma milovali ?

A ještě z biologie - samci se snažej zplodit co potomky s co největším množstvím partnerek, aby měli jistotu, že jejich geny přežijou, výchova kukaččího dítěte jim v tomhle moc nepomůže. Ano, city dítěte budou k rodičům, kteří nemusí být geneticky jeho.

září 14, 2009 12:42
Šipíku, na té výměně miminek bylo vidět : erika
že opravdu existují muži, pro které je jistota, že jsou biologickými otci vychovávaného dítěte, úplně nejpodstatnějším faktem. Dyť ten otec, co to celé nastartoval, dělal své partnerce doma peklo ještě než to celé prasklo, obviňoval ji z nevěry, protože měl dojem, že se malá na něho nepodobá (no - nepodobala, ale z jiného důvodu smilies/undecided.gif). Pak dal udělat DNA testy, které ona vnímala jako velice ponižující, které potvrdily, že není otcem (další scény doma) a teprv pak se ukázalo, že došlo k záměně v porodnici.
Tím chci říct, že sice mlčet je teď asi nejlepší, ale vždycky to bude tak trochu časovaná bomba, hlavně pokuď se oba páry budou nadále stýkat. Za dva roky může třeba to malé být celý kamarád. A fakt je spousta chlapů, co tohle nezkousnou. Takže moje rada: mlčet, ale držet se vědomě (třeba pod jakoukoliv rozumnou záminkou) s celou rodinou co nejdál od života dotyčného kamaráda, a tím snížit riziko pozdějšího průšvihu (i toho v další generaci, jak zmiňuje wendy, i to se občas stává).
Btw. pokuď se už s přítelem dýl snažili o mimčo, a nic, tak pravděpodobnost, že se jedná o plod té vášnivé nevěrné noci je dost vysoká, ony prý ty "cizí" spermie zvyknou "zvítězit" nad "domácími" kvůli bio-chemickým poměrům v pochvě ženy.
září 14, 2009 14:28
ježibabko : wendyzdomu
jestli dítko skutečně zplodili, když byli namazaní, to nemá vliv na plod, pokud to nejsou alkoholici tak ne. Nebezpečné je alkoholové opojení rodící matky, to pak ano.
Sipík má pravdu, co když to je jejího partnera ? no ale časovaná bomba to může být taky. Nezáviděníhodná situace. A člověk si ji způsobí sám.
září 14, 2009 20:10
;-) : Sipik
no tak to zhrniem smilies/wink.gif
ako sme si na kudle vsetci vsimli, chlapi aj tak utekaju za inymi partnerkami, ze ano.
Nikde nie je istota, ze by jej raz nezdrhol a nekaslal na dieta, nezavisle od toho, koho to dieta je.
Takze si to rozhodni za seba, co chces Ty, ci chces babo alebo nie, lebo aj tak bude Tvoje!!
navzdy.
září 14, 2009 22:32
Každý pětadvacátý muž : Rozmarýna
vychovává cizí dítě. Takže, Ilono, těš se na miminko, pokud to bude dítě vzešlé z toho úletu, tvůj manžel se zařadí do statistik. Třeba tě potěší, že nebudeš ojedinělý případ. Viz tento článek http://www.blisty.cz/2005/8/12/art24534.html.
Na interrupci nechoď, dítě je velký dar.
září 15, 2009 14:11
Ilonko,četla jsem,zajímavý článej,že děti si vybírají rodiče,kterým se chtějí narodit. : marci
dřív jsem takovým věcem nevěřila,ale teď se touto problematikou zabývám trošku víc....
Jak tu psali další kudlanky,máš v podstatě 3 možnosti
1) jít na Interupci- s tím rizikem,že další mimčo mít už nemusíš.
2) partnerovi se přiznat a počkat, jak se zachová
3) nechat si to pro sebe
nejsem zastáncem nevěry, aby mě pak některá kudlanka neosočila smilies/wink.gif
věřím ale na karmu, a miminko bych brala jako vzácný dar. nestresuj se ,ono to cítí...
jak sama píšeš, nevíš , jestli je partnerovo. (kamarád gynekolog říká,že pokud je žena nevěrná zaktivuje tím partnerovi ,,lenivé ,,spermie) - nenabádám tím obecně k nevěře smilies/kiss.gif, jen chci říct, že jsi opravdu mohla otěhotnět s partnerem.
září 15, 2009 14:22
Jen mě tak napadlo : Míša šíša
ohledně té teorie, že děti si vybírají rodiče, kterým se chtějí narodit: z jakého důvodu si asi tak dítě vybírá rodiče, které jej pak týrají nebo rovnou zavraždí? Trochu divný, ne?
září 15, 2009 14:48
Míšo šíšatá, : Vodoměrka
no asi odplata za minulé životy... třeba to předtím bylo přesně naopak a tak se to dotyčnému prostě vrátí jako bumerang... akorát že neví, za co...
září 15, 2009 15:15
Rozhodně bych nikomu nic neříkala... : Minnie
miminko jste chtěli, tak ho mít budete a pravděpodobnost, že je tvého přítele je dost velká. Navíc, otec je ten, kdo dítě vychovává...
září 15, 2009 17:10
no s tím vybíráním rodičů : Inka
na tom něco je. Je to prý tak, že si z minulosti musíš s tím člověkem něco odžít, něco co jste nepořešili v nějakém životě minulém, tak vlastně oba nebo všichni tři dostanou novou možnost a pak už je to jen na nich jak se zachovají dobře či špatně. Ne každý je dokonalý a zvládne tu šanci na jedničku, ale tu možnost prostě měl. Já bych také na iterupci nešla, jen je to prostě jedna z možností, záleží na tom jak to kdo cítí. Žena si je vždy jistá, že je to její ...
září 15, 2009 19:57
Heleďte, : Míša šíša
co třeba taková štěňata? Taky si vybírají, kterým psům se narodí?

Mně teda vůbec není jasný, proč jsem si nevybrala stejné rodiče jako třeba Paris Hilton nebo Athina Roussel Onassis. smilies/tongue.gif
září 16, 2009 08:54
marci má recht : wendy
tohle mimi to cítí, že může být i nechtěné, a to je hřích, budoucí mamino.
smilies/wink.gif
září 16, 2009 09:55
Jak to dopadlo? : jani
uběhl nějaký čas a je to už šest let, jak se daří a co mimi? napiš, zavítáš-li opět na tuto stránku, jak jsi to řešila, mnoho žen by bylo rádo,že má dítě
říjen 14, 2015 18:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]