O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

JSEM ŠŤASTNÁ I NEŠŤASTNÁ PDF Tisk E-mail
Středa, 16 červen 2021
Milá kudlanko, před několika dny jsem poprvé objevila tohle počtení a věnovala jsem dlouhé hodiny pročítání článků, problémů jiných, reakcí na ně. A protože už delší dobu nad něčím přemýšlím a s nikým jsem o tom doteď nemluvila, zkusím to s Tebou a čtenářkami - a teď už vysvětlím oč jde. Jsme spolu s manželem jedenáct let. Seznámili jsme se, když jsme byli oba po střední škole a za sebou měli jen nehluboké vztahy.
 
JSME TŘI, ALE NE RODINA PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 červen 2021
Dobrý den, dostal jsem od kamarádky odkaz na tento časopis, že snad mi tu poradíte. Je mi 49, jsem dvacet let ženatý a mám čtrnáctiletou dceru. Jsem manuální pracovník, ale vydělávám docela dobře, mj. jsem nyní i „hodinový manžel“. Bohužel, s manželkou se neshodneme na výchově té naší holky. Oba ji máme rádi, ale asi to děláme špatně. Už to vypadá i s námi mizerně, i my se teď stále hádáme.
 
DOTAZ PRO DUŠE A RUCE ZELENÉ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 květen 2021
Gardener - Job opportunitiesDostala jsem velkou prosbu - Pavla - Vodoměrka se zamilovala do kytiček. Co se tak občas dívám na její facebook, je to tam zeleněji než v džungli. Ale i když to budí dojem, že snad není nic, co by rostlinného neměla, přeci v současné době nesmírně touží po té jedné jediné, kterou ani nezná jménem. Po téhle, koukněte:
 
NA MÉ VELIKÉ PŘÁNÍ A ŠTIČÍ POŽÁDÁNÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 duben 2021
Použila jsem tohle zaklínadlo, sice jen s malou vírou, ale – co kdyby přeci… Moji drahouškové, jak víte, téhle Kudlance už bude neuvěřitelných dvacet let; je to nádhera, protože se nachází v letech super dospělosti. Jenže dost nám, tedy jí i mně, a pochopitelně nám všem, do plánů vlezla pandemie. Ale tu vezme stejně brzy čert, kdežto my tu budem dál. Jistojistě.
 
VYZKOUŠEJTE - VŘELE DOPORUČUJU!!! PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 březen 2021
Určitě vás taky někdy bolelo za krkem. Natočit hlavu do strany… auu, ouvej! Ona ta krční páteř a svaly kolem ní nás dokážou občas pěkně potrápit. Od krční páteře může bolet hlava, mohou vznikat bolesti i v jiných částech zad, zkrátka umí pěkně znepříjemnit život. A z čeho to je? Například při nějakém tom zkrouceném sedu u sledování televize nebo ne zrovna super sezení u počítače, spaní v nepohodlné poloze, případně v důsledku přílišného otočení hlavy. Nadměrné napětí šíjových svalů může být rovněž způsobeno stresem.
 
POZNÁTE AUTORA DOPISU? PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 březen 2021
Chápu, že bruslím na tenkém ledě (mj. zrovna dnes jsem viděla jednu paní, chudinku, to vám byl veletoč, než na té zmrzlé louži přistála), a jedno je jisté, že si tímhle o průšvih asi koleduju... I když - vzhledem k tomu, že Velikonoce přede dveřmi, tak co? Našla jsem totiž hezký dopis poměrně starého data (kdyby tam nebylo zvrchu datum, ani bych tomu nevěřila -  že byl psán před patnácti celičkými léty). Kupodivu se pisatel ani moc nezměnil. Ovšem, zase se nedá říct, že by léty zmoudřel - ale: cožpak se to někdy dalo říct o některém z těch našich "kluků"?
 
TEN NEJBĚŽNĚJŠÍ PRŮŠVIH - NEVĚRA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 únor 2021
Milá Danielo, poradila jsi dobře mnoha lidem, zkus poradit i mě. A prosím pochopitelně o radu i vás všechny: Je to asi tři měsíce, co jsem se zeptala svého manžela, jestli mu nějak nemůžu pomoct. Viděla jsem, že nestojí za nic, ani s dětmi nějak zvláště nekomunikuje.. Normálně se ho raději na nic neptám, protože jeho odpovědi znám dopředu. Má se špatně, raději se nemám ptát, protože to je pracovní a tomu bych nerozuměla. A jen oznámil, že na něj nemám s ničím naléhat ani spěchat, protože se zrovna nachází ve složitém období. Doba je zlá, chápu, ale...
 
KDO NEMÁ PSA, TAK AŤ TO NEČTE!!! PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2021
Dobrý den, dámy a pánové, lide opsený, mám k vám velkou prosbu o radu, jak jinak. Mám syna, bydlí daleko předaleko, a on mi stále naříká na svýho milovanýho čubáka. Je to kříženec knírače a pudla. Mají velkou zahradu, kde se pes skvěle proběhne, ale pochopitelně, že také s ním chodí ven. Je mu cca 10 let.
 
KOMU Z NÁS SE DOSTANEŠ, MŮJ DRAHÝ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2021
Dobrý den, deset let jsem vdaná, a i když nemáme společné děti, máme psa a to je ten problém. Tedy, manžel má dítě z předchozího vztahu, o které jsem se doteď starala jak o vlastní. A to mne také přimělo to tak dlouho vydržet. Velmi brzo jsem pochopila, že je to je neskutečný manipulátor a snad i psychopat. V průběhu let mě téměř zadupal do země a já už chci pryč z toho neustálého psychického týrání.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 1697
[CNW:Counter]