O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

AU AU, MOJE BOLAVÁ KOLENA, PROČ TAK BOLÍ? PDF Tisk E-mail
Středa, 08 prosinec 2021
Kdopak by je neměl... Kolínka máme občas bolavá i v dětství. Nikdy jsem nepochopila, jak jsem v mládí mohla mít tak hladká a docela hezká kolena, když jsem je v dětství mívala tak často natlučená, ostrupatěná. A když jsem později už jednala opatrněji, všechno se zahojilo a bylo po odřeninách i bolestech. Jenže postupem let kolena bývají často zatížena hmotností celého těla a toto zatížení se může násobit prudkostí dopadu (např. při běhání, chůzi z kopce, ze schodů).

 
VŠETEČNICE O SAMÉM DOBRÉM JÍDLE PDF Tisk E-mail
Středa, 20 říjen 2021
S příchodem podzimu a stale větší zimy nastává perfektní čas pro pravou českou kuchyni. Tradiční česká jídla se ale zdají ve své oblibě poslední dobou poněkud upadat. Česká klasika není v současné moderní gastronomii vůbec “in”.Většina českých jídel je prý příliš těžká a tučná. Smetanové omáčky, bůček, knedliky…versus různorodé saláty, plody moře, nebo italská pizza,či obyčejná čína?
 
VŽDYŤ TO NENÍ NEVĚRA, MÁ MILÁ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 říjen 2021

Má milá Kudlí, tohle ti nejspíš ještě žádná nepsala. Tedy, když jsem zjistila, že můj manžel, se kterým jsem 24 let vdaná, se vyspal s několika muži, tak mě to totálně zničilo. Skončila jsem na práškách, tedy na antidepresivech od psychiatra, protože z toho mám opravdu velkou depresi. On chodí k psychologovi, a představ si, že oba nám radí, že se nemáme rozvést!


 
PÁTEK JE MŮJ SVÁTEK PDF Tisk E-mail
Středa, 06 říjen 2021
Milá kudlanko, už jednou před pár lety jsem ti psal o radu, a bylo to fajn. Tak to zkusím znova. Za našich společných dvacet let jsme si s manželkou vytvořili takový zvyk, že si užíváme Veselý pátky. No, není to nic extra, ale je to už naše tradice. Prostě si vždycky v pátek uděláme něco dobrého k večeři, dáme vínko, posedíme a popovídáme si, a třeba i vyřešíme všechny možné problémy, nebo co se nashromáždilo během týdne. Stalo se, že příležitostně jsme někoho pozvali, sem tam, ale většinou si to užíváme jen my dva, manželka a já.
 
JAK SI ZJEDNODUŠIT PRANÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 říjen 2021
Acylpyrin ještě dnes za 12,70 Kč - Zítra už za 17 Kč! | Ahaonline.czAspirin je lék, který zná snad každý. Pomáhá proti bolesti hlavy, svalů a kloubů. Používá se také k potlačení horečky. Výhoda aspirinu je i v tom, že pomáhá ředit krev a tím zabraňuje vzniku krevních sraženin, a tedy i mrtvice a infarktu. Ovšem další chytré hlavy přišly na to, že jeho účinná látka toho dokáže hodně také při domácím úklidu a dalších činnostech. A abych předešla dotazům - acylpyrin je legální kopií Aspirinu, jedná se o tzv. generikum neboli generické léčivo. Tedy  - je to stejné, jen rozdílný název.
 
TO KOUKÁTE, CO JSEM MĚLA DNES K OBĚDU ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 září 2021
Myrobalány třešňové neboli lidově špendlíky – COOP ClubTéda, to vám bylo něco .... bylo toho deset deka, k tomu krajíc chleba. - Šla jsem totiž do obchodu pro gelfix, protože jsem doma měla jen dva a ty už padly za vlast začátkem týdne. Jo, to jsem vám ani neřekla - zavařuju špendlíky. Tady jich je slušných pár stromů a jeden má ještě dosažitelné větve, takže jsem si košíček natrhala. Letos se vyvedly, jsou luxusně velké a dobré, a podle všeho je tu trhám jen já.
 
ALESPOŇ NĚJAKÁ OBRANA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 srpen 2021
Můj příběh, coby manželky, která „na nevěru přišla“, je tuctový; je tolik podváděných manželek a speciálně v pokročilém věku… Ale já si řekla (když mě přešel první šok a zoufalství), herdek, tohle přece musí mít svůj vzorec a zákonitosti!!! A začala jsem pátrat. Nikoliv po milence, ale po těch zákonitostech. Myslím, že není na světě nic jasnějšího než to, že pokud žena vystrčí, tak muž zastrčí. Odpusťte prosím tu vulgaritu, ale je to tak výstižné. Příroda (nebo kdo) to tak zařídila v zájmu zachování druhu, a proto to taky funguje.
 
NEMOCNÁ A BEZ VYHLÍDEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 srpen 2021
Není to můj příběh, ale pokud by někdo věděl, jak z toho, pomohlo by to. Pracuji jako personalistka a dnes ke mně do kanceláře přišla jedna naše zaměstnankyně, která je od srpna 2020 v pracovní neschopnosti. Velice zhubla, vypadá opravdu velice nezdravě a lékaři nejsou schopni diagnostikovat, co jí vlastně je. Poslední verdikt zní: "Nemoc se musí více rozvinout, abychom ji přesně diagnostikovali."
 
TAK JÁ NEVYM, KAMARÁDKY A KAMARÁDI... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 červenec 2021
... no, nevim, jestli se vám Kudlanka ještě líbí, respektive, jestli se mám ještě snažit. Hledat nějaké ty zajímavosti,  něco, co by vám trochu zpříjemnilo den. Ale to zas bych měla moc velký touhy, stačí, kdybych vám dala pár minut, kdy se dozvíte něco jiného, než kdo co o covidu řekl, nařídil, schválil, případně co všechno špatného a hrůzyplného nás od politiků čeká. Mám taky pocit, že je docela dost lidí přednaštvaných, abych to řekla slušně.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 1697
[CNW:Counter]