O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

UČ SE DÍVKO, HODNÁ BÝTI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 březen 2022
Krásná žena.Je to skoro stodvacet let, co byl v tehdejším magazínu Česká hospodyně publikován článek se „Správnými radami pro výchovu dívek“. Radami, podle kterých byly vychovávány naše prababičky, když byly ještě malé holčičky. Rad jsem tam načetla plno a věřím, že bylo jimi ovlivněno plno tehdejších maminek. Mj. ráda se dívám na filmy, které jsou situovány do tehdejší doby; připadá mi taková jemnější, příjemnější.
 
MÁM DILEMA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 březen 2022
A to že velké. Na jednu stranu bych se na to mohla vykašlat, neb to není z mého, a jak je známo, z cizího krev neteče. Jenže - ono to dřív taky bylo i moje... Povím vám, oč se jedná, a bude na vás, jestli mne s touto "prkotinou" pošlete do háje - mj. v Hájích už dávno jsem, nebo se zamyslíte stejně jako já, nad tím, jak se mění hodnoty. Jak něco, co tolik století pro lidi představuje kulturní hodnotu, najednou je vyjádřeno jen hodnotou určitého počtu piv...
 
UŽ DRUHÝ MNE NECHCE PDF Tisk E-mail
Středa, 09 březen 2022
Mám milence, ale najednou se změnil, říká, že ho už nevzrušuji. Ale - začnu od začátku: Před rokem a půl jsem se na inzerát seznámila s fajn přítelem. Ovšem rozhodně bych měla napsat, že jsem 20 let vdaná a mám skoro dospělé děti. Hledala jsem přítele proto, že doma to vázlo hodně v komunikaci, dost jsme se hádali - kvůli názorům na výchovu dětí a tak vůbec. Jako žena se tam vůbec necítím, protože myslím, že jsem ještě dost mladá na to, abych stála někomu za pomilování. Manželovi ale ne. A trvá to už víc jak dva roky.
 
JAK SI JEŠTĚ "UŽÍT" A NEUBLÍŽIT PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 březen 2022
Je mi 48 let, jsem už pět let vdova, a mám tři děti. Dvě děti jsou dospělé, syn 25 a dcera 23, ti si žijí už své životy. Doma zůstal můj nejmladší syn, devatenáctiletý Kája. Je to fajn kluk, dobře se učí, pomáhá mi – nemůžu si na něj v tomto stěžovat. Je dost samotářský a citlivý. A v tom je asi problém. Protože - kdykoli jsem se nějak zmínila o tom, že bych si našla nějakého dalšího partnera, tak je smutný a snaží se mi to nějak rozmlouvat.
 
ÚKOL NA VÍKEND - TAK SE UKAŽTE!!! PDF Tisk E-mail
Pátek, 04 březen 2022
Tentokrát je to zas něco hádankovitého, tak se koukejte vyhýbat alkoholickému opojení, neb to rozhodně mozku na rychlosti a výkonnosti nepřidá. Zas jako obvykle - při hledání jsem se snažila něco uhodnout sama - ale vítězství v inteligenci budu muset smutně přenechat vám.
 
ZTRATILA SE! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 únor 2022

Zvonek u dveří, já doma nalehko. Otevřu a tam stojí zoufalá kamarádka: "Danielo, prosím tě, pojď honem ven, ona se mi ztratila! Jen na chvilku jsem si povídala s jednou paní, celou tu dobu byla u mně, a najednou je pryč! Panebože, co mi řekne dcera!!!" Při pohledu do jejích zoufalých očí v zoufalém obličeji jsem najednou dostala schopnost, kterou už dávno neznám - oblečená i obutá jsem byla opravdu v cuku letu. Ještě jsem zavolala svého čoklíka - třeba ji vyčuchá...

 
ÚKOL NA VÍKEND - PONĚKUD ZRŮDNÝ, ALE ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 únor 2022

Zvládla bych to? Nevím. Noc, spíte, a najednou venku rachot, záblesky, rány, křik… A vy najednou víte, co se děje, vždyť se o tom mluví už hodně dlouho. O tom, že třeba zase bude válka… A NAJEDNOU JE TO TADY. Neumím si představit, že bych měla rychle vstát – a ještě rychleji si najít kufr a do něj rychle naskládat to nejnutnější. Protože válka opravdu začala - a musíme jít někam. Nevím kam, ale hlavně pryč!
 
VŠETEČNICE SI NEVÍ RADY ... 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 únor 2022
Mám další kamarádku. Kamarádka má manžela. Jsou spolu dvacet let, mají tři děti a manžel ji fanaticky miluje. Manžel chodí do práce, nechodí do hospody, veškerá rozhodnutí ohledně všeho dělá kamarádka - dovolené, nákupy, peníze, školy, děti… ale nikdy nemá od manžela žádné překvapení. Ani nějaké špatné, ale ani to dobré.
 
PROKRASTINACE JE SLUŠNÝ NÁZEV PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 únor 2022

PRO "NESLUŠNOU" ČINNOST - KONKRÉTNĚ NEČINNOST. I  když pod pojmem neslušná činnost si nejspíš představujete cokoliv příjemného, v mém  případě se jedná spíš o chronické nicnedělání. Mám už přesně prostudované všechny příznaky, takže poznám, kdy to na mne leze. Např. takhle kolem čtvrté odpolední, kdy už přesně vím, co všechno - a hlavně JAK, bych měla ještě dnes udělat. Do detailu promyšleno, jak a odkud co kam dám, co kde udělám. Pak ale stačí, když mi zpoza louže zavolá dcera, vypoví mi svou dnešní truchlohru... A už je pozdě na  všechno...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 1697
[CNW:Counter]