O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

BOJÍM SE, JAK TO S NÁMI DOPADNE PDF Tisk E-mail
Středa, 03 srpen 2022
Dobrý den, jsem s manželem 8 let a máme 3 děti, manžel chodí do práce a já jsem na MD. Starší dcera teď půjde do třetí. Já mám velký problém ohledně rodiny. S manželem spolu už moc nemluvíme, a když už jo, tak to skončí hádkou, protože nemáme peníze a jsme v dluzích až po uši. Manžel se sice snaží, ale nezvládá to. Nemáme blízko žádné příbuzné. A oboje rodiče už jsou staří a taky jsou na tom finančně špatně.
 
STRACH KOLEM NÁS, STRACH V NÁS - 3. PDF Tisk E-mail
Neděle, 31 červenec 2022
Trošku pozměním jedno přísloví – spíš použiju kousek z něj: „Není na světě člověk ten, který by se někdy nespálil.“ Většinou to skončí červeným flekem na nenechavém prstíčku, případně puchýřkem. A – jistou dobu bude tohle popálené místečko nad cokoliv na těle citlivější… Tak nějak popálení mi připadáte i vy, tedy nejen vy tady, jmenovitě, ale vlastně většina lidí. Najednou nesmírně citliví na cokoliv, co se jich „nějak dotkne“. No, průser…
 
BLAŽENÁ OPÍCHANÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 červenec 2022

No, už se tím opravdu bavím, co si tolik odborníků (to nemyslím lékaře, ale všechny ty, kteří tvrdě a neústupně hlásí své názory) dovede vymyslet. Ne, aby se nikdo nepletl, já fakt nikomu to, o čem je přesvědčen, vymlouvat nebudu, ale když se někdy podívám na nějaký ten erc hádavý web, a tam si čtu ty úžasné komentáře, tak si neustále opakuju, jací jsou zdejší čtenáři ještě báječní, přímo andělé. Víte, co všechno se skrývá v kokpitu letadla, za tou palubní deskou, na kterou tak bedlivě zírá pilot? Ale ne, neříkejte mi, že to nevíte... to přeci musí každý znát...

Když jsou na světě miliardy imunologů, tak proč ne i odborníků na vnitřnosti letadla???

 
STRACH KOLEM NÁS, STRACH V NÁS - 2. PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 červenec 2022

Je to nedávno, co se začal vysílat na kanálu Epic drama seriál „POLICAJT“.  Fajn, začala jsem se dívat – a i když jsem to do poloviny prvního dílu nějak nezvládala (zatím jsou odvysílané první čtyři), postupně mne to vtáhlo. Ocitla jsem se totiž v New Yorku roku 1864, ve městě plném korupce, třídních konfliktů, rasového napětí a násilí. V městě, které znám, ale v době současné.  Skvělý atmosférický seriál z produkce BBC America.

 
STRACH KOLEM NÁS, STRACH V NÁS - 1. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 červenec 2022
Je to taková divná situace. Navenek vypadá všechno normálně, ale uvnitř většiny z nás je už delší dobu zahnízděn strach. Strach z nejbližších i vzdálených dnů. Snažíme se věřit tomu, o čem si myslíme, že je správné, ale kdo ví, že to tak opravdu je? V dnešní době, kdy je kolem nás tolik fantasmagorií, dezinformací, bludů, kdy kamarád, o kterém jsme dodnes věřili, že je rozumný a rozhodně by na hloupost nenaletěl, nám vášnivě přednáší a dokazuje něco, o čem naopak my víme, že to je zcela jinak. Jak reagovat?
 
JAK NA TOHO MÉHO? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 květen 2022
Ahoj lidi, chci se zeptat, jestli někdo nejste na tom podobně jako já. Nebo případně mi napište, co dělám špatně a co bych dělat jinak jinak? Mám hodného manžela, nepodvádí mě, snad i miluje, ale přijde mi, že toho chce po mně hrozně moc. Opravujem starý dům; manžel si dělá skoro všechno sám. Má toho hodně - v práci je od rána do večera a pak jde ještě něco popracovat.
 
MÁMA UŽ MĚ NEMÁ RÁDA PDF Tisk E-mail
Středa, 11 květen 2022
Nevím jak začít - potřebuju se asi jenom vypovídat… Vždycky jsme měli doma mezi sebou (rodiče, brácha, já) výborné vztahy. Samozřejmě každý má své chyby, ale drželi jsme všichni za jeden provaz a dali by jeden za druhého ruku do ohně. Mámu s tátou jsem vždycky vnímala jako jistotu a zázemí, spřízněnou duši. Já jsem momentálně druhým rokem rozvedená, žiju sama se svojí pětiletou dcerkou. Mám ale trápení - mám delší dobu pocit, že mě už nemá ráda.
 
DOMOV NEBO KLEC? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 květen 2022
Ahoj Kudlanko a vy všichni. Potřebovala bych poradit. Někdy, když o své situaci mluvím s nějakou kamarádkou, tak mám pocit, že mi odpoví: „Nojo, dobré bydlo tě pálí!“ Jenže, ono to ani není tak dobré bydlo, jako spíš zlatá klec. Bydlíme s manželem a naším ročním synem v jednom starším pražském domě, který byl zřejmě určen pro bohatší lidi – protože náš byt je přes celé patro, a dá se říci, že je víc než prostorný. Bydlí tu manželova matka se svým manželem, jeho sestra s dvěma kamarádkama, jeho bratr s přítelkyní a jeho babička.
 
POZOR POZOR - TOHLE SMRDÍ PRŮS.... PDF Tisk E-mail
Středa, 27 duben 2022
VÁŽENÉ A MILÉ, VÁŽENÍ A MILÍ - když se to stalo poprvé, tak jsem se tak trochu otřásla, ale oklepala. Teď vás všechny musím seznámit s tím, že holt nejsme totálně tolerované dětičky ve školce, ale už dospěláci mezi životem a smrtí. Vím, zní to dost tragicky, ale pokud se člověk jen trochu snaží, může relativně "vydržet dost dlouho".
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 1697
[CNW:Counter]