O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

TOHLE JE JEN NĚCO MEZI NÁMI ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 leden 2023
Kluci a holky, jsem moc ráda, že jste zareagovali na moje zavzpomínání. Že nejste jen fanaticky přicuclí k volebním hádanicím. Že jste vlastně stále stejně fajn. Mám pro vás tedy pár dalších novinek. Určitě vám něco říká bártová reklama – tedy že firma, které případně děláme reklamu, nemusí platit, ale pošle „kousek toho, co produkuje“. Takže výhodné pro obě strany. To jsme tu už měli, možná, že pamatujete, alespoň dámy-databázistky. A tak bych od vás chtěla návrh, co by „se nám mohlo hodit“, a já nějakou tu reklamu zchrastím. Další novinka:
 
POMOZME "DOKTOROVI" PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 leden 2023

Dlouholetý pilný dopisovat a čtenář, křestním jménem KAREL a zdejší přezdívkou –doktor-. Jistě víte, o kom je řeč. Jako hodně z lidí, v tom více než středním věku, těžce přežil pandemii, a ty poslední roky mu nebylo vždy fajn. Ale vždy v dobré náladě. Hernajs, co vám budu o něm ještě povídat, všechno určitě víte, mé databázistky… Snad ještě, že je z rodiny Alenky Puntík. No, a právě si mi moc bolavě postěžoval:

 
LIDSKÁ HLOUPOST JE NEBETYČNÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 leden 2023
Myslím, že soudný člověk, pokud něco podobného, jako je níže, dostane do e-mailu,  tak okamžitě maže. A pokud je někdo nesoudný a odpoví, pak záleží už jen na tom, co  sdělí a jak s tím příjemce naloží. Bohužel, je stále kvantum lidí, kteří přeposílají nejrůznější příšernosti s tím, že to je "určitě myšleno vážně".  OK, těm nesoudným, bohužel, není pomoci (u nich je to jako s tím malým dítětem a rozpálenými kamny). A až se spálí, pak teprve budou opatrnější. Snad.
 
ČTRNÁCTIDENNÍ GRILOVÁNÍ DVOU BÝKŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 leden 2023
Ne, pochopitelně, že se nejedná o žádný recept, kdyby ano, stejně by to asi nikoho nyní nezajímalo. Ne, teď máme v naší "aréně" dva býky - ne toreadory - a kolem řve rozvášněný dav. Jenže - vstupné na tuhle  fiestu bylo velmi, velice velmi drahé. A mám pocit, že bude následovat něco podobného, jako když vypustí rozzuřené býky do ulic. Ale nejspíš (v našem případě) by to na ulicích spíš odnesli ti býci, než běžící lidé...
 
JEDEN PROTI JEDNOMU? NE, VŠICHNI PROTI JEDNOMU PDF Tisk E-mail
Sobota, 14 leden 2023
S převelikým zájmem sleduji volbu nového prezidenta. Všechny televize (české) nemají nic čerstvějšího, než tento souboj - respektive vyjádření nejrůznějších politologů a dalších moudrých žen a mužů, kterak to má dopadnout. Až na to, že je to tak úžasně prvoplánové, je to opravdu jediný program, který zaujme. Tedy mimo některých těch debat, v nichž celá ta skupina a) držela basu se současným vyznáním, případně ještě jednotlivě prohlašovali, že oni jsou ti nej. Nejmoudřejší, nejčestnější, a hlavně: myslí to s námi upřímně. (Zdravím do nebíčka autora citátu.)
 
ÚŽASNÍ, DOKONALÍ, ČESTNÍ, NEÚPLATNÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 leden 2023

Tak co myslíte - bude to tvrdá, možná až špinavá kampaň, nebo naopak věcná až vstřícná? Ve spotech, ve kterých se představují v televizích i na sociálních sítích, vyjevují své velké plány, cíle a sliby. Dynamická hudba, slova chvály a upřené pohledy do kamery. Uchazeči o hlasy děkují, prosí, uklidňují,  hodně slibují a nechávají se chválit. Zajímavé je, že většinou lidmi staršími a chudšími, všemi těmi, kteří vědí, že díky „tomuto kandidátovi“ se budou mít stoprocentně lépe.

 
HRNEČKY NEJEN NA DUŠIČKY - REPETE ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 leden 2023
Hrnky a hrnečky, případně i skleničky - ať jsou z čehokoliv - tedy téměř z čehokoliv vyrobené, nás ženské provází životem. Je to opravdu už patnáct let, co jsme si tu o těch svých tehdejších psaly. A já vám některé z těch vzpomínek sem znovu dám. Ale bylo by moc fajn, kdybyste přidali/y (doufám, že se ozvou i pánové), něco nového; neříkejte mi, že vám z té hrnkové stáje nic neubylo ani nepřibylo... Žádný fajnový nebyl rozbit, žádný jste svému drahému nehodila na hlavu?
 
POULIČNÍ KRASO-BRUSLENÍ A FUJ-PÁDY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 prosinec 2022
Opatrně našlapující pěšáci – a to nejen senioři plus matky s malými dětmi, auta jedoucí krokem - tak to po ránu vypadalo ve většině měst a obcí. Předpovědi meteorologů se vyplnily. Roztátý sníh přes noc namrzl a na cestách a chodnících se vytvořila ledovka. Lidé to zvládali jen s obtížemi, mnozí dost nevybíravě nadávali, že se chodníky neupravují. Některé úseky, například na severozápadě Čech či v okolí Prahy, byly zcela nesjízdné, na další místa se nedostaly linky MHD.
 
STRES, ÚZKOSTI, NEJISTOTA... PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 prosinec 2022
Trošku pozměním jedno přísloví: „Není na světě člověk ten, který by se někdy nespálil“. Ty skutečné spáleniny většinou skončí jen červení na nešikovném místě, případně puchýřem. Takhle popálených, ale na duši, mi připadá nyní většina lidí. Najednou nesmírně citliví na cokoliv. Co s naší psychikou i tělem dělá nejistota a strach? Úzkost nám říká, že bychom měli něco udělat. Poprat se, nebo utéct. Strach, to je už obava z něčeho konkrétního.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 1697
[CNW:Counter]