O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

JAK NA SOUSEDKU „POTÍŽISTKU“ PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 srpen 2023
Tady je asi každá dobrá rada drahá – ale zkusím to: Bydlíme na sídlišti. Vcelku pohodový dům, běžný panelák, dá se říci udržovaný a v dobrém prostředí. Sousedi jsou většinou už dávno „-sátníci“, jen snad dvě partaje jsou nové. Ale jedna paní, která se nastěhovala do bytu 1 plus 1, který se ve druhém patře uvolnil, nám působí už delší dobu velké potíže. Je jí tak kolem sedmdesáti a má dceru, která za ní často chodí. Na tom by nebylo nic špatného, ALE:
 
ZPĚTNÁ VAZBA PDF Tisk E-mail
Středa, 14 červen 2023

Začnu citátem z wikipedie, jde mi totiž o ZPĚTNOU VAZBU. A navíc o pozitivní. Což je prý zpětná vazba, která podporuje či posiluje pokračování projevů nebo chování ve stejném směru, v jakém probíhaly dosud. Příkladem může být například potlesk při projevu. Její opak, negativní zpětná vazba, slouží ke korektivnímu účelu. Informuje tazatele, že jeho sdělení nebyla přijata tak, jak bylo zamýšleno, a pomáhá namířit jeho chování novým směrem. Příklady negativní zpětné vazby jsou projevy nudy, výkřiky nesouhlasu, či komentáře, kritizující zaměření novin. A o tu vás nyní žádám.

 
PŘÍBĚH Z JEDNÉ FOTOGRAFIE PDF Tisk E-mail
Neděle, 11 červen 2023

Byla nalezena stará fotografie. Z dob, kdy toto zobrazování bylo v samých začátcích ...  Před 125 lety ji zhotovil fotograf v Damašku. Jsou na ní dva mladíci - ač stejně staří, nesmírně rozdílní. Žili v osmanské Syrii, v posledních letech devatenáctého století. Jeden závisel na druhém, jeden bez druhého nemohl žít, ale spolu se naprosto doplňovali. O mnoho později se fotografie dostala na veřejnost, a zjistilo se, jaký byl osud obou mládenců. Škoda, že něco podobného je tak ojedinělé...

 
INFLAGRANTI S PRŮŠVIHEM PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 květen 2023
Stala se u nás věc, se kterou se stále nemůžu vypořádat. Mám sice "věk", jak se říká, ale v tomhle si připadám jako malá. Stala jsem se nechtěnym svědkem velice nepříjemné situace, se kterou se neumím vypořádat. Teta čte Kudlanku, tak prý sem mám napsat, že víc hlav víc ví. Totiž, to všechno by bylo jinak, kdyby se to týkalo někoho jiného.
 
VŠECHNO UŽ TU BYLO, A VŠECHNO TU FURT BUDE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 květen 2023

Už během pandemie jsem si všimla epidemie "zblbávání" davů. Nevím jak vy, ale já svým relativně normálním rozumem chápala, že když jsem uprostřed virového mraku, tak zbytečně nelezu ven a nebudu se vyskytovat v davu neznámých, vykřikujících, kašlavých lidí. Ale tehdy to prostě patřilo k místní reality šou. Jedna "demoška" střídala druhou, hezky se s tím pochodovalo ulicemi a covid jen chlemtal blahem. Nejvtipnější mi připadaly davové akce proti covidu. 

 
ZAMYSLETE SE A NAPIŠTE! PDF Tisk E-mail
Středa, 17 květen 2023

Je nesmírně důležité, mít někoho – kohokoliv – kdo vám pomáhá vybrat si tu správnou cestu životem. Když je na to někdo sám – a ani to nemusí být sirotek - má to o mnoho těžší, a mnohdy proto nezvládne vybrat si správně. Najít cíl, pro něj vhodný. Bohužel, je mnoho z nás, lidí této planety, kteří se derou životem přes keře, kamení, bláto a nebezpečí. Ne každý je tak šikovný, aby vždy odhadl, kam vede určitá cesta, silnice, pěšina.. kam ho zavede.

 
MÁMA SE SNAŽÍ, ALE ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 květen 2023
Mám syna a na kudlanku jsem kvůli němu psala už jednou, k podzimu. Jsou to stále stejné problémy; má dluhy, a hlavně teď je v podmínce, měl si sehnat práci. Ale ono se mu nechce, doma nehne ani prstem a ještě má chování řeznického psa. Také jsem ho vychovávala sama, jeho báječnej fotr začal chlastat a mě mlátit, a že by o kluka měl zájem nebo platil alimenty... cha, cha! Mužskej vzor přitom kluk doma měl - dědu. Ale nakonec - mantinely se nastavily, našla jsem mu práci, a od listopadu tam snad chodí.
 
JE RADOST BYDLET V ČINŽÁKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 duben 2023
Než jsme se do našeho domu s manželem nastěhovali, bydlela jsem s rodiči v tříposchoďovém paneláku úplně v posledním patře. Maminkou jsme byly se sestrou cepovány k tomu, že na balkóně se musíme chovat slušně, abychom neobtěžovaly sousedy. Např. v létě jsme si nesměly nikdy dát nafukovací bazén na balkón, co kdybychom někomu něco pod námi pocákaly vodou?! Nyní bydlíme už 40 let s manželem v pětiposchoďovém domě, náš byt je ve druhém poschodí. Za těch plno let jsem nasbírala spoustu zkušeností z toho, co znamená, mít nad sebou tři rodiny.
 
NIC NA NĚJ NEZABERE... PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 duben 2023
Lidi, mám problém... A i když jsem se snažila, tak absolutně nevím, jak na něj. Tedy na mého syna. Je to normální puberťák, chodí do školy, má své zájmy, chová se celkem dobře - jen si s ním nikdo nevíme rady. Prostě s ním nic nehne. Tedy, když po něm něco chceme. Uvedu konkrétní příklady: má neuvěřitelný binec v pokoji, všude válí svoje špinavé věci, v koupelně nechá válet mokré ručníky, když nemá čisté ponožky, tak sebere někomu z rodiny...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 39 z 1697
[CNW:Counter]