O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

NESTŘÍDMÝ SKOTAČIVÝ "STAŘÍK" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 duben 2007

 Tak jsme vám o víkendu seděly spolu s kamarádkou, je to jediná, která je starší než já. Jinak mám všechny kámošky mladší - z nízké vypočítavosti - aby mě na stará kolena (na MOJE stará kolena)  měl kdo vozit ve vozíčku na procházky... a semlely jsme všecko možné. Ale viděla jsem a ní, že má na jazyku něco závažnějšího, že se k něčemu odhodlává. A pak to z ní vypadlo. Já jen zírala. A s jejím dovolením zde uvádím. Čtěte a připravujte se...

 
BOJ O CHLUPATÉHO "ČLOVĚKA" PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 duben 2007

 Milá Kudlanko a kamarádi, snad vám nebude vadit téma mého dotazu, ale u nás je to opravdu důvod pro vypsání rodinné války. Jsme úplně normální městská rodina, rodiče a dvě dospívající děti. Asi před rokem se k nám řízením osudu připojil další člen, tedy nepřipojil, on se k nám vloupal a celou domácnost si zotročil. Našlo si nás totiž štěně.

 
DOVOLENÁ SÓLO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 duben 2007

 Rád bych se poradil: vím, že sem píšou a nebo jen čtou i muži, i mě sem vlastně přivadla nevědomky má žena, protože jsem už hodněkrát viděl, jak si Kudlanku čte. Mám problém: jako vždy máme jet na rodinnou dovolenou. Bylo to vždy fajn, ale letos bych velmi rád jel s kamarády. Dali jsme se dohromady na chalupě...

 
NEUMÍM SI VYBRAT, CO S TÍM? PDF Tisk E-mail
Středa, 11 duben 2007

 Kudlanko, kudlánci, prosím vás, poraďte mi. Nejsem žádná nymfomanka, spíš si myslím, že jsem v sexu zdrženlivější než některé kamarádky. Ale přesto už delší dobu mám dva milence, vlastně dva muže, každého dost jiného, se kterými žiju. Je to už skoro rok, co to takhle existuje a já už jsem se kolikrát přistihla, že bych docela vítala, kdyby "se to nějak samo vyřešilo".

 
RYCHLÝ ROZVOD? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 duben 2007

 Ahoj Kudlanko a přátelé, s manželem jsme podepsali dohodu o rozvodu. Ale: teď žiji s novým přítelem a čekáme spolu potomka. Potřebuji podat delegaci k soudu, aby byl náš případ co nejdříve vyřešen, bohužel, místní soud je zcela zaneprázdněn. Nikde však nemůžu najít, jaký soud by byl nejvhodnější.

 
PŘÍPADNÁ NÁSLEDUJÍCÍ MANŽELKA? PDF Tisk E-mail
Středa, 04 duben 2007

 Milá Kudlanko, chci tě poprosit o tvůj názor: Je mi 33 let, více než dva roky chodím se ženatým přítelem. Začátky byly klasické - manželka mu nerozuměla a jedině já jsem byla ta skvělá, chápající a jedinečná :-). Ač bych ve svých letech neměla být tak naivní, líbilo se mi to a velmi rychle jsem se zamilovala.

 
SLOVA NA "ň" PDF Tisk E-mail
Středa, 04 duben 2007

 Nikdy bych neřekla, že má naše krásná čeština tolik slovíček, ve kterých je skryto to čarodějnické písmenko "ň". Že by to bylo tím nadcházejícím beltainem? Oním záhadným keltským svátkem čarodějek? Co já vím, co vy víte, třebas novou kudlanku má některá ve spárech ... :-)) A tak  - mám pro vás úkol - VELKÝ ÚKOL:

 
<< Začátek < Předchozí 131 Následující > Konec >>

Výsledky 1691 - 1697 z 1697
[CNW:Counter]