O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

TROJKA? ALE TO NECHCI... PDF Tisk E-mail
Středa, 23 květen 2007

 Hezký den všem, mám velký problém a prosbu o radu. Vdaná jsem šestnáct let. Poslední roky v manželství docházelo ke konfliktům. Od listopadu loňského roku jsme na tom byli tak, že jsme si ani ahoj neříkali. V únoru mně řekla známá, že má manžel přítelkyni. Podala jsem žádost o rozvod. Od začátku dubna mně manžel začal říkat, že mně má rád, že chce jenom mně.  

 

 

 
JAK NAJÍT TEĎ TATÍNKA? PDF Tisk E-mail
Středa, 23 květen 2007

 Dobry den, nalezam se ted ve fakt velmi tezke zivotni situaci. Je mi 24 a na jedne diskotece jsem se seznamila s milym klukem.. Vecer byl tak prijemny, vsechno bylo nadherne a tak se stalo, ze jsme ho pote zavrsili spolecnym milovanim… Jenze i pres to, ze beru prasky jsem otehotnela a problem je v tom, ze jsem se to dozvedela samozrejme az pozdeji.

 
ALKOHOLISMUS - JEDNA Z "MOROVÝCH RAN" PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 květen 2007

 Není snad mezi námi člověk, který by se už nesetkal s nějakým pijákem či alkoholikem a to buď ve vlastní v rodině, v práci, případně mezi známými. Je též možné, že máte sami problém s alkoholem. Závislými na alkoholu jsou v České republice desítky tisíc lidí, "problém" s alkoholem má dle statistik v ČR 25% mužů a 10% žen. Vcelku přesné odhady říkají, že je v ČR zhruba 26.000 alkoholiků!  

 
DOMÁCÍ NÁSILÍ - JAK Z TOHO VEN? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 květen 2007

 Kudlanky, kudlánci, poraďte mi. Mám pocit, že si dalším soužitím s mým mužem utahuju smyčku kolem krku snad i sama. Už dvakrát na mě zaútočil, ale zatím to odnesly jen věci v domácnosti. Tuším ale, že kdykoli při dalším útoku můžu být už tou zasaženou i já, a - nedej bože - i moje děti! A samozřejmě, jak jsem to četla, taky mi předhazuje, že si za všechno můžu sama, protože on ode mě očekává jiné chování!

 
JAK SE VYROVNAT, JAK ZAPOMENOUT... - III. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 květen 2007
Ahoj lidi, Adélka - Anežka (všichni víte, že jména měním, aby a) byla zachována anonymita, b) aby bylo "jak dotyčnou osůbku oslovovat") toho napsala víc... A já - opravdu z těch dvou dlouhých dopisů omylem udělala jeden - resp. k první půlce druhého jsem přifařila druhou půlku prvního... Takže teprve nyní se dostáváte k současnému meritu věci... Tedy ke stavu, který je nyní, a který ji nyní trápí. Prosím, zde je dnešní stav, to, v čem potřebuje urgentní radu:
 
JAK SE VYROVNAT, JAK ZAPOMENOUT... - II. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 květen 2007

  Asi ideální by bylo, kdyby se mi podařilo to, co už jednou. Totiž - někdy v době, kdy jsem ještě byla s bývalým přítelem, stalo se mi, že jsem se zakoukala do jednoho takového charismatického, přátelského, příjemného atakdále chlapíka. A to tak moc, že jsem musela sama sobě přiznat, že tohle je mnohem silnější, než co jsem kdy cítila k partnerovi.

 
JAK SE VYROVNAT, JAK ZAPOMENOUT... - I. PDF Tisk E-mail
Pátek, 11 květen 2007

 Ahoj Danielo, kudlanky, kudlánci - moc prosím, poraďte. Mám kamaráda. Před pár měsíci se seznámil se slečnou, po měsíci se k ní odstěhoval a najednou je to v pytli. Nepoznávám ho. A trápí mě, jak vrátit zpátky toho fajn chlapa, přátelskýho, příjemnýho, pozornýho...

 
ROZDÍLNÉ NÁROKY PDF Tisk E-mail
Středa, 09 květen 2007

 Neistota.... Ahoj Kudlanko, chcem Ta poprosit o radu. Pred par mesiacmi som sa rozviedla a zijem s mojimi dvoma synmi a s priatelom. Lubim ho a on mna tiez. Mame dost spolocneho, ale v niektorych veciach sa pre zmenu dost znacne lisime. Je dost komplikovana povaha a ja netusim, ci budem schopna znasat jeho nalady. Je trochu dospely a trochu dieta.

 
DCERA S "NATAŽENOU RUČKOU" PDF Tisk E-mail
Pátek, 04 květen 2007

 Jmenuji se Yveta, je mi 50 roků, v prosinci budu mít 51 roků. Jsem na pracovním úřadě a nepobírám žádnou podporu, pouze 50 korunový příspěvek na bydlení. Moje dcera žije v bytě, který jsem přenechala jí a jejímu bratrovi - 3 + 1, byt financuje její pracující bratr. Dcera vystudovala střední školu, maturovala, ale pak se jí zřejmě v dříve zvoleném oboru nechtělo pracovat, tak chodila po brigádách nebo byla doma, nebo tak různě - sama nevím, pak nastoupila dálkové vysokoškolské studium, kde je třetím rokem.

 
<< Začátek < Předchozí 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Následující > Konec >>

Výsledky 1678 - 1690 z 1697
[CNW:Counter]