O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

ÚKOL PRO VÁS - ČÍSLO DVA PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 leden 2024
Tohle téma jsem probírala s několika lidmi, různých věkových kategorií, povolání, s dámami i pány. Výsledek je pro mne poměrně rozporuplný, protože já sama jsem osobně nic podobného nezažila. Ale to neznamená, že jsem to nepoznala později, vlastně až o desítky let později, na těch mých drahých ratolestech. A to v době, kdy už nešlo nijak reagovat, něco řešit, změnit, případně napravit. K věci: dnes vám chci předložit opravdu vážné a velké téma - vztahy sourozenců. Nemyslím vztahy dospělých, ale dobu, kdy v jednom  pokojíčku bydlí jedno, o něco později druhé či další dítě.
 
ÚKOL PRO VÁS - ČÍSLO JEDNA PDF Tisk E-mail
Sobota, 06 leden 2024
Tenhle úkol, co jsem si na vás vymyslela, ten se snaží rozřešit už dlouhá a předlouhá léta moře moudrých hlav. Sice hodně z nich na "něco" přijde, ale doposud se nikomu nepodařilo problém, který vám předložím, nikomu se nepodařilo ho vyřešit, natož onomu průšvihu zamezit. Nejspíš je to záležitost podmíněná jednak patriarchátem, druhak hloupou nadějí, že "ono se to přeci musí časem samo spravit".
 
ROZPADL SE MI SVĚT PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 prosinec 2023
Je zvláštní, jak každý se cítí být normální. Všichni žijí normální život, všichni vyrůstají v průměrné, ať už rozvedené, či nikoli, rodině. Všichni jsou průměrní ve škole, ve svých láskách, ve svých koníčcích, ve svém životě. Snažíme se sice být nadprůměrní, něčím se lišit, ale když se něco stane, řadíme se k normálnímu, k průměrnému životu. Přesně tak jsem to cítila i já. Moji rodiče se rozvedli, když mi bylo jedenáct. Já to zvládala celkem dobře, hůř na tom byl malý šestiletý brácha. Ale přežili jsme, prostě normální rodinka. Máma už zůstala sama, táta se znovu oženil.
 
MÁM Z TOHO HLAVU ZAMOTANOU ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 prosinec 2023
Milá Danielo, už pár let čtu kudlanku, jsi mi blízká, a tak po dlouhém váhání Ti i já píši. Ve svém věku a díky životním zkušenostem bych si měla vědět rady, potřebuji se ale spíš zbavit tíhy, kterou mám v duši. A tak již konkrétně: letos mi bude 36 let. Mám desetiletou dcerku, která mi dělá jen samou radost. S manželem jsme se rozvedli před dvěma lety po desetiletém soužití (dva roky chození, osm let manželství).
 
VÍTR NEVANE SÁM, I JÁ VANU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 prosinec 2023
Sem si připomněl jeden text Pana Jiřího Suchýho. Celej verš je "Vítr nevane sám, i já vanu, vanu v koupelně mám smaltovanů." Tak to jen pro začátek taková legrácka a vzpomínka na dávno zapomenutou písničku. Teď mi jde o skutečnou vanu v koupelně, o koupání ve vaně, o spotřebě teplý až horký vody ve vaně, o plejtvání, o každodenní stařecký přelejzání půlmetrový stěny. Po asi třiceti létech užívání pouze sprchovýho koutu jsem se teď ocitl v bytě bez sprcháče, jen s velkou koupací vanou a jsem z toho nesvuj.
 
NÁLEDÍ A "ROZBITÉ KAMERY" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 prosinec 2023
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo něco podobného teď (nebo jindy) nezažili: stalo se mi, že jsem v pátek uklouzla po neupraveném chodníku – velké zmrazky, všude led - a mám zlomený kotník. Sanitku jsem si nevolala, přijel pro mne manžel, ale stalo se mi to přímo pod městskými kamerami. Dneska jsem telefonovala na úřad, a tam mne vlastně poslali do háje.
 
NEUMÍM SE OCENIT ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 listopad 2023
Nalezený obrázek pro KADEŘNICE DOMAJsem nevyužitá kadeřnice - nebo zneužitá? Vysvětlím - jsem čerstvě na mateřské a chodí ke mně kamarádky nebo známé těch kamarádek. Problém je, že já si neumím říct o peníze. Vyučila jsem se kadeřnicí, ale zatím jsem přímo v kadeřnictví ještě nepracovala, protože brzy po vyučení jsem nastoupila na mateřskou, a teprve pak jsem začala dělat vlasy doma s plánem, že si k mateřské přivydělám. Jenže - většinou to jsou kamarádky a známé kamarádek. A můj problém je, že mi bylo a stále je "blbé" říct si o peníze...
 
MANŽELOVA MAMKA MĚ NEMÁ RÁDA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 listopad 2023
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nevím si totiž rady s tchýní a teď už ani s manželem. Jeho máma mě nemá ráda. Od samého začátku. Dlouho se se mnou nechtěla setkat osobně a vlastně jí k tomu donutilo až to, že jsme se brali. Vzpomínám, jak jsem na ní viděla, že se hodně přemáhá, aby se mnou vydržela v jedné místnosti. Když jsem si s ní poprvé podávala ruku, cítila jsem z jejího stisku, že to nebude ono. Sjela mě velmi přísným pohledem, který říkal, že nejsem podle jejího gusta.
 
CHLEBA JE FAJN ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 13 říjen 2023
Tak jsem vám slíbila, že sem hodím pár slov o našem chlebíčku vezdejším. Ano, oko moje zvědavé zahlédlo dva rozdílné balíčky, oba dvacetidekové, a oba každý za 34,90 Kč, což znamená, že tedy kilový by stál celých 174,50 Kč. Přiznávám, že jsem se docela podivila – ale nyní je pětatřicet korun „skoro nic“. Takže se nedivím, že si to lidi koupěj. A pak jsem si to vyfotila a doma se dívala do hlubin internetu.
 

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 1697
[CNW:Counter]