O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

VOLNÁ POSTEL, DOBRÁ POSTEL... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 srpen 2020
Naše sousedka je 79 letá paní. Známe se už dlouhá léta, bydlí tu stejně jako my, už třicet let. Protože už špatně chodí a je málo pohyblivá, chodí k ní každý den pečovatelka. Nakupuje jí, pomáhá jí i s ostatními věcmi – praní, uklízení domácnosti, něco uvaří, pomůže jí při mytí a podobně. Platí ji sousedčiny děti. Alespoň tak to vím, co mi řekla, když se občas spolu setkáme. Také nám dala klíč od bytu, kdyby se náhodou něco stalo.
 
PRÝ JE NĚKDO ZCELA JINÝ PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 srpen 2020
Je to k neuvěření, ale naše 16 letá dcera se před pár dny rozhodla, že nám řekne, „kdo je“, a prohlásila, že je pansexuální a polyamorní…  a že není ani žena, ani muž. A teď chce, abychom o ní a s ní mluvili v neutrálním způsobu;  našla si i jiné jméno, neurčité, a oslovovali ji tak. Ne, je příčetná, zato my už pomalu ne. Prostě si to někde načetla, a říká teď, že je úplně jiná. Dřív měla spoustu kamarádek a kamarádů, ale všechno to hodila za hlavu. Chce, abychom ji v tom podporovali, aby prý byla to, co ona chce, že jen tak by byla šťastná.
 
TELEVIZE SAMSUNG PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 srpen 2020
Tak nevím. Tedy, vlastně už vím. Já za to fakt nemůžu!!! Za co? Za to, že se mi zbláznila televize. Včera večer jsem seděla u počítače, a ona se mi najednou sama zapnula… Já si toho napřed ani nevšimla, tedy jen po následujících pár vteřin, než se zase sama vypnula. A zase zapnula… A vypnula…
 
TRIUMVIRÁT - ON, JÁ A MOJE ŽÁRLIVOST PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 srpen 2020
Ahoj neznámé kamarádky a kamarádi! Občas mi některé zde čtené problémy přišly nesmyslné, až přišly ke mně. Jsem 12 let vdaná a poslední dobou sleduji, že můj muž si oblíbil mou (snad dříve) nejlepší kamarádku. Všechno, co jsem se dopátrala, popírá. Tvrdí, že to není pravda. Jako asi většinou, prolátne se to to díky mobilu. Nejprve jsem četla SMS takového znění, že jsem z toho byla nešťastná. Nikdy bych jeho SMS nečetla, ale bylo 23.40 a on už spal. Já se lekla, že to třeba píše jeho matka, má totiž dost nemocného tatínka, tak mě každý pozdní telefonát a SMS trochu vyděsí.
 
TRAMPOTY S LÁSKOU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 červenec 2020
Asi všichni znáte ten pocit, že jste potkali toho pravého. Prostě vás k sobě něco táhne. Ten pocit, kdy si řeknete – ano, tak s tímhle chlapem chci zůstat. Tak já takového potkala. Oba dva jsme původně ze stejného města, ale už žijeme jinde. Sice jsme se náhodně potkávali, ale moc jsme se neznali. Potkali jsme se pak v rodném městě v baru a prostě to zajiskřilo. Povídali jsme si a domluvili se, že někam spolu zajdem. Řekl mi, že se rozvádí a já byla čerstvě po rozchodu.
 
TAK MOC BYCH HO CHTĚLA PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 červenec 2020
Jsem smutná a soužím se, protože se přítel se mnou po pěti letech rozešel. Důvod byl, že jsem se k němu prý nechovala hezky, často jsme se hádali. A taky říkal, že jsem se vždy nechovala tak, jak si od partnerky představuje. Až o něco později jsem zjistila, že to nebyl jediný důvod k rozchodu a že moje žárlivost na jednu jeho kamarádku byla víc než na místě. Ještě když žil se mnou, tak se s ní tajně scházel, mě lhal o tom, kam a s kým chodí.
 
ŠTĚSTÍ - MOJE, NEBO "NAŠE"? PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 červen 2020
Vážená Kudlanko, přátelé, chci požádat o radu. Jsem 12 let vdaná, máme dvě děti, osmiletou a pětiletého. Jsem vysokoškolačka, můj manžel vyučen. Poznala jsem ho půl roku před mou promocí, předtím jsem dlouho byla sama. Půl roku po seznámení jsme spolu začali bydlet, pak začali stavit dům. Ano,ze začátku jsme si rozuměli, taky jsem byla zamilovaná, měla klapky na očích, pak se nám narodily děti…
 
HAJÍ, MÁ KRÁSNÁ NEZNÁMÁ ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 červen 2020
Free fotobanka : květ, okvětní lístek, Červené, botanika, žlutý ...Ano, pokud jste si všimli, kam je tenhle článek zařazen, je to úkol pro vás, pro vás všechny "kytko-moudré". Protože budu psát o někom, koho jsem si zamilovala, ale bohužel vůbec nemám ponětí, jak se jmenuje, co ke svému životu potřebuje, co bych neměla opomenout - a hlavně čemu se vyvarovat...
 
CO S POLITIKOU V RODINĚ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 červen 2020
Máme doma dost ošklivý problém. Už před tou hloupou infekcí to nestálo za nic, ale teď to vygradovalo. Já si teď už vůbec si neumím představit,  jak si normálně popovídat se svými rodiči, protože oni mají specifické politické názory a ty se vehementně liší od mých. Takže jakákoli konverzace s nimi opravdu nemůže trvat déle než několik minut.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 1697
[CNW:Counter]