O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Úkol pro vás

TAKOVÉ NEŠTĚSTÍ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 prosinec 2020
Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit. Mojí dceři je 35 let a vinou lékařů, kteří včas nepoznali její diagnozu, v podstatě nemá žádný život. Začalo to před 12 lety - ležela týden v Praze na Bulovce, a i když si stěžovala na urputné bolesti hlavy, tak jí neudělali potřebné testy a na nakonec ji poslali domů. Pak se stejným výsledkem ležela v nemocnici v Trutnově. To už přestala slyšet. A stále nic, žádná diagnoza.
 
CHTĚL BYCH BÝT TÁTA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 prosinec 2020
Dobrý den, rád bych vás požádal o radu: před cca devíti lety jsem chodil s holkou a při sexu jsme se dostatečně nechránili. Samozřejmě to bylo jen otázkou času a opravdu pak otěhotněla. Nevadilo nám to a oba jsme se na miminko těšili. Ale ona se pak najednou rozhodla, že se se mnou rozejde a mě neuvede jako otce do RL Nechal jsem se umluvit a souhlasil jsem. Podmínkou bylo, že ji i dítě nechám na pokoji bez jakýchkoliv nároků, což jsem dodržel a doposud dodržuji.
 
MANŽEL MĚ ASI UŽ NEMÁ RÁD PDF Tisk E-mail
Středa, 18 listopad 2020
Ahoj. Možná vám to bude znít divně, že se ženská ve třiceti letech ptá, jak se má chovat, ale já už jsem zoufalá. Poslední rok dva nám to s mužem neklape. Problémy máme i v sexu. Nechápu, jak ho může těšit sex, když vidí, že mi tečou slzy bolestí. Nepochopí, že když na mě skočí bez jediné pusy, že to bolí.
 
UMÍTE POČÍTAT NA PRSTECH? PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 listopad 2020
Čínské pohádky lákají draky i kráskami z ženšenu - iDNES.czTeď si asi říkáte, že počítat na prstech umí každý. Ve většině kultur prostě zvedneme daný počet prstů vyjadřující číslo. Což je lehké do pětky. A od šestky dál jen v případě, že nedržíte telefon nebo tašku ve druhé ruce. Čínština je na tom ale lépe: všechna čísla vyjádříte jen pomocí jedné ruky. A když se to opravdu naučíte, využijete tuhle schopnost i v každodenním životě. Podívejte se na tamější děti, které právě skládají přijímací zkoušku do první třídy…
 
KDYŽ ŽIJEME JEN JEDNOU? PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 říjen 2020
Manželka se kamarádí s Annou už od první třídy, znají se tedy přes třicet let. Anna je vdaná, a její i naše manželství je spokojené. Problém je, že cca před rokem, Anna a její manžel začali chodit na swingers party. A od té doby je to to jediné, o čem s mou ženou mluví. Noví muži, nová místa, nový styl, nové obzory… a to vše má i s fotkama. A pořád jen říká, že žít se může jen jednou, užívej, dokud můžeš, a takové ty podobné kecy.
 
ÚNAVA MATERIÁLU? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 říjen 2020
Milá Kudlanko, milí přátelé, potřebuju poradit. Respektive, potřebuju pomoct s rodiči. Jsou oba nesmírně fajn, znám už je fakt hodně dlouho (hahá), ale teprve tak posledních deset let to s nimi jde s kopce. Máma je více dominantní, ale současně dovede být setsakra ublížená a vyčítavá. Táta je zas takový altruista, že raději drží, neodporuje, ale já vidím, že je čím dál smutnější.
 
AŽ MOC HODNÝ PDF Tisk E-mail
Neděle, 11 říjen 2020
S mojí ženou už jsme spolu přes 15 let. Má žena má z prvního manželství 25 letou dceru, která se k nám do našeho panelového bytu (3 plus kuchyň) cca před půl rokem přistěhovala i se svojí dvouletou dcerkou. Její dcera není vdaná, ale s přítelem a otcem své holčičky se pravidelně stýká. Nebydlí teď spolu a ani to podle všeho neplánují, ovšem on často u nás přespí.
 
MOJE DĚTI, JEHO DĚTI, NAŠE DĚTI ... PDF Tisk E-mail
Středa, 30 září 2020
Dobrý den, spolubydlíme s partnerem něco málo přes dva roky. Já mám synka osmiletého a čtyřletou dceru, on má ze dvou předchozích manželství čtyři děti. O společném dítěti jsme se zatím moc nebavili... Občas jsem po něm toužila, taky jsme na to téma měli řeč, ale v jiných situacích jsem si zas říkala, že už další dítě nechci.
 
HALÓ, PSÍ LIDI, POTŘEBUJU RADU! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 září 2020
Hele, potřebuju moc a moc poradit. Svýho chlupatýho milovanýho soupostelníka jsem nechala před rokem vykastrovat. A pohoda. Předtím to s ním bylo strašný, totální erotoman, musel být jen na fest vodítku a z procházky se vracel se šíleným výrazem v očích, jazykem snad až na zemi, srdíčko mu tlouklo tak, až jsem jednou skoro zešílela, že mi snad umře, a letěla jsem s ním (v náručí) na veterinu.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 1697
[CNW:Counter]