O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MLUVIT O SEXU - ALE JAK? PDF Tisk E-mail
Středa, 19 srpen 2009

 Všude se dočtu, že si partneři mají o sexu (pokud mají nějaké neshody) rozhodně promluvit. Ale jak? Jsem vdaná už 12 let. Nejsem nějak zvláště prudérní, ale opravdu si neumím představit, že bych měla manželovi vysvětlovat nějak anatomicky, co asi by mi „měl dělat".

 

 

 

     Prostě buď to je fajn, nebo ne.. Nehledě na to, že si nemyslím, že by ty debaty měly (u nás doma) nějaký případný pozitivní smysl. Nechci tím manžela nijak shazovat, ale rozhodně jsem přesvědčená, že by na mě asi koukal jak vyvoraná myš. Prostě on určité debaty (témata) snese, určité ne. Například „v posteli se nečte". Takže my do postele chodíme spát, případně se milovat. Ale abych si v posteli četla? To jsem měla „povoleno" jen krátkou dobu, kdy jsem byla po úrazu hlavy, měla velké migrény a docela mi pomáhalo se „začíst a bolest přečkat".

 

     Jednou jsem zkusila na téma našeho sexu zavést hovor, ale nakonec to dopadlo tak, že mi řekl, že tedy pokud si „o tom" chci povídat, tak ať si najdu nějakou babu, vstal, šel k televizi a nakonec usnul a spal v obýváku. Nechci tím vším říct, že je to přímo balvan, je jinak fajn chlap, nemám důvod být nespokojená, ale jsou prostě věci, kde asi neprorazím...

 

Majda

 

 

Jak to řešíte vy?

Máte snad na tohle nějaký vhodný návod?

 

 

 

Komentáře (37)add feed
Urcite nevidim duvod se o sexu bavit, pokud je vsechno v poradku : KK
aneb rozebirat budik, kdyz facha :-).
Ale zazila jsem v zivote situaci, kdy jsem mela chlapa, ktery byl v posteli naproste kopyto. Coz o to, MLUVIT se s nim o TOM dalo, ale bylo to stejne jako kdyz hrach na stenu hazite. Cokoli jsem mu rekla, tak to bud okamzite zapomnel nebo to stejne delal blbe :-). A opravdu to nebylo o nejake nezkusenosti, spis o pohodlnosti na jeho strane, mozna az moc vysokem sebevedomi (on preci nema, co by menil). Kdyz jsem se s nim ale posleze rozesla pro onen nesoulad v posteli, ronil slzy jak zelva a vycital mi, ze jsem mu nedala ani sanci a ze se s nim rozchazim z takoveho "pro chlapa podpasoveho duvodu". Jenze on tech sanci mel x, bohuzel nemuzu za to, ze je nedokazal vyuzit. A pro me uz to bylo opravdu neunosne.

Na zaklade teto zkusenosti jsem dospela k zaveru, ze sex musi klapat tak nejak automaticky, bez nejakeho sahodlouheho vysvetlovani jako v manualu k pracce :-).
srpen 19, 2009 10:30
... : Sandra.
Hm, a co takhle mu to názorně ukázat, navést ruku, popř. ho ujistit, když to zrovna dělá dobře, že to je to ono...?
Myslím, že není důležité o sexu mluvit, ale dát partnerovi najevo co se mi líbí a co ne, protože partner není telepat a když mu nenaznačím, tak se také toho, co se mi líbí, nemusím dočkat.
srpen 19, 2009 10:41
majdo : kolemjdoucí
Nechci tím vším říct, že je to přímo balvan

Ale on je to naprostej a totální balvan, jenom Ty si to nechceš přiznat. Tělo ženy je hudební nástroj. Je pouze a jenom na schopnostech muže, jestli je dokáže rozeznít. Ovšem balvana to nenaučíš. Stejně jako ho nepřinutíš, aby hrál na housle jako Šporcl.
srpen 19, 2009 10:57
No tak se nebav obecně o sexu, : Gréta
ale normálně - pojď dělat to a to.
Jako že se i v posteli dá promluvit.
A velmi pomalu se dá přidávat. "Tohle se mi fakt líbí." "Chtěla bych ti dělat toto."
Jinak my vedeme delší a podrobnější hovory a je to báječné, přece jen druhému do hlavy nevidíš...
Ale nic z toho není o anatomii, spíš představy a co nám dělá dobře, jak často a v jakou denní dobu...
srpen 19, 2009 10:58
Zkoušela jsem to, : Majda
ale on má "svůj recept" a prostě podle toho se buchty pečou a nikdy jinak.
Takže se vlastně přizpůsobuju. Nějak jsem to celý ty roky neřešila, ale teď už jsou děti větší, já nejsem zas až tak šíleně unavená, takže bych si taky ráda něco hezkýho užila.
Nojo, baby a kluci - ale to se mám kvůli tomu rozvádět? Já to ve své hlavě řeším furt,
jenže...
srpen 19, 2009 11:03
... : b2
takže radíš rozvod nebo milence? Majda se ptá na radu. Přiznám se že nevím, jak po 12 letech naučit novým kouskům starého psa. Sandra radí dobře, ale otázkou je, jak na to zareaguje Majdy manžel, zda mu to po 12 letech doposud spokojeného soužití, jak si on myslí, nepřijde divné. Jistě, nemělo by a pokud mu na ní záleží atd., ty teorie známe, ale v praxi je to jinak, i dobrý chlap může být v rozpacích při rozhovoru o sexu. Hlavně když je to rozhovor o tom, že jeho žena není spokojená a on za to může. A chlapi zahánějí rozpaky, nejistotu, pocity selhání jak? ne otevřeným rozhovorem nad kávičkou a něčím dobrým na zub s kámoškou :-)
srpen 19, 2009 11:04
Asi takhle… : Loki
Ta zmínka o balvanu je asi přesná. Možná by se hodilo ještě DESPOTA. Partneři by si měli být rovni. Pokud jeden nařizuje a druhý se podřizuje, pak je to nerovný vztah a je to ztráta času a životní energie. S partnerkou se kterou si nemůžu otevřeně popovídat naprosto o všem bych nežil ani za peníze.
Proboha jakým právem manžel manželce něco povoluje? Ať emigruje do islámské země. Tam je to normální. Potíž je v tom, že si na to manželka zvykne a nabude pocitu, že se stím nedá nic dělat a je to vlastně normální. Ovšem do doby, než jí osud do cesty přihraje jiného normálního partnera.
srpen 19, 2009 11:04
... : b2
to bylo na Kolemdoucího, zatím připsala Gréta a Majda..
srpen 19, 2009 11:05
... : b2
Majdo, a co využít jiné prostředí? Rozbít stereotyp změnou od základů, na dovolené ve dvou, bez povinností, s dostatkem spánku, příjemných aktivit, se snáz uvolníte a manžel bude třeba spíš nakloněný něčemu příjemnějšímu, nakonec může zjistit, že to je i docela příjemně lechtivá předehra, takové náznaky, pár slov, a doma si to pak zopakujete.
srpen 19, 2009 11:08
b2 : kolemjdoucí
už mě snad znáš dost na to, abys věděla, co radím smilies/grin.gif
Samozřejmě milence. Vím o čem mluvím, taky jsem takové "Majdy" poznal.
srpen 19, 2009 11:14
kolemjdoucí, : b2
a dovolil jsi jim číst si v posteli? coby milenec snů:-)

zdalipak uhodnu, co odpovíš
srpen 19, 2009 11:17
Loki : kolemjdoucí
to vystihla ještě líp. Proboha, co to je
„v posteli se nečte"
?
srpen 19, 2009 11:18
b2 : kolemjdoucí
určitě si pamatuješ, že jsem tyhle svoje bokovky provozoval obvykle přes den. A když už máš půjčený kvartýr nebo zaplacený hotel, tak si těch osm nebo deset hodin chceš užít. Zejména, když se vidíte nanejvýš jednou za týden. Takže milování, mazlení, něco dobrého zobnout, mazlení a milování. Na čtení tam jaksi nebývá ani čas ani chuť. Nanejvýš tak přitulení k sobě odpoledne si na chvilku schrupnout (nezapomenout nařídit budíka) smilies/grin.gif
srpen 19, 2009 11:24
hm, : b2
takže po 12 letech hodit jinak dobrého partnera přes palubu? Vždyť i Majda píše, že doteď jí to zas tak moc nevadilo, protože bývala večer šíleně unavená. Nechám teď stranou otázku, zda jen ona, zda se zapojil i on, nebo měl na starosti něco jiného (stavba domu, financování rodiny....) Teď děti odrostly, ona by si ráda něco užila, jemu ta změna hned nedojde a šup s ním do šrotu, hurá za milencem?
To myslím Majda nechce, má ho ráda, doposud jí byl dobrým partnerem - až na to čtení v posteli:-)
A s tím čtením - to je poučení pro budoucí manželky:-) ohýbat stromek, dokud je mladý. Když si novomanžel, novopartner zvykne, že jeho drahá si před spaním čte v posteli, a ona si zvykne, že on u večeře sleduje fotbal v televizi, nebudou to po 12 letech muset řešit.

srpen 19, 2009 11:28
No, tak tohle přesně znám taky... : d@niela
Můj současný choť je zrovna tak "postelový nečtenář". Napřed to řešil tak, že si dával na hlavu polštář, pak zaskučel (páč se pod ním dusil), a když jsem si nevšímavě četla dál, tak sebou na posteli mlátil, pak chodil pít, zase po chvíli brblal a když já stále nic, tak: "Copak toho nemáš za celej den dost? V posteli se nečte, zhasni, nemůžu spát, svítí mi to do očí!!!" Podotýkám, že jsem měla u hlavy takovou bludičku, že jsem písmenka četla spíš jako brailovo písmo...

No, takže si čtu podle vlajky na hradě: když mám v současný době hlavní slovo já, čtu si a na brblání nereflektuju. Když mám naopak máslo na hlavě, pokorně jdu spát do tmy. Ale až kolem druhý, protože si čtu tedy jinde. Ovšem, to zas už vím, že on čeká, až přijdu, vím, že si remcá v duchu. Jo, to jsou takový ty legrační hrátky :-).

A k tématu?
Ono to někdy je fakt dost těžký a jak tak znám i pár kamarádek a jejich domácí problémy, tak si nemyslím, že by konkrétní debata a snad i přímo návodný seminář bylo možno uskutečnit. Asi to zvládne hravěji ta nejčerstvější generace - ale ani ty čtyřicátnice a čtyřicátníci (si myslím) ještě nejsou schopni si na tohle téma konkrétně pokecat. Zvláště, pokud by se jednalo o to, co kdo dělá blbě. Nehledě na to, že dotyčný/á spíš ví, co se mu nelíbí, než konkrétně to, co by se mu líbilo, či líbit mohlo.

Ne každý projde nějakou tou detailní školou sexuálního života...
srpen 19, 2009 11:28
ano, kolemjdoucí, : b2
uhodla jsem :-) "se mnou na čtení prostě nezbyl čas" a večer jsi býval unavený, takže si žena mohla číst, nebo jsi unavil ji a na čtení ji nezbyla energie? :-)
srpen 19, 2009 11:29
Souhlasím s Loki a Kolemjdoucím : Míša šíša
Jak s balvanem, tak i s názorem na povolování či nepovolování čtení v posteli.
A navíc ještě: ale on má "svůj recept" a prostě podle toho se buchty pečou a nikdy jinak. Co to jako je??? Jak mám k nevěrám vyhraněný názor, tak tomuhle pánovi bych ty parohy s chutí nasadila. Majdo, promiň, ale "tohle" bych teda fakt nechtěla mít doma.
srpen 19, 2009 11:51
b2 : kolemjdoucí
hele bíbí, ty máš dneska nějakou rejpavou náladu. Já jsem se nikdy ve své životě (jak reálném, tak virtuálním tady na Kudlance) za "milence snů" nepovažoval. Rovněž tak jsem nenapsal "se mnou na čtení prostě nezbyl čas". Připomínáš mi teď naše novináře. Ale zpět k dotazu:
jestli jsem byl večer unavený nebo ne bylo vcelku irelevantní, neboť manželka se záhy po narození druhého potomka odstěhovala ze společné ložnice do pokoje k dětem. Takže jsem si mohl číst nebo čučet do bedny podle libosti. Pár let mě to vadilo, nakonec jsem zjistil, že mi to vlastně vyhovuje....
srpen 19, 2009 11:55
majdo : mia
nemám ráda lidi co do detailů hovoří o svých intimnostech, ale s manželem je to přeci něco docela jiného. Kdy jindy než v těch nejintimnějších chvílích s partnerem by měl člověk projevit svá přání a tužby? Neříkám, že se máš rozvést, to určitě ne. Ale máš pro ženu zřejmě nejhezčí léta a jen hlupák a s prominutím trotl Ti je zkazí. Nedus v sobě nespokojenost, promluv si otevřeně s manželem. Jinak budeš pravděpodobně hledat časem v jiné náruči, což má ovšem svá úskalí.
srpen 19, 2009 11:57
kolemjdoucí, : b2
tak promiň, nechtěla jsem rejpat, smajlíci se nesmějou jízlivě, nanejvýš si trochu dělám legraci, hlavně si jen tak povídám.
srpen 19, 2009 12:01
Sandro : kolemjdoucí
Hm, a co takhle mu to názorně ukázat, navést ruku

Můžu Tě ubezpečit, že když má chlap zájem, tak nepotřebuje navádět. Lidské tělo dokáže dát i beze slov naprosto jasně najevo, co se mu líbí a co ne (a platí to pro obě pohlaví)....Ono, když je ta správná atmosféra, tak se žena zachvěje, i když ji chlap pohladí třeba jenom po zádech.
srpen 19, 2009 12:03
Míšo, : b2
jenže Majda se neptala, zda bychom jejího muže chtěli doma, ale co s tím. Nejspíš se jí nechce hned hodit ho přes palubu a mít ho jen na přísun peněz a dlouhé zimní večery, když se jí do mrazu nebude chtít za milencem...
Tak nevím, léčíme nemocné psy, dětem pořizujeme doučování, životní druh si snad zaslouží taky trochu péče a času. Roky byla po večerech Majda unavená a moc jí to nevadilo, tak teď to nepůjde změnit z týdne na týden. Pokud je problém jen v tom...
srpen 19, 2009 12:07
b2 : kolemjdoucí
omlouvat se netřeba, nejsem urážlivej. (Ale ozvu se, když mám pocit, že jsem nespravedlivě obviněn....)
srpen 19, 2009 12:07
... : b2
dobře, vysvětleno

my máme hlad, tak jdem na o a ten sex tady si nechám ke kafi
srpen 19, 2009 12:12
Můj muž je konzervativní až to mlátí dveřma : blanče
ve všem - v oblečení, v jídle a no a sex není vyjímkou.
Získat jeho souhlas k jakýmkoli novinkám je nejtěžší práce na našem skoro pětadvacetiletém vztahu. Není to jako u Majdy, že by něco zakazoval mě (na to jsem příliš z rodu Puntíkatých:-)), ale nesouhlas s úpravou ryby jinak než smažený kapr či rybičková pomazánka z něj přímo kape. Vždy do okamžiku, než zjistí, že ten losos s bazalkou a česnekem je vlasně moc fajn. Přidá ho tedy do kategorie "poživatelné až chutné a jejiné možné". Ale to nic nemění nad jeho nechutí zkusit další rybu...
U sexu jsem to zkusila opačně než uvádíte vy - napřed co nového by chtěl on (nic, pochopitelně). Pak jsem mu při nějaké příležitosti dala štůček "šeků na moc" kde jsou celkem vtipně uvedeny i jiné, než zcela standardní aktivity, nebo třeba formulace typu "po předložení tohoto šeku mám nárok na sex i když nemáš v tuto chvíli chuť". Rok štůček ležel nepovšimnut a pak otevřel cestu, která nám dnes dělá oběma hodně radosti.
Přeju, ať si tu cestičku k sobě najdete taky..
srpen 19, 2009 12:17
bb, : Míša šíša
co s tím, jsem neznačila - Jak mám k nevěrám vyhraněný názor, tak tomuhle pánovi bych ty parohy s chutí nasadila.

A že bych něco takového nechtěla doma jsem napsala proto, že Majdě připadá chování jejího muže víceméně standardní. Tož aby jí to trklo, že takové chování standardem není.
Viz její poznámka:
Jednou jsem zkusila na téma našeho sexu zavést hovor, ale nakonec to dopadlo tak, že mi řekl, že tedy pokud si „o tom" chci povídat, tak ať si najdu nějakou babu, vstal, šel k televizi a nakonec usnul a spal v obýváku. Nechci tím vším říct, že je to přímo balvan, je jinak fajn chlap, nemám důvod být nespokojená...

Naopak bych řekla, že má setsakra důvod být nespokojená.
srpen 19, 2009 12:48
Majdo : Lotka
Asi bych v nouzi největší zakoupila nějaký moc dobrý vibrátor, pokud nechceš zkoušet hledat jinde, což je fakt nebezpečný, protože jak zkusíš jinde něco lepšího, nebudeš se toho chtít vzdát.
Nakonec ten vibrátor se dá použít i přímo při styku s manželem. Předtím bych ho ale radši trochu opila, aby byl poddajnější. smilies/wink.gif
P.S. Můj muž je taky docela konzerva, vyhovuje mu pár osvědčených poloh a víc nepotřebuje. Na druhou stranu já si to umím zařídit tak, aby se to líbilo i mě, což manžel velmi podporuje, protože opravdu nemá v hlavě sondu, kdy a jak a co přesně chci.
srpen 19, 2009 13:51
Lotko, :-)) : Gréta
už vidím, jak se Majdy muž tváří na vibrátor smilies/cheesy.gif
srpen 19, 2009 14:02
Ať se tváří, třeba se pak chytne za nos : wendy
nebo za něco jiného. Dobře to napsal kolemďa - dám najevo, že právě tohle se mi líbí a chci to podruhé zase. Když NE, je chlap sobec a promiňte - trouba, kterýž si zadělává na paroží. Netvrdím že sex nejdůležitější věc na světě, ale patří k životu a proč muset chodit jinam, chci-li ho kvalitní.
smilies/wink.gif
srpen 19, 2009 14:27
.. : kolemjdoucí
vzhledem k nakousnutému tématu dovoluji si přidat něco ze skromných svých zkušeností. Vibrátory na baterky, tak jak jsou běžně k mání v našich SexShopech jsou ve své většině jenom taková lechtátka. Navíc mnohým konzervativnějším dámám jsou přímo odporné. Doporučuji poohlédnout se po zařízení jako je toto (existuje mnoho dalších jemu podobných).

http://www.shopinprivate.com/hitmagwanmas.html
srpen 19, 2009 15:48
... : Sandra.
dík za tip na dárek pod stromeček smilies/wink.gif
srpen 19, 2009 15:53
asi fakt bude balvan, : Inka
musím teda pochválit, že jsem asi měla životní štěstí na samé úžasné milence s kterými jsem se naučila mnoho nejen poznat sama sebe, nevím snad to bude i tím erotickým štířím znamením, že si přitahuji takové partnery, kterým především záleželo na tom, aby se mi to líbilo a mě samozřejmě na tom, aby to byl krásný zážitek i pro ně. Dalo se s každým mluvit o všem, vítali nadšeně jakékoliv nové nápady, Kámasutru, milovat se na zvláštních místech ve zvláštních pozicích, masáž před tím.... Upřímně nevím vůbec co poradit, u nás doma je to jiné, zkouší se nové recepty na cokoliv nejen v kuchyni, máme rozkoš jíst či pít kafe v posteli a číst si v ní je naprostá samozřejmost a pohoda. Jsem děsně ráda nemocná, protože to mi do postele manžel nosí krásné časopisy, čajík, kafíčko a papáníčko a to miluju. Když je nemocný on dělám mu stejné potěšení, aby si odpočinul a byl doma rád, vždyť život je tak krátkej a toho potěšení tak pomálu.

Mám kamarádku (nicméně je také štír) co má doma sbírku Robertků různých velikostí, struktur a materálů a užívají si je s partnerem společně při intimních chvílích, vyprávěla mi o tom a také o tom jak mu koupila v sexshopu holčičí pipinku z jemňounké gumy a po prvním použití jí šla reklamovat, v životě jsem se tak nenařehtala jako při tomhle vyprávění. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

No a co se teda manžela dovolit, zda bys nemohla mít milence, že potřebuješ zažít něco extra jinýho? smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
srpen 19, 2009 16:07
no Inka to v podstate vystihla : Sipik
Neviem si predstavit, ze by mi niekto zakazoval citanie v posteli ( pokial to nie je Danielin pripad, ze ked citam, tak ho rusim ) alebo ze by som si ho nevycvicila v posteli na to co mi vyhovuje smilies/wink.gif Jednoducho mu musis ukazat co sa Ti paci, sam na to nepride, ked na to neprisiel 12 rokov

srpen 19, 2009 23:05
Majdo, : Arista
myslím, že je to opravdu balvan. Opravdu si neumím představit, že by mi manžel mohl zakazovat číst v posteli. Pochopila bych to, kdyby zrovna chtěl spát a vadilo mu, že svítím. Ale jemu moje lampička nevadí. Jinak já, když si chci dobře počíst, tak zásadně v posteli, a to v kteroukoliv denní nebo noční dobu (ve dne samozřejmě nejdu do pyžama).
A co se týká sexu, tak si neumím představit, že bych to s manželem probírala tak, že bych mu řekla, že si s ním chci o něčem promluvit. Nebo třeba u snídaně, oběda či večeře. Přesto jsem manželovi řekla, co a jak má dělat. Myslím, že je nutné o tom mluvit, ale je důležité kdy. Podle mně se to má řešit přímo "v akci".
Ale myslím, že starého psa novým kouskům nenaučíš - po tolika letech. Najdi si milence a od začátku se nestyď mu při sexu ukázat nebo říct, co se ti líbí, já vím o čem mluvím. Sama mám manžela, který má kladné stránky a mám ho ráda, takže bych se nerada rozvedla. Ale to co mi chybí v manželství a pro mě je důležité mi poskytuje už 5 let milenec.
srpen 20, 2009 10:16
Tak jsi manželovi Aristo řekla, : wendy
jak co a kdy má dělat - ale je to stejně špatně...
smilies/wink.gif smilies/shocked.gif
srpen 20, 2009 11:21
wendy, : Arista
není to špatně, protože se naučil přivodit mi orgasmus. Problém je, že na sex kašle a na povídání se mnou taky, tak jsem si našla milence, který mi to všechno nahradí a je v sexu lepší než manžel, i když jemu jsem musela říct a ukázat, co mám ráda.
srpen 21, 2009 11:45
Áha, tak to potom jo : wendy
on když nemá muž nemá doma sex tak je to špatně, má na to nárok, proto se ženil ad atd. Ale žena má přece stejný nárok, ne ?
smilies/wink.gif
srpen 24, 2009 07:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]