O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"NEVĚRNÝ" VERSUS "STATEČNÁ" PDF Tisk E-mail
Pátek, 07 srpen 2009

 Milé kudlanky, já přišla na manželovu nevěru vloni v říjnu. Celý předešlý rok jsem dávala dohromady nový dům, sama, protože drahoušek je tak pracovně velmi zaneprázdněn. Starala jsem se o děti (jako ostatně celý jejich život, je jim 10 a 18) a o domácnost. Mám malou firmu. Prostě takový Ferda Mravenec. A dobře mi tak.

 

 

 

 

 

     Když se to provalilo, byla jsem na sebe děsně pyšná, protože jsem nekřičela, nehysterčila a viditelně se nehroutila, jen jsem řekla, že tedy opravdu netuším, jak moc "do hloubky" (jsem si připadala vtipná...) se znají, ale že by to kamarádství mělo skončit.  Manžel zesinal, a jediné co ho zajímalo, bylo, JAK jsem na to přišla... Na mou otázku, co s tím BUDEME dělat, odvětil: "Sama sis na to přišla, sama se s tím vypořádej, ale jsem snad zatím tady ne???"

 

     Víc se o tom doma nemluvilo. Nepřipustil to. Ale od té doby se chová jako vyložené... omlouvám se, napíšu to slušně - hovádko. Hledá na mě chyby, dělá scény kvůli sebemenší hlouposti.

     Najednou jsem si uvědomila, že byl vždycky takový. Ale - že už takového muže nechci. Prostě to skončím. Jistě, stát se to může, zamilovat se člověk může, to neovlivní, ale co ovlivní, je jeho chování.

 

     A nikdo, NIKDO, se nemění. Tak vám všem, stejně postiženým,  holky držím palce a ..... vy mě taky držte -  jo?

 

Olga

 

 

 

Komentáře (35)add feed
tyvoe : Kamila
... odpusťte, ale nemohla jsem si tenhle pubertální výkřik odpustit. Cože? Čtu dobře? Sama sis na to přišla, sama se s tím vypořádej? A k čemu je teda sakra partnerství? Teda já vám řeknu, dlouho už jsem se takhle nena*** nenahvězdičkovala!!! Ti teda držim palce, aby, až ho zabiješ, tě brzo pustili!
srpen 07, 2009 14:08
vypakuj ho. : alena puntíkovaná
vyměň zámky, sbal mu kufry, nepouštěj ho přes práh - "Sám jsi zahnul, sám se odstěhuj", nech si přidělit děti do péče a zažaluj ho o výživný.Rozvod ať podá on - co bys ho platila ty. S vyrovnáním majetku nespěchej, máš čas dva roky po rozvodu a ten se může táhnout pěkně dlouho. Základní mužská vlastnost je, že nic nikdy není jejich chyba a vždycky hledají chyby všude jinde, než u sebe. Ať je to co je to - v jiné rubrice zde je to totéž v modrém - né oni nebyli líný a neučili se a tím pádem umějí starou belu...za to oni nemůžou, za to můžou komunisti! A co se týče vztahů, je to totéž. Né aby se káli a snažili chybu napravit, oni naopak tvrdí, že je to vina toho zrazeného partnera a snaží se ho zastrašovat.Nenech se udupat a vyžeň ho, a to takovým trapem, že se bude bát se k baráku jen přiblížit.
srpen 07, 2009 15:12
to pohladí po dušičce : happy.katka
....děkuji vám Alenko i Kamilo, to je super přečíst si, že někdo reaguje... Obzvlášť jsi mě Álo pobavila parafrází "sám si zahnul, sám se odstěhuj". No to se musí použít! Doufám, že až vám budu popisovat, jak se tvářil, tak se hezky pobavíte :-). Bude to sice ještě těžké, neboť my jsme přece ty "mrchy nenažrané", ale snad sesbírám postupně síly. Manžel teď už pár dní nemluví, poslední co řekl bylo: "To jsem zvědav, jak se ti bude beze mě žít??" A tak mě napadá - Miláčku, s tvými penězi úžasně!!!!!!! Moc vás zdravím a přeji krásný zbytek léta !
srpen 07, 2009 17:07
no neboj : Kamila
těch reakcí bude mnohem víc, ale to víš, je pátek odpoledne, všichni už v čudu. Počkej v pondělí, to bude mazec!
srpen 07, 2009 17:11
Olga : Milene
Jsem trochu zmatená z těch jmen ale snad chápu. Ty chlapi jsou fakt někdy jako z Marsu. Já ti povím, proč je teď tak naštvaný, on je totiž nasratý, že se to provalilo. Byl by totiž moc spkojený, kdyby se nic neprovalilo a on si žil spokojeně mezi manželkou a milenkou. tak alespoń to bylo u nás před časem. Nevím o čem chceš mluvit, dělej si co chceš. A naštvaný, že to vím. A kdo a jak? Ale musím na druhou stranu poznamenat, že když poznal, že to myslím s rozvodem opravdu vážně, tak se zachoval dobrovolně velmi slušně. Odešel víceméně s kartáčkem na zuby. A teď rok a 3/4 po rozvodu, je taky ochotný pro mne zařídit, pomoci co potřebuji. A někdy to udělá dřív než bych si o to řekla, protože problém ví třeba od dcery. Takže držím palce, ať to zvládáš pořád s nadhledem. smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif Myslím, že konečně někdo dělá Alence Puntíkatý radost a bude razit její heslo "Oškubat" smilies/wink.gif smilies/wink.gif
srpen 07, 2009 17:28
i já Ti držím moc palečky, : Inka
konečně jedna co se rozhodla sama za sebe a rychle. Jak to tak píšeš, myslím, že se Ti bude žít dobře, vždyť ho vlastně na nic nepotřebuješ je tam jen do počtu. Já jsem jen zvědavá jak se bude žít jemu bez Ferdy Mravence, to bude asi horší že ano? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 07, 2009 18:38
Ujišťuju tě, že se ti špatně žít nebude : alena puntíkovaná
i kdybys ho neoškubala - ale byla bys hloupá, kdybys to neudělala, protože ty peníze budou hlavně potřebovat tvé děti - jen ten klid svatej, co bude doma. Žádný dusno, žádný scény, pohodička. O všem budeš rozhodovat ty a nikdo ti to toho nebude kecat. Nebude tě drásat svědomí, že sis koupila boty, nebo tričko /protože utrácíš svý peníze - ne (jak se on domnívá) jeho/, nikomu za nic nebudeš muset skládat účty a zdůvodňovat každou blbost. Ani nebe ani děti nebude nikdo buzerovat a citýrovat a bude se vám konečně volně dýchat.
srpen 07, 2009 20:32
Já vím, že to vypadá, že jsem děsně na prachy, : alena puntíkovaná
ale já jsem dvě děti živila a vím, co to stojí a proč jim máte něco odpírat,aby si frajer mohl machrovat před milenkou. Ať ho živí ona, když je tak úžasnej. Proč má strádat ta ženská a ty děti, když se ničím neprovinily. A každá legrace něco stojí, že?
srpen 07, 2009 20:53
... : Mikin
Taky ti drzim Olgo palce. Ta tva draha polovice se podle vseho chova jako pekny dacan.
Jen doufam, ze se to tady nezvrhne na jakesi celoplosne nadavani na muzskou rasu.
srpen 07, 2009 22:19
Mikin : Milene
To si piš, že ano. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Snad ne. Víš, on někdo potřebuje v řešení těhle věcí trochu pomoc. Někomu, i když pomáháš, tak to pořád nezvládá, potřebuje dlouhý čas a někdo to nezvládne vůbec. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif A někdo ví. smilies/grin.gif
srpen 07, 2009 22:35
Alenko puntíku, : Ahabibi
už děti neživím, mají své rodiny, ale....když ten můj se zamiloval v 60ti a šel za "mladým masíčkem", tak jsem se nedala. A proč taky ? Celý život jsem vydělávala víc než on, všechno vložila do dětí a rodiny - finance, lásku, energii a na prahu stáří dělit SJM a vyplácet ho , aby vše roztočil s mladou ? V závěru jsme se dohodli - odešel - s igelitkou a starým autem. Já si koupila nové.
Ještě k jeho chování. Když praskla nevěra - stejné jak píše Olga. Byla jsem nemožná, neschopná, paranoidní, asi jako polévka pro něj - málo teplá, příliš horká, nikdy akorát !!
Tak dlouho (2 roky), až se jeden nas... Ten se divil mé žádosti o rozvod.
Dnes se ke mně chová hezky, s respektem. Ale já už ho nemusím.
srpen 07, 2009 22:59
Kudlanky moje.... : happy.katka
Tak jsem pořád přemýšlela, proč se tak chová.... a ejhle! Včera jsem se dozvěděla, že má další objev - kolegyni. Zřejmě hraje o čas a také se mu rodina "hodí do image". Jestli jsem doteď váhala a chtěla být "fér", tak teď už ne. Zatím se musím sebrat, aby nepoznal, že se něco změnilo a nevyděsil se, zítra proberu všechny důležité doklady a odvezu je k rodičům a v pondělí začnu jednat. V první řadě půjdu k právničce a další kroky už mám v hlavě. Je to chlap, kterej velmi slušně vydělává, takže pro něj nebude problém pronajmout si byt a pěkně přispívat na náklady rodiny a "nerozvedené" manželky. Než k němu ovšem návrh dorazí, budu už mít od odhadce oceněný majetek a převedené auto a kancelář z firmy na třetí osobu.... Ježíši, holky, víte z čeho je mi špatně??? Z toho, že jsem nucena takhle jednat... Že nastala chvíle, kdy nemohu být velkorysá, protože teď už bych byla blbá.... Mám i strach, ale věřím, že do roka a do dne uvidím všechno v růžovějších barvách. Teď se mi hlavou honí myšlenky jako "kdo bude chtít rozvedenou čtyřicítku se dvěma dětma???" a tak..... No, hlavně, že budeme zabezpečené. A víte co je největší gól? Dům, který jsme pořídili, je psaný na mého tatínka... smilies/grin.gif smilies/grin.gif nějak to chlapec překombinoval.......
srpen 08, 2009 13:17
happy.katka (nebo Olgo ?) : mamča
Vidím, že už to máš dobře promyšlené. Přesto si myslím, jestli by nebylo lepší ho nějakým humánním způsobem zabít ? Takový nešťastný pád ze schodů, otrava houbami, i auto bych ev. upravila a oželela. Kdyby se to provalilo, místní Kudlanky by Ti ho pomohly v případě potřeby zakopat.
Sirotčí důchod je větší, než případné alimenty, a děti by mohly na tatínka vzpomínat s láskou... smilies/grin.gif
Ne, je to smutný, ale je to vůl !
srpen 08, 2009 13:50
mamčo.... : happy.katka
..jj, ani nevíš jak často si při pohledu na něj, odjíždějícího v autě, říkám "sakra, proč zrovna já bych nemohla být vdova????". Někdy mám pocit, že zabít ho, každej soud mě musí osvobodit. P.s. o té pomoci při zakopání budu přemýšlet!
srpen 08, 2009 14:43
Olgo Katko : alena puntíkovaná
Když jsem se vdávala podruhé, bylo mi devětatřicet a měla jsem dva prudce pubertální syny, když jsem se vdávala potřetí, bylo mi třiapadesát. Neboj...a nikoho nesháněj - ujišžuju tě, že se budou "nacházet " sami. Na toho druhého jsem spadla v autobuse, když jsem jela ke kamarádce. Když jsem se rozvedla, bylo mi pětadvacet a na chlapy jsem se dlouho nemohla ani podívat. Samosebou, že jsem celá ta léta nežila jako jeptiška, ale jak začaly "dobré rady" jako co bych měla, co bych neměla - nebo rovnou "pokusy o příkaz". Jeden ksicht, jedno "uražení se" a jel.Prostě na pokusy o manipulaci jsem měla /a dosud mám/ šestej smysl. dRŽÍM TI PALCE. No,možná, až tohle všecko prrovedeš, tak ho klepne samo, čímž pádem budeš mít vystaráno a ušetříš si starosti s rozvodem. smilies/grin.gif
srpen 08, 2009 14:52
Co ta kolegyně - je vdaná? : alena puntíkovaná
V tom případě bych mu sbalila věci /v jeho nepřítomnosti - pochopitelně/ a odvezla je ke kolegyni domů. On ho pak zabije její manžel a ty budeš z obliga.
srpen 09, 2009 06:15
hahaha : alena puntíkovaná
tato diskuse by se měla vytisknout a dávat povinně k přečtení pánům,. kteří se rozhodli - nebo rozhodují, že si pořídí milenku. Jo, láska je láska - ale vlastní kejhák, je vlastní kejhák. Myslím, že by je zamilovanost rychle přešla. smilies/wink.gif
srpen 09, 2009 09:07
alena puntíkovaná : mamča
To je fajn řešení. Ale i kdyby si ho zabila sama, tak to není úplně nejhorší. Ona má ale katka ještě dost malé děti.
Už jsem to tu psala : Vedle nás bydlí paní-vdova. Jednou nějak přišel na přetřes vdovský důchod, a ona mi povídá : "No, já po manželovi důchod nemám, to bych ho byla nesměla zabít." smilies/grin.gif
A pak se rozpovídala, jak jí i děti manžel léta terorizoval, a jak jednou zas přišel domů opilý a agresivní, a ona si zrovna připravpvala maso na další den. Tak do něj ten nůž prostě zapíchla. Možná mohla tvrdit, že na něj v opilosti upadl, ale to by mu nesměl koukat vzadu mezi lopatkami. Trefila se náhodou tak dobře, že to měl hned odbyté.
Děti už byly dospělé, z práce jí napsali pochvalné posudky, takže nakonec dostala osm let. Ve vězení jí nebylo nejhůř, jako kadeřnice si tam i něco naspořila. Za šest jí za dobré chování pustili, a děti jí koupily u nás v domě dvougarsonku a malého pejska, aby jí nebylo smutno.
Akorát ten vdovský důchod nemá... smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
srpen 09, 2009 09:30
já vdovskej důchod měla - : alena puntíkovaná
a bylo to pár korun - asi tisícovka měsíčně.Takže nic moc. Děti kdysi braly sirotčí šest stovek každej - bylo to za socialismu a pořád to bylo jednou tolik, co mi jejich otec na ně platil. Ten vdovský důchod byl s jiným manželem, kterého jsem nesmírně milovala a velmi se mi po něm stýská. ale tenkrát zas proběhla nějaká šetřící reforma nebo co, vdovám se zredukoval důchod na minimum.Před několika lety to zase změnili a hodlali napravovat křivdy.(Předpokládám, že doufali, že většina vdov mezitím pomřela) Poškozené si mohly zažádat o vyrovnání, tak už jsem byla znovu vdaná, tak jsem se na to vykašlala. Tento manžel je naprosto pohodovej a upřímně doufám, že mi ještě nějakej čásek vydrží.
srpen 09, 2009 10:02
Jo, živej pohodovej manžel je lepší, než důchod po něm. : mamča
To jen k tomu "zabití" manžela. smilies/wink.gif
Paní sousedka si kriminál docela pochvalovala. Po tom, co prožila s tím tyranem, jí to připadalo jako letní dětský tábor. Ona je moc pracovitá a hodná ženská. Nikdo by do ní neřek, že je schopná zabít.
Ale prý ten její nebyl vždycky takový. Až když brzy po "plyšáku" přišel o práci a nemohl už najít novou.
srpen 09, 2009 11:23
Tak se nám zase trochu hnula situace... : happy.katka
drahoušek včera přišel za desetiletou dcerou a nabídl jí, že ji v listopadu vezme k moři. Dcera mu řekla, že bez mámy nikam nejede, on se rozzuřil a začala opět debata... Tedy řeknu vám, takový vyvrhel jako já, že ještě vůbec chodí po Zemi. Není nutné přece z nějaké nevěry dělat tragédii, to je úplně běžný, holt berte nebo nechte být, on si budete žít, jak bude sám chtít. Nevidí důvod proč se stěhovat, já se jenom naučím dělat že je pohoda, ne? No a kdybych chtěla, tak prý půjde, ale musím ještě chvíli počkat, musí si našetřit na byt, protože NEMÁ peníze (plakat se mi chtělo).... Hahahahaha to je jasný, že si bude muset našetřit, ale to ještě netuší.... Když začal o tom, jaký je chudák, že vlastně ještě nemůže (evidentně hraje o čas), tak jsem viděla černě, ale jako jsem pokyvovala... Zřejmě si myslí něco o slepicích... Mimochodem, ještě mě napadlo - děti uvidí kdykoli a o mladší se bude muset hezky starat, žádný 1 x za 14 dní. Uvidí co to je, jezdit v sezoně ob víkend na taneční soutěže, tam celý den sedět a čekat, vozit dítě po koncertech a vystoupeních, do lidušky, na zkoušky..... Při nemoci si zařídit volno... Už se moc těším. A jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží! A já po letech trochu vydechnu.... No nic, jdu uklidit kancelář. Tatíček jel s dcerkou na kolo.... Tak pak pojedu holky na brusle! Páááááááááá
srpen 09, 2009 13:17
no, je-li byt psaný : alena puntíkovaná
na tvého otce, tak ho tento může vyrazit zítra.
srpen 09, 2009 13:53
no, tak mu řekni, že on má samosebou právo žít si jak chce, : alena puntíkovaná
ale to že máš tím pádem i ty - a ty že chceš žít bez něj.A on může vypadnout a naučit se dělat, že je pohoda, ne?
srpen 09, 2009 14:07
Proč : kim
se vytrácí mezi lidma úcta? Snažila ses, dům,firma,děti,přesto si tě přestal vážit a zradil.Ty okamžitě taky reaguješ strátou úcty k němu.Už to nedá nikdo dohromady.Celý život spoleháme sami na sebe.Pokud né tak pak jsou z nás trosky, které se stím neumí vyrovnat.
srpen 09, 2009 14:39
Kim, : happy.katka
... neztratila jsem úctu hned. Postupně, s každým slovním útokem, s každým zlehčením situace, pokaždé když jsem viděla, jak nelituje, že vůbec nechápe, že mohl ublížit, nejdřív jsem i přesto o něj stála. Říkala jsem si, že přece tu spoustu společných let nezatratím jen kvůli jedný chybě. Ale to asi musí chtít oba. Proces ztrácení úcty trval devět měsíců..... I dnes ti řeknu, že je to škoda, myslím tím toho předchozího, protože i když jsem dřela jak blázen, přesto mi to nevadilo, dělala jsem to dobrovolně - asi to tak my ženský máme - máme rodinu. Teď je to samozřejmě jinde a fakt není návratu. Pořád už mi v uších budou znít všechna ta slova, která si dovolil vypustit z pusy... Za jeho chování POTOM si ho opravdu vážit nemůžu... Ale naučilo mě to jedno - najít si chvíli i pro sebe, všímat si světa a barev a taky zhubnout, ostříhat si přiblblej cop, kterej se mu líbil, vyměnit šatník, koupit si botky s 10ti centimetrovými podpatky a začít sportovat. A to je naprosto úžasný!
srpen 09, 2009 15:35
happy.katka : mamča
Vy už spolu evidentně nežijete dlouho. Spíš jen vedle sebe. Proto Ti to dává tu sílu jednat. O děti, o dům...o všechno ses doteď starala sama, a on měl zřejmě spoustu volného času, nebo neunesl žít vedle schopné a úspěšné ženy. I s tím vlastníkem domu to nějak překombinoval.
I proto tady teď nebulíš (jako mnohé), že "ho miluješ", protože to už dávno není pravda.
Moc Ti přeju, abys všechno vyřídila co nejlíp pro děti a pro sebe, a on ať si jde "za hlasem svého, ehmmm, srdce". Ale po svých a za své.
Chválím Tvůj přístup, neomezovat styky dětí s otcem, jen bys měla v reálu líp volit slova.
Takhle to skoro vypadá, jako by ses mu chtěla prostřednictvím dcerky pomstít. On s ní na žádné soutěže ani kroužky jezdit nebude, když se mu nebude chtít. A že nebude, na to vem jed. Když to nedělal dosud, kdy se snažil udržet zdání spořádané rodiny, tak teď když se provalila jeho nevěra, tak teprve ne.
srpen 09, 2009 15:39
Olgo : ilona
buď dál nad věcí,manžel těmi slovními útoky chce vyvolat zdání,že je to vlastně tvoje vina co stalo,brání se svému pocitu viny a možná si ani neuvědomuje jaký pocit neúcty a pohrdání v tobě vzbuzuje...tak hodně štěstí v budoucím svobodném životě smilies/smiley.gif
srpen 09, 2009 16:40
happy.katka : Mikin
Je to tak, jak rikas. Ja jeste neslysel o zenske, ktera by nebyla ochotna neverneho chlapa vyslechnout a pokud se omluvi a chova slusne tak mu i odpustit.
Tim nechci rici, ze zahybaji jen chlapi, nebo ze souhlasim s nekterymi pripitomelymi poznamkami na adresu muzu jako takovych.
Ale v pripade o kterem se zde mluvi je naprosto spravne, aby nadrzeny hulvat ktery se snazi hodit vinu na manzelku za sve radovanky a podrazactvi zaplatil.
srpen 09, 2009 18:19
no nekdy mu omluva nepomuze : Polarka
pokud jeho zena ma uz dopedu nalajnovanyho milence.Ale vsechno je otazka charakteru. A to plati pro chlapy i zensky. Nekdy by mne zajimalo slyset veci z obou stran. To se netyka tebe Katko ja bych rekla ze v tvem pripade je to jednoznacne.
Nektera mama si take mysli, ze kdyz deti nauci nenavidet biologickeho otce, ze detem neublizuje. Ale ono se to muze projevit pozdeji. Vsechny tihle vztahy jsou desne problematicke a tezko je posuzovat....

srpen 09, 2009 21:55
Spojím toto téma s tématem knih, : saffron
na které jsme si v jiné diskusi dávaly tipy. Eva Urbaníková - Stalo se mi všechno. Je to kniha přesně o této situaci, o nevěře. Doporučuju přečíst, přestože je svým obsahem strašná....a smutná.
srpen 10, 2009 07:09
Olgo : kim
Nestratila jsi sebeúctu a to je strašně důležité.Všechno dobře dopadne pro Tebe.
srpen 11, 2009 08:13
obdivuji : Apotter H
Obdivuji Vás, já sama svého muže stále neopouštím a stále hledám odvahu to udělat. Cítím, že to bude v mnoha směrech pro nás lepší, ale nenacházím odvahu.Držím vám pěsti.
srpen 11, 2009 12:35
Moc vám děkuji : happy.katka
... dnes jsem mluvila s právničkou a dohodla si schůzku na pondělí. Víte - rozhodla jsem se, ale to neznamená, že mne to nebolí. Žijeme dál své životy, desetiletá dcera má smutné oči.... To je pro mě tak hrozné, musím postupovat kvůli ní pomalu, počítám i s tím, že tatínek na mě nahází špíny co jen to půjde. Musím ovšem ve své děti věřit a doufat, že to pochopí. Každý den si opakuji "musím být silná" a doufám, že budu. Strašně mi v tom pomáhá i čtení všech Vašich vzkazů, děkuji!!!!
srpen 11, 2009 17:57
katko vydrz : mikin
Snaz se nerikat detem nic negativniho o tatinkovi. Moje manzelka tuhle zasadu pri rozchodu s prvnim manzelem pres vsechny obtize dodrzela a dnes je rada.
K tomu co napsala Polarka: jestli zna nejakou zenskou ktera "uci deti nenavidet biologickeho otce" tak doufam, ze si to overila a s tou damou si promluvila z oci do oci. Ne ze tu zenu za jejimi zady pomlouva.
srpen 15, 2009 03:13
díky mikine, : happy.katka
myslím, že k tomu abych dětem říkala něco negativního o tatínkovi, se nikdy nesnížím. Přecejenom je to táta, mají babičku, dědu....a čím víc lidí kolem sebe v životě budou mít, tím líp. Jo někdy bych si rýpla, ale snažím se. Krom toho jak jsem už před nedávnem napsala - tatínek se najednou stará víc než kdy jindy, což je dobře.
srpen 15, 2009 19:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]