O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIVOT PLNÝ BEZNADĚJE? UŽ NE...- II. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 červenec 2009

 Dobrý den paní Danielo, děkuji za článek, četla jsem ho. Mrzí mne reakce lidí, kteří ho vůbec neznají. No vlastně se těm lidem nemohu divit. Já ho znám už asi tři roky a 2x rozvedený je proto, že poprvé se netrefil a vzal si typově odlišnou ženu než je on a nepodařilo se jim naladit na stejnou vlnu. Mají spolu dvě dospělé děti. Druhá manželka si ho vzala kvůli občanství, on se do ní v průběhu manželství zamiloval, ale ona do něj ne.

 

 

 

 

 

 Po čase se nadchla pro boháče s mercedesem! Rozvod byl pro něj velmi bolestný, jelikož tu ženu miloval. Už je tedy opatrný, ani se mu nedivím. Je stejný povahově jako já, naprosto stejný a tím je pro mne dobře čitelný a já jsem dobře čitelná pro něj. Je spokojen s tím, co mu mohu dát a já jsem spokojena s tím, co on nabízí. Souznění, lásku, porozumění - to co nenašel celý život, to samé jsem hledala já!!!!!!!!! Kdybych tušila takové reakce, ani bych je nečetla. Spoustu lidí je v půli cesty k lásce a nikdy tu cestu neujdou! To co máme my dva je dar! Vím o čem mluvím. Protože povrchní reakce lidí typu: uvázat si na krk dalšího chlapa apod. jim mnohdy mohly zničit cestu k bezvadnému partnerovi a teď se sami plácají ve vztahu, který je spíš výměnou kompromisů a kdoví jestli !

 

     My jsme si navíc řekli,co od sebe očekáváme,  že se nebudeme nijak vázat ani spolu bydlet, ona ta vztahová volnost má něco do sebe, obzvlášť souhlasí-li s tím oba. Přesto jsme spolu denně několik hodin, protože se prostě milujeme a nechceme bez sebe být. Bydlíme od sebe asi 250 metrů, tak není problém, abych kdykoliv přišla k němu, nebo on ke mě. Nebo poslala k němu děti s obědem nebo upečeným perníkem. Miluje moje dcery a ony jeho. Jeho prioritou je chovat se hezky k ženám a dětem. Já mu uvařím, on mi pohlídá děti, dohlédne na úkoly, pak si spolu povídáme nebo jedeme nakoupit nebo na kávu apod. Je na tom něco špatně?

 

     Nebo on zavolá, jestli mohu pro něj dojet, že zrušili vlakový spoj (jel zrovna od dcery) a já jindy zavolám, prosím Tě přijď, mám tu dopis z katastru, potřebuji poradit (vznikla nějaká nesrovnalost u pozemku po mém otci) apod. Když někam jedem, on platí útratu, já benzin (nejezdíme daleko). Je toto špatně? Nebo přijde na oběd a chvíli chce koukat na televizi nebo jen tak odpočívat a já zatím uklízím s dětmi v pokojíčku, nebo jdu s dětmi na chvíli ven a vůbec nám to ani jednomu nedělá problém se přizpůsobit. Nebo já vidím něco, co by se mu líbilo a koupím to a on to samé, zrovna včera přinesl dětem dvd s prázdninovou školičkou od 1 - 5.třídy. Moje děti jsou v 1. a 4. třídě, tak to trefil báječně.  

 

     My dva máme dar, že žádné kompromisy dělat nemusíme. Co pasuje jemu, pasuje mi též a naopak, PROTOŽE MY DVA JSME STEJNÍ! Jediné, co má jinak než já, je jeho práce, má směny, ale ani to není problém. Ano, používá metody cukr a bič, nemůže se přeci znova zklamat. Zrovna tak já jsem si ho vyzkoušela.  Zná lidskou psychiku (na to mu myslím ty 4 semestry stačí a navíc se zabývá psychologií) a zná ženy! Měl už zklamání po druhém rozvodu v podobě vdané ženy - naslibovala a nerozvedla se!  LITUJU VŠECH LIDÍ, KTEŘÍ TAKTO MYSLÍ POVRCHNĚ - MARNĚ BUDOU CELÝ ŽIVOT TOUŽIT PO LÁSCE, S TÍMTO POSTOJEM, NEBO CHCETE-LI PŘÍSTUPEM, JI NIKDY NENAJDOU!!!!!  A tak na světě zůstává víra, naděje a láska, ale největší z té trojice je láska.

 

     A omlouvám se za svou reakci - říkala jsem si: tak konečně jsem našla muže svých snů a čtenáři to vůbec nechápou..... Ale zas až tak se omlouvat nemusím, protože stejně by se někdo s negativní reakcí našel, přestože by věděl, že to není ten samý, kterému manžel napůjčoval v řádu několik desítek tisíc, protože kamarádovi se nechtělo dělat a ani nechtěl s žádnou ženou bydlet (kolik jich mohl mít a finančně by mu i pomohly) , protože všechny ženy na světě včetně dětí (dívek) jsou pro něj špatné, prý podráží, ženy se musí mlátit, nelze prý stavět ženy a muže na stejnou úroveň.

 

      Manžel je tím kamarádem už pořádně načichlý, proto musím pryč od něj!!!!!!!!!!! Protože mi jde o děti - mám dcery, nechci, aby si jednou vzaly stejného muže jako je táta nebo jeho vykutálený kamarád. Já a muž mých snů chceme vychovávat děti v lásce. I tak budou narážet v životě - protože čistá láska už téměř neexistuje a málokdo na to má, ujít tu cestu k lásce. Bohužel. Dnešní vztahy jsou založeny na základě vypočítavosti, majetku, peněz nebo vztah dvou je minimálně výměnou kompromisů, což je také špatně, na těchto základech bych už nikdy nechtěla stavět!

 

     Vždyť z písku dům byť nádherný by stejně spad.... cituji kus z písničky od Karla Gotta. A ještě jedno, byt, kde bydlíme, manželův není, kupovali jsme ho spolu za manželství!

 

Simona

 

 

Komentáře (46)add feed
hm : Kamila
na můj vkus příliš mnoho vykřičníků....
jinak samozřejmě přeji hodně štěstí
červenec 23, 2009 11:00
jezismarja : mura1

červenec 23, 2009 11:03
zírááááááááááám : ivanka
Hele, Simono, nic proti velikánský lásce - ale jen tak dotaz - to stále v tom bytě tedy bydlíš i s manželem? A chodí tam za tebou milenec? Pardon - muž tvých snů?

muro - super smajlík!!!!
červenec 23, 2009 11:11
Holka, ty se teda rozbíháš, aby sis znovu nabila. : Gréta
Jen upozornění - dva lidé nejsou nikdy stejní. Pokud se ti to zdá, pak nevnímáš kvůli velkému opojení realitu.
červenec 23, 2009 11:31
... : katka*
náhodou, já bych se do ní takhle nenavážela. Jestli je jí s ním fajn, tak proč ne? S manželem to zřejmě všechno skončilo jenom rozvod se protáhne. A když má někoho, kdo ji podrží, proč kritizovat?
Simono, přeji ti hodně štěstí v dalším životě. Udělej to, co ti velí tvoje srdce a tvůj rozum a nehleď na ostatní.
červenec 23, 2009 11:59
Simčo, : mamča
nehul to už ! smilies/grin.gif

Kamila : Nejen moc vykřičníků, ale těch velkých písmen !?
červenec 23, 2009 12:08
Simčo : mia
psalas v prvním příspěvku, že se manžel na Tebe často zlobí a jeho kamarád ho ještě popichuje, doufám, že se nejedná o tohoto tvého přítele. Dále vůbec nezmiňuješ svého muže, co vlastně říká na celou situaci, jak se zdá tento přítel je u Vás jako doma, ale pokud vím, nejste s manželem stále rozvedeni. Pak jsi také psala, že manžel na svých cestách seznamuje děti se svými přítelkyněmi /v úplně prvním příspěvku zmiňuješ/, teď zas mají tvého přítele. Na Tvém místě bych byla velmi opatrná s chvalozpěvy na Tvého přítele. Nejdřív bych se v klidu rozvedla a pak plánovala co dál. Tvůj přítel teď může být fajn a senzační, tedy teď se Ti tak jevit tvýma zamilovanýma očima. Je Ti přáno abys tohle mohla říci za rok, za tři. Moc ho lituješ, to není dobře. Jistě nese svůj díl zodpovědnosti za nezdar svých předchozích manželství, je to dospělý člověk, ne oběť osudu.
červenec 23, 2009 12:13
mne to prijde taky trosku precukrovane : mila1
a taky citim u Simony nekde uvnitr nejistotu, proto ty vykricniky, proto to zduvodnovani. Ona tu volbu nezduvodnuje nam, ale sama sobe.No tak doufam, ze ji to vyjde.
červenec 23, 2009 12:27
Simono : Milene
Určitě ti přeju, že jsi spokojená. A hlavně, aby to "souznění" trvalo mnoho dalších let, až odložíš růžové brýle. Jaká je metoda výchovy cukr a bič? smilies/angry.gif
červenec 23, 2009 12:33
Paní Simono, : Ouvej
podle všeho je Váš pan Božský zdejším Kolemjdoucím. Ta podobnost je přímo do nebe volající!
červenec 23, 2009 12:51
Máte pravdu, : Lotka
s těmi vykřičníky je to takové afektované, říkala jsem si to celou dobu, co jsem to psala. Je možný, že Simona žije stále ve stresu z manžela, prožívá stále velké emoce ať do plusu nebo mínusu. Chtělo by to asi ale opravdu zklidnit. Simona je evidentně submisivní typ, čehož zhusta využíval manžel a příteli se to zřejmě taky zamlouvá.
Jojo, kdo ví, co nám tu za pár let zase Simča napíše....
červenec 23, 2009 13:06
oprava : Lotka
... co jsem to četla...
červenec 23, 2009 13:07
P.S. : Lotka
Simčo a s tím tvrzením o velké lásce, pozor, přijde mi to docela takový pyšný. Co už takových bylo, kteří si mysleli, že našli pravou a velikou lásku... Pýcha předchází pád, bacha na to... Ostatní můžou taky umět milovat, ty si vůbec nemusíš umět představit jak. Víš, on vztah s kompromisy je mnohdy kvalitnější než ten, kde není co řešit. Ale tam, kde se lidi umí domluvit, ustoupit si navzájem, ctít se a vážit si sebe, to má taky něco do sebe víš... Láska má tisíce, miliony podob. Každý miluje jinak a každý má na to právo.
červenec 23, 2009 13:10
No to musí být tedy frajer! : Euridika
"Zamiloval se do vdané, která mu naslibovala" - to si nemůže najít nějakou svobodnou, není to nějaká úchylka?! Já bych tedy spíš řekla, že pánovi vdané vyhovují, protože se mu stěží můžou nakvartýrovat s dětičkami do baráku. Být tou zaláskovanou paní, tak s rozvodem zase tak nespěchám. Aby si pak milec nenašel pro jistotu jinou bezpečně vdanou. Z celého jejího dopisu čiší tak bezbřehá blbost (promiňte) a naivita, až mrazí. Bylo by to k smíchu, kdyby neměla dvě maličké děti.
červenec 23, 2009 13:48
Lotko : Iris
bravo, zralý názor v 13:10, ahoj smilies/wink.gif
červenec 23, 2009 13:58
kdyz nad tim tak premyslim, tak si to pan vymyslel docela dobre : mila1
Bydli si sam ve svem bytecku, kdyz ma hlad, zaskoci ke sve lasce na obed, pohnipe u televize, ona se zatim uklidi ze sveho obyvaku s detmi do pokojicku, aby ho nerusila a uklizi tam, kdyz se jemu nechce cestovat vlakem, prispecha ona a dojede pro nej svym autem, atd.atd. Nehrozi jeji pristehovani, nehrozi, ze by on se podilel na financovani jejiho bytu,jejiho auta, proste IDEALNI stav pro tohohle vychcanka. Omlouvam se, ale lepsi nazev mne nenapadl
červenec 23, 2009 14:18
Tady lze jen dodat : Ahabibi
"kdo chce kam, pomáhá si tam". Zbrkle, zaslepeně. Opatrnost a dobře míněné rady jí zlobí.
Simono, nám nemusíš skládat účty, je to tvůj život. Přeju ti vše dobré.
červenec 23, 2009 16:06
Technicka poznamka: : MOIRA2
"byt, ve kterem bydlime manzeluv neni, kupovali jsme ho spolu za manzelstvi!" Co je to za kravinu? Veci nabyte za trvani manzelstvi jsou automaticky v bezpodilovem spsoluvlastnictvi obou? Vyvedte me nekdo z omylu!!
červenec 23, 2009 19:02
Simono : Polarka
ja ti opravdu ze srdce preju abychom my se mylily a ty mela pravdu.Ale pises:Co pasuje jemu, pasuje mi též a naopak, PROTOŽE MY DVA JSME STEJNÍ! To mi pripomelo film "Hodime se k sobe milacku?" Tam je veta..."My jsme tak stejni, my jsme tak zoufale stejnismilies/smiley.gifAle vy nejste. Verim ze on vi "A slibovala a nerozvedla se".....to je dost des. Mohla to byt mama od deti, ktrerou oblboval, mohla mit dobre manzelstvi nez ji potkal, mohl ji uprosit manzel ktery byl zniceny ze ztraty ji ci deti, mohla pochopit co on je zac a dostat rozum, nevim Ale slusnej chlap tohle nedela! Jinak ty jsi naprosto citelna pro nej....ale holka ty jeho mysleni vubec neznas.Jdes se srdcem na dlani do neznama. Vis jenom to co ti dovoli poznat. Chtela jsem ti napsat neco positivniho...ctu tvuj dopis uz podesate....ale nemuzu v nem nic positivniho najitsmilies/sad.gif
Hodne stesti!


červenec 23, 2009 19:26
Co dodat.. : Eja,
Byla jsem jedna z prvních, kdo posledně reagoval slovy, že se mi na tom něco nezdá... Nyní mám velkou vnitřní potřebu reagovat opět, jenže Simona si nepřeje číst komentáře, které s ní bezvýhradně nesouhlasí. Takže mám smůlu.. Tak aspoň to,že se podivuji nad tím, že vůbec nic nepíše o svém manželovi. Jestli stále bydlí ve společném bytě, atd. atd.
červenec 23, 2009 19:47
aj ja : Sipik
Ja som tiez taka naivna. Verim vsetkemu co mi ludia nataraju. Si myslim, ze ked som ja uprimna, tak su aj ti ostatni. Takze som prave pochopila, ze ked nahodou zbalim niekde chlapa, hned si ho tu dam ohodnotit, lebo na moj naivny rozum sa spolahnut neda.

mura odkial mas takeho krasneho smajlika!?? smilies/grin.gif
červenec 23, 2009 23:06
... : Sandra.
Moiro, pokud nemají zúžené SJM, tak ano, je to jejich obou napůl (pokud to není např. dědictví, nebo dar jen jednomu z nich)
Smajlík je geniální, také by mne zajímalo odkud je:-)
Jinak článek nekomentuji, každého věc, jak si žije...
červenec 23, 2009 23:21
No moment.. : pš
"Nebo přijde na oběd a chvíli chce koukat na televizi nebo jen tak odpočívat a já zatím uklízím s dětmi v pokojíčku, nebo jdu s dětmi na chvíli ven a vůbec nám to ani jednomu nedělá problém se přizpůsobit." - takže jdeš s dětma ven a tvůj milenec, pardon Muž tvých snů sedí v obejváku a odpočívá, zatímco manžel je v kuchyni? :-) Mimochodem, jak se ti přizpůsobuje on, když TY jdeš uklízet do dětskýho pokojíku nebo TY jdeš s dětma ven?

Taky si trochu protiřečíš - "zná ženy a jejich psychiku, zabývá se psychologií" a zároveň mu to s tolika ženskejma nevvyšlo? To nejde moc dohromady..

červenec 23, 2009 23:30
... : katka*
No já nevím, jestli tady nejste na Simonu trošku příliš "zlé"? Berte to tak, ženská s dětmi, nízké sebevědomí, chlap ji občas propleskl, peníze sebral a prošustroval, tak se konečně rozhodla, že manželství ukončí...
na vesnici asi moc příležitostí není, do práce nechodí, a tak moc šancí na nového muže nemá - a ten co ji chce, možná není ideální (a kdo je?), tak se zamilovala a vidí se v něm. Proč ji za to trestat? proč jí to vymlouvat?
U jiného příběhu s jinými lidmi si spousta lidí chrání svoje soukromí, přítele(kyni) mají jenom na to hezké ale nechávají si svoje byty, svoje účty apod...
Každému vyhovuje něco jiného, tak proč ho za to odsuzovat?
Navíc si myslím, že kdyby se bezhlavě přestěhovala k příteli, taky by tady nepochodila a kdyby přítel k ní (tak co manžel, možná bývalý?) taky by chválená nebyla...
ono se lehce kritizuje, hůř udělá. Žádná z nás neví, jak by se dané situaci zachovala...
červenec 24, 2009 08:09
smajlici : mura1
[URL=http://www.google.cz/search?q=smajl
červenec 24, 2009 08:17
fuj fuj zli trpaslici : mura1
po odeslani prispevku vsechno pekne fungovalo, a ted je to takhle zmrsene?



červenec 24, 2009 08:20
katko : mia I
Nikdo za Simonu její život žít nebude, je jen její věcí koho si zvolí. Tady je ale na první pohled zarážející a do očí bijící jakýsi model soužití "musím na Tebe být přísný, používám metodu cukru a biče" a Simona toto přijímá s naprostou odevzdaností, poslušností. Asi bohužel poznala v životě hodně ošklivého, když v tomto chování přítele nespatřuje nic negativního. Opatrnost a neukvapenost by byla na místě, nic víc, nic míň.
červenec 24, 2009 08:21
smajlici - novy pokus. : mura1
strycek google ma smajliku neprebernou zasobu, mi nejoblibenejsi jsou tyhle http://www.smajlici-1.ic.cz/

http://www.smajlici-1.ic.cz/zvirata/13/010.gif

červenec 24, 2009 08:23
tak tentokrat ne zli trpaslici : mura1
jen mura trefila vedlejsi ikonku

červenec 24, 2009 08:26
Simono, : Didi
to jsi nějaké cvičené zvířátko, aby na tebe musel používat metodu "cukr a bič"? Dva rovnoprávní partneři na sebe přece nemusí být tvrdí a sladcí podle toho, jak si to ten druhý zaslouží, ale jednají spolu rovnoprávně, nepotřebují nikoho trestat nebo po něm požadovat, aby si určité věci zasloužil, aby na něj byl milý, jen když je ten druhý hodný nebo mu vyhověl. A když si náhodou nezaslouží, a dokonce se nezachová tak, jak tena druhý chce, tak ho musí "bičovat", protože se mu to nelíbí.
No ale přeji ti hodně štěstí, když si myslíš, že potřebuješ někoho, kdo na tebe použije ten zmíněný cukr a bič, asi by sis jiného lepšího ani nezasloužila. No svůj k svému, že jo.
červenec 24, 2009 09:36
Panenko marijá : Eny
Tobě se takový vztah líbí?
červenec 24, 2009 09:42
jsem měla pocit, že jsem si spletla webovky : Blanče
a narazila na nějaké stránky s červenou knihovnou. A ona je to realita. Souhlasím s většinou příspěvků, které se Simoně nebudou líbit. Můj nejsilnější pocit z toho je lítost nad dětmi - tahle ženská očividně není schopná žít svůj život, má potřebu být na někom závislá a bohužel v tomto vyrůstají děti - navíc dcery, pokud se nepletu. Brrr.
červenec 24, 2009 10:16
ssss: : sína
ježiš holky, to snad není možný, jak jste se do Simony pustili, copak neuznáváte jiné názory? jiné pohledy na věc? jinakost povah? no přece každej není tak sebevědomej a tak inteligentní a tak racionální. Každý potřebujeme něco jiného, proč osuzujete Simonu, když očividně je teď spokojená, tak ať je co nejdéle to půjde a až zas nebude, tak ji tady pomůžete vyřešit problém, ne? mnoho otazníků? no a co? někdo má zas mnoho chytrých rad a sám si neumí poradit! někdo je záviselj a někdo je zas až tak nezávislej, že zůstane nakonec sám! Vám se její vztah přece nemusí líbit! jí se zas nebude líbit ten Váš!
červenec 24, 2009 11:28
Nejlepší muži snů : ježibabka
jsou ti, co se rádi starají o cizí dcery! Jestlipak to nádobí od oběda vrátí aspoň umytý! smilies/cheesy.gif
červenec 24, 2009 11:44
Simon, dělej věci jak je sama cítíš, : Inka
jestli Ti přítel vyhovuje, tak proč ne, něco si navzájem dáváte, spolu nebydlíte, každý máte své, jestli Ti pomáhá a Ty jemu, tak to je v pořádku, myslím, že Tě to někam i posunulo dál z Tvé situace a to je dobře. Podstatné je jestli se cítíš šťastná a on také. A jestli to za čas budeš cítit jinak, tak to jistě pořešíš buď své životy spojíte a nebo ne. V životě nic není stabilní.
Nenech se odradit, lidi se potkávají aby si navzájem pomohli na kratší chvíle a nebo se z nich stanou přátelé na celý život někdy i něco víc. Kolik z nás všech se cítí opravdu šťastní?!?! Já ano a Tobě přeji jen totéž.
červenec 24, 2009 11:56
Inka : Sipik
Aj ja som stastna, vcera sme boli na kupku, dnes opekat pri potociku v krasnej prirode. A mame psika milacika, no co nam chyba? Myslim ze vacsina z nas sme tu stastne a spokojne kudlanky. A tie co nie su, tie k tomu dostaneme ;-) ...
červenec 24, 2009 18:36
Sipíku, : Inka
musím ti říci, že mám od převčírka ještě jednoho nového kocoura, je šedý angorský, zachránili jsme ho, chtěli se ho zbavit a nikdo ho nechtěl, bylo mi ho děsně líto vím, že ten kocour neměl jednoduchý život a tak jsem si ho raději vzala u nás mu už bude dobře, má 3 roky, jmenuje se Kuba a je tak strašně hodnej a nesmělej. Je snad 3x těžší než Bihan, ale ona je maličká a asi už moc nevyroste. Mám doma stopstav s kočkama smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
červenec 25, 2009 08:32
Inko : Iris
smilies/smiley.gif...musím se smát, jak jsi nedávno v debatě u malého prasátka měla strach, aby náhodou tvůj manžel s vyvinutými záchranářskými pudy nechtěl domů nové zvířátko - a ejhle, kdo je tu dobrá dušička, kdo nenechá nikoho ve štychu a má otevřené srdce a náruč pro potřebné? smilies/wink.gif
Ale to je dobře Inko, jsi fajn bytůstka. Ostatně, ještě že mám jen byt ve druhém patře, bý v baráku, nevím, nevím...kočky miluju. Pohlad Kubu,Inko ahoj smilies/wink.gif
červenec 25, 2009 21:40
Inka : Sipik
Ty si taky zvieraci anjelik
Zavidim Ti ( v dobrom ) to ze mas domcek a moznost prichylit zvieratko v nudzi. Kocurik bude fajn, je uz dospely, nebudes s nim mat trampoty ako s malym divokym maciatkom. A vies ako ma povahu, ziadna neistota. Skor si myslim, ze Bihan potrapi jeho, aj ked je o kus mensia smilies/wink.gif Hod sem aspon fotocku, ak nestihas napisat. Len pozor na rozmer! aby nas big boss nehresila
červenec 25, 2009 22:14
Simono, : b.
ode mne se negativní reakce nedočkáš, já ti tu spokojenost a štěstí rozhodně přeju.
A můžeme se k vám taky tak trochu nastěhovat? Přísahám, bude to harmonický vztah bez kompromisů. Až dostaneme hlad, zastavíme se na oběd. Než se najíme, uklidíš. Až upečeš, pošleš po dětech moučník. Slibuju, že ti neutečeme. Když budeš pořád takhle hodná, tak se možná i zamiluju.

červenec 26, 2009 02:18
do bytu bych také zvířátko nechtěla, : Inka
myslím, že když můžou ven jsou mnohem zdravější, tak z toho domečku profitujeme všichi. No Bihan je odchovaná od malinka véééélikánským psem a naší obrovskou láskou, takže nejen, že se umí bránit, ale dokonce ho sama napadá, skočí na něj a těma svýma mrňavýma tlapkama mu drží čumák a kouše ho do něj, nebo běží okolo něj když v poklidu leží a propleskne ho tlapakama po čumáku a utíká dál, je to děsná provokatérka. A s Kubou to také zkouší, byl z toho trochu vyvalenej, tak jsme ho pořád hlídali aby ho nezlobila zbytečně moc. Ale včera jsem koukala, že jak ho propleskla, tak on jí to vrátil a už si s ní začíná trošku hrát. Je takovej strašně vážnej a smutnej, uplně jinej než naše veselá, bezstarostná, laškující zviřátka.
No Iris kočičku jo, ale čuníka nechci i když byl vážně na tom videíčku strašně roztomilej. Stačil mi ježek Pich Pich, děsně smrděl i když jsme mu denně čistili bedničku. Někde jsem tu o něm psala články, bylo to hezké a smradlavé období smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1521&Itemid=33
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1532&Itemid=33
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1540&Itemid=33
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1615&Itemid=33
červenec 26, 2009 09:12
Inko : Iris
Ta ježčí anabáze je moc příjemné počtení, krásné fotografie, moc vtipné povídání i milé kudlančí debaty.Moc Ti za tyhle odkazy děkuji, občas, když nemám fakt co dělat, tak se snažím pročítat staré kudlančí rubriky, ale je toho fakt hodně a tak takovýto přímý odkaz na bezva článečky je fajn.
Moc a moc děkuji, tohle mě fakt potěšilo a příjemně osvěžilo, Inko ahoj I.
červenec 26, 2009 21:01
tak to jsem moc ráda, : Inka
že jsem Ti mohla trošínku přispět k potěšení a pohodě. Přeji Ti moc ať Ti ta pohoda vydrží co nejdéle smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
Je tu spousta krásných a milých článečků, existuje ještě stará původní Kudlanka, vlevo nahoře je tu do ní vstup v tom zeleném proužku pod tím velkým kulatým logíčkem Kudlanka a také jsou tu Fóra Kudlanky i tam je mrak zajímavých věcí, ale já už jsem tam dlouho nebyla -nestíhám trošinku....
červenec 27, 2009 08:20
Inka : Sipik
smilies/grin.gif to je riadna potvorka, som rada ze je zdrava a vesela. Kubko potrebuje cas, kym pochopi ze uz mu bude dobre, chudacik. Pich pich clanocky boli krasne, citalo sa to uzasne. Hriali pri srdiecku.
červenec 27, 2009 23:54
Sipiku : Iris
někdy je slovenština hezčí,než můj rodný jazyk.
Věta "hriali pri srdiečku" sama o sobě u srdíčka hřeje. Příběhy byly krásné, a Tvoje reakce milá smilies/smiley.gif
červenec 28, 2009 11:59
Sipíku ta Bihan tak zlobí, : Inka
že mě docela rozčiluje. Ona je docela malilinká, ale to její sebevědomí to bys musela vidět, ona toho Kubu tak zlobí a to je Kuba tak 3x větší, honí a skáče na něj, propleskává ho, stále mu ukazuje, že tohle je její území a on na něj vlezl, je tvrdohlavá jak osel a vůbec to nechce pochopit, vyžírá mu mističky.... A pak přijde a přitulí se k Tobě a tak se mazlí, že se na ní nemůžeš snad ani zlobit, potvora jedna.
červenec 28, 2009 19:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]