O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DVĚ A JEDEN PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červen 2009

 Jsem právě po dokonalém dvojnásobném hysterickém záchvatu. Řvaly jsme na sebe s mou sedmnáctiletou dcerou jak smyslů zbavené. Mám ji ráda, je to moje jediné dítě, ale teď, tedy před chvílí, jsem se dozvěděla takovou děsnou věc. A tak jsme se neskutečně pohádaly, řekly jsme si hrozný věci.

 

 

 

 

 

     Nejprve snad musím říct, že jsem už devět let rozvedená a šestý rok žiju s přítelem ve společné domácnosti. Mám dobré zaměstnání, on také, dcera studuje, všechno se až do dneška jevilo jako dobrý a spolehlivý život. Můj bývalý manžel nebyl nic moc a tak, když odešel "za lepším", sice mě to bolelo, ale brzy jsem byla ráda, že jsem nakonec zůstala sama s dcerou. Po čase jsem se seznámila s mužem, se kterým jsem si velmi rozuměla a rozhodli jsme se pro sestěhování. Jemu je nyní 35, mě 39. Těžko se mi to píše, I když vím, že mě nikdo nezná. Ale nevím si vůbec rady, vůbec nevím, co mám dělat, mám najednou všechno rozpadlé. Našla jsem ho v posteli se svou dcerou. Oni prý spolu spí už půl roku!!!

 

     Můžete mi poradit? Jsem absolutně bezradná. On se po té velké hádce sebral a odešel pryč, dcera je ve svém pokoji a já tu hledám pomoc u neznámých lidí... Tohle přeci nemůžu nikomu říct, nevím, jak to řešit? Přeci se nemůžeme po tomhle spolu smířit? Jenže, vypadá to, že jsem spíš na druhé pozici... Jak se mám chovat k dceři?

 

     Poraďte mi, ale asi tohle nikdo neznáte, i když jsem to asi mohla čekat...

 

Marie

 

 


P.S. Vodoměrka mi napsala, že už tu něco podobného bylo, a fakt! Jmenovalo se to "Sokyní je mi dcera"  Je to opravdu dost podobné. Ale ony ty nevěry jsou si podobné jak vejce vejci a bydlí-li dvě ženy pod jednou střechou...

  

 

Komentáře (60)add feed
No tak to už se tu fakt párkrát řešilo. : Krakonoš
Tak než ti tady některý chytřejší než já vysvětlej (to bude někdy během dne, teď je hluboká noc a jsem tu sám smilies/cheesy.gif ), že si za to můžeš sama, že to je důsledek rozvodu a toho, žes domů přitáhla cizího chlapa, pro kterýho je prostě přirozený a samozřejmý vojet tvou dceru, napíšu ti čistě za sebe:
Ne, nejni to přirozený a přestože jsme tady zrovna nedávno řešili nevěru, tak i nevěra má svoje tabu. Slušnej chlap, i ten nevěrnej, nevojede svoji švagrovou, nevojede dceru svojí partnerky, nevojede nejlepší kámošku svojí partnerky a tak dál. Jsou prostě věci, který se nedělaj, protože to už nejni jenom nevěra, ale vodporný křivý svinstvo.
Jak to máš řešit? Dcera je tvoje dcera, dycky bude, je to tele. Je to vod ní hnusný, ale budeš jí to muset vodpustit. Asi to nepude hned, zvlášť, chybí-li tzv. účinná lítost. No a toho zm*da, kterej se tvářil bejt tvým přítelem, prostě budeš muset vypakovat na ulici, vokamžitě a bez slitování, i když to bude bolet sebevíc. Tohle je přesně ten případ nevěry, kterej se nevodpouští. Najdeš lepšího, neboj.
červen 18, 2009 02:23
Tady nic jinyho neexistuje : Alena P-H
jenom vykopnout na ulici - a to tak, ze ihned. A bez rozhovoru ci vykriku ci diskuze o tom, co se stalo. Doufam, ze i dceri dojde, ze to neni poradnej chlap a ze se za nejakou dobu obe shodnete, ze to byla nestastna zalezitost. Ona ma omluvu, byt chabou, je to jeste jelito svetem neotrele - ale on? Takze kupu sily a hlavne to nejak zvladej s dcerou.
červen 18, 2009 03:41
Souhlas : Eny
bez debaty kufr za dveře. Vyměnit zámky, nejste manželé, nemáte spolu děti, pryč s ním. krakonoš to velmi jasně vypsal.
červen 18, 2009 07:06
Maruško, : Ája
líp než Krakonoš bych to neřekla... Jen k tomu ještě dodám, že je mi Tě hrozně líto, i když to ti samozřejmě nijak nepomůže... Drž se, holka.
červen 18, 2009 07:49
Maruš, : kordulinka
také souhlasím s Krakonošem. Dceři odpousť, je to tvý dítě - jediný! vážně dej tomu čas, ...
moc držím palečky, aby jsi to zdárně zvládla bez zbytečných histerií. Drž se holka!
červen 18, 2009 08:02
tiez sa mi to zdalo povedome : Sipik
Zbalit tufre, zbavit sa chlapa. Bezcharakternost najhrubsieho zrna. Su proste veci, ktore by mali byt tabu. Proste NO NO.
červen 18, 2009 08:36
Krakonos zase 100 bodov : Sipik
K Tvojmu komentaru nie je co dodat. Kurnik, kde rastu taki chlapi?

červen 18, 2009 08:39
Incest : David X
Mám doma podobnou rodinnou konstelaci a z vlastních zkušeností můžu říct, že tohle není ani očekávaný výsledek, ani normální věc.
To je incest. Já vím, že biologicky to neplatí, ale někde jsem četl, že naše vnímání nevhodnosti člověka pro sexuální kontakt není utvářeno geneticky (kdo je taky schopen poznat příbuzného bez nápovědy), ale spíše soužitím ve společné rodině.
Tohle mohu potvrdit - po několika letech ve společné domácnosti nejsem schopen vnímat manželky dceru jako sexuální objekt. Nejenže to tak chápu "rozumem" (to je samozřejmost), ale i na smyslové, nevědomé úrovni mě přitahuje asi tak jako kredenc.
Takže milý "přítel" musel překonat hodně vysoké bariéry, aby se vůbec mohl začít mlsně olizovat - a vzápětí i všechny morální pravidla, když svoje fantazie bez rozpaků uskutečnil. Výčitky svědomí evidentně nemá, jinak by stáhl ocas mezi nohy a chodil kanálama. Ani žádné případné "svádění" ze strany dcery nemůže sloužit jako polehčující okolnost - pětatřicetiletý chlap moc dobře ví co dělá a je za to zodpovědný.
Vykleštit a vykopnout na ulici.
červen 18, 2009 08:42
... : mia
sbalit kufry jistě,ale tady jde hlavně o znovuobnovení vztahu s dcerou.Je věku kdy ještě má člověk právo na kopance a přemety,koneckonců mnoho dospělých dělá kraviny v daleko pokročilejším věku.Tím ji neomlouvám,podrazit vlastní mámu je blbé,ale ona důsledky nedokázala domyslet tak jako třeba ve dvaceti a déle.Takže ted se obrnit trpělivostí,dobrými nervy.Nebude snadné obnovit důvěru mezi Vámi dvěma.
červen 18, 2009 08:49
mia : Sipik
Hm :-/ to mas pravdu... Ono, ked sa tak zamyslim nad svojou mladostou, v 17tke som sice bola este paradne naivna, ale sprosta som nebola a co robim som si uvedomovala. Neviem ci by som bola schopna prebrat chlapa svojej mame, to je dost silne kafe. Uf. Nezavidim
červen 18, 2009 09:09
Davide : kolemjdoucí
po několika letech ve společné domácnosti nejsem schopen vnímat manželky dceru jako sexuální objekt

tohle může fungovat až do chvíle, kdy po tobě mladá vyjede. Pak to ovšem ustojí jenom někteří.

Kdysi po mě takhle vyjela dcera přítelkyně, se kterou jsem ale nebydlel. Využila chviličku, kdy se mnou jela výtahem odemknout mi barák. Jelikož už mne maminka stejně moc nebavila, ani jsem se nebránil....

Ony si některé holčičky prostě asi potřebují něco dokazovat.
červen 18, 2009 09:17
Sipiku : mia
ale já píšu,že ji neomlouvám.Jen mám pochopení pro to,že zblbnout sedmnáctiletou holku není zas tak těžké.
červen 18, 2009 09:17
... : mamča
Vykopla bych je oba. Dceři bych dala na rozmyšlenou, jestli chce "bydlet" se mnou, že je pořád moje dcera, i když se zachovala hnusně, a že má u mě dveře kdykoli otevřené.
Takhle je to průšvih, holka není plnoletá, ani dostudovaná.
Za chvíli jsou prázdniny, poslala bych jí na brigádu, třeba do kasy do Tesca, aby pochopila, o čem je život, a že je třeba dostudovat, pokud v tom Tescu nehodlá pracovat do smrti.
Toho zm.da bych neřešila vůbec. Pokud jsou ve hře emoce, vykopla bych ho s kuframa okamžitě.
Pokud by dcerunka hodlala odejít s ním, nebránila bych jí, jen bych jí upozornila, že za ní posílám Policii a sociálku.
červen 18, 2009 09:21
Kolemjdoucí, : Míša šíša
ty ale nebudeš ten správný příklad. O tobě už tu víme, že o..... i díru po suku. smilies/wink.gif
červen 18, 2009 09:21
Kolemjdoucí, : Petronila
však ty taky nejsi žádný charakter, už jsi to tu dokázal mockrát.

Jinak souhlasím s tím, co jste psali - dotyčného vykopnout, dceru nezavrhovat, možná vyhledat psychologa a společně s ním to dát do pořádku.

Dcera by si měla z toho odnést, že tohle se NEDĚLÁ a když se udělá, je z toho cambus a zabuchujou se vrátka. Pro ni se nezabouchnou jen proto, že je mladá a pitomá, velmi pravděpodobně není schopná si uvědomit, co činí a má velmi velkorysou matku.

Pro něho ovšem není omluva. Žádná. Ani kdyby ho ona sváděla horem dolem a hormony jí lezly i z uší.
červen 18, 2009 09:31
V sedmnácti si holka neuvědomuje co činí? No to snad ne! To by musela být retardovaná, a to tak, že velmi. : Myška
Jinak ale souhlasím s názorem - chlapa vykopnout, a s holkou se snažit to nějak urovnat. Asi ne hned, protože to co udělala, to se prostě nedá jen tak překousnout. Moc pěkně to napsal Krakonoš.
červen 18, 2009 09:48
bylo to tu řečeno téměř jednotně : alena puntíkovaná
chlapa okamžitě vykopnout pouze se svršky a kartáčkem na zuby. Dcerce dát na vybranou - může zůstat doma a dostudovat - ale určitých podmínek. Nebo může jít za "tatínkem" - ovšem za asistence policie a sociálky. Podle měš ho ani nesváděla, ukecat takhle mladou holku nedá zas až tolik práce. K psycholovi bych s holkou šla, aby jí otevřel oči a ona nenaletěla podruhé.To víš, napřed jí opustil vlastní táta - tak možná hledala něco jako jeho náhradu - a ten šmejd toho využil. Pro něj nemám omluvu.
červen 18, 2009 10:35
Já vím, že to máme každá jinak - mně se v sedmnácti zdáli pětatřicátníci jako starci. : Myška
A vlézt do postele s "tátou" byť nevlastním, by se mi eklovalo.
Nic to nemění na tom, že se měl ten chlap držet na uzdě. Je to hnus.
červen 18, 2009 10:46
drobná technická poznámka : Margot.
Všichni tu radíte blba "vykopnout pouze se svršky a kartáčkem na zuby" a vyměnit zámky u dveří. Ovšem jak ty klíče řešit dál, aby za pár dní Marie nezjistila, že za jejími zády dala dcera své nové klíče otčímovi a on byteček pěkně vybílil ze všeho co mělo nějakou cenu? (Případně by mohli ti dva byt "vystěhovat" někam do podnájmu a tam si spokojeně vrkat jak hloupoučkou maminku pěkně oblafli.) Co s klíčema? Nový klíče dceři nedat? Jak bude holka fungovat bez klíčů - jako předškoláci čekat na maminku?
červen 18, 2009 10:59
Margot, : Jaguška
to byla připomínka, ale po ztrátě partnera mohou nastat i další ztráty. Holt když výtah jede dolů, tak jede dolů. Vzít rozum do hrsti, zachovat si přirozené city, což jsou mateřské pudy, nyní zastřené tou hrůzou. Já radím: všechny peníze zaheslované na účtě, pokusit se vyměnit zámek, vše si doma nafotit. Když tak účty , doklady a dekret od bytu schovat u kamarádky. Zmxda vykopnout, s dcerou komunikovat, co nejméně a naznačit, ať si dělá co chce, že je jí ti líto, nevím jak je to s penězi, zda dcera již vydělává, ale utáhnout jí trošku ty opratě/ať pěkně přispívá na bydlení/ no a rychle vypadnout na masáž, ke kadeřníkovi, na cestu po českých krajích. Chce to získat čas a odstup, v lese a v přírodě člověk získá energii. Hlavně nebojovat o takovej hnůj. To je snad jasný.
červen 18, 2009 12:20
no nemyslím si, že "tatínek" : alena puntíkovaná
bude chtít platit podnájem a živit mladičkou milenku , ale hlavně ji hlídat....protože takový mladý holce ta láska těžko vydrží delší dobu, zvláště budou-li problémy. Takže bych dcerce klidně dovolila s "tatíčkem " odejít. On ji vypakuje zpátky sám. Ono je něco jiného mít doma "full service" a ještě mladičkou kočičku jako přilepšen a něco jinýho je mít de facto existenční problémy a kočičku na krku. A ty policajty bych na něj klíďopíďo poslala - jestli má slušný zaměstnání, tak bude velmi nerad, když se po něm v práci bude vyptávat policie. Doklady a zařízení bytu vyfotografovat, případně si zajistit svědectví kamarádek, či rodiny, že ty věci jsouopravdu tvoje. V případě ztráty čehokoli, nahlásit policii vykradení bytu.
červen 18, 2009 13:00
Marie : Milene
Je to taková podpásovka. O tvém spolubydlícím není co říct. Rozhodně by se měl odstěhovat hned, ke kamarádovi, kamkoliv. S dcerou je to horší, ta nemá kam jít. Kdyby chtěla jít za spolubydlícím, nemůžeš jí v tom nijak zabránit. V 17- ti není sice plnoletá ale na to, aby věděla, že tohle je velká nehoráznost a že se to nedělá, je dost stará. Ty jí to určitě časem pravděpodobně odpustíš ale teď by si měla uvědomit, že udělala velkou chybu. Tak bych přitáhla kohoutky, zaměstnala bych jí, žádný servis. Omluvit by se ti měla, možná jí to časem napadne. Opravdu to nemáš jednoduché. smilies/angry.gif Přečti si podobný případ asi tak před rokem. A ještě se ozvi. smilies/wink.gif
červen 18, 2009 15:49
ap : kolemjdoucí
A ty policajty bych na něj klíďopíďo poslala

a to jako proč? Pokud jsem si všimnul, je jí sedmnáct a šukala s ním dobrovolně.
červen 18, 2009 17:32
... : Sandra.
No tak kolemjdoucí- právě že je jí 17. Neboli, jak je psáno: "kdo zneužívaje závislosti osoby mladší než 18 let nebo osoby svěřené do jeho dozoru, přiměje ji k mimomanželské souloži, nebo kdo takovou osobu, zneužívaje její závislosti, jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta ..."
To že s ním šukala dobrovolně v tuto chvíli nehraje tak úplně roli. Ona by teda nejspíš popřela, že sním styk měla, ale na to, aby mu to znepříjemnilo život by to bohatě stačilo, aby si příště podobné radovánky rozmyslel.
Ten, kdo tu ale psal, že by za ním poslal policii a sociálku, tak myslel případ, kdy by dcera odešla bydlet k němu. Pak je tvojí povinností, jako rodiče, to hlásit, protože není zletilá a ty za ní máš pořád odpovědnost.
červen 18, 2009 17:54
sandro : kolemjdoucí
Asi máš pravdu, já jsem se naivně domníval, že to "svěřené do jeho dozoru" se vztahuje na učitele, vychovatele atp.
červen 18, 2009 17:58
... : Sandra.
no to taky, ale rodič, či osoba suplující rodiče (což partner matky žijící ve společné domácnosti bezesporu je) je to bezesporu rovněž.
červen 18, 2009 18:02
to je fakt, : alena puntíkovaná
když ho neudáš, jsi spoluúčastna zločinu. A můžeš být i potrestána. A navíc jsi matka a za dceru neseš odpovědnost.
červen 18, 2009 18:12
no já nevím : erika
nějak se mi nedaří vidět v dcerušce zneužitou ve své závislosti oběť. Spíš se mi jeví jako pěkná mrcha, co provokovala, dokuď nedosáhla svého. A že by v 17 nevěděla, co dělá? To nemyslíte vážně. Ostatně její reakce (nezhroutila se v slzách lítosti, místo toho seřvala matku) mluví za sebe.
Nehledě na to - "přítel" je bez debaty hajzlík a zaslouží si vykopnout, případně i nakopnout.
červen 18, 2009 20:04
nevěra? : Andělka
vyměnit partnera,co jsi čekala s mladším?
červen 18, 2009 20:27
Nechápu : David X
co jsi čekala s mladším?


To je nějaké nové pravidlo, že mladší partner automaticky zahne (pokud možno se členem rodiny) ?
červen 19, 2009 08:15
Davide, : Petronila
přesně tak.. taky na to koukám jak puk smilies/shocked.gif
červen 19, 2009 10:09
Andělko??? : Vodoměrka
To se mi snad zdá...takže když si jako ženská najde mladšího partnera, tak to znamená, že ten mladší je prase, co ojede veškeré její děti, případně další příbuzenstvo? Kdyby byl i homo a pedo, tak i jejího syna? Nejsi ty náhodou překabátěnej Milan?
červen 19, 2009 10:13
Andělko : Milene
jaká je tolerance? 39 let a 39 let, to by šlo? To už se pak jako na dceru ani nepodívá?: smilies/cheesy.gif
červen 19, 2009 10:28
Milene, : Vodoměrka
a co kdyby náhodou matka měla 35, on měl 35 a dcera 17? Tak tam by ten poměr mezi dcerou a otčímem byl stejný, leč nebyl by mladší, takže by se to nestalo... no ale co kdyby byl o den mladší? To už by mohlo být na pováženou, že jo? smilies/wink.gif
červen 19, 2009 10:33
teď psali v Blesku, : Petronila
že Morgan Freeman měl poměr se svou nevlastní VNUČKOU.

Nevím, zda a o kolik byl mladší než její babička, ale vzhledem k této diskusi je to gól.
červen 19, 2009 10:53
kolemjdouci, : rybka
"Jelikož už mne maminka stejně moc nebavila, ani jsem se nebránil...." - to si si vymyslel, pravda?


červen 19, 2009 10:59
rybko : kolemjdoucí
"Jelikož už mne maminka stejně moc nebavila, ani jsem se nebránil...." - to si si vymyslel, pravda?

proč si to myslíš? Když už tě nějaká ženská přestane bavit, tak nejjednodušší způsob, jak se jí zbavit je se jí zhnusit. Další možnost je prásknout náš vztah jejímu manželovi. Slušný návrh na rozchod vede obvykle k nekonečným snahám o zachování statu quo.
červen 19, 2009 11:13
aha, : rybka
uz som pochopila - co si zac.
Posledny pokus - robis si srandu, hej?
červen 19, 2009 11:32
Nerobí : Míša šíša
On je naozaj také staré somárisko.
červen 19, 2009 11:48
Rybko, : Vodoměrka
nerobí si srandu.

On se tím přímo chlubí, jak je dobrej, jak mu žádná neodolá smilies/wink.gif
No, každej jsme nějakej. Někdo to přehání, jiný to nepřehání, někdo je normální, jinej zase loví skalpy... co naděláš... a na internetu může být geroj každej...
červen 19, 2009 11:52
vodoměrko : kolemjdoucí
nemyslím, že bych se tu někdy chlubil, jak mi žádná neodolá. Ostatně to ani není pravda. Pravda ale je, že si vybírám tak, abych pokud možno nebyl odmítnut. Já se tady spíš snažím (některým) kudlankám otevřít oči, aby pochopily, jak snadno jsou manipulovatelné (obvzláště, když se zaměříte na to, vekteré fázi měsíčního cyklu se potenciální oběť právě nachází), jak rády věří tomu, čemu chtějí věřit a jak se toho dá snadno (někdy až příliš snadno) využívat. Takže tu spíše sloužím jako takový odstrašující příklad, ale určitě se tím nechlubím. K výše diskutovanému snad jenom, že mladá nebylo žádné sednáctileté neviňátko ale vcelku cílevědomá třiadvacítka.
červen 19, 2009 12:04
. : Míša šíša
jak snadno jsou manipulovatelné (obvzláště, když se zaměříte na to, vekteré fázi měsíčního cyklu se potenciální oběť právě nachází), jak rády věří tomu, čemu chtějí věřit a jak se toho dá snadno (někdy až příliš snadno) využívat.

Ano. To je ale nečestné a nesportovní.
Mirek Dušín
červen 19, 2009 12:17
Kolemjdoucí, : Petronila
takže Ty tu ženskou bez zábran využiješ tím, že víš, co a jak jí nakecat, a když se jí nabažíš, tak jí bez zábran uděláš pěkný podraz (vyspíš se jí s dcerou, práskneš to manželovi)?

Čistě mezi náma - a nepřipadáš si někdy tak trochu jako sv*ně?

(Jasně, pokud je paní vdaná, tak na tom nese bezesporu svůj podíl viny - kdyby nebyla nevěrná, nebylo by co prásknout. Ale práskače to nijak neomlouvá.)
červen 19, 2009 12:22
Petronilo, : Míša šíša
víš co se říkává: na každou svini přijde jednou řezník.
Však on se taky dočká.
červen 19, 2009 12:32
Petronilo Aragonská : kolemjdoucí
asi tomu nebudeš věřit, ale nepřipadám.
červen 19, 2009 12:36
Kolemjdoucí, : Petronila
což o to, věřit tomu budu úplně klidně, ale bydlet na koleji bych s tebou nechtěla.
červen 19, 2009 12:40
... : Sandra.
Tak na druhou stranu, tohle už je minimálně druhá paní, která sem s tímto problémem píše a kdyby neexistovali lidi jako je kolemjdoucí, kdo by těm maminkám ty dcery vojížděl?
Já jsem moc ráda, že sem kolemjdoucí píše a že si člověk také přečte jak někteří chlapi uvažují. Jsem ale také moc ráda, že kolemjdoucí není můj otec, bratr, či manžel a budu se snažit, aby ani z mého syna nevyrostl další kolemjdoucí. (Nic ve zlým, čéče, ale tak to prostě je.)
červen 19, 2009 12:43
Sandro : kolemjdoucí
Já jsem moc ráda, že sem kolemjdoucí píše a že si člověk také přečte jak někteří chlapi uvažují.
přesně tohle byl důvod, proč jsem kdysi napsal své první příspěvky. V údivu nad tím, jak některé kudlanky uvažují. Tenkráte jsem taky kudlankám také doporučil k přečtení Hausmanovy Základy mužského šovinizmu. Vzhledem k tomu, že je tu od té doby mnoho kudlanek nových a nepoučených, nabízím opět.

http://zs-senov.cz/download/zms.pdf
červen 19, 2009 12:48
Kolemjdoucí, : Petronila
úplně čistě technická - a co z toho máš?

Nemyslím to ironicky a nechci se hádat, opravdu mě to zajímá.
červen 19, 2009 12:56
Petronilo Aragonská : kolemjdoucí
To je různé, jak kdy. Někdy se jenom v práci nudím (stejně jako mnoho zde přítomných), někdy se opravdu snažím, aby se dotyčné v hlavince konečně rozsvítilo, někdy trochu provokuju a čekám pak, jestli tu stovku (nebo dvě) příspěvků uděláme. Zcela vyjímečně (zatím jednou) se mi i podařilo jednu tazatelku dovést pomalu a jemně (a snad i úspěšně) k rozumnému náhledu na situaci. No a ten hlavní důvod je, že si tu doplňuji znalosti o tajemných hlubinách kudlančí duše, zkoumáním kteréžto jsem celoživotně fascinován.
červen 19, 2009 13:38
Díky za Kolemjdoucího : Magdalenka
Poněvadž to napsal docela jasně
...když už tě nějaká ženská přestane bavit, tak nejjednodušší způsob, jak se jí zbavit je se jí zhnusit. Další možnost je prásknout náš vztah jejímu manželovi...
Věřim ti do puntíku, i když tvé názory nesdílím. Jen si myslím, že je škoda, že tenhle názor nevybalíš na ženskou hned při prvním setkání, aby věděla, s kým má tu čest.

My ženský často vkládáme chlapům naše myšlenky, záměry a city, a když narazíme na realitu, hroutíme se z toho. Vztahujeme se k nevhodným typům mužům a přetrhli bychom se pro lumpa. Hodného a slušného "ňoumu" ani nevidíme, natož bychom mu poskytli svou náruč.

Jinak u nás byl opačný příklad, čtyřicítka přetáhla kluka svý dceři a porodila syna. Teď se synkem žije sama na podpoře, chlap zmizel. Dcera byla chvilku na psychiatrii, ne poprvé, a časem se z toho vylízala...

Marie, dej si čas, aby ses z toho dostala, hysterický záchvat je to nejmenší, taky bych ji nechválila, ani neplácala po rameni. Pokud nebudeš vědět jak dál se sebou, obrať se raděj na psychologa. Některé naše názory ti v současnosti mohou víc ublížit než pomoc

červen 19, 2009 14:06
Magdalenko, : Míša šíša
My ženský často vkládáme chlapům naše myšlenky, záměry a city, a když narazíme na realitu, hroutíme se z toho. Vztahujeme se k nevhodným typům mužům a přetrhli bychom se pro lumpa. Hodného a slušného "ňoumu" ani nevidíme, natož bychom mu poskytli svou náruč.

prosím, neuváděj to jako definici všech žen.
červen 19, 2009 14:10
Magdalenko, : Vodoměrka
já bych ještě dodala, že hodnej chlap neznamená jen ňouma... pod tím pojmem si představuji něco docela jiného... a ne zrovna přitažlivého... smilies/sad.gif
červen 19, 2009 14:25
Kolemjdoucí, : Petronila
ne, já jsem myslela co máš z toho, že se chováš tak, jak jsi popsal (tedy pokud se tak opravdu chováš a jen neprovokuješ)?
červen 19, 2009 15:29
zaučení : Petruška01
Aspoň tu mladou zaučil.
červen 19, 2009 18:46
pro Petrušku 01 : Karol
schvaluji,potom bude žádaná a nedopadne jako matka K.
červen 19, 2009 19:25
Petronilo : bb2
pokud se teď neptáš spíš pro ostatní, tak nějak novinářsky, což si myslím že ano, tak předpokládáš, že nejsou lidi, kteří mají rádi prostě jen příjemné spíše sexuální vztahy, parterství a rodinu už si třeba i ozkoušeli, asi jako kolemjdoucí, a chtějí si užívat. K tomu užívání holt patří ochutnat nanuk, když chutná tak vychutnat, olíznout se a zahodit klacík. Někdy nanuk chutná dlouho, někdy jen čokoláda na povrchu, jak kdy. Nemyslí tím primárně ba ani sekundárně nic zlého, jen se nechtějí ponořit do dlouhodobého partnerství s tím, že časem budou řešit jestli ten menší byt prodat nebo pronajmout...to je určitě nebaví a není to nic proti nikomu a ničemu.
červen 19, 2009 19:37
... : bb2
jsou prostě vztahy, kde city začínají s první souloží a končí s tou poslední
červen 19, 2009 19:39
Kolemjdouci... : Helena7
... tak jsem ted docetla Zaklady muzskeho sovinismu a musela jsem se rezat smichy. Dosud jsem se napr. domnivala, ze muzi nevnimaji nic delsiho nez nekolik slov - a hle, v tomhle pojednani jsou dokonce vety rozvite! smilies/grin.gif smilies/grin.gif Krome smutneho faktu, ze nektere postrehy jsou bohuzel ze zivota, jsem opravdu ocenila humor a nadhled, s jakym byly podany.... dik, skvele cteni! smilies/cheesy.gif
červen 19, 2009 22:48
zbytečné řeči : nymfomankaxx
myslím,že to co jsem četla jsou jem plané řeči,o čem je dnes život? Jen o sexu,penězích atd.
červenec 15, 2009 08:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]