O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OTEC PLODNÝ "NA VŠECH STRANÁCH" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 květen 2009

 Milá Kudlanko, tak jsem se také rozhodla napsat. Můj příběh je dost složitý a někdy ani já sama se v mém životě nevyznám a mám ve všem zmatek. S mým partnerem jsme byli spolu rok, pak jsem otěhotněla. Byla jsem moc šťastná, ale mé štěstí nemělo dlouhého trvání. Náhodně jsem se dozvěděla, že má z předešlého vztahu roční dítě. Odmítl sice otcovství uznat, ale nakonec testy DNA dokázaly, že chlapeček je jeho.

 

 

 

 

 

     Té paní, se kterou ho má. je 39let, jemu je 23 a mě 24. Celé těhotenství jsem prožívala ve stresu. Můj partner často měnil telefonní čísla a neuměl vysvětlit proč, manipuloval se mnou, ale vždy mi vše uměl odůvodnit tak. abych se ještě zastyděla, že mu vlastně nevěřím. Soud určil na dítě výživné a já jsem se s tím smířila a vlastně jsem si oddechla. Myslela jsem, že tím to všechno končí a budeme hezká rodina. Porodila jsem v 7 měsíci předčasně dvojčátka.

 

     Partner se ale nezměnil, měl i nadále tajnosti, telefon přede mnou ztišoval, nebo schovával a bylo na něm vidět. že něco tají. O svém předešlém vztahu mi nikdy neřekl pravdu. Jednou, že se seznámili tak, podruhé jinak, jednou s ní měl mít jen úlet, ze kterého vzniklo dítě, podruhé se v řeči prořekl, že spolu žili. S našima miminkama přišlo dost starostí, hádky, a po mém náročném porodu i problémy se sexem. Bydleli jsme u mých rodičů a já ho několikrát v hádce vyhodila, ať jede domů ke svým rodičům, že dvojčata a já potřebujem klid. Odstěhoval se na tři měsíce, ale u rodičů nebydlel a mně nikdy neřekl, kde byl. Zrušil i telefon, který jsem měla na něho pro případ, že budu něco potřebovat, měl opět jiné číslo a to mi nedal, přijel jen občas za dětmi.

 

     Po třech měsícich přišel a chtěl, abychom to znovu spolu zkusili. Souhlasila jsem, ale brzy jsem poznala, podle jeho pohrdavého chování ke mně, že se něco změnilo. Po týdnu společného žití mi přišel dopis od té jeho bývalé, že spolu nějaký čas bydleli, to když nebyl se mnou, a že spolu udržují celou dobu vztah a to není vše! Narodilo se jí další dítě, které má mít opět za otce mého partnera. Mně napsala dopis, abych mu domluvila, aby ji netelefonoval v nočních hodinách a nevyzýval ji, aby si to po telefonu spolu udělali.

 

     Moje dvojčátka mají 15 měsíců a mají 2 a půl ročního bratra a teď možná i dvouměsíční sestru od té "hodné a slušné" 40leté paní a milenky. Já teď přemýšlím, jak vše řešit, partner říká, že ona ho chce zruinovat a špinit, protože žárlí, ale ona mi do dopisu vyfotila i pár sms, které jsou psané z jeho čísla, které jediné jsem měla uložené a tam jsou psaný domluvy jejich schůzek, ve kterých on jí v nich nazývá miláčkem. Můj partner tvrdí, že sms jdou zfalšovat, ale já už nevím, čemu věřit.

 

     Tolik jsem mu odpouštěla a už nemám sílu žít ve vztahu, kde není kousek čisté pravdy. Jsou to jen lži a já mám pořád strach, když není doma, že může být u ní. Nejvíc se bojím toho, jak zvládnu žít sama se dvěma dětma, hrozně je miluji ale on mi často vyhrožuje, že se postará, aby mi je vzali. Pracuje totiž u policie a myslí si, že je bůh, ale já se o děti starám ze všech sil a nevím, co špatného by na mě chtěl najít. Jeho výhružky při hádkách jsou kruté a ubohé. Utočí tam, kde ví, že jsem nejcitlivější.

 

Pamela

 

 

 

Komentáře (19)add feed
..: : kordulinka
no tedy Pamelo! Myslím si osobně, že takového chlapa by jsi opravdu jen a jen měla nakopat, nakopat a opět nakopat! Seber sílu a odvahu, a prostě ho zkus dostat ze svého života, jelikož jsi mladá a máš ještě tolik let před sebou, možná to zní jako fráze, ale v tomhle případě nějaké šance na jeho změnu vidím opravdu mizivé! Hele holka přečti si ten svůj dopis po sobě ještě jednou a důkladně, myslím si, že nemá cenu Ti radit, Ty sama nejlíp víš, že tohle nemá cenu! A že Ti vezme děti se neboj, takhle vyhrožujou všichni, pokud po nocích nelítáš někde po barech, nebo se nepotácíš denně opilá, nikdo Ti děti nevezme!
doporučuju Ti si tady taky přečíst pár příběhu a ohlasy z lidu, to je taky školeníčko!
prostě držím Ti palce a nezapomeň: " NAKOPAT "!!!!!
květen 25, 2009 07:25
Nebylo to tady už jednou? : Myška
Připadá mi to hrozně povědomé...
květen 25, 2009 07:34
... : mia
Nevím,možná se pletu,ale tenhle příběh je mi povědomý,jako by tu už jednou byl.Nejmenoval se Dětí jako smetí nebo tak nějak..
květen 25, 2009 07:36
Myško : mia
psaly jsme proti sobě,koukám že to asi bude pravda.Pamatuji si,že v těch komentářích myslím Nč se pozastavoval nad tím,jak 23 letý kluk má už tolik dětí.
květen 25, 2009 07:41
jo : mura1
uz to tu jednou bylo
květen 25, 2009 08:06
jerdno nechápu : alena puntíkovaná
proč se takovýmu chlapovi říká přítel.
květen 25, 2009 08:42
To je mi divné, : Anděla
že spousta psychických i fyzických tyranů je mezi policisty. Myslím to bez ironie. Taky jich pár znám. Jak má potom u nás fungovat vymítání zločinu.
Pamelo, máš-li špetku zdravého rozumu, zabal pánovi vše, co jeho jest a šup s ním z baráku. A fofrem. Pokud se budeš o děti řádně starat, není důvod, aby ti je odebrali. On, se svými zkouškami na DNA a výživnými, moc dobrou pověst mít nebude.
květen 25, 2009 08:51
Máte pravdu, hledala jsem - ALE: : d@niela
holt jsem to dostala od dotyčné, co mi to poslala - ještě jednou...
Bohužel, ač je to neuvěřitelný (ten text, ne moje skleróza), tak jsem si to nepamatovala. Dyk se podívejte vedle - vlevo - co je podobnejch článků.
No, šoupla jsem to znovu jako novej článek - nalítla sem, no...

takže se MOC OMLOUVÁM
květen 25, 2009 08:53
mio : NČ
"myslím Nč se pozastavoval nad tím,jak 23 letý kluk má už tolik dětí".
Zajímavý. Nad tim jedinym jsem se teď vůbec nepozastavil (jaktože předtim?). Udělat jedno dítě je záležitost cca 5 minut. Že by ve 23 letech byl problém najít si 4x5 minut? Nevim. To bych si po sobě ráth přečet ale nenajdu to :-(


květen 25, 2009 09:14
Dani : mia
vždyt se nic neděje smilies/wink.gif smilies/wink.gifHezký den a hodně sluníčka.
květen 25, 2009 09:15
Nč : mia
Pepíku zdravím.mně vždycky utkví taková maličkost a utkvělo mi,že jsi asi Ty psal něco v tom smyslu,že kluk musí být pěkný číslo,když už má tolik dětí.Možná se pletu,taky nemůžu původní článek najít.Musím končit,není mi příjemný aby se diskuse hemžila mým jménem a čeká mě příprava záhonů pod okurky nakládačky /vyplít,rozprostřít netkanou textilii/.Ahoj na Žižkov. smilies/wink.gif
květen 25, 2009 09:38
Nč : mia
omlouvám se,byla to Sandra,kdo se nad tím pozastavoval-říjen 2008 Nebot ona neví co činí I.
květen 25, 2009 10:04
Mio, ty si frajerka!!! : d@niela
našla jsem, že to byl rok 2008, ale ne ten článek :-)))
Ale stejně - nejde mi to otevřít...
Za to máš u mne prvotřídní luxusní kafíčko - ostatně, těším se, až se uvidíme!


květen 25, 2009 10:11
Zase pozdě... : Vodoměrka
Tak jsem dojela od zubaře, sednu ke kudle, začtu se a najednou si říkám, to už tu určitě bylo, to si pamatuju... a už jste mě předběhli... ach jo... a já se tak těšila na luxusní kafíčko... no nic, jdu si dát něco proti bolesti a nakrmit hladovou zvěř... jen se ten článek měl jmenovat Svatá prostato! Akorát kdybychom podobné příběhy nazývali svatou prostatou a za ni dávali římská čísla, už by se to málem nevešlo na řádek... všem ploditelům zdar!
květen 25, 2009 11:47
Taky jsem byla dnes u zubaře, : Míša šíša
že už tu ale článek jednou byl, to jsem si nevybavila. Upřímně smekám přede všemi, kdo máte takového pamatováka.
květen 25, 2009 12:01
... : Sandra.
Tak já si také během čtení říkala, že už jsem tohle někde četla. Jako test paměti to není špatný:-)
květen 25, 2009 14:38
Déjà vu : Dáša
Mám pocit déjà vu, ale tentokrát to opravdu není zkratem paměti. Pamatuji se i na to, že manžel jí chce vzít děti, protože je policajt atd. Nemohu se dokonce zbavit dojmu /nechci Pamele křivdit/, že to ani nezměnila. Ale je možné, že jí naše odpovědi nedaly to, co čekala, tak to zkusila znovu.
květen 25, 2009 17:42
taky : Ivča
mi to bylo hrozně povědomé a to jsem tenkrát ještě nebyla závislák a chodila na Kudlu jen občas...už tenkrát mi to přišlo hooodně šílený...Tak co se,Pamelo,za tu dobu změnilo???
květen 25, 2009 20:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]