O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

...TLUSTOU ČÁRU A ZAČÍT JINDE ZNOVU PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 únor 2009

 Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc. Už to budou 2 roky, co jsem odešla od manžela za milencem a 3/4 roku, co jsme s manželem i rozvedení. S milencem jsem vztah pak stejně ukončila, protože jsem si s ním neustále vyčítala, že jsem odešla od manžela, kde jsem měla oporu, zázemí, jistotu. Kdežto s oním milencem jsem neměla ani jedno.

 

 

 

 

 

     Takže teď jsem už 4. měsíc sama a pořád se ještě trápím kvůli tomu všemu. Nejhorší na tom je, že s manželem mě bavil život, svět, všechno. Teď mě nebaví NIC. Jsem otrávená, protivná, bez jakékoliv chuti do něčeho, bez síly, energie.

 

     Co s tím? Jak to překonat? S bývalým manželem jsem se už i sešla na kafe, dala jsem mu najevo, že bych s ním ráda někam vyrazila - třeba za sportem (to byl náš společný koníček), ale on mi na to řekl, že  má víkendy plné a ve všední dny že to nemá cenu. Takže jsem to pochopila tak, že snahy o návrat z mé strany by byly mařením času.

    

     Poraďte prosím, jak se s tím vším teď vyrovnat a jít dál s nějakou chutí a radostí? Jsem pak protivná na okolí, závidím jim, že jsou šťastní, že se radují z věcí, které mě vůbec neosloví. Doufám, že to není moc zmatené. Jen dodávám, že jsem byla i na pár sezeních u psycholožky.

 

Markéta

Komentáře (14)add feed
ach jo - : alena puntíkovaná
pálilo tě dobrý bydlo. Teď to máš. Tvému manželovi se nedivím...má on něšjakou záruku, že až se k němu vrátíš, tak že si nenajdeš jinýho milence? Co s ženskou, na kterou není spoleh.Je vidět, že se nesedřeš. Kdybys byla pracovně vytížená a večer padla únavou, tak by tě takovéhle pitomosti ani nenapadly. Ta radost má být v tobě...tu ti žádnej nezaručí ani nezajistí.Pokud budeš pořád fňukat, není ti pomoci. Jsi snad těžce nemocná? Invalidní? umjíráš? Jsi nezaměstnaná? Bez peněz? Nemáš kde bydlet? Nemáš na potraviny, plyn, elektriku nebo na nájem? Odešel ti starý zimník a nemáš na novej? Chodíš ve sněhu v polobotkách, protože to jsou jediný boty co máš? Jestliže si ani na jednu otázku neodpovíš kladně, pak jsi v podstatě šťastná a je tvoje chyba, že si to neuvědomuješ.
únor 22, 2009 18:49
Souhlas s Alenou Puntíkem. : Myška
Markéto, co budeš dělat, až přijdou skutečné problémy?
únor 22, 2009 18:56
Markéto, : mamča
pár sezení u psycholožky evidentně nepomohlo. Co takhle pár na holou ?
únor 22, 2009 19:38
Presne jak je to v nadpisu : kytka
...caru a jinde a jinak.Stejne by to s ex nemelo cenu, i kdyby se ti ho povedlo urvat zpatky...jednou jsi ho zklamala a uz by ti nikdy neveril...Navic o tebe evidentne nestoji, tak se neponizuj a priste bud chytrejsi a vaz si toho, co mas.
únor 22, 2009 20:03
no každý strůjcem štěstí svého. : Inka
Jak píše Alena, štěstí najdeš jen uvnitř sebe ne v ostatních lidech. Minulost nezměníš, můžeš se z ní tak nanejvýše poučit, tak odpust hlavně sama sobě, má to dost osvobozující účinky, ale bude to chtít čas.
únor 22, 2009 21:35
No tak ještě by sis mohla nasypat popel na hlavu a říct mu, že toho lituješ a že bys ho chtěla zpátky. : Gréta
Pokud si to teda opravdu myslíš a nechceš jen, aby ti někdo zajišťoval tu radost ze života.
Bývalý manžel to asi kolem rozvodu neměl lehký, takže nabídka jít na sport ho asi neohromí.
Naopak by si mohl říct, že bereš všechno na dost lehkou váhu.
únor 22, 2009 23:21
... : Bara
Jojo, za chyby se plati.
únor 22, 2009 23:29
Aleno : Polarka
vis ze se casto neshodujeme ale ted ti podepisu kazde slovo co jsi napsalasmilies/smiley.gif
únor 23, 2009 02:08
Tak tohle se nevyplatilo, viď, pryč jsou žhavé noci, : wendy
ono kdybys "jen" zahnula, třeba by sis to taky hodně vyčítala, ale neměla bys rozbitý domov, a celý život teď vlastně. Ono v tom prvotním poblouznění, zamilování, se nevyplatí dělat takováto zásadní rozhodnutí. Zbláznit se do jiného - stát se to může každému, to bych si nedovolila nějak zvlášť vyčítat, to vůbec ne. Ale ty teď skutečně budeš muset začít úplně znova....nezáviď ostatním, ale snaž se dostat se do jejich kolejí. Podruhé už to snad nezkazíš, že ?
smilies/wink.gif
únor 23, 2009 08:08
Markéto, : Vodoměrka
a proč jsi tedy odcházela za milencem, když jsi v něm neměla ani oporu, ani zázemí, ani jistotu? To nechápu... zato chápu tvého bývalého, že už nemá chuť si s tebou znovu začínat... a taky chápu, že za chyby se platí... budeš se muset smířit s tím, že starý domov zpátky nezískáš a začít znovu a sama od začátku... odpustit sobě samé, že jsi udělala chybu a najít si nějakou zálibu, sport, koníček, který tě bude bavit, abys nebyla závislá na tom, že tě zabaví jen někdo jiný, ale nauč se bavit sama... najdi si nějakou kamarádku, se kterou budeš razit na výlety, do kina, na kolo, na lyže apod. Chápu tě, že tě nic nebaví, závidíš a jsi protivná na okolí - trápíš se výčitkami, že jsi udělala chybu, že jsi to zkazila a jsi naštvaná sama na sebe za to vše... takže jak říkám, nejdůležitější je odpustit si to, smířit se s tím, že budeš sama a nevrátíš se do stejné řeky, v tom ti určitě pomůže čas a nejlépe nějaká ta kamarádka, se kterou se dostaneš ven a nebudeš mít čas na to pořád myslet... a uvidíš, že to hezké pak za tebou přijde samo, až to nebudeš tak bolestně vyhledávat...
únor 23, 2009 08:48
Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, : Zdena
pravda pravdoucí, a i kdybyste se s bývalým manželem domluvili, že se vrátíte k sobě, tak to už nebude totéž, co před odchodem i kdybyste si stokrát odpustili, už tam ten šev po záplatě bude napořád a nikdy nevíš, kdy se otevře a co z něj vyhřezne.
únor 23, 2009 10:43
no,ten úsměv mi nešel dát do titulu : skaz
smilies/grin.gif - to není na radu,to se jenom paní chlubí - že ? No nevím jak vy,ale já prince nepotkávám - taky nevím,co bych si s nima počala - asi proto,že nejsem princezna.Jsem normální ženská,která si svoje "krásné zážitky" nechává jako krásný bonus.Mimo rodinu.Má někdo lepší řešení? Těším se za všechny,které se tiše usmějí při čtení a připomenou si.....
Těším se i na ty,které nikdy neklopýtly - nebo to nejsou ochotné přiznat...... smilies/grin.gif
únor 23, 2009 21:26
... : marci
Aleno souhlasím s tebou. Markéto, nedokážu tě přes to odsoudit.ty musíš být hodně nešťastná,když z ,,nudy,, podvádíš pohodového chlapa. Chlapy mají svoji hrdost,tak nečekej,že se k němu můžeš vrátit. Ty jsi ho ponížila........
Jen by mne zajímalo,pracuješ? a pokud ano, co vlastně děláš,když tě nic nebaví?
Ono je strašně jednoduché někomu radit....,když si tím někdo neprošel.
Pokud tě ani práce neuspokojuje,změň obor. Vím,že se to lehce řekne( když mi dělal manžel problémy - začala jsem podnikat - v oboru na který jsem se dřív ani neodvážila pomyslet. Teď po 9 letech se manželství uklidnilo, ale to není důležité, důležité je to, že podnikání mi zlepšilo i osobní život. Přestala jsem být závislá na jiných a spoléhám se jen na sebe.
Začni něco dělat,něco,co by tě opravdu bavilo a zbytek postupně přijde sám...
Četla jsem zajímavou knihu,že každá věc v našem životě má svůj důvod. věř,že tě čeká jistě ještě nějaký vztah,ale musela jsi si tímhle projít,aby jsi si ho už vážila.
hodně zdaru.
únor 23, 2009 22:17
porozumět sobě : Magdalenka
Asi nevíš, proč se všechno stalo doopravdy a dáváš si jen vinu za současnou samotu svými úlety. Ty ale mají svou hlubší příčinu v tobě samé. Možná najdeš východisko pro tvůj další život, ten skutečně tvůj- Někdo se pro rodinný život nehodí a neměl by dokola pokoušet osud, pokud se sebou něco neudělá. Takže každopádně teď budeš nějakou dobu sama, to je normální a potřebné, dělalals pro to maximum. Jsi teď bohatší o jednu životní zkušenost - nevyhovovalo ti manželství ani vztah na hromádce. Tudíž se budeš muset nejspíš změnit ty sama, nejřív se dobře poznat a pak se sebou něco udělat. A k tomu se osamělost dobře hodí.
Neidealizuj si minulost, nebyla tak krásná. Měla bys najít dobrou terapeutku nebo analytičku a společně se dobrat změn. Většinou se týkají hlubší struktury tvé osobnosti, o které dnes ani nevíš. No každopádně nezaškodí pracovat na dobrém finančním zabezpečení se - dobrá práce, na pěstování aspoň nějakých sociálních vztahů - kamarádky, na ukotvení ve společnosti - bydlení a perspektiva do budoucna...
Pokud máš děti, bude to tedy podstatně těžší...
únor 24, 2009 18:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]