O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ MILUJÍ DVA JEDNU... PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 únor 2009

 Dobrý den, jsem již tři roky rozvedená a nyní mám hodného přítele, který je pro mne "princ z pohádky"; akorát má ve své péči syna a já mám z prvního manželství také syna, takže mám nyní děti dvě. Můj bývalý muž se znovu oženil, manželství jim ale neklape, protože žena, kterou nyní má, na mě žárlí, ač se se mnou můj ex-manžel kvůli ní rozvedl.

 

 

 

 

 

     Dokonce žárlí i na našeho syna, o kterém před ní nesmí ani promluvit. Tak začal za synkem jezdit potají, aby ho viděl. Ale co se nestalo, řekla bych, že jsme si vyříkali spoustu věcí, zasmáli se, jak jsme byli tenkrát hloupí...  ale že dnes už máme každý svůj život.

 

     Jenže - tohle všechno se zvrtlo v něco, co nedokážu popsat, občas se vidíme a chováme se jako dva milenci. Nechci si tím kazit vztah s mým nynějším přítelem, ale zase, na druhou stranu, mi je bývalého líto, také to byl pro mě tehdy princ z pohádky. :-))) Co teď s tím? Já vím, není to žádný obrovský průšvih, žádné domácí násilí, ale ... Hlavu mám z toho všeho stejně pořádně zamotanou... Poradíte?

 

Děkuji

IVONA

 

Komentáře (21)add feed
jo stará láska nerezaví : alena puntíkovaná
tak lidová moudrost praví. ALE!!!! Taky jste v očích bývalého možná zatraktivněla, nhebo již jste pro něj "zakázané ovoce", jež jak známo nejlíp chutná. A nedá se předem odhadnout, jak bude, až zas budete pro něj "denním chlebem" a zakázaná bude nějaká jiná. A taky nevíš, proč vlastně ta jeho nynější žárlí a zda žárlí tak moc a z toho důvodu, který uvádí on - oni taky chlapi dost kecaj. Nakonec...být držela bych ho dál od těla ---a snažila se z něj vyrazit nějaký prachy. Jestli tě tolik miluje......
únor 22, 2009 18:36
Aleno P. skoro jsem poprskala monitor - : Myška
to je dobrý - držet si ho dál od těla a vyrazit z něj prachy.
Jo, Ivono, život je složitý, a ty si ho sama šmodrcháš. Tvým životem defilují princové z pohádky, a já bych se držela toho současného. S tím minulým princem jste se kvůli jeho současné rozvedli, a pokud to šlo jednou, co když ti ho zase nějaká odvede, pokud se dáte zase dohromady. A jak k tomu přijde současný princ?
únor 22, 2009 19:05
Princové jsou nanic. : mamča
Jestli je ten druhý v pořadí pořádný chlap, což vypadá že jo, když má syna ve své péči, tak nehledej někde jinde. Tvůj manžel se s Tebou rozvedl kvůli nějaké pipině, klidně Tě nechal odejít i se synem, tak ať si s tou pipinkou klidně zůstane.
Je kvůli vašemu společnému synovi fajn, že spolu máte dobré vztahy, ale nesnaž se vracet. Ať si exmanžel užívá se svojí žárlivkou, a Tebe nechá na pokoji. Možná mu vyhovuje, že ta jeho současná žárlí, proto za Tebou chodí. Ale Tebe by to mohlo stát krach současného vztahu. A za to Ti snad ex nestojí ?
únor 22, 2009 19:36
podívej myško, : alena puntíkovaná
má s ní přece syna a je jeho povinností dělit se o náklady na jeho výchovu s matkou dítěte rovným dílem. Tak nakonec zní i zákon. On ale nic takovýho nedělá, místo toho fňuká, jakej je chudák a jakou udělal chybu.(asi měla milenka opálenější prdelku). Byl snad nesvéprávnej a pod zákonem, když tu chybu dělal? Takže si za všecko může sám a neměl by s tím obtěžovat ostatní - tím méně ženu a dítě, které dobrovolně opustil. Jo, kdyby na tom vínku vytáhl z kešeně dvacet litříků a řekl, udělejte si se synáčkem hezkou dovču na horách a kup mu nějaký pěkný lyže (třeba). Nebo - kluk vyrostl, potřebuje obléct, tady máš prachy a kup mu něco kvalitního a kup si taky něco na sebe....jo tak to bych o bývalém princi i trochu zauvažovala. Ale takhle? Von by nejradši harém....no ale holt není muslim.
únor 22, 2009 19:38
Aleno P., ale já s tebou souhlasím, : Myška
mně nic vysvětlovat nemusíš. Mně se jen ten tvůj obrat moc líbil. Tak moc, že jsem vyprskla smilies/wink.gif.
únor 22, 2009 19:44
já souhlasím naprosto : Inka
do písmene s mamčou.
únor 22, 2009 21:38
... : Bara
Taky si myslim, ze ted nahazuje hacek, kdyz mu to doma skripe. Muzete mit dobry kontak, nakonec mate spolu syna, ale tim by to pro me koncilo. A uz vubec bych nemyslela, ze je princ z pohadky. Velmi realisticka je Alena P. - souhlasim.
únor 22, 2009 23:20
Mono chces si znicit zivot? : Polarka
Zacinas na tom pracovat.Mas ted skveleho chlapa (ze ma dite u sebe rika hodne! a ty se milenecky cicmas s byvalakm kterej se na tebe vykaslal! je je ti ho lito!Je to darebak kterj pro zenskou opustil dite a manzelku! Jak si myslis ze by s tvuj novy pritel dival na to kdyby vas uvidel? Tak si rychle tu hlavu odmotej a vem si priklad z dalsiho clanku. Tam zase ona by chtela manzela ktereho opustila zpatky a on uz na ni kasle. Vem si z neho prikald!Syna videt muze ale bez tebe! Ty nemas cas! A nevim jak je stsry tvuj syn....jestli vnima vase jiskreni tak mu teda davas peknou lekci do budoucnosti!
únor 23, 2009 02:57
Když dva milují jednu? To snad ne. : NČ
Spíš: Když už zase jedna nanynka, kerou pálí dobrý bidlo, "strašně trpí".
Trpí chuděra jak zvíře, až tak, že se ze svý demence musí vykecávat po netu.
únor 23, 2009 07:09
Alenka puntíkatá : karl
souhlasím s tebou smilies/wink.gif lepší vrabec v hrsti než holub na střeše, ten druhej je asi podstatně lepší chlap než ten její bývalej
únor 23, 2009 07:46
Tvůj bývalý manžel : Vodoměrka
má problémy se svou novou ženou a ona je na něj asi jako pes a nedá mu, no a on chudák si to teda musí vybrat u tebe... pane Bože, kdyby to byl tak suprovej chlap, asi bys s ním nebyla rozvedená, a podívej se na to realisticky - má novou ženu a podvádí ji s tebou... ještě pořád ho lituješ natolik, že bys ho chtěla za milence? A svého nového prince z pohádky podvádíš s takovým vykukem? Myslím, že ten princ si to nezaslouží a jestli tak budeš pokračovat dál, tak si plně zasloužíš toho svého ex, jen se dejte dohromady, bude už dvojnásobný ex a když spolu zase začnete, najde si další, které bude vykládat, jak je nešťastný a jakou má doma semetriku...
Jo, komu není rady, tomu není pomoci... na tvém místě bych si vážila všeho hezkého, co ti poskyteje nový přítel a rozhodně by mi neimponoval chlap, který podvádí svou současnou ženu se svou bývalou... ale ty sama si musíš rozhodnout, který z nich ti za to stojí a který ne...
únor 23, 2009 08:18
Ach jo, Ivono, tak to ber, jen jako satisfaktci, : Eva
že tě tvůj bývalý tak hrozně teď zase chce, s velkopanským gustem ho odmítni....a hned potom se přestaň dívat na ty zhůvěřilé telenovely a važ si toho chlapa, co doma máš, zase jich tolik neběhá smilies/wink.gif
Jestli to uděláš jinak, tak jsi na nejlepší cestě, aby ti tak do 10-15 let zbyli na výběr jen: feťák, alkoholik, netáhlo a psychopat! Plus pár tvých dětí.

únor 23, 2009 08:34
Clovek by necekal tak dobrou zabavu : Alena P. Hagen
jakou si ja tady uzivam pri cteni Kudly. Aleno Puntikata, ty bys mela napsat nejake delsi povidani, takova ceska MacDonaldova...snad i pohreb muzes popsat jako kvalitni zabavni akci. :-)
A ty Ivonko konecne zacni myslet. Jak mamca pravdive rekla, princove jsou na "nic" a pro zivot jsou lepsi skutecni chlapi. Nevime sice presne, ale pokud chlap dostal syna do pece tak v nem musi byt neco dobreho a asi by jsem se snazila to dobre v nem sakra rychle objevit a zamilovat se do toho. Drzim ti palce.
únor 23, 2009 08:40
... : karl
hele - nemá čirou náhodou bratra, u nás tady je docela poptávka po takovejhle chlapech smilies/grin.gif smilies/grin.gif
co to naklonovat?!
únor 23, 2009 12:01
Karl...chceš říct, že u vás touží : alena puntíkovaná
po chlapovi, kterej opustí ženu s dítětem a pak se k nim tajně vrací a stěžuje si na tu, kvůli které je opustil? Proboha živýho...kde to bydlíš????
únor 23, 2009 12:05
... : karl
šmarjápano, já myslela právě toho jejího současného partnera, který má dítě ve své péči. To si myslím, že jí to právě na druhý pokus konečně vyšlo a snad jí to taky dojde a utne bývalýho exe.
únor 23, 2009 12:15
O co go? : Rika
Ja nechapu v cem je problem. Ivona ma super chlapa, deti fajn tatiky, a zradivsi ex trpi v roli pozde litujiciho opet ctitele, ktera mu prislusi. Tak to prece ma byt, ne? Co na tom jako chce resit?
únor 23, 2009 12:30
Proč se ten článek nemenuje : Krakonoš
"Když je jedna blbá" ????

Přesně jak pravil nýče. Tak když máš zamotanou hlavu, Ivono, zkus ji strčit na 5 minut do metrový závěje - teď vo ně nejni nouze, jestli nejsi zrovna z Prahy. Třeba se ti rozblikne. smilies/grin.gif smilies/tongue.gif
únor 23, 2009 13:02
No jooo : Justík
když to jsou ty srdeční stavy.. Co dodat..Jen tak mezi řečí, moji rodiče se taky rozešli x rozvedli x sešli a znovu vzali... A už to bude 20 let co jsou spolu... smilies/grin.gif
únor 23, 2009 15:57
Justíku : NČ
Nespletl/nespletla sise s těma srdečníma stavama?
Já to vidim na stavy uplně jinýho orkánu než je srdce.
únor 24, 2009 06:45
NČ : Justík
No jóooo.. Já jsem se jen snažila najít aspoň pidi stopu, jak si odůvodnit jednání pisatelky..No a rozumově to nende,tak aspoň hormony,no.. Neprošlo to.. Tak nic... smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 24, 2009 08:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]