O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA PROGRAMU MÁ SWINGERS PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 únor 2009

 Jste tu asi v převaze ženy, tak snad mi poradíte. Protože já na problém zírám z druhé strany. Ano, zírám. Jsem totiž ten „chlap", co má být mužný, smradlavý, chlupatý a plný sexu. Chlap jsem, jsem absolutně hetero, jen nepáchnu, příroda mně ochlupila tak snesitelně a sex mám taky rád. A mám rád i svou přítulku. Připadám si veskrze normální. Jenže:

 

 

 

 

 

     Moje drahá se rozhodla pro skupinový sex. Také se tomu říká partnerská výměna. Mluví stále o tom, že máme být otevřeni experimentům, že nemáme mít tolik předsudků a hlavně - že si máme užít, pokud ještě můžeme. Že by to chtěla vidět, případně zkusit. Že se nemám bát, stydět, že jsem zbytečný puritán, že je všechno pod kontrolou, že jsou všude kondomy, že mám být trochu odvážnější, ale že mně nebude do ničeho nutit. Že se půjdem jen podívat, že by si chtěla užit něco "něco".  A taky mi ukázala plno věcí, něco stáhla z internetu, něco z časopisů. Taky se poptávala i mezi svými kamarádkami a říkala mi, co jí vyprávěly.

 

     Mám z toho v hlavě guláš. Nemyslím si, že náš intimní život je zas až tak nudný a stereotypní, i když to přímo neřekla, a taky má pravdu v tom, že bych se docela rád podíval, jenže nějak se nemůžu přenést přes to, že moje partnerka bude volně k dispozici jiným. A dokonce s jejím souhlasem. Nejsem, to podotýkám, žádný šílený žárlivec, ale opravdu by mi to vadilo. Současně vím, že kdybych řekl rovnou ne, tak budu pokaždé, kdyby řekla, že jde večer s kamarádkou na víno, nebo třeba i k rodičům, přemýšlet o tom, jestli se tam nevydala. Protože ženy tam mají volný přístup.

 

     Poraďte mi, třebas tu někdo máte s něčím podobným zkušenosti. A nejen v myšlenkách.

Děkuji za všechny rady,

 

Miloš

 

 

Komentáře (16)add feed
... : Sandra
Mno, já tedy nějakou zkušenost mám a- přestože z mé hlavy to nápad nebyl- nelituji. Aby to ale mělo naději na úspěch, je potřeba si pečlivě vybrat podnik (rozhodně bych nevolila soukromý byt, ale profesionální podnik, kde na vás nikdo nebude zahlížet, když tam přijdete, zjistíte, že to není úplně pro vás, vykoupete se ve vířivce, dáte si na baru skleničku a půjdete domů) a domluvit se předem s partnerem, že se tam jdeme jen podívat a že tam jdeme spolu, takže žádné střídání partnerů...slevit můžeš vždycky. Ono to není špatné, pokud tedy hovoříme o tom, že tam budete jako pár, jen z toho důvodu, že je to změna prostředí a že třeba člověk sám u sebe zjistí, že se rád dívá, nebo poslouchá (na to tedy občas stačí bydlet v paneláku:-) a je to takové zpestření. Na druhou stranu je potřeba mít důvěru v toho partnera, kterého to tam táhne- musím vědět, že je na něj spoleh a že když se předem na něčem domluvíme, že to pak bude platit a ne že bude zneužívat situace a tlačit mě někam, kam nechci...ale to je u životního partnera vlastnost, která se hodí i v mnohem běžnějších situacích...
únor 09, 2009 09:23
Rada jednoduchá : NČ
Vařečku, valchu, kýbl, smeták. Vony ji už ty zhůvěřilosti přejdou!
únor 09, 2009 09:26
a to, : bb
že by ti to opravdu vadilo, jsi jí pověděl? co ona na to? podle mne by se měli přizpůsobit svým potřebám oba, i když si pravda nedovedu představit kompromis mezi párovým sexem a swingers party...Jsem tedy ráda, že na tohle máme oba stejný pohled a netoužíme po tom, protože i mně by to silně vadilo až tak, že by skončil intimní život mezi námi. Nemůžu se prostě líbat, objímat, hladit s partnerem s vědomím, že byl několik hodin k dispozici na ocumlávání cizím ženám. Je to poměrně riskantní, pokud jí nestačíš, určitě je lepší to vyřešit teď, včas.
únor 09, 2009 09:56
teď už vím : Eny
že když s tímhle návrhem ex přišel, tak už to jinde zkusil a chtěl v tom jen pokračovat a víc a pořád bylo málo. A když jsme to zkusili, už nechtěl nic jiného a když to nebylo, začalo být zle.....Zkusila jsem skupinový sex ano, a myslím si že je to rozežranost. Teď už to vím a už do toho nikdy nepůjdu. Nejsem puritán a milování zbožňuji. Jen už ze mne mluví zkušenost....tyhlety experimenty zničí normální fungující vztah, když tím začne být jeden posedlý. Asi je třeba to zkusit, ale je v tom obrovské riziko. Já už nebudu riskovat. A proto, když budu s milým, tak jen já...když mu nebudu stačit ať jde dál....
únor 09, 2009 13:45
... : Bara
Zkusenosti nemam, ale chci jen dodat, znam par ktery zkusil a byl to konec jejich obou manzelstvi. On zacal nesmirne touzit po te "nevlastni" partnerce a zacaly problemy.......
únor 09, 2009 13:56
vřele nedoporučuju, : müsli
to, že touží po jiných je už tak dost divné. Něco smrdí ve vašem vztahu.
Zkusil jsem, byl jsem tam s kamarádkou, sice jsme tam šli jako pár, ale ve skutečnosti pár jsme nebyli. Se svou případnou dívkou bych to neriskl. Neumím si představit, že bych věděl, případně i viděl.

únor 09, 2009 14:17
Já nevim, v čem potřebuješ poradit. : Krakonoš
Tohle znamená, pakliže do toho pudeš, ve 100% případů konec partnerskýho vztahu dle tradičního modelu. Pokud jseš si jistej, že chceš mít klasickej partnerskej vztah, proveď výměnu partnerky, protože s touhle to prostě nepude. Pokud se chceš pustit do nekonvenčního dobrodružství, do toho, ale fakt si ber co nejtlustší gumu. Nejlíp dvojitou! smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 09, 2009 15:50
no : kolemjdoucí
když tvrdíš, že
Nemyslím si, že náš intimní život je zas až tak nudný a stereotypní

tak já si myslím, že to naopak bude asi dost bída....Totiž pokud by nebyla, tak by jí něco podobného ani náhodou nenapadlo. Mimochodem, kdo u vás po sexíku usne jako první, totálně zničen a vyčerpán?
únor 09, 2009 18:27
No, : Margot.
když je čiperka tak sečtělá, zjistila si informace z netu a má přehled jak je na podobných akcích hafo kondomů, zjistila si taky něco o pohlavních chorobách přenosných i při použití kondomu? Třeba tohle (condyloma accuminatum) se drží i v partiích které kondom nekryje.
únor 09, 2009 18:34
Ty jsi moc pesimistická, Margot, : Krakonoš
třeba je na trhu nějakej celotělovej kondom, něco jako "atombordel". smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
únor 09, 2009 19:40
Souhlas s Rýbrcoulem... : tippler - puritánskej konzervativec
...když teda tak strašně chce výměnu partnerů, tak bych ju vyměnil...nafurt smilies/grin.gif
únor 09, 2009 20:47
Naštěstí, : Rozmarýna
by mého manžela taková věc nikdy nenapadla. Takže ti nezávidím. Ale když se to tobě nelíbí, tak bych jí to řekla a pokud to není manželka, ale jen přítelkyně, začala bych uvažovat o výměně.
únor 09, 2009 23:15
Nojo, pravda, teprv teď semsi všim, : NČ
že to nejni tvá manželka, nýbrž šuk*čka. Tak o co ti vlastně jde?
Jestli máte tak zásadně rozdílný náhledy na šou*****, tak snad není nic snadnějšího, než to zabalit a jít o dům dál. Totéž bych myslel, kdyby to bylo naopak, jakože ty jo a ona ne. Proč se probůch nutit?
únor 10, 2009 05:42
Možná to vůbec není o swingers - : saffron
třeba je nespokojená s vaším milostným životem (nebo jí v životě schází něco jiného) a neví jak o tom s Tebou komunikovat - možná. Paradoxně je pro někoho lehčí mluvit o výstřelcích typu swingers než o intimních prožitcích při milování s někým koho mám ráda apod.. Zkus se s ní bavit o tom, co si od toho slibuje, co tam chce najít, co ji na tom přitahuje - třeba to bude úplně o něčem jiném než o skupinovém skotačení. Jedna věc jsou fantazie a druhá realita. Spousta žen sní o "tvrdším sexu", ale ten ve fantazii probíhá hodně jinak, než reálné znásilnění. Pokud to bude tak jak říká a pro Tebe je to nepřijatelné, tak je lepší si najít někoho kompatibilnějšího, než se nutit - stejně by z toho nevzešlo nic dobrého.
únor 10, 2009 07:01
také se domnívám, že to musí těžce : Inka
narušit Váš vztah, také bych se nemohla milovat s manželem, který před tím měl něco s jinýma ženama, ekluje se mi to a ještě snad abych na to koukala, to snad ani rozumný člověk po partnerovi nemůže chtít. Navrhnout mi něco takového můj partner, asi bych také uvažovala o tom, že se naše cesty rozcházejí a jdeme každý jiným směrem, protože mě je tenhle směr proti srsti. A stejně jako spousta ostatních bych nerada něco chytila. Životní adrenalin si doplňuju jinak.
únor 12, 2009 04:36
Běž s ní : swsak
Podívej se na www.swingesaci.cz a tam nejdeš komunitů českých swingerů a zjistíš, že jsou to naprosto normální lidé. Nevím o co jde je to takový wellnes a a hlavně relax.
listopad 26, 2012 19:08
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]