O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FALEŠNÉ MANŽELSTVÍ? PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 leden 2009

 Kudlanko, nevím, jestli je pro mě ještě nějaká rada. Mám pocit, že se mi zhroutil svět, a dokonce, že to ani nebyl svět, v čem jsem žil, že to byl jen domeček z falešných karet. Ale, abych se vyzpovídal: Ženatý jsem, ano, ještě, pět let. Před dvěma roky se nám narodila holčička, kterou jsem nade všechno miloval, prostě to byla moje malinká princeznička.

 

 

 

 

 

      Mám poměrně náročnou práci, takže doma jen večer a víkendy. Ale všechno to docela klapalo, nevzpomínám si na nějaké extra nesrovnalosti, opravdu. Ale teď je všechno jinak. Moje žena a princeznička (už nepíšu moje dcera), jsou jinde. To, co napíšu, jsem se však dozvěděl až teď nedávno. O loňské dovolené, kterou jsme trávili spolu se švagrem a mou sestrou a jejich dětmi, se stalo, že když jsme my tři dospělí si občas zašli zahrát volejbal - moje žena ho nehraje, tak se nějak stalo, že ona se tam seznámila s nějakým mužem. Nevím, jak, ale prostě i v tu chvíli, když občas hodinku dvě, hlídala děti. A od té doby se s ním stýkala. On věděl od samého začátku, že je vdaná, že má dítě. Tohle jsem se dozvěděl od švagra, kterému to řekla jeho žena, moje sestra. Mě to neřekla!

 

 

     Teď mi má žena dokonce řekla, že se mnou končí, že se hodlá rozvést a že se stěhujou obě pryč, k němu. A nakonec mi řekla, že ho zná už dlouho, asi 4 roky. To znamená, že ještě před narozením dcery! Když jsem se tedy zeptal, jestli je vůbec dítě moje, jen se zasmála a řekla, že ji přeci mám na sebe napsanou, tak čí že by byla?

 

     Vůbec nevím, co dělat. Jsem teď doma sám, ona si během dne občas odveze nějaké další věci. Mám v hlavě černo a ani to nemůžu všechno říct rodičům, hlavně máma to těžce nese, že její milovaná vnučka by měla být někde pryč... A to jsem jí ani nemohl říct, že je to třeba vnučka někoho jiného.

 

     Asi jsem se potřeboval vypsat. Zatím si připadám jen jak v nějakém zlém snu. Nebo spíš, jako by to moje celé manželství byl vlastně jen zlý sen. Nevím...

 

Tomáš

 

 

 

Komentáře (31)add feed
zenu : mura
doma tezko privazes za nohu ke stolu. ale stykat se s dcerou mas pravo, napriklad muzes vyzadovat stridavou peci. teda pokud neni alfou a omegou podminka, jestli je nebo neni tvoje.
jak psala vodomerka v komentari k clanku "novy OP", pred vlastnim rozvodem musi byt vyresena otazka, jak bude vypadat pece o deti po rozvodu manzelstvi.

ja vim, ze je ti ted hodne tezko. ale jak moc stezejni je otazka, kdo je biologickym rodicem ditete? to je spis jen tak otazka do plena, nemyslim ted konkretne tvou osobu. zmeni se vztah k diteti, kdyz zjistim, ze nejsem jeho biologickym rodicem?


leden 27, 2009 10:28
Tomáši : mimi
S touto ženou nemá cenu v manželství pokračovat.Nechej si udělat test DNA,abys měl jistotu co se týka otcovství a věř,nádherný vztah Tě teprve čeká.Poznáš ho podle toho,že si budete navzájem zvedat sebevědomí a domov bude pro vaší novou rodinu bezpečí.Nějaký čas,ale budˇ sám aby ses tak nějak srovnal,protože prožíváš citový šok.Pokud se Ti podaří se s tím vyrovnat, Tvou osobnost to posílí a znovu se zamiluješ. Netušíš kolik kudlanek,by Tě milovalo.
leden 27, 2009 10:42
... : Sandra
mura:já bych to tedy na Tomášově místě vědět chtěla. Ne proto, že by nešlo cizí dítě milovat jako svoje vlastní, ale proto, že bych si nechtěla při každém pohledu na ní klásto otázku- tak co, jsi moje, nejsi moje...? Po testech bude vědět a bude na něm, jak s tou informací dál naloží...mně by třeba vadilo, být chlap, kdybych zjistila, že moje žena má dítě s panem X, odstěhuje se i s dítětem k panu X, dítě bude psané na mne, pan X ho bude mít každý večer doma, dítě ho bude vnímat jako tátu, já budu něco jako strejda, co ji vezme jednou za 14 dní do Zoo a budu ženě a panu X posílat výživné, aby se za moje peníze se svým dítětem měli dobře...
Tomáši, je mi líto, co se ti stalo, vzal sis mrchu... a ony ty řeči o tom jediném kvítí, pro které slunce nesvítí moc nepomáhají...ale jsou pravdivé. Za čas potkáš někoho, kdo si tě víc zaslouží...
leden 27, 2009 11:18
Tomas : Sipik
Nenahnevaj sa na mna, ale napisem Ti pohlad zeny ktora je na dieta sama ( a ktora ma kamaratku, ktorej muz je malo doma ). Ja si vela nepomozem, som s dcerkou sama, takze aj ked som unavena, chora, stale je len so mnou. Milujem ju, ale obcas to lezie na mozog. Podla Tvojho vyjadrenia si bol doma velmi malo. Takze zena bola vacsinu casu sama s dcerkou. A na dovolenke, ked ste si boli zahrat volejbal, tak zase len babysitovala. Pisem Ti moje pocity, mozno to u Vas bolo inac, ale keby som este aj na dovolenke ostala sama len s dietatom, bolo by mi velmi smutno a lutovala by som sa a padlo by mi velmi dobre, keby sa mi niekto dospely! prihovoril a porozpraval sa so mnou.. Chapes na co narazam? Mozno len isla tam, kde sa jej niekto venoval viac ako Ty. Je mi jasne, ze som Ti tymto nepomohla, len chcem napisat, ze niekedy cas venovany rodine a tym ktorych milujes je dolezitejsi ako akekolvek peniaze sveta.
leden 27, 2009 11:55
miloval jsi svou dcerku - o tom není pochyb : alena puntíkovaná
a miloval jsi i svou ženu? To nepíšeš? A jak často jsi jí to dával najevo? Jo, nechávat ženskou dlouho samotnou se jednomu vymstí...holt se našel jinej, komu nebylo zatěžko se tvý ženě věnovat. A nepíšeš, cos valstně udělal pro to, aby se k tobě žena vrátila? Mimochodem, zamýšlel ses někdy nad tím, kde by skončila tvá dcerka, kdybys ji dostal do péče? Asi by byla přes týden v děcáku a o víkendu by byla u tebe. Ale tobě jde spíš oto, abys na svou milovanou princezničku nemusel nic platit. Snadná pomoc, nech si udělat zkoušku DNA a požádej o zrušení otcovství.
leden 27, 2009 12:05
Sipik : Justík
máš určitě pravdu,že žena to takhle prožívá.. Jenže když to bude tak jak říkáš, tak to zabalím a nebudu si hrát na to, že je vse o.k. Pořídit si dítě ( možná s manželem a možná taky ne).. To je celkem drsné smilies/shocked.gif Jinak v tomhle bohužel poradit nedokážu.. Možná vzít si ponaučení (trávení času s rodinou), pak by ti možná tak dlouho neunikala realita smilies/cry.gif. Hlavu vzhůru a začít znovu a pokud možno lépe.. hodně štěstíčka i sil.. (jinak souhlas se Sandrou...)
leden 27, 2009 12:14
Milá Sipíku, docela jsi mě překvapila, opravdu! : ivanka
když jsme my tři dospělí si občas zašli zahrát volejbal - moje žena ho nehraje, tak se nějak stalo, že ona se tam seznámila s nějakým mužem. Nevím, jak, ale prostě i v tu chvíli, když občas hodinku dvě, hlídala děti.


a ty na to odpovíš:
Pisem Ti moje pocity, mozno to u Vas bolo inac, ale keby som este aj na dovolenke ostala sama len s dietatom, bolo by mi velmi smutno a lutovala by som sa a padlo by mi velmi dobre, keby sa mi niekto dospely! prihovoril a porozpraval sa so mnou..


Mj. nevím, jak je to jinde, ale ve většině manželství, kde rodinu živí jeden, nemůže ten dotyčný trávit s rodinou celé dny. A většinou tedy chodí domů k večeru. A psal, že s nimi byl normálně o víkendech! Tak co měl dělat víc?
Že si - na té dovolené - dovolil jít se sestrou a švagrem na hodinku zahrát volejbal, to ji podle tebe dávalo nárok si začít s někým jiným?
Nezlob se, ale to je divná morálka!!!

leden 27, 2009 12:54
Počítám-li : Linda1
dobře, tak to po roce manželství se seznámila s tím samým panem X, který se vyskytl loni na vaší společné dovolené ? Tak to bych se divila, kdyby se tam vyskytl úplně náhodou. Asi bych taky chtěla vědět jak to tedy ve skutečnosti bylo. A ani se nedivím, že tě napadají otázky jestli je dcera tvoje nebo ne. Ovšem než se pustíš do zkoumání a testů DNA,tak hluboce zapřemýšlej, jak budeš postupovat dál až se dozvíš výsledky, ať už jsou jakkékoliv. A taky přemýšlet o tom, jak moc to může zacvičit s city k princezničce.
leden 27, 2009 13:03
ivanka : Sipik
Ivanka, neposudzuj moju moralku,lebo to nebolo o tom. Chcela som naznacit, ze nikdy nebyva chyba len na jednej strane. Ze on bol Mr.Dokonaly a ona stetka, pretoze od dokonaleho chlapa by neutekala k inemu. Ale ak bola cele dni sama s dietatom, nikde nikto, s kym by sa porozpravala, tak jej asi dobre padol aj kamarat a mozno ani nezbadala ako sa zamilovala. Pozri, znie to blbo, ale zivot je jedna trapna telenovela. Vobec mi neslo o to pisat scenare, len som mu chcela naznacit, ze mozno aj on spravil niekde chybu.
leden 27, 2009 13:50
Je mi velice líto, co se ti stalo : wendy
budeš dobrej chlap a každýho takovýho je škoda zranit. ALe je to už tak - to se tu probíralo už mockrát. Buďto má rodina hmotný nedostratek a jsou spolu skoro celé dny, nebo je živitel finančně velmi dobře dokáže zabezpečit, ovšem na úkor toho velmi cenného - času.

VAše manželství zlý sen nebyl, prožili jste přece společně i mnoho pěkného. NA to se bude těžko zapomínat, a chce to jen jedno - opět ten zatracený čas. A pak začít znova, život jde dál. Zamysli se i nad tím, zdas taky neudělal někde chybu. Stěžovala si někdy tvoje žena na to, že jsi s nimi málo času a jestli ano, nějak jste to chtěli řešit ? Já v tom tedy neřešitelný problém nevidím, naši mladí žijí právě tak - o víkendech.

A pokud se nechceš do smrti ptát, zda je princeznička tvoje dera nebo ne, budeš muset přistoupit na test.

leden 27, 2009 18:33
Sipik, : bb
ano, udělal chybu - miloval potvoru, která si ho vzala jen proto, že byl hodný, spolehlivý, laskavý, pečující, zodpovědný a spolehlivý, prostě jiný než ten borec, s kterým si to dítě pořídila...
leden 27, 2009 20:07
zeny : Sipik
Sa ovladnite a neodbavujte sa tu na mne, dobre? Nikdy, a kludne to zopakujem x krat nie je na vine len jeden partner. Mozno nepocuval ak somrala ze je stale sama s malou, mozno im to neklapalo v posteli, mozno bola ozaj chyba to, ze bol prilis dobry, aj to sa obcas preje. Ja som tiez sama nielen preto, ze ex je chrapun, lebo on je v skutocnosti skor slaboch, ale aj preto, lebo som vo vztahu urobila chyby. Kazdy ich robi. Nikto nie je dokonaly, ani Tomas nie, ani Ty bb, ani ivanka, aj ked sa tvaris vysoko moralne, tu je asi dokonala len Velekudla smilies/wink.gif
leden 27, 2009 20:27
bb, brzdi trochu :-) : mura
tomae jen NAPADLO, ze dcera by taky nemusela bejt jeho. NEVI to, a ty taky ne.
leden 27, 2009 20:28
este jeden priklad : Sipik
mam kamaratku, uzasnu babu, je pekna, inteligentna, sikovna... momentalne na materskej s druhym babom. Jej manzel je kamionista, chodi domov na vikendy, obcas je par dni doma aj v tyzdni. Ona je stale dokonala. Rano vstane, nakoji babo, spravi ranajky, vychysta starsieho syna do skolky, odvedie ho tam, zacne upratovat a okolo desiatej sa zobudi jej muz, zapali si cigaretku, da si kavu, posedi si pol hodiny na zachode a potom jej povie, ze si ma oddychnut, ze on jej pomoze ( to uz je navareny aj obed a niet co robit ). Obcas sa pohra s chlapcami, potom si skoci do mesta a za kamosmi. Ona je stale dokonala, vsetko zvlada a nic mu nepovie. A potom mi zavola a zlosti sa, ze jej muz s nicim nepomaha. Mozno aj Tomas mal pocit, ze vsetko je OK a v nej to pritom vrelo uz dlho, len cakala, ze chlap sa dovtipi, alebo aj naznacila, ale on sa nedovtipil. Lebo, ako to tu stale NC vytyka Alenke Bodke, ale ona to niekedy vie celkom dobre vystihnut: Chlapovi treba davat kratke a zrozumitelne prikazy. A ak to NC citas, to nie je v zlom, len o tom, ze my zeny mame obcas problem povedat veci na rovinu a Vy sa nie vzdy viete dovtipit co tym myslime.
leden 27, 2009 20:39
... : Justík
Sipiku máš určitě pravdu, že každý dělá chyby.. Ale četla jsi to? podle "popisu situace" už neznámého měla cca rok po svatbě a pokud je tu pochybnost o otcovství, tak se mu asi jen nesvěřovala,že.. Pokud dělal chyby, je to důvod podvádět, nechat Tomáše starat se o dcerku a pak naznačit a nechat přemýšlet o tom, kdo je otec? to jako za trest nebo co? Tohle není fér chování a nejde o chyby "trávení času s dítětem" ten problém tu byl evidentně dřív než dítě..
leden 27, 2009 21:25
Aleno proboha : Polarka
vzdyt kazdej chlap neni darebak! Proc je tak vidis? Vidis tak i sveho manzela, svoje syny? Je to chlap je to jeho vina, to je co vlastne rikas porad dokola. Jsi schopna navadet zenu ktera je neschopna si najit za 6 let praci co ma rict na urade...to teda vytocilo vic lidi. Ja bejt chlapem tak sem rozhodne nikdy nedam svoje problemy abys je mohla rozcupovavat.
Tomasi ja bych zazadala o test DNA,ale je to opravdu dvousecne, protoze jsem si jista ze jak ty tak tvoje matka princeznu milujete. Takze si to rozmysli. Na jedne strane neudelat test, budes zivit mozna cizi dite cely zivot...na druhe strane je zase mozne ze ti to zena rekla ve vzteku a vubec to neni pravda. To si musis vyresit sam v sobe. Ja ti drzim moc palce protoze podle toho jak pises jsi fajn chlap kterej si neco takoveho nezaslouzil!

leden 27, 2009 21:30
Polarka : Sipik
vseobecne tu plati, ze ten co sa stazuje, je ten dobry. Keby bola napisala ona, ze (teraz pisem priklad): ze jej cele roky doma nepohol ani prstom, ze je mizerny milenec, ze nasla niekoho s kym si rozumie... tak by sme jej zase automaticky vsetci prikyvovali, ze ano, nechaj ho magora... Vsak? Tak sme tu pre vyrovnanie hodili s Alenkou iny pohlad na vec. Kym nevypocujes obe strany, nevies kde sa stala chyba, niekedy ani potom nie smilies/sad.gif

leden 27, 2009 22:14
dík vám všem za odpovědi, : Tomáš
ať jsou jakékoliv. Je to, i když vás nikoho neznám, dobrý pocit, že někde jsou lidi, co se jim můžu svěřit. Jen pár slov na vysvětlenou:
žádné problémy jsme neměli, alespoň já o žádných nevěděl, žena měla své zájmy, kamarádky, opravdu jen neseděla doma a nečekala, až přijde dřevorubec z lesa a praští sebou do hospody.
No, dneska jsem se dozvěděl, že to vlastně prasklo už na té dovolené, protože je viděl švagr a ona se ho snažila umluvit, aby mi to neříkali.
Ale nakonec se rozhodla pro něj. Dnes jsme spolu asi dvě hodiny mluvili, ale je to asi všechno nadarmo, podle všeho to je dlouhý vztah a jak to vypadá, tak "spíš chodila se mnou", a citově byla víc s ním. On byl většinu doby v zahraničí a nyní se vrátil.
leden 27, 2009 22:18
Sipik : romanx
jen souhlas .. a k Tomášovi .. prosím nez jakekélovi urážky, ale bez ohledu na důležitost Tvé práce a s ní patrně k souvisejicím vzdělání .. přestaň být jednoduchej .. vztahy jsou složitější než bakalářská práce (příp ing. státnice nebo třeba i csc a phd) .. a zkus si srovnat, čemu jsi se věnoval víc .. když nesleduješ (opravdu nesleduješ) svůj obor, řekněme pět let, nemůžeš se mu věnovat .. stejný to je i se vztahem a vůbec nejde o to, co dáváš, ty .. ale to co je třeba dávat.
leden 27, 2009 23:40
mura :-) : bb
Asi bych si nedovolila partnerem tak mávat a tak ho šponovat, pokud by byl skutečným otcem, tak si myslím, že by to neprováděla ani Tomášova žena - pokud by ho nechtěla hodně moc ranit, což ale nechtívá ten, kdo odchází za svou láskou a opouští dobrého partnera proto, že miluje jiného. To přece člověk cítí trošku vinu a trošku lítost a snaží se to tomu druhému spíš usnadnit, nebo ho aspoň ještě víc nezraňovat a toleruje jeho výpady a emotivní reakce, krotí ty svoje, taky proto, že má před sebou světlé zítřky a nemůže se dočkat, zatímco za sebou nechává trosku a je si toho vědom.
Tak proto jsem se teda kapku odbrzdila, ale trochu mě nadzdvihlo feministické klišé "muž může za to, že mu žena zahejbá" .-)


leden 27, 2009 23:45
Sipik, : LingII
ta tvoje kamaradka je asi uzasna, pekna a sikovna baba, ale urcite ne inteligentni.. naprosty opak. K tvemu pripadu bych rekla akorat, ze si za celou situaci muze uplne sama. Pokud se neumi ozvat, otroci a dela ze sebe blazna, tezko muze ocekavat, ze se po letech chlap probudi a sam od sebe zacne aktivne pomahat.
leden 28, 2009 01:23
romanx : LingII
co to placas?? CASOVE narocna prace muze byt jak kamionista, tak reditel CEZu. Je pravda, srovnat si, cemu venujes vic casu je dulezite ale uz to tady nekdo rekl.. tezko uzivis/rozmazlis rodinu kdyz budes kazdy den doma v pet. Ale tohle tady neni ten opravdovej problem. Tim je zas a znova KOMUNIKACE..myslim si, ze pokud by tomasove zene opravdu zalezelo na tomhle vztahu..tak by byvala resila potencionalni problemy. Trapila ji samota? A rekla mu to? Ze se radeji vzda (napr) vyssiho prijmu do rodiny, jen at je casteji s ni??
Nemyslim si, ze to byla trpitelka. Cas na kamaradky a zajmy mela...
Otazka je, jestli to byl cas z nouze, aby nebyla sama.
Sipik ma pravdu, VZDYCKY je chyba na obou stranach... ale tezko rovnomerne. A navic v tomhle pripade mi ta manzelka prijde pekne vycurana. Milence ma v zahranici, tak je sporadana vdana panicka, doma zadne problemy neresi a jen co se vrati, prichazi konec manzelstvi a odchod i dcerkou. smilies/sad.gif
smilies/angry.gif smilies/angry.gif
leden 28, 2009 01:37
tomasi : LingII
je mi lito, co se stalo s tvou zenou, dcerkou i sestrou... Chapu, ze se citis zrazeny a vyzdimany jak hadr, rict ti - hlavu vzhuru, zivot jde dal - ti ted asi nepomuze.
Drzim ti palce a preju hodne sily. Testy bych si asi udelala taky..v tvem pripade nejde o prachy (ktery vidi alena puntikata vzdycky az na prvnim miste), ale aby te porad neuzirala ta neduvera..az svou dcerku budes vidat.
K tomu,jak si rikal, ze jste nemeli zadne problemu - to je z me zkusenosti varovny signal! Kazdy par ma problemy, ktere se casem meni a hlavne resi a stridaji je nove. Kdyz nemas zadne problemy, tak je bud nevidis (nemluvite o nich...viz komunikace) anebo i kdyz tam nejake byly , tve zene byl vztah jedno a tak se ani nepokousela je resit a tys tohle nevidel/prehlizel.a to by mela byt zkusenost, co si odneses.
Tak se drz!
leden 28, 2009 01:49
Lingli : romanx
Možná plácám, ale ty meleš - to, že si to někdo namaluje jako Tomáš, neznamená automaticky, že to tak je. Zkus někdy myslet objektivně a ne tak, jak se ti to podá, možná se pak budeš ročilovat míň. Lidí, kteří mají pocit, že dělají všechno proo toho druhého je hodně, ale málokdy vůbec vidí a slyší, co ten druhej skutečně chce - a hlavně nemají přece ani čas to slyšet avidět, pro samou péči. Ale jinak, nic ve zlým smilies/smiley.gif
leden 28, 2009 08:16
Sipik nemá absolutní pravdu, : Eva
existují fakt případy, kdy zcela objektivně jeden z páru ŽÁDNOU vinu nenese, přijde k tomu, doslova jak slepý k houslím.
A už fakt začínám velmi litovat ty fér kluky, kteří dělají od nevidím do nevidím, jen aby zajistili rodinu a jejich ženská se doma s dětmi jen a jen nudí ("chudinka")a neví, co roupama dělat. Jsem taky byla 2x na mateřské a nikdy jsem se nenudila ani omylem.
A proto je mi Tomáše velmi líto, protože přišel, dočasně, o všechno, čemu věřil! A takhle zlomit člověka je morálně neomluvitelné.
leden 28, 2009 09:00
Lingl : Sipik
Lingl ... neposudzuj ludi podla par viet, ktore napisali. Alenka Puntikata tu sice mozno vystupuje ako "carodejnica", ale v skutocnosti je to zena s dobrym srdieckom. Nie kazdemu osud zameta cesticku pod nohami. Alenka nemala vzdy lahky zivot a tak je tvrda, ale to co vidno na povrchu, nemusi byt vzdy to, co je v skutocnosti vo vnutri. V nasom svete su menej zranitelni ti obrneni a tak je lepsie si urobit skrupinku a neznejsie casti ukazovat len ludom, ktorym doverujeme.
leden 28, 2009 09:05
hahaha :-) : Krakonoš
"neposudzuj ludi podla par viet, ktore napisali. " A vy ste tady s Tomášem udělaly co? Hned bylo (některejm) jasno, že si za to může sám. Ano může - vybral si za ženu kombinaci krávy a mrchy, snad se z toho poučí.
leden 28, 2009 10:24
Evi : Polarka
at ctu cokoliv co napises mohu jenom souhlasit!!!!
Ja jsem nikdy nechodila do prace, takze jsem mela materskou naporad....no a co? Kolem deti je tolik prace kdyz to clovek bere seriozne, ze na nudu nema cas! Je spousta hodnejch kluku kreri dopadnou takhle...a jsou to zrovna ti nejhodnejsi. Nebo-li nejblbnejsi....delaji jak sroubci a mysli si ze je to ocenovano.Takze jasne do nich, vzdyt jsou to chlapi a zaslouzi si to! probereme jaky meli sexualni vztah, jestli mel pravo vubec jit hrat na dovolene volejbal, jestli miloval manzelku opeavdu, jestli vynasel pravidelne kos se smetim, kolikrat prisel domu a nerekl sve zene ze ji miluje...Ono na tom bohuzel v Tomasove manzelstvi vubec neslo, on je obet ktera nic delat nemohla, kdyby se stavel na hlavu, stejne by odesla. Jo byla to mrcha ktera ho jenom na cas vyuzila, aby mu podstrcila cizi dite! Dovedete si vubec predstavit co proziva? Sipiku je mi lito tebe I Aleny, protoze vase zkusenosti s chlapama musi byt priserne!!!!!
leden 28, 2009 19:03
A Sipiku : Polarka
kdybych to vzala z druhe strany.....porad by mi vyslo, ze dite je nejdulezitejsi. Pokud chlap dela a zena je doma....proc by hejbal prstama? Snad je zena schopna se postarat behem dne o domacnost i dite? A nikdy bych nerekla "opust ho" rekla bych..."jo pali te dobre bydlo, vid?"
leden 28, 2009 19:13
noje kamarádka : NICA
nevím proč mě zaujal rozbor tohoto případu, měla jsem kamarádku, ktará si za své manželství pořídila také dcerku s milencem- dlouhodobým asi když bylo dítěti tak tři roky tuto situasi oznámila svému manželovi, že odchází ze vztahu ke svému milenci-otci dítěte, tenkráte se mi ptal manžel, jelikož jsme byli kamarádi, co má dělat, jestli stále platit na dceru a nebo si nechat zaplatit od jeho ženy náklady,za tři roky zpět,.Kamarádka byla ferová a u soudu při rozvodu svoji vinu uznala. Manžel to vyřešil po svém, do vzletilosti na nemanželskou dceru platil a měl ji rád jako svoji, kamarádka nebránila jejich vztahu. Odstěhovala se k milenci a žili společně, ale čas ukázal, že zase nebyl tak dobrý otec , jak si myslela a tak dcera více přilnula k nevlasnímu otci, kterého milovala až do konce jeho života a vlastního otce- biologického ráda neměla.Poté kamarádka onemocněla velice vážnou chorobou a muž, kterého milovala a mela s ním dceru ji nikterak nepomohl. Do dneška mu to dcera má za zlé. Toť otázka otec ač nevlastní, ale milující a otec biologický, co je lepšího?Nevlastní otec tím získal velkou její lásku a asi udělal dobře, že se ji nezřekl, vše se mu vrátilo, jelikož již další dítě z nového vztahu neměl. No ale nemusí vše vždy dobře dopadnout, hodně záleží na domluvě partnerů.V tomto případě vše dopadlo pohádkově.

únor 07, 2009 09:33
tomáš : hemingwayka
ten kdo ze vztahu odchází,není ten kdo ve skutečnosti odešel první!
srpen 18, 2010 12:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]