O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROBLÉMY STUDENTA-OTCE PDF Tisk E-mail
Středa, 10 prosinec 2008

 Můj syn mi včera vyprávěl příběh svého kamaráda. A co prý si myslím, že by měl dělat. Moc rady si nevím, tak se s tím problém obracím na Kudlanku. Jen bych prosila o shovívavost, nakonec - může se to stát i vašemu synovi. Ještě bych chtěla zmínit fakt, že nežijeme v ČR, ale dokonce na jiném kontinentu, u „protinožců". Tak to neposuzujte podle „českých měřítek".

 

 

 

 

     Kamarádova přítelkyně velice chtěla miminko. On, protože je teprve 20 letý kluk, o to v žádném případě nestál, ale - stalo se. Dívka odmítla jít na přerušení a tak se narodila holčička.. Rodiče dívky nabídli Jeffovi, že mu budou platit školu. Také že oba u nich mohou bydlet a dokonce že všechny náklady ponesou oni. Tedy zdálo by se, že je čekal perfektní život.

 

      Jenže - cokoliv si Jeffova přítelkyně vymyslí, tak to musí být -  její rodiče stojí za ní - takže i proti němu. A ona toho využívá. Hádky jsou proto na denním pořádku a on si připadá, že k nim vůbec nepatří. Uvědomuje si, do čeho vletěl, ale co teď? Opustit přítelkyni a dítě? Navíc zjistili, že dnes půlroční holčička je tělesně postižena. Jeff si tedy připadá, že je v pasti. Zlata klec je někdy těsná i mužům, kteří nejsou ani ještě dost muži.

 

     Poraďte, je něco, co může dělat? Nebo si to prostě musí "vyžrat" až do konce?

 

Margot

 

 

 

Komentáře (6)add feed
Může maximálně z té zlaté klece vyletět. : mamča
Přestat být závislý na rodičích dívky, najít si práci, bydlení...a předčasně dospět. Dívce nabídnout samostatné bydlení se všemi výhodami i nevýhodami, které dospělost přináší.
Jenže si myslím, že dívka je rozmazlená holčička, co od těch milujících a vstřícných rodičů nebude chtít, protože pak bude na péči o dítě i vše ostatní sama.
Nepíšeš, jak moc ten chlapec tu dívku a společné dítě miluje.
Druhá možnost je, nechat si vyměřit výživné, které bude hodně vysoké, vzhledem k tomu, že je dívka na MD (tam se to asi jmenuje jinak) a dítě je postižené.
V každém případě, když už mu "ujely nohy", v případě, že se mu stávající způsob života nelíbí, bude se muset na ty nohy teď postavit.
Třetí možnost je, že to v zájmu dítěte vydrží, dostuduje, a pak se uvidí. Buď dospěje i ta dívka a pak to bude dobré, nebo slečna (paní) zůstane rozmazleným frackem, a pak jako vystudovaný bude mít lepší možnosti výdělku a placení výživného.
Vůči těm platícím a starajícím se rodičům je to trochu nefér, ale když si takovou dceru vychovali...
prosinec 11, 2008 07:47
jo, když nechtěl, měl se chránit, : ivanka
teď je ale škoda a zbytečné o tom mluvit.
A co jeho rodiče, jak se k tomu stavějí oni?
Rozhodně se už alimentům nevyhne, leda by utekl na druhý konec světa.
Tak snad jen to, co navrhovala mamča.
prosinec 11, 2008 15:08
ivanka : Pozdě bycha honit. : mamča
Možná by bylo zajímavé slyšet taky druhou stranu. smilies/wink.gif
prosinec 11, 2008 15:44
já mám kamaráda, který na tom byl podobně, ovšem ve 30 a v Čechách. : toulavej
Odešel ze zlaté klece asi na půl roku, bydlel po ubytovnách a protože nikdo nechtěl podat žádost o rozvod jako první a poslechl mě, aby tomu dal ještě šanci, než tu žádost podá sám, přece jen se hrany obrousily, všechny strany trochu ustoupily ze svých dříve kategorických požadavků a když přibylo druhé děcko, nějak si to sedlo a dneska už je tomu bratru víc jak dvacet let a asi už to vydrží . . . Je pravda. že jim bylo o pár let víc všem.
No já bych se zkusil nejdřív postavit na vlastní nohy, nebýt závislý i za cenu přerušení školy. Když jsi nezávislej na druhých, můžeš taky tak vystupovat. Některý chyby jsou nevratný s následky do konce života, jenže to zjistí hodně lidí pozdě . . .
prosinec 11, 2008 17:57
... : Sandra
Ono je takové pěkné úsloví- koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Právě proto jsem, jak jen to bylo možné, nechtěla bydlet ani u vlastních rodičů- natožpak u tchánovců. Dokud na nich bude závislý, bude v blbé pozici- jediným řešením je, se skutečně postavit na vlastní nohy. A pak se také ukáže jestli ten jejich vztah se slečnou má nějakou perspertivu, či jestli to byl životní omyl. Já bych si asi nedokázala vážit chlapa, se kterým bychom měli dítě a on by naši rodinu zabezpečil tak, že bychom se všichni nasockovali k mým rodičům, ti by nás živili a ještě by mu platili školu...no to jen tak mimochodem.
Pokud je ovšem kámoš dostatečná svině, tak se může nechat ještě pár let nechat vydržovat, hořkou pilulku v podobě trocha ponížení spolknout a pak, až bude mít dodělanou školu, prásknout do bot...
Pokud dítě nechci, používám ochranu- ve 20 už není žádný chlapeček, aby tohle nevěděl. Udělal chybu a za chybu se platí...
prosinec 11, 2008 19:16
Dekuju moc vsem.. : MargotK
ja jsem nevedela co poradit. Jinak jsem pochopila ze mu jde hlavne o to, ze je to ostuda a zbabelost opustit dite ktere je telesne handikapovane. Lekari pry rekli ze nejmene do peti let nebude ani chodit.
Pripada mi ale ze je nevyzraly, premysli ze utece k mamince...ale myslim ze je to spis touha vratit cas dozadu. Jinak vyzivne kdyz nepracuje a studuje tak nema z ceho platit.....pokud teda zustane studovat. Ziji daleko od mesta a tak i s dopravou je zavisly na otci divky.
Mamco asi mu poradim tu tvoji treti navrhnutou moznost, ze v zajmu ditete dostuduje, najde si praci a bydleni pro svoji divku a dite. Pokud ona nebude souhlasit pak je to uz jenom na ni.....
Jinak tady kdyz otec nema na placeni tak se o matku i dite postara welfare. Plati jim byt, jidlo a dalsi potreby. Pokud otec pracuje, tak mu vymeri co ma platit a zbytek doplaci stat.
prosinec 11, 2008 23:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]