O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVĚRA - A V DOMĚ? PDF Tisk E-mail
Pátek, 05 prosinec 2008

 Milá Danielo, s tím ses asi nesetkala. Právě jsem zjistila, že jsem asi jediná, která to ještě nevěděla! Už asi třičtvrtě roku mi je manžel nevěrný s jednou ženskou v domě. V obyčejném paneláku, kde bydlíme. Myslela jsem, že něco podobného by ani nebylo možné. Ale máme v době samosprávu a manžel je jejím členem. A tak se chodí na schůze, a zařizují se věci...

 

 

 

 

      Vůbec nevím, co mám dělat. Přišla jsem na to ještě tak nepříjemným způsobem:  to mě před domem oslovila jedna paní, co se nedávno přistěhovala a jestli nevím, kde je to domovní skladiště, že by si tam potřebovala dát na čas jednu skřínku. My totiž máme jednu starou sušárnu  takhle vyčleněnou. Tak jsem jí půjčila na chvilku klíč, aby si to tam mohla dát. No, a ona tam na ně přišla! Oni si tam přímo udělali takové hnízdo a tam si "odskakovali zaúřadovat".

 

     Udělala jsem pěknou hysterickou scénu, vůbec jsem se neovládla. Já doma vánoční věnec, ozdobičky, gruntuju, a on si tohle. Přitom se našemu manželství opravdu nedalo nic vyčíst, já ho vůbec nechápu. Ještě bych měla napsat: máme dospívající dceru, jsme spolu už devatenáct let. Mám pocit, že se mi všichni smějí a on si chodí jak obecní býk. Vůbec nevím, co mám dělat, rozvádět se nechci, ale jak se mám chovat?

 

Jitka 

 

 

     

      

Komentáře (40)add feed
nepříjemná situace, : Annna
ale běžná. U nás byl taky v domě podobný pelech, ale chodili tam junioři z domu. Všichni o tom věděli a dokud se na schůzi nerozhodlo, ten starý nábytek vyházet, tak to tam bylo furt.
prosinec 05, 2008 09:30
jitko : kolemjdoucí
nevím, kde jsi do teď žila, asi na jiné planetě. Nevím proč máš pocit, že se ti všichni smějí, když takovéto chování se v naší společnosti stává běžnou normou. Navíc, pokud jsem z dopisu pochopil, nic strašného se nedějě. Manžel tě neopouští, o rodinu se stará, jenom si prostě potřebuje ještě občas dokázat, že je chlap. To je ve tvém okolí nebo na pracovišti jedinej, kdo má "bokovku"? Udělala jsi mu scénu, dobře, tak teď mu udělej hezké vánoce a uvidíš že se ti to vyplatí. Na chvíli budeš mít toho nejpozornějšího manžela z celého baráku. No a on si dá příště větší pozor, aby se mu na bnic nepřišlo.
prosinec 05, 2008 09:37
Když se nechceš rozvádět, : NČ
tak nedělej hysterický scény a mlč. Čekej, jestli ho to přejde - event. mu můžeš voplatit stejné stejným.
Jo, a kdyby ses chtěla rozvádět, tak nedělej hysterický scény a mlč, a rozveď se.
prosinec 05, 2008 09:40
No tak vidíš : NČ
"...nic strašného se nedějě, takovéto chování se v naší společnosti stává běžnou normou...".
Tak voco ti de???????????? Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!
prosinec 05, 2008 09:45
Jitko, záleží na tom, na co máš žaludek. : Myška
Já bych jeho nevěru nezkousla, a dala bych mu svobodu, aby se už nemusel s dotyčnou rádodajkou pelešit na veteši. Však se ti bez něj svět nezboří, dcera je velká (nevím jak se na to dívá - ví to?).
prosinec 05, 2008 09:53
Jo Myško! : NČ
Přesně si vystihla i muj postoj.
Též mám "běžný normy" a "nic strašnýho se neděje" nastavený docela jinak. A bez hysterie.
Myslim, že mý stanovisko k týdle situaci nejlíp vytihl malej příběh, asi před rokem tady na Kudle danej k dobru, kdy manžel nejdřív vytáhl chlapa z postele vod svý manželky, v klidu mu udělal kafe a řek mu, že za kurvu se platí a stáhl ho vo dvě tisícovky. Pak zabalil manželce kufr a vyrazil ji v uplnym klidu se slovy, že s kurvou žít nebude.
prosinec 05, 2008 10:16
Vlastně za to může sousedka : Petrala
Měla si to nechat pro sebe a byl by klid. Už bych s ní za trest nemluvila být tebou
prosinec 05, 2008 10:23
Jo, takhle odkráčel za hlasem svého ehmmm "srdce" manžel mojí sestřenice. : mamča
Prostě se přestěhoval k "nejlepší kamarádce" přes chodbu, protože ona se zrovna rozváděla, a potřebovala oporu. Zatímco sestřenice se třema holkama (12-15 let) měla být "ta silná, co to zvládne". Celej barák to věděl, jen ona ne.
Když se to profláklo, nastaly zajímavé situace zejména pro děti, které se do té doby kamarádily. Nejmladší dcera mé sestřenice potkala na chodbě sousedčina kluka, a sdělila mu, že jeho máma je ku.va, co jim odvedla tátu. Kluk nesouhlasil, pročež dostal pěstí, a při pádu přišel o zub. Aj. "veselé příběhy" co dětem připravili záletní rodiče.
SEstřenice se dlouho trápila, prosila a ponižovala se, až jí došly síly a skončila na psychiatrii. Otamtud se vrátila jako jiný člověk. Byt nechala se souhlasem manžela (máslo na hlavě fungovalo) na sebe, našla si líp placenou práci, a dcery jí taky hodně pomohly.
Cca za tři roky se vdávala za bezva chlapa, co si jí vzal i s těma dětma.

prosinec 05, 2008 10:25
hELE jITKO : alena puntíkovaná
máš dneska svátek, tak si udělej hezkej den, kup dort - nějakej dobrej a hezky si to oslav. Všichni ti gratulujeme. Hysterický záchvat chápu. Zcela určitě bych reagovala stejně. Máte společný konto - tak bys mu ho měla pěkně vybílit - za věci pro sebe....Jo - počítám, že ti neposílal úpeníze na děti složenkou. Tak na něj podej trestní oznámení pro neplacení na děti, nech si určit výživný a vymáhej ho zpátky za rok. Jako chudej bude pro milenku méně atraktivní. A dělej si nějaké radosti a potěšení, kup si něco, co ti udělá radost...prostě, aby tě to tak nebolelo. Jo, nech si byt napsat na sebe - ať už se on vrátí, nebo ne. Sichr je sichr. Jinak ještě jednou - všechno nejlepší.
prosinec 05, 2008 11:01
asi to patří vedle - ale : Standa
"Pane doktore, můj muž má nějakou divnou nemoc, mohl byste ho vyšetřit?"
Doktor manžela vyšetří a povídá:
"Máte pravdu, paní, má kvadratickou nemoc."
"A jaká to je?"
"Má chuť na druhou."
smilies/grin.gif
prosinec 05, 2008 11:24
hELE jITKO : alena puntíkovaná
máš dneska svátek, tak si udělej hezkej den, kup dort - nějakej dobrej a hezky si to oslav. Všichni ti gratulujeme. Hysterický záchvat chápu. Zcela určitě bych reagovala stejně. Máte společný konto - tak bys mu ho měla pěkně vybílit - za věci pro sebe....Jo - počítám, že ti neposílal úpeníze na děti složenkou. Tak na něj podej trestní oznámení pro neplacení na děti, nech si určit výživný a vymáhej ho zpátky za rok. Jako chudej bude pro milenku méně atraktivní. A dělej si nějaké radosti a potěšení, kup si něco, co ti udělá radost...prostě, aby tě to tak nebolelo. Jo, nech si byt napsat na sebe - ať už se on vrátí, nebo ne. Sichr je sichr. Jinak ještě jednou - všechno nejlepší.
prosinec 05, 2008 11:37
já fakt nevím, proč : alena puntíkovaná
se to tu objevilo dvakrát. Ze začátku to vypadalo, že se to neotiskne vůbec.
prosinec 05, 2008 11:38
to asi proto, : NČ
že to je tak skvělej příspěvek!!!!
prosinec 05, 2008 11:54
Jo, ještě šťastný konec toho příběhu : : mamča
Sestřenice s novým manželem objela celý svět, zatímco s tím prvním se dostala nejdál na chatu do Ťeptína. Dcery mezitím vystudovaly, a když bývalého manžela sousedka vykopla, neb si našla nový model, bylo v původní rodině už "obsazeno", byt dávno převeden na manželku, a z milého záletníka skoro bezdomovec, co skončil na té chatě.
Takže Jitko, hlavu vzhůru, přece nejseš taková chudinka, aby sis tohle musela nechat líbit. Záleží teď především na Tobě, jestli mu to odpustíš a budete šťastně žít až do smrti, nebo on to vezme jako "dobrý, prošlo mi to", a Ty se budeš trápit dál.
prosinec 05, 2008 12:23
Milá Jitko, : AHabibi
nevěra v roli podváděné ženy je "hnusná zkušenost". Také jsem se nechtěla rozvádět a stalo se.
A to jsem podstatně starší než ty, nakonec jsem do toho šla, protože..... Nic už v tom vztahu nefungovalo jak má. Ale třeba u vás to bude mít jiný scénář. V každém případě bude všechno stejně na tobě, protože on to nebude řešit a bude slibovat, slibovat, zatloukat a užívat si jinde..... No, poznáš sama. Třištvrtě roku - hm, to není jen ojedinělý úlet.
Jak se máš chovat ? "Nenechat na sobě dřívi štípat !" A nevěř těm kecům, že je to "běžná norma" chování dnešní doby. Jak pro koho ! Nakonec bys byla dobrá jen pro jeho "servis".
Asi bys měla přehodnotit postoje - na 1. místě JÁ, na 2. JÁ a dcera a DOST. Po tom šoku se začni dávat dohromady, ať jsi sama za sebe a dceru ať už v manželství nebo bez něj. NEZÁVISLÁ, to je jediná cesta. A věř mi, někdy velmi těžká.
prosinec 07, 2008 15:00
Mělas fofrem seběhnout dolů : alena puntíkovaná
a zamknout je tam. A pak za živýho boha nemohla najít klíč. A klidně je tam nechala přes noc. Moc by se nezměnilo, ale byla by sranda - kterou by si Z NĚHO!!!! dělal delej barák. a i ty by ses cítila lépe. Tak až příště!
prosinec 07, 2008 15:08
Milý NČ : alena puntíkovaná
jsem ráda, že se ti můj příspěvek tolik líbil. Asi jsem se v tobě mýlila. Člopvěk by řekl, že budeš na straně nevěrníka s tím, že to byla zaručeně vina jeho manželky, která si v předvánočním shonu nestačila opálit prdelku a vůbec se mu nevěnovala . No a vidíš ...človek holt není neomylný. smilies/cheesy.gif
prosinec 07, 2008 15:12
Déle tu nejsem a ejhle, opět nevěra. A jak blbě, školácky, přímo diletantsky profláknutá... : strejda
A opět od partnera, který má gule. No není to řízené z kosmu? Nad tím už by se měl sakra někdo fundovaný řádně zamyslet. Proč to není zase obráceně? Nám, člověkům, pánům tvorstva, to pak dělá špatnou reputaci. Někde jsem četl, a to docela nedávno, jako by to byla nějaká převratná novinka, že nejvíce chtivé jsou dámy po třicítce. Tento pán, ovšem, svým přístupem, kazí statistiku.
Ze svého pohledu, který nikomu nevnucuji, si myslím, že tu jde opět pouze o jakési ochutnávání jiného masíčka, které je jiné, než dosud pojídal. Měkoučké, podajné, vláčné, připravené ihned k podávání. Nerad příkladuju, ale jíst celá léta stále tuhé slepičí či kuřecí, to se fakt přejí. A nezachrání to ani pečená krůta dozlatova. Prostě drůbež je drůbež. Můj kolega v práci, který choval slepice, ten je vůbec nejedl. On vždy říkával, že mu stačí, jak je od nich po*raný dvorek.
(Omlouvám se, že jsem odbočil ke žrádlu.)
prosinec 07, 2008 17:51
Takhle to vysvětluýhješ tetě : alena puntíkovaná
pokaždý, když jí zahneš?
prosinec 07, 2008 17:58
Koukej, potečkovaná s puntíky, : strejda
a to jsem měl té dospělé Jitce radit, aby místo hysterického záchvatu, který, jako chápající tvor, zcela chápu, ovšem sám bych raději držel pár facek než nekončící slovní ataky, aby šla ke kadeřníkovi, na pedikuru, aby na sebe hodila něco frčáckého, sebrala se, třeba s kamarádkou a aby to tomu chlípníkovi trošku znejistila... Aby odešla třeba do kina, pak do kavárny, prostě někam na delší, blíže neurčitou dobu - nemá-li potřebnou kamarádku, dá se jít i do univerzitní knihovny, kde může pobýt hodiny, dny i měsíce, ona, s čistým štítem, mu po návratu nemusí vykládat, kde celou dobu byla. On znejistí, zavětří, posype si popel na hlavu, koupí kytku, pusinku, večeřinku, bude žadonit o odpuštění, bude mejt nádobí, bude jí dělat snídaně do postele a bude z něho nejlepší manžel na světě.
Věř mi puntíkatá, já to znám, já jsem to podobně prožil... A byl jsem tím hajzlem. Ty to tak nevidíš? smilies/grin.gif
prosinec 07, 2008 18:28
vánoce nevánoce, : Inka
dala bych mu kufry za dveře a ať se stará. Tak snad je dost velký aby věděl co činí a co riskuje. Popřípadě bych je rovnou odnesla do bytu dotyčné paní a předala je panu manželovi.
prosinec 07, 2008 18:36
no už tě vidím, jak kdybys chytil tetu : alena puntíkovaná
in flagtranti, jak bys okamžitě naklusal ke kadeřníkovi a do univerzitní knihovny - to určitě. Já bych mu spíš rozbila hubu - cítila bych se přitom mnohem lépe než v univerzitní knihovně, to mi věř.
prosinec 07, 2008 18:52
Alenko, tééé, : strejda
Ty holt musíš mít tu klávesnici pořád proříznutou. Od Esc až k Entru na numerické. Stejně jako ten Tvůj orál. A k tomu ještě to neustálé poslední a rýpavé slovo...To poslední slovo...Chudák manžel.
Avšak s vážností skoro starce Ti mohu říct, že kudy chodím, tudy pláču. A lituji té své dávné degustace, která už je stejně promlčená. Když pláče chlap, je to úplně jiný pláč, než když brečí ženská. To si piš! smilies/wink.gif
prosinec 07, 2008 20:32
mmůj manžel, strejdo : alena puntíkovaná
mi nezahýbá, je mu sedmdesát a strach by mu nedvolil. Takže máme harmonické manželství. Ale řekni mi, co bys dělal, kdyby tii zahnula teta? Šel bys do tý knihovny?
prosinec 07, 2008 21:28
:-))) Vzhledem k tomu, že univerzitní knihovna je odtud z chaloupky velmi daleko, : strejda
šel bych do hospody. smilies/grin.gif Jenže - jak znám svoji ženu, říkejme jí klidně teta, ona by mi nezahnula, protože nemá jediný pádný důvod. A kdyby, na jedno mikropromile, tak máme byt a chajdu. Já bych byl zde, ona dole v bytě.
Ale kdo by jí nosil snídani do postele? Kdo? Kdo by jí vařil, když přijede? Kdo? Kdo by jí mazal záda? Kdo? Kdo by jí dělal pomyšlení? Kdo? Kdo by jí holil mezinožku řasnatou? Kdo?
prosinec 07, 2008 22:45
fakt si myslíš, že jsi jedinej : alena puntíkovaná
na světě, kdo umí holit?
prosinec 07, 2008 23:04
To Tvé poslední slovo, to je nemoc. : strejda
Ne, nejsem jediný, kdo umí holit. A rovně. Ale mydlení, to musí být přímo koncert pro štětku a řasnatku.
prosinec 08, 2008 01:38
Víš strejdo, je fajn, že to obracíš v žert. : mamča
Ale málokdo si dovede představit, jaké to je, když nevěrníka (odstěhovaného k sousedce) denně potkáváš na schodech, a on jen kvete, zatímco opuštěná matka jeho dětí padá únavou a psychickým vyčerpáním.
Moje sestřenice se zoufale snažila byt v tom domě vyměnit. Jenže vzhledem ke třem dospívajícím dětem, potřebovala byt stejné velikosti - jen někde jinde.
Nevěřil bys, jak rychle reagovali zájemci o výměnu, když si zjistili, že ona tu výměnu opravdu potřebuje. Přestože měli 3 plus 1 s lodžií, po rekonstrukci jádra (takže fakt hezký byt), našly se hyeny s bytem mnohem horších kvalit, co se dožadovaly doplatku.

Já tedy k "ochutnavačům" vůbec nejsem vstřícná, stejně jako Alena.
prosinec 08, 2008 08:32
strejdo, pochopitelně vám žádné rodinné nepřeju, proč taky, : wendy
ale vážně si myslíš, že k nevěře nutně musí být pádný důvod? Nemusí, nemusí. A kór když chytne stará stodola, to je požářiště ! Ovšem nyní hlavná věc, že teta nemá důvod nic vyhledávat aktivně.
prosinec 08, 2008 09:14
Mamčo, máš pravdu. : strejda
Občas sem plácnu něco převážně nevážně a dfm, že je to tak i chápáno. I bez smajlíků. Když si totiž přečteš jen ty nadpisy některých článků zde, bylo by tu někdy až chmurno. Byla by tu taková stálá pohřební atmosféra, která se může přenést i do osobního života čtenářstva. Doplníš-li si k tomu ještě i to, co si přečteš jinde, co slyšíš v médiích, nezdá se Ti také, že ten svět se úplně zbláznil, že je nějaký poťapaný? Že se mnozí lidé ženou za něčím imaginárním, co jim stále utíká a co nejde nikdy dohonit?
Nevidíš, třeba, že lumpové mají zelenou a normální slušný člověk je jaksi sále na pokraji společnosti? Já vím, že Kudlanka se snaží pomáhat a chránit :-)) lidem v nouzi. Ale nejlepší lék na depku, je humor. To je jasné. Tak to vidím já, matinko...
prosinec 08, 2008 09:15
..rodinné ZEMĚTŘESENÍ - mi vypadlo sákryš : wendy
aby to bylo kompletíčko.
prosinec 08, 2008 09:15
jo strejdo, nic ti nepřeju zlýho, : alena puntíkovaná
ale s ženskejma nikdy nevíš.....jak si můžeš bejt takmjistej, že už teta někde "neochutnává" ?Na ženské totiž nevěru nepoznáš. Chlapi se totiž nemalují rtěnkou.
prosinec 08, 2008 10:16
Aleno Tečkovaná : Petr
Jestli je tomu tvýmu 70, neměla bys mu už spíš nějaký to ochutnání přát ?
prosinec 08, 2008 10:40
Petr : Blázníš ? : mamča
Alena ještě nechce být vdova ! smilies/cheesy.gif Ještě aby její manžel někde "ochutnával" !? smilies/cheesy.gif
Víš, co stojí funus, penál, urna, hrob ? smilies/grin.gif
prosinec 08, 2008 17:10
To jsem nevěděl : Petr
že to "strach by mu to nedovolil", myslí Alena tak, že se bojí, že by to s ním kleplo :-) Já myslel, že se bojí Aleny. No ale kdyby byl zdatnější, tak trošku té přejícnosti od Aleny bych se ani nedivil, ne ;-) ?
prosinec 08, 2008 17:34
to mu řeknu hahahaha : alena puntíkovaná
ten je rád, že je doma, luští křížovky a cpe se štrůdlem. Ochutnávání cizího masíčka by ho nejspíš zabilo - ale hlavně by ho stálo prachy - a von je dost vopartnej, aby se nepředal. V sedmdesáti má holt člověk jiné priority. smilies/grin.gif
prosinec 08, 2008 20:16
Jiné priority - konečně.... : wendy
I když jsou tací, co jsou v tomto věku ještě otci ! smilies/tongue.gif
prosinec 09, 2008 07:13
wendy : Nevěř tomu ! : mamča
Kdo ví, kdo těm sedmdesátníkům pomáhá ?
...a oni se pak chlubí cizím peřím, a ještě se prsí, jaký jsou pašáci. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
prosinec 09, 2008 10:00
HIhi mamčo, určitě jsou tací : wendy
co pomoc nepotřebují. Otázka je ta, jak se k tomu staví jejich - jistě mladé - protějšky... smilies/wink.gif
prosinec 09, 2008 10:09
tak negruntuj, : Jaguška
odskoč si na kosmetiku atak podobně. Nikomu nic nevysvětluj, na nic se nikoho neptej a rekapituluj, chceš s ním dále být? Dej si prostě pauzu, je to moc čerstvý, on se buďto vzpamatuje, nebo je to křivák a bude pokračovat zde, nebo jinde....Za mlada bych se tu paní pokusila zlikvidovat...
červen 18, 2009 12:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]