O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SEX, SEX A ZASE SEX... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 listopad 2008

 S Ivanou se známe už od první třídy. To znamená, že je to už třicet let. Když si to řeknu, že znám někoho tolik let, tak si připadám šíleně stará... Ale tím jsem jen chtěla říct, že se známe až do morku kosti. Takže k věci: když jsme spolu minulý týden zašly na chvilku na víno, tak mi řekla, že by chtěla zkusit zajít na swingers. Že se o tom bavila s jednou známou v práci...

 

 

 

 

      Podívala jsem se na internet, abych si o tom něco zjistila: takže prý první evropský swingers klub byl založen teprve roku 1979 v Německu, jmenoval se Rhein-Party a dodnes je v provozu pod jménem Maihof. U nás to začalo někdy počátkem devadesátých let, zprvu jen pro přátele. A nejstarší dosud fungující je na pražském Zličíně.

 

 

 

     Jinak - za swingers party v dnešní podobě nejspíš stojí elitní skupina pilotů americké armády z druhé světové války. Jejich manželky bydlely blízko základen a skutečnost, že se na sebe piloti museli v bojích maximálně spoléhat, vedla ke vzniku neobvyklého sociálního prostředí, kde se stala výměna manželek a skupinový sex přijatelnou a tolerovanou záležitostí. Takhle to prý vydrželo až do Korejské války a poté se rozšířil ze základen do větších měst. Tehdy se ještě večírky, na nichž docházelo k výměnám partnerů, ještě nejmenovaly swingers party, ale „wife-swapping“. V roce 1960 již existoval inzertní časopis Swinger a v roce 1979 založil dr. Robert McGinley severoamerickou asociaci swingers klubů NASCA. V Kanadě byly sice na nějakou dobu swingers party zakázány, ale soud je povolil s tím, že dospělí lidé mají na skupinový sex právo.

     Taky jsem zjistila, že samotné slovo swinger neznamená ani náhodou někoho provozujícího skupinový sex, ale člověka otevřeného experimentům a postrádajícího předsudky. Vůbec nejprvnějšími swingers ale prý byli staří chlípníci římští, ovšem tenkrát se nad tím nikdo nepozastavoval, neboť to bylo spíš symbolem úspěchu a moci, víceméně běžný život bohatých.

 

     Tak - ale co s tím? Ivana přišla totiž už s konkrétní adresou, přinesla mi i pár fotek a mj. mi řekla, že pro ženy je vstupné zdarma. Takže "neberte to"... Je pravda, že stejně jako ona i já jsem teď právě v jakémsi mezidobí, kdy jsem se nedávno rozešla a ještě si nikoho nového stabilního nenašla. Zjistila jsem, že do většiny klubů přijít můžeme, i když se žádného sexu nebudeme účastnit. Hlavní zásada je nedělat nic proti své vůli.

 

 

 

Mj. je to prý bez nebezpečí, muži používají ochranu.

A když prý nebudeme chtít, tak se nic dít ani nebude.

Máte někdo s něčím takovým zkušenosti?

 

Musím přiznat,

že nás obě docela vábí zkusit...

 

Andrea

 

 

 

Komentáře (27)add feed
Tak to já půjdu : strejda
raději na procházku do lesa. Andreo, ale zdarma? To jdi! Kdopak Ti dá dneska něco zadarmo. A když, tak k tomu zdarma musíš koupit i něco, co vůbec nepotřebuješ.


listopad 07, 2008 01:04
proc ne? : opice
no pokud to je Paradiso tak se neboj a jdi :-) kdyz nic jineho tak tam maji dobre drinky a mile lidi na pokec.. a vazne nic nemusis jen nebud pruderni a but pripravena na vsechno (a rezervuj si misto) uprimne receno jsem tam stravila jednou silvestra a nikdy jsem nepotkala lepsi a zabavnejsi skupinu lidi.. jedine co nechod na zlicin nebo do nejakych "soukromich" mist...
listopad 07, 2008 03:21
NIKDY : lila
bych po něčem takové netoužila a nikdy
bych se něčeho takového nezúčastnila......
Jak ve filmu "Smím prosit o lásku" řekla
mladá dívka - dnešní doba nepřeje vztahům, ale poměrům...
ale toto...?? Pokud to však někomu vyhovuje a nemá
zábrany - prosím......
listopad 07, 2008 07:08
Obchod je obchod : Já vím
To dá rozum, že zadarmo. Nalákat tam pohledné řezivo pro slintaly a ještě chtít aby si to sama zaplatila by bylo dost neomalené. Stačí, že si za sex zaplatí ti muži kteří si přišli zašukat s jinou.
listopad 07, 2008 07:59
Swingers, krásný slovo - my sme řikali "česky" grupáč! : NČ
Jo, dost dobrý! Jen bysem moc nevěřil, že s tim začali zrovna ti stateční piloti americký armády. Pokud vim, takovýdle kratochvíle, kdy kámen šous*al cihlu, byly, co lidstvo existuje.
Zažili jsme si to myslim všicí, jen bych řek, že ve 36 letech už si na to dost stará. Ale když tě to baví....
listopad 07, 2008 08:46
pro Já vím: : Sandra
hm, tak pokud vím, tak samotní muži do těch "lepších podniků" přístup nemají- zřejmě proto, že slintalové tam nejsou žádoucí, ti ať si zaplatí šlapku, nebo striptérku, nebo co jim zrovna bude po chuti. Tohle je buď pro partnerské dvojice, kteří si zaplatí symbolické vstupné, nebo pro samotné ženy, které mívají vstup zdarma.
Je to rozhodně obohacující zážitek, člověk nemusí dělat nic, co je mu proti srsti a když se mu tam nelíbí, už tam příště nemusí...
listopad 07, 2008 09:22
nč, : Petronila
všicí určitě ne smilies/wink.gif, a za sebe můžu říct, že ač jsem osoba zvědavá, jsou zkušenosti, bez kterých se obejdu a vůbec mi nebude líto, že je nemám smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 07, 2008 09:39
Péťo :-) : NČ
jasně. když ne tak ne. Já sice jo, ve študenckejch letech, ale že by mě to nějak zvlášť vobohatilo - no, ani nemyslim. Spíš dobrá sranda. Sme eště ani nevěděli, co je aids, svinstva sme si taky nepíchali, tak sme si jen tak popíjeli a píchali. Dobrý, sranda - ale to je tak asi všechno :-) Nemyslim, že bys vo něco extra byla vochuzená.
listopad 07, 2008 09:48
enčé ;-)) : Petronila
díky, hned jsem o něco klidnější smilies/wink.gif
listopad 07, 2008 09:54
No dyk to řikám pořád, : Krakonoš
že levičáci jsou zvrhlíci.smilies/grin.gif My jsme ve študentskejch letech abstinovali a svědomitě se připravovali na plnění úkolů našeho budoucího náročnýho povolání. A na děvče jsme se poprvý vodvážili pohlídnout až při podpisu předmanželský smlouvy. smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
listopad 07, 2008 10:12
Krakonoši : NČ
To bude dozajista tim, že levičáci sou vodjaktěživo chudý (teda, až na Standu Grosse).
A sex, jak známo, je zábava chudejch.
listopad 07, 2008 10:19
Tak grupáč... : wendy
Ač mám do prudérie daleko, tak tohle ne. Ivanko, Andrejko, když jste tak zvědavé, tak se tam běžte podívat a pak nám napište, jo ? Nebudu se moc rozepisovat, protože s tímhle žádnou zkušenost nemám a nikdy jsem po tom netoužila, jen názor - bych si tam připdala jako věc k použití. A teď ještě NČ píše, že by mě to stejně asi moc neobohatilo. Tak tomu věřím. Ono se sice říká: "Jednou je nikdy, dvakrát je zvyk" - ale nee. Marjánku jsem dle tohoto pravidla kouřila. Ale všechno zkoušet nemusím. Jsem zvědavá, jak se rozhodneš.
listopad 07, 2008 10:19
wendy : kolemjdoucí
proč myslíš, že by sis připadala jako věc k použití? Není to právě naopak, že jako věc k použití jsou tam snad chlapi? Použiješ, zahodíš (stejně se na víc už nezmůže), a další, dokud tě to baví.
listopad 07, 2008 10:46
No, já asi tyhle věci používám jinak : wendy
než je zvykem na swingers párty. Ale neklesej na mysli, ženských tam bude určitě stále dost...tolik chlapů k použití ! a já prostě nevím zda by mě právě tohle extra bavilo.
smilies/wink.gif
listopad 07, 2008 10:58
wendy : kolemjdoucí
neklesám na mysli, já klesám spíše na těle, ale mne tohle neláká (ani nelákalo) ani trochu, jenom jsem chtěl nadhodit pohled z druhé strany....
listopad 07, 2008 11:35
Tak tak : wendy
Takže my dva máme celkem jasno. Ještě jak dopadnou ty dvě holubičky sivé a zdali nám pak o tom napíšou nějakou reportáž z místa činu. Tedy činů.
smilies/wink.gif
listopad 07, 2008 12:44
Jo Wendy!!!! A hlavně fotky!!!! : NČ
Musim se přeci NA VLASNÍ VOKO ujistit, jak je to hnusný!
listopad 07, 2008 12:46
Andreo zkus a napiš :-) počteníčko na listopad : bb
Pozvání jsem dostala a mohla jsem si dokonce vybrat, jestli sama nebo s partnerem:-) ale nevyužili jsme to. Jsem asi konzerva, připadala bych si jako v řeznictví - ukažte? ten je moc prorostlej, dejte mi ten roštěnec vedle, ještě se mrknu na kotlety, jsou čerstvý?
Trošku moderní taneční dýchánek, že - akorát že si nepíšou taneční pořadníky - první ten zrzek v modrým triku, za ním se nabídla kostkovaná košile s pleškou, pak chlupatý ruce s černýma džínama a pak se uvidí, jestli už nebudou bolet nohy...
Až moc jednoduchý, schází trocha hravosti, nic proti přeplněnému hračkářství, ale zábavnější je hračku najít pod polštářem, po půl dni tušení že tam bude, ale třeba taky nebude. Víc baví jít do lesa a najednou dostat chuť a místo hub sbírat jehličí ze svetru. Nebo se tři hodiny čančat na ples a po hodině se ztratit protože se oba naladili ne na tanec. Nebo se sejít na chatě s partou na silvestra a přitom vědět, že jsme se týden neviděli a myslíme oba jen na to. Nebo i nepárově cokoli, jen ne plánovaně zajít nakoupit do řeznictví. Přišla bych si kapku legračně a dělat si kašpary ze sexu...teda paní Vomáčková, kde vy se tu berete? No vás bych se tu nenadála, se nedivím, že ste zase neumyla schody!!
Jé, Maruško, vy tady taky...? Hihihi, no tak tu uzávěrku, jak jsem na vás na poradě malinko kričela, heleďte, to zase tak nespěchá, sme lidi, že jo...ale ten korzet je moc, moc pěknej!
Tyjo, Venco, podivej se, že je to strejda Pepik? No chudinka teta Alice, myslí že Pepa chodí se šéfem na golf a von tu zatím...
Na druhou stranu, je to určitě možnost pro lidi osamělé, bez stálého partnera, kteří ale zrovna nejsou na profi šlapky nebo služby gigoala stavění.
listopad 07, 2008 13:16
tak tohle je fakt nádherně popsaný :-))) : ivanka
hele, bíbí, piš tohle spíš na kudlu, tedy do článků, myslím, než do komentářů :-))))
listopad 07, 2008 15:21
také jsou pro mě určité věci, které zkusit nemusím a : Inka
jsem přesvědčená, že mi scházet nebudou. Pro mě je důležitý vztah jaký s tím člověkem mám a milování je vyvrcholením tohoto vztahu něco jako třešinka na dortu. Škoda, že to milování bylo degradováno jen na sex s kýmkoliv, jen na takovou chvilkovou pudovou potřebu jako u zvířat. Tak si tak udělat jen na chvíli dobře a nezkoumat s kým to bude a co z toho bude dál. Tohle bych asi nemohla, nejsem rohožka, aby si o mě každý kdo chce otřel boty a šel dál. Vážím si sama sebe a je pro mě důležité vědět s kým se budu milovat a proč to chci udělat a také jak. Také jsem jako žena nikdy muže nelovila jak to v poslední době vídám a snad právě proto jsem jich vždy okolo sebe měla vždy dostatek, takže mě ani takovéhle blbosti nikdy nenapadaly.

Je zvláštní jak v poslední době je modní takové ty povrchní vztahy, zašu*at si ani nevím s kým, mít děti, ale nebrat se, popřípadě spolu ani nežít. Čím to prosím Vás je? To mají lidé ze sebe navzájem takový strach??? Asi jsem z jiné doby a jsem ráda, že jsou moje děti takové jako já, že dokáží ocenit kvalitní vztah a vážit si ho a mají sami i takové partnery.
listopad 08, 2008 02:49
... : Aknela.
Znám jednoho co tvrdí, že mu swinger parties zachránily manželství. Jeho žena, která odmítala sex a tvářila se jako že jí tyhle tělesný věci už dávno neberou, na swingers party náhle ožila a s jinými se pustila do víru sexování. No a mezi těmi jinými dala i manželovi a ten byl a je spokojený. Doma je manželka stále frigidní smilies/grin.gif
PS: A prý tam mívají dobré jídlo tvrdí ten manžel...že prý bonus je nejenom sex se ženou, ale ještě plný žaludek. smilies/wink.gif
listopad 08, 2008 16:03
Aknelo, : bb
když jsou spokojení, tak je to jejich věc a šmytec. Ale my bychom spokojení nebyli:-)
Neumím si představit, že by můj muž byl spokojený, kdybych doma byla chladná a najednou bych ožila se skupinou cizích mužů a jeho nechala taky zapojit do pořadníku. Že by měl chuť na sex se mnou poté, co by po mně lezli předtím čtyři jiní. On by hledal jiné řešení proč nám neklape milování, sex, než aby do toho zapojil jiné chlapy :-)
To je asi to, o čem psala taky Inka - pro nás je to záležitost vztahu dvou lidí, chápu že to může být i vztah velmi krátký, že se prostě potkají dva volní při nějaké příležitosti a vyvine se z toho sex na jednu noc. Pořád vnímám sex jako záležitost páru, velmi intimní.
listopad 08, 2008 18:54
To je fakt dobrý : wendy
s-párty jako lázně na frigiditu,nebo na manžela ? Tak já se jdu mrknout na telku na tanec. To je taky dobrý rozbíhadlo. Říká se, že kterému páru to jde na parketu, jde mu to i posteli.
listopad 08, 2008 20:38
je taková divná doba : alena puntíkovaná
všecko rychle, pokud možno na jedno úpoužití a instantní...připadá mi to, jakoby se blížila nějaká opravdová tragédie a lidi to podvědomě cítěj a snažej se urvat co nejvíc. Nevím, ale mně osobně se dělá nanic při pomyšlení, že by mě měl ošahávat, nebo nedejbože oslintávat nějakej cizí chlap. ale proti gustu....
listopad 08, 2008 21:03
ptzá se synek maminky, : alena puntíkovaná
"mami, proč nejsem tatínkovi vůbec podobnej?" - "Jo," odpoví maminka" to byl tenkrát opravdu divokej večírek - ty buď rád, že nejseš pes."
listopad 08, 2008 21:04
Souhlas : AHabibi
s Alenou P. Divná doba. Kolikrát žasnu jak se mnozí chlubí tím, za co by se měli stydět (myšleno obecně).
Sexy párty ? Když tělocvik, tak raději výšlap na Radhošť nebo na kole kolem 60ti kiláku a mám z toho určitě lepší pocit po všech stránkách - těla i duše. Tady u nás pod Radhoštěm se takovým choutkám říká "rozežranost".
listopad 09, 2008 07:53
Moc se mi líbí články paní Bíbí, Inky a Aleny P., : lila
naprosto s Vámi souhlasím, mám tytéž pocity....
s tím "oslintáváním" to bylo velice výstižné!!!
listopad 10, 2008 07:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]