O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROČ ŽÁRLÍM? KDYŽ NECHCI... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 říjen 2008

 Ahoj kudlanky a kudlánci, mám problém a nevím kam jinam se obrátit než na zdejší poradnu, i když je to poprvé :-) - jsem totiž úplně bezmocná. Ale abych vám to všechno vypsala: je mi teprve dvacet a děsím se, že si kazím život - tedy sobě i mému stejně starému příteli. Žárlivost. Jsme spolu zhruba dva a půl roku, a nikdy dříve jsem problém s žárlivostí neměla... Možná je to taky tím, že tenhle vztah je opravdový se vším všudy a zatím nejdelší (i pro partnera). 

 

 

 

 

 

     Takže jsem se dočetla, že žárlivost je strach ze ztráty partnera, a ten já mám hlavně proto, že když jsem se tenkrát rozhodovala, jestli s ním začnu chodit, musela jsem obětovat celý svůj dosavadní život - byli jsme z úplně rozdílných prostředí a já měla vždy pocit, že jsem ta, která pro ten vztah dělala nejvíc. Totiž - přizpůsobila jsem se. Zvykla jsme si a partnera miluji z celého srdce a věřím, že on mě také. Jenže už na začátku vztahu na mě začaly vykukovat menší nepříjemnosti. Např. jeho poslední dívka bydlí naproti jeho domu, přímo si vidí na balkon... Když jsem se neudržela a měla podezření, našla jsem v jeho mobilu esemesky pro ni, např. jak jim bylo spolu krásně, žee když  jde večer domů, musí se jí dívat do oken a pod.

 

    Takových věcí jsem mu odhalila desítky. Jednou i omylem poslal sms pro svou bývalou mně (mj. bývala učitelkou na ZŠ, on s ní prý spal už ve svých 15!!). To oslovení mě dostalo... Moje zlatíčko.. No nic, vím, že mám problém se sebekontrolou, že vždy tak jednou za dva měsíce se neovládnu a "projedu" mu telefon.. Ale vždycky mě k tomu nutí nějaká intuice, že se děje něco, co bych měla vědět.. Bohužel, pokaždé něco najdu, naposledy před pár dny... proto jsem ted tak zničená a píšu sem...

 

     No, měl tam zprávu od nějaký ženy z prace: "Romanku ne,zapomen na me, dej sanci klarce.. nemelo by to cenu.. ". A ve mne to vzbudilo nehoráznou vlnu zlosti, chtěla jsem dělat jako že nic, ale vydržela jsem asi 4 minuty a pak jsem začala brečet, křičet, nadávat, vyslýchat.. Pochopitelně, že prý o nic nejde, je to jen dobrá kamarádka z  práce, moc se prý neznají.. A tak až do 4 do rána... Už jsem byla z toho celá zničená, málem jsem umřela z představ, jaké se mi honily hlavou.. (říkala jsem si: on je kuchař, ona sedí v kanceláři.. sejdou se nekde tajne a už.... Cítila jsem se tak bezmocná a zoufalá, že jsem si na tu ženskou vzala číslo..bože jak já ji nenávidim!! byla bych schopná jí přát to nejhorší - takové a podobné jsem měla hrozné pocity, zvláště když vím, že jsem normálně hodnej člověk, nikomu bych normalně nic nepřála, naopak ráda lidem pomáhám - ale tady.. Víte, došlo to tak daleko, že přítel mi tvrdil v jednom kuse,  že jsem fakt magor, že mezi nima nic neni - jenže: v předchozím čase mi lhal víc než stokrát... například že mu píše máma -a pak jsem zjistila, že to byla jakási "laskonka". Taky mi řekl, že se se mnou rozejde pokud za ni půjdu,ale ja musela zjistit pravdu..

 

     Nešla jsem ani do práce, protože jsem se vydala na jejich pracoviště a dotyčnou paní jsem si nechala zavolat. Je jí 36, ma dve děti, je rozvedena..  Klidně jsem s ni mluvila, dokonce jsem až překvapila sama sebe, že mi chvílema přišla sympatická..  Ujistila mě, že jsou jen kamarádi, že se znaji déle než si myslim, rok a půl, nechtěla mi prozradit, odkud se znaji, ale Roman je v této práci pouze půl roku a i když ta ženská řekla, že mezi nimi nic není, že si jen často volají a píšou.. Tak mi to vůbec nepřišlo pravdivý - však proč by mi o ni nikdy nic neřekl??? přesně tahle myšlenka mě ubíjí.. On pak vzal svoje rozhodnutí zpět, mluvili jsme o tom a shodli jsme se. že náš vztah nechceme ani jeden ztratit.

 

     I když má můj přítel mnoho dalších much, například nevěnuje se mi tolik jak potřebuju, přitom já mu dávám všechno - až na to moje žárlení. Chce, abych mu přestala kontrolovat telefon - já to chápu (sám mi to udělal taky,ale nic nenašel, protože já nevěru nesnáším). Ted jsem si vzala čas na rozmyšlenou,jelikož nevim, jestli vedle něj vůbec můžu dál být, protože vim, že kdykoliv mu mobil zazvoní, bude mi bušit srdce hrůzou, kdo to asi je, a uvidim jeho pohled,j ak bude s jakýmsi pobavením a až škodolibostí čekat, až se zase zeptám - "Kdo ti píše??" No, přitom já ho vážně moc miluju, ale při pomyšlení na "jakoukoliv JI"  a na to, kolik dalších se mi celou tu dobu snaží zatajit... Uznejte - proč by je sakra tajil, kdyby to byly jen kamarádky,se kterými zajde na kafe?

 

     Lidičky, pomoc,j á se z toho snad zblázním.. nechci být chrobným žárlivcem, hnusí se mi to a chci mít šťastny vztah..  A tak opravdu nevím - mám od něj raději odejít, abych se tolik netrápila (pozitivně vím, že neni "svatej")...  nebo to mám překousnout a zůstat s ním dál? To opravdu nevím jestli zvládnu. Moc tedy prosím, poraďte mi, co a JAK mám dělat dál... strašně moc děkuju za každou radu. 

 

     Tak už předem díky a ahoj vám všem -

 

Milena

 

 

 

Komentáře (22)add feed
... : Vodoměrka
Najdi si někoho jiného... mám dojem, že určitě nechceš být jedna z mnoha a chlap, co má nějak rozdělaných víc ženských (bývalá, současná, budoucí bývalá, kolegyně na telefonu) asi nebude to pravé ořechové...
říjen 20, 2008 19:56
panebože, utíkej od něj pryč, jak nejrychleji to jen jde! : Eny
Ikdyby to byly jen Tvé dedukce a vše se Ti jen zdálo, což si nemyslím, nestojí Ti ten člověk přece za to trápení...já tohle dělala až po 25 letech manželství a stačilo to na to, abych si chtěla pro lásku k někomu úplně stejnému jak popisuješ život vzít. Tak velká láska to byla. Pryč....to je má rada......zapomenout a najít si človíčka, který Ti tohle dělat nebude....Eny...nezapomeň....máš svou hrdost!
říjen 20, 2008 20:02
Ještě jsem chtěla dodat... : Vodoměrka
...ne chlap, on je vlastně ještě pořád chlapeček a asi ještě vůbec nemá jasno, co vlastně chce a co vlastně takový vztah obnáší... ale nic to nemění na tom, co jsem napsala výše... smilies/smiley.gif
říjen 20, 2008 20:02
hele pust ho k vodě : alena puntíkovaná
na tohle nemá nikdo nervy a tohle by tě ničilo. Zažila jsem to na vlastní kůži se svým prvním mužem. Taky to pořád byly "jenkámošky" a nic se nedělo, akorát já byla žárlivá semetrika...oni snad mají malé sebevědomí a takhle si dokazují, jak jsou úžasný. Ve skutečnosti tě nemiluje - ale asi dobře vaříš, nebo tak. Jemu vysloveně dělá dobře "že je o něj zájem". Kašli na něj a najdi si někoho, kdo bude mít zájem hlavně o tebe.
říjen 20, 2008 20:12
... : Sandra
I kdyby tě nepodváděl fyzicky, tak to, že si vyměňuje něžné SMS s jinými ženami už samo o sobě je dost prapodivný- jeho zlatíčko jsi přeci ty, a žádná jiná. A ještě ti dává ultimáta a vyhrožuje, že on se s tebou rozejde. Takže řešení je to utnout- ideálně- pokud to nedovedeš, tak se vykašli na prohlížení mobilu, protože tím se akorát víc trápíš a dělej hluchou a slepou (a blbou). Ale vzhledem k tomu, že jste oba mladí a bezdětní, je na takové kompromisy ještě velmi brzy- když si tě neváží teď natolik, aby tě netrápil (ty zprávy se také dají promazávat, že, takže kdyby nechtěl být přistižen, dal by si majzla) tak co teprve až bude vědět, že jsi na něm závislá?
říjen 20, 2008 20:21
Smiř se s rozchodem : Iren
Najdi si nejhorší alternativu pro Tebe-rozchod a smiř se s tím a hned se ti uleví.
Nejhorší je než se najde řešení. Šílíš jakoby to byl jedinej chlap na pustým ostrově.
Věř tomu, že jsou v životě mnoohem horší situace.
Rozchody jsou také zdravé-jsou o získávání zkušenností
říjen 20, 2008 21:17
tohle tedy : endymio
na šťastný vztah nevypadá. Je Ti dvacet, máš moře a moře času na hledání toho pravého. Tenhle to evidentně není. Řekla bych, že žárlíš právem - máš zapotřebí se léta užírat? (Přečti si zde třeba Prosím, držte mi palce). Sama nezůstaneš, to Ti garantuju...
říjen 20, 2008 22:15
Tak dva a půl roku, jo? : Krakonoš
A jak dlouho chceš TOHLE ještě vydržet? Fakt dobrej masochismus. smilies/sad.gif
P.S. A mobil prolejzá jen méněcennej chudák, takže takhle tě teď ten tvůj krasavec vnímá, to je fakt bezva rozehranej vztah. Zabal to co nejrychleji!
říjen 20, 2008 22:50
Panebože, už zase! Tisíckrát obehraná píseň! : NČ
Já to vidim takhle:
1) Ze všeho nejvíc! Koukej nejdřív sama DOSPĚT! Až dospěješ, vysměješ se spoustě svých dnešních zastydle pubertálních trapných sladkobolných kydů, např. "...partnera miluji z celého srdce a věřím, že on mě také". Hůůůůůůů!!!!
2) Dokud nedospěješ, nepřizuj si proBůch dítě! Taková hovadina, jakože dítětem si ho nějak udržíš nebo pojistíš, ta snad může napadnout jen retardovanou mentálku! Chudák takovej prcek! Ostatně - chudák i ta baba, jenže ta si za svou blbost může sama. Dítě nemůže za nic.
3) NIKDY už neprozraď partnerovi, že mu šmíruješ telefon, emajl, kapsy, poštu. Ty to dělat nepřestaneš nikdy, máš takovou povahu, ale kdyžuž musíš, tak jedině tajně! I když osobně nevim, k čemu ti vlastně ta zjištění budou.
4) Svatá prostato!

říjen 21, 2008 06:22
Už nikdy si nehledej partnera, pro kterého bys musela "obětovat celý svůj dosavadní život" ! : mamča
Proč ? Kuchařů je plnej svět, ale Ty jsi jen jedna jedinečná bytost. NČ má pravdu, musíš teprve dospět a začít si vážit sama sebe. Tenhle vztah, který trvá už dva a půl roku, nikam nevede, a dospět Ti nedovolí.
Proč máš tak nízké sebevědomí, že na tom kuchtíkovi tak visíš ? Vždyť on se tou Tvojí závislostí baví ! Kdyby mu na Tobě záleželo, a přesto by měl nějaké "dámské aktivity" jinde, tak by nikdy nedopustil, aby ses o nich dozvěděla.
Kašli na něj, jen tak si u něj získáš respekt. A pak ho pošli k vodě. Není to snad jediný chlap v EU, a Ty nejsi Quasimodova sestra ?
říjen 21, 2008 08:33
utíkej, co ti síly a nohy stačí!!! : ivankaa
mladá, bez závazků, tak zatni zuby a uteč, tohle není k žití teď, natož za dvacet let! dokážeš si váš vztah představit za 20 roků? jak by asi vypadal? no doplň si to sama, ale radím Ti utnout to hned a neztrácet čas, přeji hodně sil! ale musíš to udělat!
říjen 21, 2008 10:44
... : jája
jéžiš beruško utěkaj co nejrychlejc možeš, věř mi, vím o čem píšu, já tohle měla doma, řeknu ti moře let, tak blbá jsem já byla, to prozření bolelo jako čert, ale teď ti můžu klidně říct, měla jsem to udělat dávno, dávno, dávno, víš kdyby ti nedával záminky, nežárlíš, nebo jo? na tohle si odpověz. Po devíti letech příšerného života s mobilovým ku*evníkem jsem konečně ukrutně zamilovaná do svého vlastního života a ten můj kdysi milovaný si může třeba zlomit nohu, nebo vypíchnout oko smilies/grin.gif
říjen 21, 2008 12:10
Tvůj příbeh je tak dojemnej, : Krakonoš
že probral ze spánku i enčého, a že už tady byly těžký kalibry! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
říjen 21, 2008 15:53
Krakonoši, : Lotka
přesně tak, jsem ráda, že se NČ zase odněkud vyloupl. smilies/cheesy.gif
No, jak je vidět, nic se na světě neděje náhodou, a všechno spolu souvisí. Kdyby dívčina nenapsala, dobře bysme jí neporadili a eště bysme pořád měli ztracenýho NČ. smilies/wink.gif
říjen 21, 2008 21:15
Jo, až mě to probudilo : NČ
A to jsem zrovna v přechodu. Přecházím z letní malátnosti k podzimní melanchólii, po kerý pak následujou další přechody k zimnímu spánku, jarní únavě, letní malátnosti.... atd atd atd. Věčněj koloběch životní vospalosti. Přeju dobré jitro, k snídani dva lahváče, pak asi vodpočinek před obědem.
Milenka si vo tu prostatu koledovala strašně úporně. Vždyť je to ještě dítě. Sice už ví, kerý ženský i mužský orgány k čemu sloužej, ale žeby je dokázala i používat ?????


říjen 22, 2008 06:35
ma me rad, nema me rad : nantaali 23
Neco podobneho jsem si take prozila, slysela jsem: nikomu se nebudu zpovidat...,Kdybys pockala, tak bych ti to rekl...vsechno by ses dozvedeka pozdeji...Ale vlastne se nikdy zadne pozdeji, nebo kdyby nekonalo.Polozila jsem nekolik otazek a nedostala jsem na ne odpoved/pro koho byly ty parfemy, kytky,kde se najezdilo tolik km a pod.Dosla jsem k nazoru,ze bych se musela zblaznit a ukontrolovat. Pri dnesni technice a moznostech me muze podvadet, jak bude chtit a ja nemam nejmensi sanci to zjistit. Zapomenute sms nebo mejly,to delaji pouze diletanti. Odesla jsem pred 4 lety, stykame se , telefon jsem nikdy neotevrela, mejly nectu, na to, co dela se neptam a jsem rada,ze jsem to zvladla sama a je mne podstatne lepe nez v roce 2004. Nenech se znicit. Nemas zadnou hrdost? Tak ji honem zacni hledat.
říjen 22, 2008 23:59
Pro NČ : lila
PROSÍM, PROSÍM komentujte opět články v Kudlance !
Vaše komentáře jsou vtipné a i když někdy na hraně
slušnosti - beru to spíše jako provokující (na což se
dost žen chytí...hi hi). Ale je jasné, že Vás k tomu nikdo
nemůže přinutit - pokud nebudete sám chtít......(chtějte!!!)
říjen 23, 2008 07:45
nantaali : Krakonoš
na tvým příspěvku mě zaujalo nejvíc slovo "stýkáme se". Nikdy jsem nepochopil, proč bych se měl stýkat s někým, kdo mě podrazil a flusnul do xichtu. Co je na tom jako za výhru nebo vobohacení. Můžeš to trochu rozvinout?
říjen 25, 2008 18:46
vysvetleni pro krakonose : H.Freedom
Stykame se , protoze to je nutost, mame dve deti spolecny dum a firmu/dve posledni veci jsou pouze na papiru/Jeden na vsechno nestaci, tak nic jineh nezbyva.Takze vyhra je 0 a /V/obohaceni je take 0.Ale ani nevis, jak je prijemne za sebou zavrit dvere a moct si delat, co chci.
listopad 16, 2008 16:26
jo tak to jo : Krakonoš
rozumím.
listopad 27, 2008 11:20
dobra rada nad zlato či stříbro či drahé kamení : radička
Milá Milenko,

svůj problém líčíš už v prvních větách - obětovala jsem vše našemu vztahu. Nejen, že to není nutné a partner to ani nechce ,ani neocení (proč se vzdáváš sama sebe kvůli něho). Ty teď ale předpokládáš, že partner se ti bude starat o zábavu, že se na žádnou slečnu ani nepodívá, nedej bože zaflirtuje.... Tak to ale nefunguje, na světě jsme každý za sebe a jen když je nám s tím druhým dobře, tak má cenu to budovat (ale bez přílišného omezování).

Nechováš se racionálně a tím to totálně hnojíš. Ten tvůj si může o tobě teď akorát myslet, že jsi - žárlivka, stíhačka, nesebevědomá, troska (?). Před tím, než si se slečnou z balkonu začal psát, tak jistě předchýzely tvé žárlivé okaté scény a vyptávání - jen ty jsi to řešila a otvírala. Tím ho neomlouvám, spíš jen vidím, co ho vedlo k jeho chování včetně flirtování na pracovišti. Není to ten typ hodného kluka, je to spíš ten zlobivec, který si rád zaflirtuje. To nemusí nutně znmenat nevěru. Proč flirtuje je otázkou - má tě tak jistou, že se už ani nemusí snažit a může hledat jinde? Nebo je záletný a měl to tak vždy?

Podívej se na to racionálně, nemá cenu se za ním honit, ani mít pocit, že ti něco dluží. Ty dlužíš - sama sobě - koníčka, kamarády - pro svou plnou spokojenost. Nevzdávej se toho, nikdy as nikým. ani když budeš mít děti. Někdy se partneři tak vyduší a chytí na háček, že si důvěřují stoprocentě. Žárlivost bývá problémem, když se partnerovi oddáme brzy, aniž bychom ho poznali, znali a vyzkoušeli v různých situacích.
prosinec 08, 2011 15:02
... : Dajs
Ne mám to skoro stejní i kdys hodně zarlim NW proč možná mu nedůvěřuje a hlavně nechapu proč moc mě to mrzí že mu nedůvěřuje nebo kdys zarlim tak je to semnou hroznů nebo pak jen slisim zatoo si můžeš sama
říjen 15, 2015 09:24
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]