O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TICHÁ DOMÁCNOST PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 říjen 2008

 Milá kudlanko a kudlánci, ani nevím jak, najednou s manželkou spolu vůbec nemluvíme. Když tak přemýšlím, jak to všechno začalo, a hlavně kdy, tak si uvědomuju, že je to už pěkně dlouho. Začalo to asi nějak po Novém roce. Plno práce, pololetní vysvědčení,co přinesl kluk, nestálo za nic, tak jsme se párkrát chytli i my... Prostě najednou jsme měli oba "nataženou pusu" a nikdo nechtěl být ten, kdo první začne.

 

 

 

 

     Manželka se prostě uzavřela do sebe, ponořila se do práce a školy. Ona totiž ještě dálkově studuje. A tak když už přijde z práce, rychle něco udělá v domácnosti (pomáhám jí, to jo) a už si zaleze k učení. Vůbec se nezajímá o mně, natož o nějaké to milování. Když už, tak sex máme, ale mám pocit, že buď jsem v bordelu, kde jsem si to zaplatil, nebo se jako použitý gigolo cítím já. Prostě je to jen sex bez milování, jestli mi rozumíte.

 

      Někdy se učí tak dlouho, že prostě zůstane spát v obýváku. Mám pocit, že se pro ni stávám úplně cizí. Protože když už spolu mluvíme, tak je to jen o praktických věcech, jako dva spoluzaměstnanci ve firmě, ale ne jako dřív, kdy ke mně přišla, pohladila mě, nebo se pohladit nechala. Takhle jsem si to opravdu nepředstavoval. Pamatuju, co jsme spolu propovídali hodin, povídali jsme si jeden druhému o práci, o svých zájmech, o svých zážitcích - tohle všechno je už skoro třičtvrtě roku pryč.

 

      Nemyslím si, že by měla jiného, to ne. Jen mám strach, že mě prostě už nemá ráda, Někdy mám pocit, jako kdyby ji to všechno nějak vadilo, hlavně já.

 

      Poradíte mi? Dělám něco špatně?

 

Ivoš

 

 

Komentáře (28)add feed
Znám to, : Renny
my si doma nepovídáme 20 let.
říjen 14, 2008 06:36
Aha, nikdo z vás nechce být ten, kdo začne první, : Vodoměrka
no pak není se čemu divit, že máte tichou domácnost... tak proč bys nemohl být první ty, kdo prolomí tu ledovou zeď, dokud se ještě prolomit dá???
říjen 14, 2008 07:41
souhlasím : vusha
s vodoměrkou - pokud ti na vás dvou záleží, udělej první krok.......
říjen 14, 2008 07:49
nemyslím si, : kolemjdoucí
že je to jenom o tom, kdo začne první. Spíš tam cítím (ze strany manželky) ztrátu ilusí, rozčarování, prostě nezvládnutý přechod ze zamilovanosti do partnerství. A co s tím - to teda nevím. Já jsem si to kdysi dávno vyřešil paralelním vztahem....
říjen 14, 2008 07:55
Když se ženská nevykecává doma, : Milan
tak se vykecává někde jinde.
To je zcela jisté - leda by ji postihla náhlá ataka nějaké psychosy.

říjen 14, 2008 08:50
komunikace : Kanka
v partnerském vztahu je základem. Je třeba si vypovídat a následně řešit problémy, které jeden z manželů cítí. Rozhodně nesouhlasím řešit vše paralelním vztahem. Tím se nic nevyřeší, naopak se ublíží (znám z vlastní zkušenosti - bohužel, manžel také neměl zájem komunikovat a problémy řešit ...).
Doporučuji zkusit si vše vyříkat na rovinu, otevřeně o tvém problému s manželkou pohovořit. Ještě jsi neuvedl váš věk a dobu trvání manželství, to je také pro hodnocení velmi důležité.
První krok bych určitě udělala, necítila bych to jako něco nedůstojného.
říjen 14, 2008 08:55
No a co když paralelní vztah tato manželka ? : wendy
No, proč hned myslet na nejhorší, že.
MAnželův rekord v uraženém mlčení byl 2 měsíce. Je to už pár let, od té doby zmoudřel. A vaše mlčení trvá tak dlouho, že už to skutečně není normální. Odborníci tvrdí, že když se mlčí 2 hodiny až 2 dny, NENÍ něco v pořádku. Člověk pak hledá chybu u sebe. A nenalézá. Je to na mašli, to trochu znám. Co zasondovast u blízkých lidí ?
říjen 14, 2008 09:02
A cos jí provedl? : alena puntíkovaná
ya z čehože to nemmůžeš ustoupit?
říjen 14, 2008 09:42
Z pohledu dálkově studující - : saffron
nikdy bych před touto zkušeností neřekla, jak je to obtížné a jak moc to zasáhne do běžného života, speciálně pokud už má člověk rodinu - v tomto je to hodně náročné, samozřejmě i pro druhého partnera. Možná má hodně starostí s tím, jak to všechno zvládnout a "zapomíná" na Tebe. Speciálně pokud z Tvé strany cítí chlad a vyčkávání. Musí toho v hlavě hodně řešit (práci, domácnost, děti,manžela, studium...) a úplně jinak zacházet s časem - i ty příjemné aktivity a koníčky, které byly dřív běžnou součástí života se najdenou musí plánovat a drasticky redukovat. Věř mi, po dvou letech takového režimu jsem zdravotně zkolabovala, takže vím o čem mluvím. Máš to ve svých rukách - přijít, říct, že chápeš, že toho má hodně, ale na druhou stranu to neznamená, že se zastaví běžný život. Naplánujte si čas, který spolu strávite a jak (třeba takovou tu svoji hodinku denně), aby byl pro Vás oba osvěžující - výlet, posezení v kavárně, kino, společné luštění křížovky....cokoliv, kde zase budete spolu,naladíte se na partnerskou vlnu, odpočinete si a budete komunikovat i o jiných než o manželsko-organizačních věcech. Stačí chvilka každý den,udělá to hodně...a promítne se to i do přístupu k sexu a mazlení a něžnostem.
říjen 14, 2008 10:35
Tak ona dřív přišla a zajímala se o tebe... : Gréta
A kdo se zajímal o ni?

Pokud bys to chtěl změnit, bylo by dobré si uvědomit, co je pro ni důležité. Učení? Třeba by se dalo učit se spolu... zajímat se o tu její školu...
Nikoho nemáme napořád bez snahy. Pokud jí s tebou nebude dobře, nebude tě mít ráda. Je možné že to teď, jak píše Saffron, taktak zvládá a dusí v sobě cokoli, co by ji mohlo odvádět od učení a tím způsobit neúspěch.
Kolik ještě té školy zbývá? Navrhuju říct jí, že její studium chápeš, ale že pokud je pro ni váš vztah důležitý, bude třeba se mu také trochu věnovat. Oba. Jinak se ztratí...
říjen 14, 2008 11:38
Tak to znám, to už je dávno za námi. : strejda
To je ale zajímavé, že vždy si začla ONA. ONA si myslela, že s ní stojí a padá všechno. Celá domácnost. Já to schytal za benevolentnost ve výchově našich dvou dcer, za laxní přístup k problémům, které jsem nechtěl, aby se mě týkaly, aby byly mými problémy, no a nakonec byl z toho bobřík mlčení.
Ale nevydrželo to dlouho. A paradoxně holky, kvůli kterým to obyčejně a nejčastěji vzniklo, mi byly nejprve tlumočnicemi a pak i pomocnicemi v prolomení bobříka.
Jeden z mnoha příkladů:
"Řekni tátovi, že tu má oběd". "Tati, máš tu oběd." "Vyřiď mamince, že už jdu". "Taťka ti vzkazuje, že už jde."
"Jééé, to je dobrota..." Zeptej se maminky, jestli chce pusu". "Mami, taťka se ptá, jestli chceš pusu". "Řekni mu, ať si ji nechá". "Maminka říká, že si jí máš nechat." "Tak jí vyřiď, že si je nastřádám a až bude přetékat kopa pus, pak je někomu dám."
"Tati, co je to kopa?" "Kopa je přece jednotka množství". A do toho se vložila žena a povídá:" No prosím tě!!!, to jí to nemůžeš vysvětlit tak, aby tomu rozuměla? Jednotka množství..." No a já začal vysvětlovat, že to budou mít ve škole a dcera mě utnula větou, že při jídle se nemluví. Žena se tomu začala smát (řekla vidíš, to je moje výchova), pak mi přidala, protože mi to děsně chutnalo, já jí za to dal ty nastřádané pusy a už jsme byli zase bez bobříka.
říjen 14, 2008 12:40
Máš strejdulíne správný holky ! : wendy
S těma by se dalo jet na dovolenou. Víš já jak jsem potrefená tím cestováním - tak dělím lidi na ty, s kterými by se to dalo, a na ty druhé. A ti první jsou tzv. správňáci, nevysírkové, legráckové. Takže tak.
říjen 14, 2008 12:50
Myslím si to samé, co Saffron : Míša šíša
Manželka bude asi vydumlaná jako bonbón. Chodí do práce, po návratu se stará o domácnost, a pak se ještě učí. Řekla bych, že večer už ji zákonitě nemůže zajímat nic jiného než představa hlubokého spánku. Píšeš, Ivoši, že ji v domácnosti pomáháš. To je sice hezké, ale už jsme to na stránkách Kudlanky několikrát řešili a jistý pán (NČ) se vyjádřil v tom smyslu, že to je špatná formulace. Ty své ženě totiž nemáš co pomáhat - ta domácnost je její stejně jako tvoje, tak jaképak "pomáhání"? Víš co, zkus tu její část práce v domácnosti přebrat po dobu studia na svá bedra. Až dostuduje, zase můžete jet půl na půl. Ale teď ji nech, ať se v klidu učí a ty se starej o domácnost sám. Uvidíš, třeba konečně ten čas a SÍLU na tebe zase najde.
říjen 14, 2008 13:07
Wendy, jooo, cestování. Pro mne je to za trest :-))) Ale ty by sis s ní asi rozuměla. : strejda
Holky cestujou šíleně rády. Zrovna v neděli večer mi dcera povídá na SKYPU, jestli bych s ní nechtěl letět na pět dní do Ammánu. Že prý mi objedná stand by letenku a že mě provede městem a okolím, protože už tam byla několikrát. Nemusím se prý bát že nebude místo, protože tam i zpět je volná vždy půlka letadla. A já se začal vymlouvat, že musím dělat dřevo na zimu, že musím stříhat a seřezávat stromy, že musím to a pak zas ono, no prostě nejedu...Zklamal jsem ji a tak že prý bude létat s mamkou, až půjde do důchodu. To víš, že červíček vrtal, ale nedovrtal. A pak jsem si tu prohlížel fotky, které mi odtamtud poslala, ale i ty, kde jsme už spolu byli. Zajímavé na tom však je, že před cestou mám vždy odpor k cestování, zvýšený tlak, někdy i průjem, ale když už jsem tam a když se vrátím zpět, vracím se v mysli opět do míst, která jsme spolu prošli, co jsme navštívili a pak se mi to teprve líbí. Ale to vědomí předem, to je pro mne fakt za trest, ale i na infarkt. smilies/cheesy.gif
říjen 14, 2008 13:31
No tak dobře, : wendy
tak já tam teda s ní poletím... smilies/cheesy.gif
říjen 15, 2008 07:30
já se taky vobětuju, když má tu volnou letenku. : toulavej
jenom mám takovej divnej pocit, že mně strejda nedá vědět, když by to mělo být pro mě . . .
říjen 15, 2008 14:47
Tak vona zase tak úplně volná není, : strejda
ale je za pakatel oproti plné ceně. Tak to néééé, toulavej. To raději poletím sám. Ještě bys mi ji přivedl na svou víru... A to jen přes moji mrtvolu.
říjen 15, 2008 20:24
Tak tomuhle říkám výběrové řízení.. : wendy
kdo další ? smilies/grin.gif
říjen 16, 2008 06:43
Já! Já! Já! : Míša šíša
Já bych určitě prošla bez ztráty hvězdičky! smilies/grin.gif
říjen 16, 2008 09:23
říká se bez ztráty KYTIČKY . . . nebo dneska to říkají mladí jinak ?, aby se odlišili od nás starých ? : toulavej
KYTIČKY, jak sem řek´. . .

strejdo, třeba už tu moji víru má, řekl bych, že spíš ano, než ne, když žije v anglosaským prostředí a musí ji to vyhovovat, to jejich vidění světa. Jinak by tam přece nežila.
říjen 16, 2008 09:40
Ha-ha, : Míša šíša
my staří to říkáme úplně stejně jako vy staří, prostě jsem se spletla. To máš tak - jak stárnu, tak i zákonitě blbnu.
říjen 16, 2008 09:45
no jo, toulavej, : strejda
tam je pořádek. Tam není takovej bordel jako tady. Tam i policie pomáhá a chrání...a nemaj to nikde napsaný, nikde se tím nechluběj. Tam není Topol a jeho parta všehoschopných, jánabráchysmus, neplatíš za vedení účtu, vstupné do všech muzejí je v rámci vzdělávání se zdarma, pivo ti přetéká ze sklenice, ne, já nemohu srovnávat, protože bych se rozčílil a musel bych si dát prcka...
říjen 16, 2008 10:07
Toulavej, tady je takovej bordel, že i ta příroda z toho blbne. : strejda
Tady a teď tu svítí sluníčko a do toho prší. smilies/grin.gif
říjen 16, 2008 10:46
ale strejdo, ta zem nebyla NIKDY okupována, NIKDY tam nevládli bolševici : toulavej
a tak v ní, tedy v hlavách jejích obyvatel, není ten marasmus a tak většina se orientuje v tom, CO je ZLO a co je DOBRO. A TO chce čas . . .
říjen 16, 2008 10:49
Tolavej : Jarda
A tomu skutečně věříš?
říjen 16, 2008 13:17
no, to co jsem napsal, Jardo, mně přijde celkem logické a tak tomu i věřím. : toulavej
Samozřejmě, není to absolutní, každej v tý společnosti to nepozná, ale VĚTŠINA většinou ano. A tak, když se někde vyskytne nějakej gauner nebo nějaká levota, tak například zapůsobí pud sebezáchovy v politických stranách, na státních úřadech ap. a ten, co je ten gauner a udělal levotu, musí z kola ven. Může si hrát na svým podnikatelským písečku, ale rozhodovat o životě jiných, mít moc, už nemůže. A o to jde. Jsi nedůvěryhodnej, podváděl jsi, musíš pryč, aby nás příště zvolili, abychom my byli důvěryhodní. A to funguje tehdy, když mají lidé zájem o věci veřejné a tak páni nahoře si nedovolí to, co si dovolí u nás, protože tady jim to projde . . .
říjen 16, 2008 14:29
Nevěřícně nad tím kroutím hlavou : Míša šíša
Ty jsi neskutečný idealista. A představ si, že stejní idealisté (i když v jiném směru) vstupovali kdysi do KSČ. Taky byli takhle naivní.
říjen 16, 2008 15:29
Míšo, můj dlouhý projev byl o Západní společnosti, ne o naší. Myslím, že tam to tak nějak funguje : toulavej
a nevidím na tom, že si myslím, že to tam podobně funguje, NIC NAIVNÍHO.
říjen 17, 2008 09:24
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]