O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

... NEBOŤ ONA NEVÍ, CO ČINÍ - II. PDF Tisk E-mail
Sobota, 11 říjen 2008

 Díky vám všem za odpovědi, ano přátelé, už jsem se opravdu probrala; včera mě napadlo kouknout na netu na stránky obce, kde bydlí ta partnerova „paní a milenka". A ejhle - byla tam fotogalerie z vítání občánků, jak se to na některých vesnicích dělá. Chtěla jsem se podívat,  jestli tam není, protože já ji nikdy neviděla. Tak mi to nedalo a hledala jsem nějaký způsob, jak ji vidět.

 

 

 

 

 

     Osobní setkání mě nelákalo,  asi by to nebylo pro mě dobré a taky si myslím, že by setkání z očí do očí nemělo žádný význam. Ale nemusela jsem dlouho hledat, protože ta úplně poslední fotka mě málem šokovala, byla tam a poznala jsem jí podle toho, že vedle ní seděl - jak vy tady píšete „rozsévač", no prostě ten můj „borec"". Ona v náručí držela jejich nové děťátko, které má jméno Natálie. Podotknu, že můj - teď už tedy ex-přítel" si přál, aby - pokud by se mi narodila holka, jí dala právě tohle jméno, chtěl Natálku. No, já nakonec dala jiné jméno, jak už jsem napsala minule, mám, jak jsem už psala, totiž páreček.

 

 

     Taky jsem si nejprve představovala, že to bude nějaká zachovalá krasavice, ale kdepak, je to docela strhaná ženská, nevýrazná, taková normální. No, asi to umí jinak... A on? On je snad vyšinutý, jinak nemohu jeho jednání posoudit a pochopit. Máte všichni pravdu, nemohu přece pro něj brečet, mohu se jen začít radovat, vzít nohy na ramena a alou co nejdál od něho.

 

     Celou dobu jsem nic nechtěla vidět a to bylo velmi špatné - pro mě i mé děti. Už vím, jaká ta pravda je a i kdybych se nepodívala na to vítání, stejně bych ho nevzala zpět, vždyť jak bych mohla dál věřit lháři? Já mu tu jeho ženskou nakonec přeju... A představte si, přitom ona má skoro stejně starou holku jak je on!!!, pak ještě mladší dceru kolem 18 a syna asi 12... No, a pak jeho dvě děti - takže má celkem pět dětí!! 

 

     No - a já pitomá, naivní, budu mít doufejme konečně klid...  a když mi moji drobečci právě teď sladce oddechují, ten pocit štěstí mi zažene i to zklamání. Držte mi palce, ať ten další život zvládnu...

 

 

Petra 

 

 

Komentáře (3)add feed
Petro, : Bara
jsem rada, ze to tak dobre zvladas, hlavni je, ze si konecne prokoukla. Urcite jsi si predstavovala svuj start do manzelstvi a poridit si rodinu uplne jinak, ale ono se nadarmo nerika, vsechno spatne pro neco dobre. Dulezite je i to, ze mas oporu v rodicich. Drzim ti moc palce, a svoje stesti urcite potkas, moc ti to preju.
říjen 11, 2008 18:59
ono to zkoumání má něco do sebe, : Inka
mimo tu bolest co Ti to způsobí, alespoň se utvrdíš, že takového pitomce už tedy nikdy.
říjen 12, 2008 09:36
To nemáš vůbec zač : Jarda
Rád jsem poradil.
říjen 13, 2008 11:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]