O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MANŽELSTVÍ - JAK BRATŘÍČEK A SESTŘIČKA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 září 2008

 Kudlanky a  kudlánci, víte pro mne radu? Je mi třicet,  mám spolehlivého manžela a malého synka. Zní to idylicky. Ale chyba, manžel přichází z práce unavený a jediné, co pak chce - vlastně má dvě přání, která po mně chce: teplou večeři a uklizený byt. Sex ne... Dřív to bývalo jiné - a není to dávno...

 

 

 

 

      V začátku zamilovanosti jsem si myslela, že sex je nejmíň polovina vztahu; potom jsem slevila, ale ted´ si myslím, že u mě je to tak 40 procent... Ano, toužím po něžném obětí, hlazení; věřte mi, já nechci nevěru, ale stejně o ní už sním, i když zatím asi bych se neodvážila. Samozřejmě o mé touze manžel ví, ale bohužel, vymlouvá se. Stále mi říká, že nikoho nemá, říká, že ho pořád přitahuju a je to i vidět. Ale - sex není...

 

      A tak nevím, co dál. Nevím, jestli si mám jen potichu snít a žít život s manželem v přátelství, nebo něco jiného. Napište mi, prosím, co si o tom myslíte. Já si rady nevím...

 

 

Ivča

 

 

 

Komentáře (26)add feed
Tak jak píšeš, : Petronila
je Z PRÁCE UTAHANEJ. Ne že je sexuálně chladnej nebo tak něco. Sama píšeš,že dřív to bylo jiné.

Ty jsi nebyla utahaná, a bez chuti na sex když jsi měla prcka malého? A jak by Ti bylo, kdyby manžel v té době uvažoval o nevěře? smilies/sad.gif smilies/sad.gif smilies/sad.gif

Nenech se zaslepit "roupama" z dobrého bydla - spolehlivý manžel snad za trochu té snahy stojí, ne?. Co takhle psychologická poradna? ta by snad mohla pomoci vám oběma. (je možné, že to je opravdu jen dočasná únava z práce, pak se asi nedá dělat nic jiného,než to vydržet, pokud budeš mít perspektivu nějakého konce). V každém případě bych to ale řešila SPOLEČNĚ S NÍM.
září 22, 2008 18:52
To já bych chtěl : Toro
teplou večeři, uklizený byt a sex. Obávám se, že když ho partner nechce, tak je světec (má tedy jiné zájmy) anebo se realizuje jinde. Samozřejmě, nemusí to tak být nutně. Nicméně ať je to tak nebo tak, nenutit!
září 22, 2008 19:44
taky může bejt prostzě vyčerpanej, vystresovanej : alena puntíkovaná
nebo nemocnej - ale to byste si fakt měli spolu pořádně promluvit - nebo jít k nějakému odborníkovi.
září 22, 2008 19:48
Tvuj manzel neni proste na sex, no : Barbora
bud se s tim smiris, anebo si nekoho najdes a dal budes zit s manzelem kamaradem, a n e b o se rozvedes a najdes si nekoho, kdo ma rad sex i po 30.
září 22, 2008 22:48
souhlasím s Petronilou : vusha
pokud se chce o Vás muž postarat - musí makat.
Já žiju sama 10 let, živím dva středoškoláky, makám, abych všechno zvládla a musím říct, že sex je to poslední co mě bere.
Vydrž a spíš mu připrav hezký den, kdy budete jen sami a můžete si ho rozplánovat příjemným lenošením - od masáží, dobrého jídla, společné koupele...tak aby se cítil uvolněný a v pohodě...
září 23, 2008 07:56
Ale houby. : David X
Obávám se, že když ho partner nechce, tak je světec (má tedy jiné zájmy) anebo se realizuje jinde.

To je samozřejmě pitomost. Asi důsledek mýtu o tom, že muži to chtějí vždy a za všech okolností.

Může být asexuál (http://cs.wikipedia.org/wiki/Asexualita), ale spíše bych to viděl na obyčejnou přepracovanost (http://cs.wikipedia.org/wiki/Workoholismus, http://www.novinky.cz/clanek/145595-workoholismus-je-zakernou-nemoci-dnesni-doby.html, http://zdravi.idnes.cz/pribyva-muzu-odmitajicich-sex-de3-/sexualita.asp?c=A080512_080638_sexualita_bad).

Řešení vidím pouze v tom, aby jste si spolu ujasnili, co od života vlastně chcete. Jestli není rodina důležitější než pracovní úspěchy a nějaká ta koruna navíc. Jestli není načase ubrat plyn. Řešte příčinu (přepracování) nikoliv důsledek (nedostatek sexu). I kdybys ho k pravidelnému sexu nějak dotlačila, pokud bude pro něj práce nadále číslo jedna, váš vztah to stejně nezachrání.

září 23, 2008 08:04
Nojo Ivčo, rady vedou jedním směrem : wendy
vydržať...jsou situace, i dlouhodobé, kdy o sex člověk nemá zájem. Vyčerpanost z práce k nim asi patří. Doba je taková, že buďto se budete mít dobře materiálně, ale má to tyto stinné stránky. Píší sem jiné ženy, které mají starosti úplně opačné, píší sem ženy, které jsou samotné, nebo mají doma chronického nevěrníka. V tvém marném toužení ti to teď třeba moc nepomůže, ale jak praví Dita Saxoová - Život není to co chceme, ale to, co máme. A ty se ještě nemáš tak nejhůř. A řešit - řešila bych to taky až do vyčerpání společně. Sex k životu patří a tak jako ženy nemají právo nutit manžela k celibátu - to se zde taky nedávno probíralo, tak by to mělo být i obráceně. Záleží ovšem na důvodech. A ty je potřeby si vyjasnit, než člověk přikročí k dalším krokům !
smilies/smiley.gif
září 23, 2008 08:11
Ivčo, z toho co jsi napsala usuzuji, : mamča
že jsi s malým synkem na mateřské dovolené. Asi všechno perfektně zvládáš, a ještě Ti zbývá energie. Vykašli se na přílišné šůrování bytu a zkus se něčím zabavit. Studuj jazyky, doplň si vzdělání...abys po MD mohla nastoupit na nějaké dobré místo.
Ujišťuju Tě, že až půjdeš do práce, k tomu budeš lítat kolem dítěte a domácnosti, že Tvá čtyřicetiprocentní chuť na sex výrazně poklesne.
Ještě budeš ráda za chlapa, co umí být kamarád, a nevyžaduje sex každodenně, ale jen ve státem uznané svátky. smilies/cheesy.gif
září 23, 2008 08:58
No, řekla bych, : Míša šíša
že nezazněla ta nejdůležitější informace. Ivča píše: "...Sex není", ale nepíše, jestli není vůbec (prostě vůbec nikdy), anebo je jen ve snížené frekvenci.
září 23, 2008 09:24
Jo, studuj cizí jazyky : Jarda
Začni třeba sousedovým.
září 23, 2008 09:57
No já jsem to tedy pochopila : wendy
zcela přízemně tak, že NENÍ vůbec. smilies/cry.gif
září 23, 2008 10:47
Jo, ještě jsem zapomněla napsat, : wendy
že Jarda je pěkný lišák.... smilies/cheesy.gif
září 23, 2008 13:13
No Ivčo, : Krakonoš
nechci ti sahat do svjedomí, ale evidentně něco děláš špatně. Protože jak jsme tady na kudle četli už mockrát, tvůj běžnej den by měl vypadat nějak takhle:
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1594&Itemid=1
(Alespoň jsem si v diskusi pod tímhle článkem nepřečetl, že by se ženy ohrazovaly proti tomu, že to je naprosto nesmyslný a že ve skutečnosti je to doma na mateřský docela pohoda smilies/grin.gif). Takže evidentně děláš někde chybu, nejsi večer totálně vyřízená a máš dokonce ještě chuť na sex! Z toho zcela jasně vyplývá (to je takovej zdejší častej logickej obrat smilies/wink.gif ), že svýmu chlapovi v domácnosti moc nepomáháš, všechno je to na něm, přijde z práce, ještě musí mejt, prát, žehlit, možná i zašívat. Že je to tak? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 23, 2008 13:22
Krakonoš, : Míša šíša
dobrý smilies/grin.gif smilies/grin.gif

září 23, 2008 13:25
Můj názor... : přece já
Manželský vztah bez sexuálního života nevidím moc nadějně... Byla jsem v naprosto stejné situaci. Manžel sex nechtěl, já ano. Byly to měsíce, pak i přes rok bez sexu. Věděl, že mě to trápí, ale přesto... Stejně jako Ty jsem nevěru odmítala. A vím jistě, že u něj to jinou ženou nebylo taky /ale čím, to nevím, jen tuto možnost zcela vylučuji/. Postupem času jsem ale chtíčem skoro šílela. Přece jen. Jsem žena se svými opodstatněnými potřebami, bylo to pro mě nejen frustrující, ale i občas ponižující, znejišťující mě, jako přitažlivou ženu /mmch, je mi 37/.
Je tomu asi půl roku, co jsem si našla milence. A rozkvetla, doslova. Zhubla, rozzářila se, zpívám si... :-), jsem šťastná; mám manžela, který mě má rád, mám milence, který mě miluje a s nímž si mám i hodně co říct.
A najednou... všiml si i manžel. Že se už jaksi netrápím, nejsem nespokojená; a ač o NĚM nic netuší, najednou... i zájem z jeho strany je!
Radím T: když není zájem u něj, vyřeš to stejně jako já. Nelituji ničeho; spíš je mi líto těch nešťastných let mého manželství, kdy jsem se trápila a užírala. Na to je život moc krátký...
září 24, 2008 17:29
Tedy, : Jarda
stejně je to až k neuvěření, co cirátů dokáží ženy nadělat kolem 1 minuty jednou až dvakrát týdně.
Co těch zbývajících 23.59 minut?
září 25, 2008 10:12
Jardo - říkáš minutu jednou týdně? : alena puntíkovaná
No to ledacos vysvětluje. Třeba by ti pomohl iodborník....nebo viagra. smilies/wink.gif
září 25, 2008 11:13
Špatně čteš, neříkám jednu minutu týdně, to by bylo hodně málo! : Jarda
Říkám jednu minutu jednou AŽ DVAKRÁT týdně!
září 25, 2008 11:17
nojo - moýná i dvakrát týdně : alena puntíkovaná
hele, nepsala ten příspěvek tvoje žena?
září 25, 2008 11:23
moýná jednou, moýná dvakrát - : Jarda
nekuř už to svinstvo.
září 25, 2008 11:25
jardo, ani ty uz nekur : mura
tyden ma 10080 minut smilies/wink.gif
září 25, 2008 12:33
... : bb
:-)
září 25, 2008 12:36
... : Jarda
Ano Můro, též jsem si povšiml. Ale již bylo odklepnuto.
září 25, 2008 12:41
To je dobrý : wendy
já asi začnu nějaký svinstvo kouřit, abych se mohla zapojit do této debaty... smilies/grin.gif smilies/tongue.gif
září 26, 2008 10:19
Kudlanka nábožná a likvidace partnera : Bob z fotoblogu
Kudlanko, těžká rada. Jsem muž a reaguji tak. Myslím, že jsou krize ve vztahu dané biologicky i okolním prostředím. Osobně já se dívám rád na dívku, kterou i po mnoha vzájemných úskalích a nedorozumněních miluji, hladím ji večer, když usíná, po tváři, a děkuji, že je se mnou a sdílíme společně den (jsem senior dle mladé generace). Máme známost na dálku, takřka 200 km nás dělí a snažíme se být spolu co nejvíce. Bob z foblogu, zvaný též Mág.
září 26, 2008 23:06
opačný problém : muž
koukám že mám asi jediný opačný problé já bych chtěl ale žena ne a navíc se předemnou ještě stydí.
listopad 07, 2008 05:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]