O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

... ON NEVÍ, ONA VÍ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 září 2008

 Dobrý den, mám velkou prosbu. Rozešli jsme se s přítelem, máme spolu 14ti měsíční dceru. Já vím, že se stále milujeme, on teď sice bydlí u jiné ženy, ale víme oba, že ji nemiluje. Řekl mi, že ji má rád. A když se ho zeptám, jestli mu stojí za to, že nás tak trápí, tak odpoví, abych se neptala. A já vím, že tím říká, že nestojí, ale přesto nedokážeme k sobě najít cestu...

 

 

 

 

 

     Oba víme, že k sobě patříme, ale nevíme, jak dál.

 

     Bohužel je blíženec, takže si myslím, že má v tomto směru trochu rozpolcenou osobnost. Protože sám neví, proč s ní bydlí. Moc bych si přála, aby se k nám vrátil. Neříkám, že jsme neměli problémy, ty jsou snad všude. Myslím, že má obavy právě z toho, že bychom tyto problémy neustáli.

 

     Já ale věřím, že pokud budeme držet pospolu, tak překonáme všechno.

 

     Prosím, poraďte mi, co dál. Moc mi na něm záleží.

 

Děkuji, Vlaďka

 

 

 

Komentáře (17)add feed
s blížencem ne. Vím o čem mluvím, moje maminka byla blíženec. : alena puntíkovaná
A i když jsem ji měla ráda, žít se s ní nedalo. Je to fakt o nervy, protože nikdy nevíš předem, co udělá. Spolehnout se na jeho slovo...no něco takovýho on nezná. Jo, blíženci jsou šíleně roztomilí, okouzlující, mají báječný smysl pro humor, je s nima ohromná legrace...ale spoleh - spoleh na ně tedy není.
září 07, 2008 10:48
auauau : mura
oba vime, ze nemiluje; oba vime, ze nestoji; spolu to prekoname...

ufuf, to se snad ani neda komentovat. sakra, kdyby ji nemiloval a miloval tebe, proc by bydlel s ni a ne s vama? necti tak moc tu cervenou knihovnu.

jinak moje 19ti leta dcera je blizenec a neco tak zodpovednyho a spolehlivyho jsem uz fakt dlouho nevidela smilies/cheesy.gif
září 07, 2008 10:56
... : Nella
Nechápu. Proč by žil s někým koho nemiluje a opustil pro něj koho miluje. nenamlouváš si něco? neříká ti, aby ses neptala spíš, že tě nechce ranit? jak víš, že ji nemiluje. Přece. kdyby tě miloval a chtl s tebou žít, tak to udělá, zvlášť pokud ty mu naznačuješ, že čekáš až se vrátí.
září 07, 2008 10:57
ale no taak... : Fiona
Lidi, vzdyt to tu ctou i blizenci smilies/wink.gif A prave za blizence muzu napsat, ze umime i vedet co chceme (nadlouho) a umime byt i verni ci dokonce spolehlivi (nekteri, nekdy). Problem nastane tehdy, ze pokud nevime co chceme, mame talent se ze situace diplomaticky vykecavat. A podle toho co ten chlap dela, jakoze jina zenska, a nadale reci o lasce, tak mam pocit ze jednak opravdu nevi co chce, ale na druhou stranu ma jasno aspon v tom ze nechce byt s Vladkou, a snazi se "bejt hodnej", aby si nejak proti sobe nepostval matku sveho ditete.
září 07, 2008 11:06
uááááááá - eště sem zatahujte horoskopy!!!! To snad ne!!!!!! : ivanka
Jednoznačně:
Co ti má říkat? Když mu brečíš a naříkáš? Je to prostě neřád - udělá si dítě a když by se měl starat, tak jde o dům dál. Hele, platí ti alespoň pořádně? Nebo to zase skuhrá on, že nemá, že nedá?

Holka, teď mysli především na to vaše dítě, aby mělo co potřebuje. Tatínek je jednoznačně nezodpovědnej chlap. Ani ti to nedokáže říct na rovinu. Jen tě takhle naopak drží v naději, že se snad snad snad vrátí.

Z toho, co jsi napsala, jsem vyčetla, že asi předtím bydlel u tebe, takže teď si vzal asi svý krámy a jen se přesídlil do jiný postele.

Hele, co na to vaši? Máš vůbec někoho, kdo by se tě zastal?

září 07, 2008 11:07
stejne by me zajimalo... : Fiona
co vlastne zpusobuje, ze se tolik zenskych stavi do tyhle role. "On si nasel jinou, ale oba vime, ze k sobe patrime, on jen asi nevi jak ji rict ze ji vlastne nemiluje..." Uz i v telenovelach tohle omezujou. "Patrim k nekomu, kdo nevi co chce, kdo zradil, je s jinou, ale milujeme se..." Propanajana, co je tohle za mysleni? Proc radsi prozmenu nemilovat trosku sama sebe, a kdyz uz "patrit", tak proc ne treba vetru ve vlasech, vecnym kantilenam nebo tak neco? Patrit chlapum je stejne pro sebevrahy.
září 07, 2008 11:17
Fionko, to je děsně jednoduchý - : d@niela
protože si nechtějí a nedokážou připustit, že už je nemiluje, že už je konec...
Tak raději takhle věří čemukoliv...
V tom je právě síla všech těch "okecávaček" - (kartářky, vykladačky z kávové sedliny a dalších, všechny ty horoskopky, numeroložky atd.), protože ONY DÁVAJÍ NADĚJI...
dávají náplasti na bolavý srdíčko, udržují je v naději, že se třeba vrátí. Na jednu stranu jim tim malinko pomáhají, ale na druhou nesmírně škodí.
Chápeš, jak to myslím, že.
Protože nemá cenu deset let věřit, že "on se třeba jednou vrátí"... tím se připravují o svůj život, ach jo
září 07, 2008 11:22
stačí, když si po sobě přečteš cos napsala, jakoby to psala tvoje kamarádka, sestra: : bb

Já ale věřím, že pokud budeme držet pospolu, tak překonáme všechno.

ano, pokud budeš s někým, s kým se budete opravdu milovat, budete nejen milenci,ale i přátelé, budete vidět OBA svoji budoucnost společnou, tak se fakt dá překonat skoro všechno. Ale jak chceš překonávat všechno s někým, kdo se rozhodl překonávat to s někým jiným? To prostě nejde.

Já vím, že se stále milujeme, on teď sice bydlí u jiné ženy, ale víme oba, že ji nemiluje. quote]
NEVÍŠ, PŘEJEŠ SI TO. Až si tohle uvědomíš, připustíš, budeš na cestě k vlastnímu životu, zatím jsi pořád k němu citově připoutaná - což je pochopitelné, protože on je ten, kdo odešel, on se tedy odpoutal daleko dřív.

Řekl mi, že ji má rád.[/

Má ji rád. Co víc má říkat? Odešel k ní, protože ji má rád.

A když se ho zeptám, jestli mu stojí za to, že nás tak trápí, tak odpoví, abych se neptala

Přečti si tohle znovu a znovu, dokud si neuvědomíš, že ses dostala na samé dno - citově vydíráš.
Ne, nebude s tebou proto, aby ses ty netrápila, protože pokud má rád ji, trápil by se on a ty pak s ním, protože i kdyby nechtěl, dával by ti sakra sežrat, že to KVŮLI TOBĚ nechal tu, co má ve skutečnosti rád.


Prosím, poraďte mi, co dál. Moc mi na něm záleží.

KVŮLI SOBĚ A SVÉ DCERCE ihned přestaň přemýšlet jak ho získat zpátky, ale jak se vyrovnat s tím, že odešel. Začni vědomě, poruč si, přemýšlet o tom, jak se zařídíš bez něj. Dovol si stýskání, pláč, ale poruč si život. Říkej si, že je to lepší, než kdyby ho srazilo auto - 1. žije, je zdráv, 2. dcera má otce, 3. může platit výživné. Ano, buď klidně cynická, když ti to pomůže, ale nenuť se do ničeho. Jen si prostě musíš poručit, protože na tobě záleží, zda dcerka bude vyrůstat v klidu a pohodě, nebo zda jí příští 3 nádherné roky batolete a malého dítěte zkazíš fňukáním, nesoustředěností, pláčem.
ZÁLEŽET TI MUSÍ HLAVNĚ NA SOBĚ A NA NÍ. Jen svůj a její žitov můžeš ovlivnit, ne jeho. A jen ty můžeš ovlivnit to, jaký ten život vás dvou bude.

Jestli se někdy, časem, změní něco u něj a on se bude chtít vrátit, tak se pak můžeš rozmyslet, jestli ho pořád chceš. Ale žij tak, jako by ta chvíle neměla prostě už přijít. To jediné můžeš dělat.
Uvědom si trumfy, co máš - holčičku, mládí, zdraví, možná práci, možná bydlení, možná hodné rodiče, co pomůžou, možná kamarádky, co podrží.
Jestli on o něco přišel a má se k tomu vrátit, musí to být z jeho rozhodnutí, jeho volba.

září 07, 2008 14:45
... : bb
a pro příště už si nenamlouvej, že chlap, co tě miluje, odejde k jiné a řekne ti, že ji má rád
chlap, co tě bude milovat, se tě bude držet, může zakolísat, ale neodejde od milované ženy a 14měsíčního mimina žít s jinou ženou a říkat ti, že ji má rád
kdyby tě miloval, bude ti říkat, že je zmatený, že má v citech guláš apod., ale neřekne ti jasně a čistě, že ji má rád a ať se dál neptáš
a s tím návratem - pozor na to, aby se nevrátil jen proto, že ona ho už nebude chtít...
září 07, 2008 14:49
... : Verča
je to nemilá situace ,ale kdyby chtěl být stebou tak je a jestli se vrátí tak nejspíš proto že už ho ona nebaví a třeba za pár měsíců uteče k jiné.Zažila jsem podobnou situaci i když my byli spolu podstatně déle,zůstal jen kvůli dětem a náš vztah stejně nefunguje,dnes už bych ho rači poslala rovnou pryč pokud ovšem sám ví co chce
září 07, 2008 16:38
To je přesně ten typ chlapa, co jedná na rovinu : saffron
smilies/grin.gif smilies/grin.gif. Odejde za druhou, ale tu původní (s malým dítětem smilies/angry.gif) podporuje v naději, že je pod vlivem něčeho silnějšího než on a že třeba jednou...(asi až ten vliv přestane působit smilies/cry.gif). Vladi, věříš tomu, protože nechceš řešit situaci, která skutečně nastala - nechal Tebe s malou dcerkou na holičkách a ještě se k tomu neumí postavit jako chlap. Tady láska skončila, měla bys začít jednat v zájmu sebe a dítěte a ne si hýčkat představu, že se vrátí a bude všechno jako dřív - samozřejmě do doby než ho to popadne znovu - takového muže bys mohla milovat?? smilies/cry.gif
září 08, 2008 07:20
Já vím proč tak přemýšlí. : AHabibi
Protože ten její to hraje na dvě strany a udržuje ji ve falešné naději, že možná... někdy...potom...a ona mu věří.
Přesně tak se choval můj manžel když praskla jeho nevěra. A trvalo to dva roky. Pořád sliboval, chtěl další šance. Já mu věřila a čekala že to skončí - chacha.... až jednou, nechtěně, jsem je našla spolu v naší posteli.
Jak jednoduché, pak už bylo všechno jasné....i co mám dělat !

Cérečko, nevěř mu ani "dobrý den" a skonči to s tím prolhaným, falešným, zbabělým "srabem". Upínej se na své dítě a počkej si na NOVOU ŠANCI. Ona příjde - věř tomu. A říkej si, že každá zkušenost v životě - i ta bolestná - je důležitá, poučná. Pracuj na sobě, buď nezávislá.
Protože vím, zrada bolí, ale jednou přebolí... a zase budeš ráda na světě. Přeju ti vše dobré.
září 08, 2008 07:48
No tak to vidíte, : wendy
není lepší taková Milenka, která se jen baví, než taková, která tahá táty od rodin ? A propo přítel. Já vím, že žádný papír z RADNICE MANŽELSTVÍ NEUDRŽÍ. JENŽE - KDYŽ NENÍ, ODCHÁZÍ SE TAK NÁDHERNĚ SNADNO...
Taky nevíme, proč vlastně přítel odešel. Jen se zakoukal, nebo to z nějakého důvodu přestalo klapat?
Vlaďko rozumím tomu, že bys otce svého dítěte chtěla zpátky, to je normální by přímo legitimní. Ale když někdo nechce, nikdo třetí ho nepřinutí. Aby znovu miloval, aby se vrátil, aby opustil. Tady lze poradit jen to, aby ses připravila na to, že aspoň nějaký čas zůstanete sami. Dokázaly to mnohé před tebou. Život je někdy mrcha, viď.
září 08, 2008 08:31
... : karl
prosím tě, kecům tohodle chlapa vážně nevěř, a neomlouvej ho tím, že je blíženec, je to hlavně exot. Na znamení nespoléhej, každej se k sobě hodí a zároveň nehodí. Zbilancuj život, co máš a co nemáš, dobrejch chlapů chodí po zemi ještě pořád dost, s tímto je to zbytečná ztráta času. Je to tvrdý, ale vidím to tak, že se ti zatím jen slušně vymlouvá. Nevyhledávej ho. Kdyby chtěl přijde sám.
září 08, 2008 08:39
Nýče, : Krakonoš
aspoň pod tyhle články bys moh' házet svou svatou prostatu, ne? To to máme dělat za tebe? smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 08, 2008 13:00
A co výživné ? : David X
Platí ? Nebo říká, aby ses neptala ?
září 09, 2008 10:14
Je to prostě blíženec : VE.
Ahoj, už jen to, že je to blíženec, mluví za vše.
Neboj, on se ti vrátí. Blíženci se vždycky vracejí. Buď za kratší čas, nebo za delší... to nikdo neví dopředu, jisté však je, že se vrátí. A bude se vracet stále - což znamená, že bude i stále odcházet.
Sama mám vlastní zkušenost s blížencema.
On dělá to, o čem si právě myslí, že je správné. Za chvíli si už myslí o něčem jiném, že je správné.... je to rozpolcená osobnost. Nejde žít s ním, ani bez něho. Nechává oči pro pláč... věřit tomu, že se vrátí a usadí ? - je to sice možné... ale víc pravděpodobné je, že bude pořád utíkat a pořád se vracet.
Většina ženských to pochopí a po čase si najdou někoho, kdo bude jiný... s kým vytvoří šťastný vztah. S blížencem šťastný nikdy nebude. Jemu se stále něco nelíbí, nezdá... Tak, jak se lidé mění - postupem času, roky, desetiletí.... blíženec se tak mění ze dne na den.
Často klame sám sebe.
CHce to buď vytrvat... a smířit se s jeho věčnými odchody a návraty... anebo si prostě říci DOST a vykašlat se na něj. Vím, že je to těžké, ale z hlediska rozumu je to asi to nejsprávnější, co můžeš udělat. Sama víc , o čem mluvím...
Přeju hodně štěstí Tobě i tvé dcerce.. V.
březen 31, 2010 13:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]