O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE POSLEDNÍ CHVÍLE!!!! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 červenec 2008

 Ahoj, lidi, potřebuji se s někým poradit. Za měsíc mám svatbu a mám podezření, že je mi přítel nevěrný... Našla jsem nějaké sms v mobilu (vím, že se to nedělá, ale viděla jsem část zprávy, když si ji četl a pak jsem se i podívala) a když jsem ho přímo zeptala, zda má nějakou milenku,  tak mi odpověděl, že ne...

 

 

 

 

 

     Že to prý není pro něj, že to jsou zprávy pro kamaráda a že mu to přeposílá. Je to cizinec a tak prý potřebuje pomoct s překladem... ale mě se to vůbec nelíbí. Česky (ten kamarád) celkem umí. Bojím se, že se spolu domluvili a teď mě budou přesvědčovat o tom, že to byly opravdu jen zprávy pro kámoše.

 

     Ale - poslední dobou, tak asi víc než dva měsíce, si mě moc nevšímá, pořád chodí s tím, že nemá peníze (při tom je skoro pořád v práci, jak on tvrdí) a sex? Ten je skoro na nule...

 

     Vůbec nevím, co mám dělat. Jak bych mohla zjistit, že mluví pravdu... (Nebo že lže?) díky moc,

 

Tamara

 

 

 

Komentáře (12)add feed
tak moc pracuje a porad nema penize? : Sunshine
Asi bych se nevdavala smilies/sad.gif Pac i kdyby treba nastavajici milenku nemel, tak uz to ze se mu nechce sexovat nyni muze byt predzvest toho, ze po svatbe jdete ze skoro nuly do minusu....lepsi zrusena svatba nez nestastny manzelstvi a posleze rozvod...na svete je krasnejch a svobodnejch chlapu... smilies/grin.gif
červenec 10, 2008 06:42
přinejmenším bych svatbu odložila : alena puntíkovaná
-hele není on gay?
červenec 10, 2008 07:19
Za měsíc svatba, : wendy
to má být pro holku jedno z nejhezčích údobí, a že si to umíme uživat, že dámy - a takovýhle stav v domácnosdti ? Řekni mu že to chceš odložit a z jakých důvodů, uvidíš.
červenec 10, 2008 11:12
... : Já
Také se přimlouvám za odložení svatby. Teď by jsi si měla užívat, měla by jsi být hýčkána a né se trápit. Svatbou se to nezlepší, spíše naopak.
červenec 10, 2008 11:46
... : mimozemšťan
já se nepřimlouvám, já přímo nabádám alespon ke zdržení, když ne přímo ke zrušení svatby.Souhlasím se Sunshine, když už před svatbou ho to nebaví, jak to asi bude po ní.
červenec 10, 2008 12:34
s takovými pocoty bych do svatby : Inka kukj
také nešla ani omylem, proč??? Před svatbou máš být šťastná a prožívat své nejhezčí období a být si jistá, že to co děláš, tak je správné.
červenec 10, 2008 19:28
totiž : alena puntíkovaná
nedávno jsem četla, že v malých městechm, nebo na venkově, kluci, kteří jsou na kluky, to jsou ze společenských důvodů nuceni skrývat. Kvůli rodičůmm, zaměstnavateli, sousedům apod. Proto se většinou ožení, popř. si pořídí dítě....a tím to končí. O rodinu se většinou starají dobře, bývají i docela pečliví a pomáhají v domácnosti- ale přes postel je černý flór. Trvá to léta, než na to manželka přijde..mezitím chodí po psychiatrech, polyká prášky a brečí před zrcadlem,m neb se domnívá, že není přitažlivá. Skutečně - pro gaye přitažlivá nením, nebyla a nebude. A podle toho, jak to Tamar alíčí, tak je to přesně ono. Doporučovala bych ti se ho na rovinu zeptat na sexuální oprientaci tvého ženicha a pak se pečlivě rozmysli, co dál. Rozhodně se svatbou nepospíchej.
červenec 10, 2008 22:23
daj na pocity : Sipik
Presne tymto istym som kedysi presla aj ja. Nasla som smsku, drahy zatlkal, ja som mu velmi chcela verit, lebo som s nim cakala babo, ale jeho spravanie nasvedcovalo o opaku. Je tazke si pripustit, ze chlap ktoreho milujes je chrapun, ale je to dost mozne smilies/sad.gif ...nemusim myslim pisat, ze som slobodna mamina a ex zije s tou pisatelkou smsky.
červenec 10, 2008 22:56
Týjo, : Krakonoš
Alenko a nečetlas to v učitelskejch novinách? Takhle vobjevnej příspěvek jsem tu snad nečet za celý ty roky, co sem chodím smilies/grin.gif.
Ale musím zase uznat, že znám jen málo senzibilů, který uměj na dálku odhadnout orientaci člověka a nemít k dispozici ani jeho fotku, ani chlup z levýho předloktí vytrženej za úplňku a dokonce ani ty předmětný esemesky. smilies/grin.gif smilies/grin.gif Jsi fakt dobrá!
červenec 10, 2008 23:01
ne - já nežíkám, že to vím : alena puntíkovaná
---ale ty přízbnaky...nenmusí to být pravda..ale, kdo ví?......třeba je nemocnej, nebo má jiné starosti...třeba se vůbec ženit nechce....ale opravdu bych to šacovala na gaye. Ale samosebou se můžu mýlit.
červenec 10, 2008 23:29
Myslím si, : Rozmarýna
že bys tu svatbu měla odložit ne-li zrušit. Když je sex už teď skoro na nule, tak v manželství to bude ještě horší. A chceš mít manželství bez sexu? Já si nemyslím, že by byl gay. Ty sms mi přijdou divné. Být tebou tak dám na pocity. Co s chlapem, který pořád tvrdí, že je bez peněz? Kdo ví, za co je utrácí, když jak říkáš, tak je pořád v práci. A to že si tě přestal všímat, taky něco znamená.
červenec 11, 2008 09:47
Tamaro : Milena
Před svatbou se opravdu prožívají ty nekrásnější chvíle vztahu, plánování, těšení se na splečný život..... Když plánovala dcera svatbu, viděla jsem, že to asi není tak, by to mělo být, žádné nadšení, elán. Termín byl, šaty, (dokonce i dítko bylo. A pak jednoho dne jí to všechno došlo. Vrátila se domů se slovy: Já s ním, mami nebudu šťastná. A svatba se zrušila. Čas ukázal správnost jejího rozhodnutí. Neměla to zprvu jednoduché ale rodina jí podpořila a nikdy nelitovala, že se tak rozhodla. Tak ti radím opravdu 2x měř, než začneš řezat.
červenec 11, 2008 10:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]