O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VADÍ, ŽE JE STARŠÍ? PDF Tisk E-mail
Středa, 16 červenec 2008

 Milá Kudlanko, stala se mi věc: zamilovali jsme se do sebe s mým profesorem matematiky. Chodím na gympl, jsem ve třetím ročníku. Je to něco nádherného. Každý den jsme se vídali ve škole, ale mi to nestačí. Myslím jen na něj, v noci se mi o něm zdá. On mne prý taky miluje, ale myslím, že to zas nebere tak vážně, jako já.

 

 

 

 

 

      Poprvé jsme se opravdu sblížili vloni na podzim. Jak říkám, je to všechno nádherný, ale opravdu se bojím, že jsem pro něj jen taková legrácka. Musím ještě napsat, že je ženatý. Mluvila jsem o tom s kamarádkou a ta mi teď nědávno říkala, že prý holky dost střídá a že se rozhodně mám na něj přestat vázat. A že mám myslet na to, že je o tolik starší. No, je to pravda, je mu skoro o dvacet víc. Ale neumím si představit někoho jiného!

 

    Byla a je to pro mně obrovská láska na první pohled. Občas se i teď vídáme, téměř pravidelně si voláme.  Navíc se fyzicky moc přitahujeme a rozumíme si i v sexu. Jsme tak zvaně stejně naladěni. Nikdy jsem si nemyslela, že mě něco takového potká. Donedávna jsem si myslela, že on je na tom úplně stejně. Jak říkám, musím na něj stále myslet a nemůžu se pořádně na nic soustředit. Mám neustále takové vlny, kdy si uvědomuji, že to není správné, avšak proti tomu bez něj nemůžu být. 

 

     Nevím, co mám dělat, jak to bude dál, a až ho zas po prázdninách budu vidět každý den, tak se snad zblázním. Ale snad se zblázním i teď, když ho vidět nemůžu. Ale slíbil mi, že budeme mít v srpnu "svůj týden"... Neskutečně se těším a lítám v tom.

 

Můžete mil poradit?

Monika

 

 

 

 

Komentáře (48)add feed
Moniko, chceš poradit? : Myška
Jediná možná rada je - ukončit to co nejrychleji. Bude Tě to bolet, ale to není nic proti tomu, jak to zřejmě bolí jeho ženu, pokud to ví, a pokud ne, určitě něco tuší. A když ten pan božský, ten zázrak, dokáže podvádět jednu ženu, proč by nepodváděl každou další. Víš jistě, že jsi jeho jediná, samozřejmě až po manželce?
červenec 16, 2008 07:23
Moniko : Polarka
jsi mlada a naivni holka, je mi to lito ze zklamat, ale myslim, ze jsi pro nej jenom prechodna episoda. Jak ti rekla kamaradka, holky strida. A nejde ani tak o vekovy rozdil (i kdyz taky), ale je to darebak, kterej zneuziva sveho povolani a blbne mlady pitomy holky. Doma ma manzelku ktera se vsadim nema ani tuseni co manzel provadi za jejimi zady se svymi zakynemi. Napada mi takovy trik.....zkus mu rict, ze jsi v jinem stavu a uvidis jak s tebou okamzite utne naprosto vsechny vztahy. Nejsi pro nej rovnopravny partner, ale jenom hracka na pohrani. Takovi chlapi jsou jen nestesti a nic jineho. Rekla bych vykastrovat by bylo velice prospesne. Budoucnost s nim nemas!Bohuzel na to budes muset prijit sama. Ceka te hodne slz a bolesti. Je mi te moc lito.
červenec 16, 2008 07:39
Milá studentko. : alena puntíkovaná
"Tak já Ti řeknu (nebudu tu mluvit za ostatní "chlapy", jen za sebe), co třeba mě na tom "zahnutí" s utajením lákalo. S domácím servisem to nemá nic společného, jak tu bylo psáno výše, protože mně šlo především o nerozbytí rodiny a na straně druhé o zvědavost. Víš jak se to ve mně pralo?
Jedná se pouze o ochutnání jiného masíčka, o nic víc. O zjištění, jak se ta kopulovaná při tom aktu chová, ale i před tím, při dobývání, zda je pasivní či aktivní, jaký je výraz její tváře, jaké vydává zvuky, zda je v klidu či vzývá Boha, zda si při tom čte nebo omdlévá a spoustu jiných detailů. To pochopí i malé dítě.
Já to řeknu lapidárně. Pokud třeba takovou svíčkovou s knedlíkem uvaří deset různých žen, každá svíčková bude mít trošku jinou chuť."

Tohle nahoře si přečti několikrát a zamysli se nad tím. Napsal to největší mravokárce a moralista, co na Kudlanku vůbec chodí. Ale hlavně si uvědom, že to "masíčko" jsi ty. Jsi mladá holka a zřejmě slušná a ne moc zkušená. Proto si tě taky vybral. Je to zřejmě dobrý psycholog a je hrozný, jakým způsobem toho využívá. Bohužel, ve třetím járu už jsi plnoletá, takže zákonem postižitelný není. O to větší svinstvo je to, co dělá. Hele, je to jako s vrtáním zubu - prostě musíš si tím projít - a to čím dřív , tím líp. Je to osmnáct, máš před sebou prázdniny . Sejde s očí, sejde s mysli. Třeba budeš mít kliku a někoho potkáš...jeden nikdy neví. Já ti to rozhodně přeju, protože tenhle "vztah" je předem ztracený.
červenec 16, 2008 08:17
Sviňák je to, takový malý Kulínský : wendy
chápu, že starší, šarmantní a zkušený muž ti imponuje, no zkusila sis to, užila sis a teď od toho pryč - a udělej to tak jak píše Polárka a pak se nám ozvi...
červenec 16, 2008 08:18
jo.... : alena puntíkovaná
a moc dobrá rada, která fakt funguje - až tě zas bude lámat a okouzlovat - představ si ho, jak sedí na záchodě a tlačí. Na mého učitele matematiky to fungovalo. Já se ho totiž šíleně bála a bývala jsem úplně paralyzovaná hrůzou, kdykoli jsem šla k tabuli. Já ale byla na matiku blbá.... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Do mně by se teda žádný matematik rozhodně nezamiloval. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 16, 2008 08:23
ono to nie je tazke... : Sipik
zamilovat sa do mladej sladuckej ...nastky. Ani u profesora ktory by mal mat rozum. Ale on sa mu casom vrati smilies/sad.gif a rozchod Ta bude velmi boliet, ale to je zivot. Tak sa rastie a dospieva. Neboj smilies/wink.gif ked budes mat 30, tak nad takym chlapom len mavnes rukou. Drzim Ti palce, zamotala si sa dost.
červenec 16, 2008 08:31
Moniko, : Rozmarýna
jsi mladá a nezkušená dívka. Chápu, že ti imponuje starší muž, protože má zkušenosti oproti tvým vrstevníkům. Ale podívej se, co je to za chlapa. Je ženatý a zahýbá své manželce. Když to dělá manželce, jednou by to udělal i tobě. A chtěla bys, aby se kvůli tobě rozvedl, abys rozbila jiné ženě rodinu? Ten chlap je naprostý sobec, denně obklopený krásnýma mladýma a nezkušenýma dívkama, mezi kterýma loví mladé masíčko. Je naprosto nezodpovědný a zneužívá svého postavení vůči tobě. Najdi si svobodného.
červenec 16, 2008 09:17
Nejprve : Rozmarýna
jsem si přečetla článek a hned jsem odpověděla. Teprve pak jsem četla komentáře jiných a vidím, že mají stejný názor a dokonce použili i stejné výrazy. Takže Moniko, neváhej a prchej od něj.
červenec 16, 2008 09:21
Asi jediná rada : Milena
Jak píší všichni, je ten vztah ukončit, protože nemá budoucnost. Bude trvat jen tak dlouho, jak on si určí. Ty se budeš snažit být s ním co nejvíce a budeš na něj tlačit, abyste spolu byli co nejvíc a až to bude pro něj neúnosné, tak to stejně skončí. Tak to vidím já. Ale jinak tě naprosto chápu. Na střední jsem byla zamilovaná do jednoho profesora. Nebyl ani o tolik starší ale byl ženatý. To mě ale vůbec nevadilo. Učila jsem se jeho předmět jako blázen. Byl mezi námi hezký vztah. Byli jsme spolu jen párkrát na kafi ale při všech akcích (exkurze, výlety, soutěže, hory) jsme si spolu povídali, vyhledávali se atd. Dostala jsem od něj pouze jeden polibek. Kdyby chtěl víc, tak bych neváhala. Jsem mu moc vděčná, že to nikdy neudělal a proto jsem si ho i vážila. Na srazech školy na to se spolužákama vzpomínáme s úsměvem a nikdy se to nezapomene probrat jaká jsem byla zamilovaná blbka.
červenec 16, 2008 09:57
... : Sandra
Já chodila se svým kantorem od 18 do 22. On byl ode mne starší o 25 let a ženatý sice nikdy nebyl, ale kromě mne měl ještě jednu přítelkyni (tu oficiální, se mnou by se na mnoha akcích asi ukazovat nemohl) o které jsem se ovšem dozvěděla až v průběhu našeho vztahu a to ještě ne od něj. Abych se od něj dostala pryč, tak jsem šla dokonce na Uni do jiného města a začla chodit se spolužákem, ale pořád to byl ON na koho jsem myslela a ten můj mi proti němu připadal jako hotové béčko. Magicky mě to k němu táhlo a tak jsem se vrátila...a v noci sama brečela do polštáře, protože jsem si uvědomovala rozpor mezi realitou a mou představou o budoucnosti- kupa dětí, on a já- jediná žena se kterou by dokázal žít a se kterou by byl spokojený... teprve čas to zpravil.Dneska jsem šťastně vdaná a po té mé tehdejší velké lásce zbyla nahořklá pachuť. Ráda bych si myslela, že ten člověk, kterého jsem zbožňovala a postavila na piedestal mě měl skutečně rád...ale čím jsem starší, tím to jde hůř.
Na druhou stranu, když se zamyslím nad tím,co mi to do života dalo,tak asi to, že si pak člověk váží ve vztahu i takových samozřejmostí, jako že tě tvůj partner představí rodičům, že mu můžeš bez problému říct- "na dnešek mám lístky do kina, tak jdeme!" Že dotaz ohledně dovolené formuluješ- "Tak kam pojedeme letos na dovolenou?" a ne "Myslíš, že bychom se případně mohli o prázdninách vidět?"
Co se tvého konkrétního případu týče, myslím, že hlavní problém není to, že je starší, možná ani to, že je učitel, ale spíš to, že je ženatý...vždycky budeš ta druhá (v leším případě) a to není žádný med...ale zase na hledání životního partnera máš ještě času habaděj, takže pokud je teď pro tebe těžké ten vztah utnout, tak to nech plynout- ono to vždycky časem dopadne tak,jak má.
červenec 16, 2008 10:06
Hahaha, puntíkatá s tečkami, : strejda
to mi teda řekni, kdy jsem tu kázal o morálce a koho jsem tu kdy umravňoval? Ano, pokud morálka a dobré mravy, tak leda v politice. Jinak já se do Vašich debat, kde se přetřásají vztahy, moc nehrnu. To už sis mohla dávno všimnout. Babo jedna...

Pro studentku Moniku: na just té babě s tečkami Ti poradím úplně, ale úplně jinak. Holka zlatá, drž se ho. Matematika nenajdeš na žádné dýze. Tam oni nechodí. A já nepochybuji, že když HO miluješ, budeš milovat i jeho obor a s matematikou, pokud ji budeš i nadále studovat a ovládat minimálně jako ON, budeš mít zajištěnou budoucnost.
Druhý důvod je trošku přízemní, ale pádný. Vědci zjistili (nevím jací a odkud), že za pár let nebudou muži vůbec potřeba a že vyhynou. Takže si užívej a když vám to klape i v tom sexu, pro pána krále - není co řešit. smilies/wink.gif
červenec 16, 2008 15:21
Strejdo, : Sinix
až na drobný detail: Pokud si to Daniela nevymyslela, tak jsme tu my všichni svědky páchání trestného činu "Ohrožování mravní výchovy mládeže", ne-li ještě nějakého dalšího a Daniela má povinnost to oznámit policii a předat veškeré materiály, které jsou nutné pro vyšetřování a které mohou sloužit k dopadení a usvědčení pachatele...
červenec 16, 2008 15:54
Sandra : Milena
Tvoje poslední věta v komentáři mě zaujala. Tak by to taky šlo. Je ta druhá a asi bude. Nesmí od toho ale víc očekávat. Není to asi přijatelné pro jeho manželku ale ta neví a tak by to mělo zůstat. Monika buď potká někoho přijatelnějšího (svobodného) anebo pro něj to už bude taková komplikace, že to ukončí sám. Problém nastane, když se o to dozví manželka. Ale to je už jiná situace.
červenec 16, 2008 15:59
Sinix : Milena
Jaký trestní čin. Monika je ve třeťáku na gymplu.
červenec 16, 2008 16:04
Jaký? : Sinix
U podřízeného/nadřízeného vztahu je věková hranice 21 let a to jí ve třeťáku na gymnáziu určitě není...
červenec 16, 2008 16:11
Proč by neměl mít budoucnost? : opas
Já se svou bývalou studentkou žiju už 10 let a všechno je v pohodě...

červenec 16, 2008 16:33
opas : Milena
A to jsi se kvůli ní rozvedl? Učil jsi na střední? Jestli 2x ano, potom je to příklad .
červenec 16, 2008 16:39
Milena : opas
Ne, Ano.
Byl jsem šťastně svobodný a nezadaný.
červenec 16, 2008 16:41
to Opas tak o čem mluvíš : alena puntíkovaná
svbpdnej kluk žije se svobodnou holkou...proč sis jí vlastně nevzal - to jako, kdyby přišla jiná studenkta a tys mohl být šťastně svobodný. Napadlo mně, jestli ty profesoři, co místo na vyučování myslej na svádění mladejch holek, nejsou vlastně přeplácený.
červenec 16, 2008 18:49
Alena : opas
Vzal jsem si ji :-) Platy fakt nic moc, však jsem s tím taky seknul a teď vydělávám cca 5x tolik bez toho, že by někdo řešil od kdy do kdy jsem v práci.
červenec 16, 2008 19:19
Moniko : Milenka
jste strašně mladinká, taky ještě naivní. To ale musí skončit. Uvědomte si, jaké veliké výhody máte a neváhejte ani na vteřinu jich dokonale využít. Za prvé se zbavte té citové závislosti, ta vám v životě k ničemu nepomůže, jenom vás odsuzuje do role podřízenosti. Tohle ale přeci nechcete a ni toho nemáte zapotřebí. Předpokládám, že máte mužům co nabídnout a jestli si to ještě neuvědomujete, máte nejvyšší čas. Vy teď máte možnost velmi snadno dostudovat, což vám váš učitel chtě nechtě musí zařídit. A ještě něco: on musí prosit aby jste s ním strávila dovolenou. Toho nedocílíte dolézáním ale jen vlastní hrdostí. A věřte, že prosit bude on. Pak mu to smíte blahosklonně umožnit.
Jestli po střední škole pak půjdete dál na vysokou školu, již vám tenhle kantor k ničemu nebude a vy si pak musíte snadnost celého studia zajistit profesorem z té vysoké školy. To skutečně není problém. Tihle starší muži, nažhavení na mladé křehké tvary, jsou úplně všude. V sexu příliš neobtěžují, již jsou přeci jen za svým zenitem a také si musí něco nechat i domů. Oni se nejvíc ze všeho potřebují podívat a sáhnout si. O to víc dokáží být štědří. To je ta jediná správná cesta pro vás!
Vyhněte se citovým závislostem a vyhněte se velkým obloukem usmrkaným vrstevníkům. To by byla nejsnazší cesta, jak se stát ušmudlanou domácí slepicí - manželkou.

červenec 17, 2008 08:32
Milenko, milánku, : Míša šíša
neměla se ona už dávno čvachtat v moři? A není ona tak trochu provokatérka? smilies/grin.gif

PS.Omlouvám se za to onikání, ale vykání mi v internetových diskuzích tak nějak nejde. smilies/tongue.gif
červenec 17, 2008 09:14
Míšo : Kamila
ona už je asi vyčvachtaná smilies/grin.gif
červenec 17, 2008 09:25
no, s tou štědrostí profesorů bych moc nepočítala : alena puntíkovaná
všichni vědí, že jejich platy za moc nestojí. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 17, 2008 09:27
sluníčko bylo bezva : Milenka
a bude ještě znovu za měsíc. Platy profesorů za moc nestojí, zato jsou dobře použitelní k získání VŠ diplomu.
červenec 17, 2008 09:32
tos tam teda moc dlopuho nepobyla : alena puntíkovaná
to se ten tvůj ženáč finančně moc nepřetrh. Aspoň tak tejden, deset dní ti zaplatit mohl.avsaď boty, že s manželkou pojede k moři nejmiň na dva tejdny....
červenec 17, 2008 09:44
Áááá, naše Milenka se nám vrátila od móře ! : mamča
Doufám "děvenko", že jste si tam řádně spálila své sličné pozadí, a sex s nadrženým ženáčem se proměnil v sado-maso... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Jinak ty rady pro Moniku jsou super ! smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červenec 17, 2008 10:08
... : Milenka
zaprvé vám nic není do toho, jak se můj ženáč finančně přetrhuje. Tak jen aby právě vám to bylo líto, letos letíme čtyřikrát za léto, pokaždé jinam a pokaždé na týden. A netykej, babo.
Do mého pozadí vám též nic není, ale pro váš klid - opálené je do broskvova, také tak hebké a pevné. Ráda o sebe pečuji i nechávám pečovat. Pá všem, drbejte a pomlouvejte mne vespolek, mám pro zbytek dne zajímavější náplň.
Věřím, Moniko, že i podle zdejších příspěvků už chápeš, o co je pro tebe lepší můj návrh než zařazení se mezi zdejší podváděné manželky.
červenec 17, 2008 10:23
... : bb
:-))))) chachá, dámička se rozhodla všem ukázat :-) Ty se tím dost natrápíš, jak žiješ, že? Jinak bys mlčela, užívala, a nechtěla všechny přesvědčit a uzemnit svým "štěstím". Šetři, holka, šetři, až ti povisne pozadí a kůžička, budeš si muset za lásku platit zase ty :-))
My si teda taky rádi zajedeme občas k moři, ale řeknu vám (nevykám), že ten pocit být tam s partnerem, s někým kdo mě má rád se vším všudy a chová ke mně lásku, respekt a zájem i mimo "služební cesty" je k nezaplacení - a na všechno ostatní máme visa card, že.
červenec 17, 2008 10:47
ajkorát by měla Monika zvážit fakt, : alena puntíkovaná
že notorický "dívkař" nikomu nic nezařídí. Prostě si najde jinou "oběť". V dívčí škole je takových jako máku.
červenec 17, 2008 12:21
k ziskani vs diplomu : mura
mam, zaplatbuh, svuj vlastni mozek smilies/grin.gif

sakra, zes ale po tom navratu na kudlu spechala. to je prima, bude tu veselo smilies/grin.gif komicka vlozka je vzdy vitana a potesi
červenec 17, 2008 12:24
Moniko, : Klarisa
slečna Milenka ti napsala rady, jak se státi ku"..vou . Takže už víš jak na svůj problém smilies/smiley.gif
červenec 17, 2008 12:34
Opas : Milena
Víš tady snad tolik nejde o to, že je o 20 let starší a je její profesor. Za rok odmaturuje a už nebude. Ale tady jde o to, že je šíleně zamilovaná do ženatého, který jak se zdá už teď malinko couvá. "On mne prý taky miluje, ale myslím, že to zas nebere tak vážně, jako já." potom zase "Donedávna jsem si myslela, že on je na tom úplně stejně." A to nemá budoucnost. Monika není holt tak naprogramovaná jako Milenka, která se holt nezamiluje a nezamiluje, jenom si užije.

červenec 17, 2008 12:56
Milý klube kudlánčí : mimozemšťan
já teda vsázím botky, že milenka je chlap a dobře tu akorát provokuje.
červenec 17, 2008 13:35
Taky bych to tak viděla : Míša šíša
A v případě, že je to myšleno vážně, tak je ta dáma neskutečně .... jak že to o ní již minule napsala bb? smilies/grin.gif
červenec 17, 2008 13:55
... : mimozemšťan
jo a pokud náhodou je tím, za koho se vydává, tak potěš bůh všechny nevěrníky, to výrazivo a ty názory?! Ale jinak je fakt, že pár takových jak radila Monice, se za mých studiích na VŠ opravdu našlo, prostě hned v prvním ročníku hupsly do postele nějakému asistentovi na VŠ a ten je pak provedl všema zkouškama.No proti gustu,že?
červenec 17, 2008 13:55
jo každej cikán svoje karty chválí, : alena puntíkovaná
já si myslím, že milenka kdysi jednou moc nešťastnou láskou prošla a to jí zlomilo srdce. A teď se mstí všem chlapů a ženám, které dopadly lépe než ona. Prostě kyselé hrozny. I kdyby vypadala jsk fimová hvězda a měla prdelku úplně čokoládovou, vždycky bude sama a jen sbírat drobky z koláče, který byl upečen pro někoho úplně jiného. Je mi jí líto.
červenec 17, 2008 14:22
tak teraz neviem : Sipik
Milenka, naposledy si sa chvalila ( nepocula som o tom, ze by sa v diskusiach na webe vykalo ), ze si vystudovala vysku. Preco si nas nenechala v tom, ze si inteligentna stetka a nie len obycajna... Moje nervy, ja som spravila skolu s cervenym diplomom, ani skareda som nebola, predstav si, a nohy som kvoli tomu roztahovat nemusela. Namiesto toho som si uzivala mladost a nebola zo mna zostarnuta vypocitava kurvicka. Preco chces dievca, ktore ma pravo na zakopnutia a zamilovanost spravit predcasne dospelou a zatrpknutou? Na to ma este casu a casu.
červenec 17, 2008 20:09
no aspoň víme, : alena puntíkovaná
jak tu školu vlastně vystudovala a že to žádný Einstein teda nebude.
červenec 17, 2008 20:13
S Vámi je tu dnes švanda, : KITI
musím zají častěji počíst a poplkat.
1 Milenka je vtipálek a dělá si tu z lidí "kozy", je to zřejmě chlap - ale opálený do broskvova :-).
2) U mladé studentky může být zajímavé mít partnera o 20 let staršího,ale i kdyby s ní zůstal až do konce svých dnů, za 10 let bude "taťka", za 20 let na viagře a za 30 let možná v penálu. A vůbec, co s dědkem už ve čtyřiceti? Shánět pak zajíčka sama? To poleze do peněz.
3) Já si myslím, že Daniela tu v matrixu vypustila pár zábavných podprogramů a opatrně se směje (tímto zdravím, čte-li to).
červenec 17, 2008 21:34
Moniko, jak vidíš, díky opálené Milence i na prdelce se to nějak posunulo a je z toho švanda :-)) : strejda
Nevím, zda jsi z těch všech odpovědí kudlančího hejna dospěla k nějakému svému závěru. Pokud ne, nezoufej. Strejda má pro Tebe ještě další radu, protože strejda si ví vždycinky rady... Utrhni si kopretinu a postupně odtrhávej lístečky. Vadí, nevadí, vadí, nevadí, vadí, neva... smilies/wink.gif
červenec 18, 2008 00:26
hele, jsou prázdniny, : alena puntíkovaná
choď ven, do bijáku, plavat, tancovat, na dýzu ...prostě užívej si.Třeba potkáš někoho, kdo na tebe bude mít vždycky dost času, a to kdykoli a rád.
červenec 19, 2008 15:12
Nějak nám tu zapadl Sinixův příspěvek. : Krakonoš
Danielo, co uděláš se svou povinností oznámit trestnej čin?
červenec 19, 2008 20:24
ale prosím tě, : bb
jakej trestnej čin, 17 letá holka napíše do časáku, že je zamilovaná do svého učitele a on do ní, možná dokonce anonymně, policajti by se Daniele akorát vysmáli.
Mrkni někdy do Brava apod., co tam píšou 12ky, redakce by ze žalob nevyšla.
Ale můžete splnit svoji občanskou povinnost vy a nahlásit to vy, víte o tom asi totéž co Daniela. Vy svědomití občané.
červenec 20, 2008 12:54
bb, : Sinix
ale tady nejde o to, že se puberťačka zamilovala do svého profesora (resp. jeho profese - autority) žhavou platonickou láskou - to by bylo v pořádku a víceméně normální, jenomže oni spolu podle článku sexuálně žijí a to je v tomto případě trestné.

A vzhledem k tomu, že Daniela má nejspíš kontakt (min. e-mailovou adresu), má oznamovací povinnost, jako každý občan, který se stane svědkem páchání trestného činu (v jakékoli fázi - přípravě, pokusu, atd.), jinak se dopouští stejného trestného činu jako spolupachatel.

Howgh!
červenec 21, 2008 09:27
Milý Sinixi, : alena puntíkovaná
Dasnierla má teď úplně jiný starosti než lítat na policii (kam pravděpodobně ani nedojde, neb je po těžké operaci)...a co jim jako řekne? Že má podezření, že nějakej profesor souloží s nějakou studentkou, ale že teď už asi né, neb jsou prázdniny - ale studentce je už osmnáct....no v zemi, kde se policajti neobtěžujou ani kvůli mrtvole, Danu tak nejpíš odvezou na psychiatrii.
červenec 21, 2008 09:44
Sinixi : bb
ok, tak Daniela po rehabilitaci sebere berle a svědomitě se odbelhá na služebnu, kde nahlásí mailovou adresu a předá kopii tohoto článku. Oni to založí ad acta, neboť nikdo z nadřízených nedá pokyn k utrácení peněz na zjišťování majitele mailové adresy (který se loguje do mailu z netkafé a při zřízení adresy udal jako většina z nás Janu Novákovou apod.) a i kdyby, oba aktéři to zapřou - že ona jen fantazírovala. Mezitím policajti mohli sledovat potenciálního pedofila, co postává před vaší školou. Ale ty budeš mít na duši klid.
červenec 21, 2008 10:02
... : Francina
Ona taková Milenka je celkem užitečný stvoření,poskytuje chlapovi "relaxační služby" a že to stojí nějakou kačku?..však sauna,squash,tenis taky nejsou zadarmo, a chlap přijde k rodině spokojenej,neprudí a je rád že je doma.Moc dobře ví, že Milenka je jen 2.jakost,něco jako second hand,obnošený zboží...takže na sex dobrý,na nějakej vážnej vztah s ní ani náhodou,a už vůbec né na potomky,protože představa že by se dcerka pomamila a vydělávala si coby prostitutka nenadchne žádnýho chlapa. Ona nepředstavuje pro manželku žádnou hrozbu...horší jsou ženský,který se snaží urvat ženatýho chlapa ať to stojí co to stojí.
A co poradit Monice? Každá zkušenost je dobrá,a tahle asi bude hodně bolet smilies/undecided.gif,pan profesor to má asi jako hobby,rozhodně to pro něj nebude vážnej vztah.
srpen 06, 2008 07:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]