O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROČ MI NENÍ VĚRNÝ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 červen 2008

 Milá Danielo, pročítám tu články a vidím, že hodně je jich o nevěře. Ach jo, ta je snad všudypřítomná. Jsem v situaci, kdy nevím co dělat, a ráda bych slyšela názory jiné strany. Je to půl roku co od nás manžel odešel... připadal si v manželství svázaný, dušený. (Vždy si ale stejně dělal co chtěl a svoje názory vždy prosadil.)

Jsme spolu od svých osmnácti let, takže jsme prošli "dospíváním", když to tak nazvu, společně.

 

 

 

 

     Jsme lidé, kteří se dokáží shodnout v mnohém; co se týká sexu, ten je i po tolika letech užasný, ale - překonávali jsme již 2x krizi, když jsem zjistila manželovu nevěru. Překonali, urovnali.... ale mé pochyby zůstaly a také je pravda, že občas se to neobešlo bez  jeho nejrůznějších trapných výmluv (jeho víkendová návštěva kamaráda), pak i jeho vyhledávání sexyobrázků na netu, atd. ale nemyslím si, že to bylo nějak na denním pořádku.

 

     Je pravda, že jsem v něj důvěru ztratila a  on mi ji už nějak nedokázal vrátit. Můj muž se ke mně chová velice hezky, vždy tomu tak bylo, jistě mně má rád... ale je to velice uzavřený člověk, co se týká projevování svých pocitů. Neměl lehké dětství a tak asi proto o hlubokých pocitech neumí mluvit.

 

     Tak, ale abych se dostala k tomu, cože se to stalo: máme rozestavěný dům, koupeného vysněného (manželovo) pejska a ejhle - po jedné hádce, kdy jsem zase zjistila, že odpovídal na nějaký seznamovací inzerát (a bylo mi vysvětlováno, že se "tím jen baví"), jsem řekla, že on už určitě jiný nebude a že ten dům s ním dál stavět nechci. Řekl: "Nechceš?Tak ne!!" A za 10 dní již bydlel ve svém bytě.... Ještě ten měsíc si našel "Paní", s kterou tráví volné chvilky jednou za měsíc, denně s ní hovoří po telefonu a Skype.

 

       Před veškerou moji snahu pak utíkal před mým dokazováním kvalit vztahu. Utíkal - a to jsou jeho slova, před mými emocionálními výlevy. Utíkal k ní. Se mnou po celou dobu spí, ano, takový jsem idiot, že jsem to dopustila, ale mám ho ráda a doufala jsem, že je to důkaz něčeho mezi námi.

 

     Tak takhle to bylo posledních půl roku, až jsem znovu řekla "A dost". No, ale co se stalo? Manžel náhle začat přemýšlet o našem vztahu (což odmítal celou dobu), začal mne zvát  na skleničky, vyhledávat mou společnost (to ale dělal také celou dobu). Ale vyjádřit se, co vlastně chce, nebo přijít s nějakým řešením, to zas NE!

 

     No, a když jsem se zeptala, co chce, řekl mi, že o nás přemýšlel, ale že to zase uzavřel, že by bylo sobecké mně chtít zpátky. To tedy byl boj! Asi mu za to nestojím, aby bojoval. Řekl mi, že ho to ke mně sice strašně táhne, ale něco se v něm kouše...

 

      Je to složitá situace; vím, že se oba máme rádi, ale jsem už naprosto vyčerpaná. Vím, že máme na čem stavět, ale já už ho nemůžu přesvědčovat a on to ze sebe nedokáže vyždímat. Máme dvě děti, synovi je 17 a dceři 10. Měli jsme plány, vysněnou budocnost, teď najednou není nic...  

 

 

Je už opravdu pozdě?

Co dělat?

Jak to rozseknout?

 

 

     Prosím o Vaše názory. Děkuji všem,

  

                                                                      Zdeňka

 

 

 


 

     Dost jsem uvažovala, jestli napsat rovnou svou odpověď, nebo to napřed nechat na vás, na Kudlančím fóru. Ale protože text, co bych napsala, by byl velice, převelice drsný a jednoznačný (nechte se zatím překvapit), dávám přednost vám všem...

 

     Napište Zdeňce svůj názor, poraďte jí, jak se chovat, jak to "rozseknout" - já se připojím až jako poslední...

 

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (32)add feed
Achich ouvej... : Vodoměrka
Mám takový dojem, že ani jeden z vás vlastně neví, co chce. Řešení je jediné - nejdřív si ujasni, co vlastně chceš... jestli opravdu chceš takového partnera, jestli ti takový vztah a takový život za to stojí, jestli třeba netoužíš po klidnějším a perspektivnějším partnerovi, a jestli ti opravdu vyhovuje žít s člověkem, který je schopen tě okamžitě opustit a najít si tak rychle druhou, co ho přijme... a taky co na to děti? Budou to brát jako normu a budou se tak chovat ve vztahu s jejich budoucími partnery... no, já bych to asi už nikdy nechtěla zažít... říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš... a ty už do ní vstupuješ poněkolikáté... tak si prostě nejdřív opravdu ujasni, co chceš, jak to chceš, za jakou cenu a co jsi ochotna tomu obětovat a co už dál opravdu snášet nechceš... a pak to bude jednoduché... řešení se najde samo... tak přeji čistou hlavu k rozhodování a zbytečně si sama nic nenalhávej, vždy je lepší vidět černou skutečně černou a ne ji malovat narůžovo... držím palce, aby ses rozhodla dobře...
červen 30, 2008 22:05
... : Radúza
Nevěrný zůstane nevěrným, takže i když se vrátí, za rok , za dva budete tam , kde jste teď. Tak jak píše Vodoměrka, je třeba vyjasnit si co chceš.Pokud ti ten chlap i přes všechna trápení stojí zato, pak je to tvá volba, ale nečekej , že se polepší.
červen 30, 2008 22:54
Jako kšandy. : Dolin
Čím víc se mu budeš vzdalovat, tím víc ho to potáhne k tobě. Nejhorší varianta pro tebe by byla zůstat na půl cesty. Ani s ním, ani bez něj. Jemu by to, zdá se, vyhovovalo.
Někdy, aby dva k sobě zase našli cestu, se jejich cesty musí rozdělit. Leckdy i na roky.
červen 30, 2008 23:06
ten chlap je magor.... : alena puntíkovaná
hekle, pusť ho jak horkej brambor a najdi si někoho normálního. Tenhle psychopat tě naprosto spolehlivě dostane do blázince, jestli se na něj nevykašleš co nejdřív. Von ještě nedospěl a bohdá nikdy nedospěje.Pokud máte nějaký majetek, snaž se zachránit co nejvíc pro sebe - bude se ti lépe začínat - a nech ho blouznit vesele dál. Ten chlap je k ničemu a nemá budoucnost. Co kdybyste nedejbože měli děti - to ho jako chvíli bavit budou, chvíli nebudou...no to bude fakt legrace. Chudinky malý. Nech ho plavat - ať si kváká co chce - stejně ti zítra bude tvrdit něco naprosto jiného. Prostě je to magor - kašli na něj.
červen 30, 2008 23:20
... : bb
bůh už dal, dvakrát (je vážně štědrej), jeho dárečkům je 10 a 17 :-)
magor nemyslím, spíš ten kšandovnik, jak píše Dolin
to si jako k tobě odskočí ze svého bytu a od "Paní", zaskotačíte a zase odhopsá k "Paní" ?
červenec 01, 2008 01:06
taky něco :) : Karel K.
No, já bych asi začal tím "urovnáním" nevěry - přesně z toho důvodu, jak jsi napsala, bych nevěru nikdy neodpustil a "neurovnal" - protože ta ztracená důvěra by již nešla vrátit zpět.
Sama vidíš, jak se to projevuje - viz jak jsi mu přišla na to, že odpovídal na inzerát v seznamce (při náhodném projítí kolem PC jsi to asi letmým pohledem nezjistila, že ne? smilies/smiley.gif ).
Reakci "Nechceš? Tak ne!" - to hodnotím! Řekla jsi, že něco nechceš, on Ti vyhověl... ...teď zjišťuješ, že jsi to řekla jen jako jakousi demonstrativní "výhrůžku," ale je pozdě (?).
Čili co bych udělal já? Z pozice chlapa přesně to, co udělal ten Tvůj smilies/smiley.gif Ještě bys mu, krom sexuálních služeb, mohla i prát a bude spokojený smilies/grin.gif
Ze strany druhé bych se na to vybodnul - nevěra je zásadním narušením vzájemné důvěry, což se u vás dvou evidentně projevilo i v následném chování a nebyli jste to schopni překonat. Já bych z toho vztahu šel pryč. Přesně, jak říká Radúza - podvedl Tě jednou, prošlo mu to = podvede Tě zase.
červenec 01, 2008 06:51
Muži milují příležitostný sex, a to minimálně v 80 % : wendy
na kolik z nich to neprasklo, že manželství jede dál...u vás to prasklo a praská dál.
Karlík má recht - podobná demonstrativni prohlášeni se nevyplácejí, možná ti křivdíme, možná to bylo od srdce, žádná demonstračkam, ale stalo se.
Že už tušíš, co ti peprného Daniela chtěla hned napsat ...?
červenec 01, 2008 07:35
Alenko puntíkovaná : kolemjdoucí
Máme dvě děti, synovi je 17 a dceři 10.

červenec 01, 2008 08:31
....... : Béda Traktorista
"Se mnou po celou dobu spí, ano, takový jsem idiot, že jsem to dopustila, ale mám ho ráda a doufala jsem, že je to důkaz něčeho mezi námi." Jo, důkaz tvé blbosti, že mu na to skočíš i po tom všem, co ti předvedl.


"Vím, že máme na čem stavět", Proboha na čem? Vztah se staví na vzájemné důvěře, lásce, společných zájmech a na všem, co vás dva spojuje. Z toho, cos napsala, jsem toho moc nenašel, snad jen to, že každý z vás na to hledí naprosto odlišně.
červenec 01, 2008 08:41
Jsem se tak naštval, že jsem to odklikl moc rychle a ani nenapsal, co jsem chtěl říct : Béda Traktorista
Irenko, ty holka naivní (promiň to oslovení, ale já to tak vidím), manžel tě podvádí, opakovaně, vymýšlí si výmluvy, a ještě to tak šikovně podá, že se nakonec cítíš provinile (No, a když jsem se zeptala, co chce, řekl mi, že o nás přemýšlel, ale že to zase uzavřel, že by bylo sobecké mně chtít zpátky. - Krásný případ, jak ze sebe udělat svatouška a ty ho zas budeš vidět se svatozáří, že není tak špatný, jak sis myslela). Má za koníčka seznamování s cizíma babama, ihned si za tebe najde náhradu, ale když vidí, že by tě mohl vážně ztratit, tak chvíli zahraje na city a doufá, že se zase necháš oblbnout. Otevři oči, holka, s takovým bys fakt chtěla žít? Ztrácet svý nejlepší roky a čekat. Čekat na zázrak, že se to změní a bude to jiné? Krindapána, dyk von ti jasně dává najevo, že pro něj nic neznamenáš, jinak by si to vůbec nedovolil. Jak se k tobě může hezky chovat, když ti tak ubližuje? Možná podrží dveře, odnese tašku a plácne tě po zadku, ale to je sakra málo. Tak přemýšlej, holka, přemýšlej. Copak si nezasloužíš nic lepšího?
červenec 01, 2008 08:49
Bédo : kolemjdoucí
Irenku jsme tu řešili včera, tohle je Zdenka smilies/wink.gif
červenec 01, 2008 08:56
Jejda, tak se strašně omlouvám, : Béda Traktorista
Ne Irenko, ale Zdenko. smilies/wink.gif To je z toho rozrušení, jak sem to čet, jedna holka nešťastná, že se nemůže vyrovnat s financema chlapovi, druhá zas chce z černé namíchat bílou a chudák čtenář z toho má hlavu šejdrem smilies/grin.gif smilies/wink.gif
červenec 01, 2008 09:16
No mne naskakuje husi kuze pri cteni vety "utíkal před mým dokazováním kvalit vztahu" : mila1
to jako ze jsi s nim, Zdenko, i pres sve pochyby spala? To jsi delala kvuli nemu? TOmu teda nerozumim, ja spim s chlapem hlavne pro svoje poteseni. Tohle mi pripada jako zbytecna obet. Misto, abys byla rada, ze i po tolika letech je rad s tebou, tlacis ho do nejakych stanovisek, do kterych se mu evidentne nechce. Tak proc si taky nezaridis zivot podle sebe? S manzelem muzete zustat dobrymi prateli a o deti se starat stridave. Lepsi nez se trapit jeho neverami a nejasnym stanoviskem, on asi sam nevi, co vlastne chce.
červenec 01, 2008 09:27
mílo první : kolemjdoucí
naopak - on ví co chce. Chce si ještě trochu užívat dokud to jde....
červenec 01, 2008 09:33
kolemjdouci: no tak potom je na Zdence, pokud ho necha : mila1
a za par let to chlapka prejde a bude zas jen jeji (pokud nekdy byl jen jeji) a nebo se s nim rozejde. Rozhodne ho ale ted nedotlaci k vernosti tim, ze mu bude denne o hlavu otloukat sve kvality.
červenec 01, 2008 09:44
tak : kolemjdoucí
já myslím, že nejrozumější by teď bylo dostavět ten barák....třeba se bude hodit dětem
červenec 01, 2008 10:01
Nojo, znáte chlapy... : wendy
než se to vydovádí, tak to zlobí. A taskoví by si měli vybírat taky zlobivé ženy, taky trochu do větru. Ale to většinou ne.
červenec 01, 2008 10:01
jenže - až to toho jejího přejde, : Standa
tak bude zralej akorát tak na pampersky...
červenec 01, 2008 11:11
Hahaha, podle zkušenosti s tatínkem mé kamarádky, : Vodoměrka
takovýho chlapa to nepřejde až do smrti... i v domově důchodců na invalidním vozíku s jednou nohou uřezanou byl stejnej prevít a sváděl a lovil důchodkyně nejen ze stejného zařzení, ale i z dědiny. Takže tady asi není na co čekat. Když to někdo umí, tak to dělá a nic ho nezastaví. Koneckonců koníčky neodkládáme se věkem, ne? smilies/wink.gif
červenec 01, 2008 11:15
Zdeni. : Ina
Já bych tomu vztahu dala poslední šanci.Sedněte si spolu a vymezte si mantinely. Záleží na Tobě jaké si dáš podminky a také co jsi ochotná ještě tolerovat. To , že okamžitě přestane s dotyčnou paní je samozřejmé. Pokud nebude mít zájem to s Tebou řešit, nebo nedodrží co si spolu ujednáte, pak je jediné řešení - rychle pryč, jen by jsi s ním zbytečně ztrácela čas. Přeji pevné nervy.
červenec 01, 2008 14:21
Milá Zdeňko : Kytička
proč máme ty osudy tak podobné,my slušné,my které žijeme pro rodinu? Také jsem odpouštěla,doufala,věřila,myslela si,že jednou pochopí,co ve mně má. Ale dělal to pořád,pak se kajícně vracel,sliboval,vyzdvihoval moje kvality,že přišel na to,že jsem ta nejlepší - manželka,milenka,matka-no cokoliv,hlavně abych ho zase vzala zpátky.Až rána v podobě smrti mojí maminky mi otevřela oči.Najednou jsem pochopila,že se nezmění a že s ním jen ztrácím čas.A tak jsem se po 22 letech rozvedla,chtěla jsem ve svých 44 letech ještě něco víc od života, než čas trávit čekáním u okna kdy že asi přide. Tenkrát bylo dětem 17 a 14 let. Dnes už jsou to 3 roky a mohu říct - dobře jsem udělala. Nejprve prosil,klečel,potácel se, ale pak si během měsíce našel jinou a najednou on je ten co pracuje,běhá kolem ní a má strach, aby mu snad neodešla.
červenec 01, 2008 14:31
jo a ještě něco : Kytička
zatím mi to neodpustil (jako to,že jsem si dovolila se rozvést),první rok citově vydíral,druhý rok se snažil sebrat z domu co mohl a ted? Museli jsme projednávat spolu ještě prodej domu a jeho chování? Člověk, kterému jsem dala 2 děti,veškerou svoji lásku (milovala jsem ho věrně 22 let),pomoc s podnikáním,starost o jeho matku, tak tenhle člověk je schopen mi vyčíst každý hřebíček.Dnes to ještě trochu bolí,ale radost nad svobodou je větší.Mám už dávno přítele,mám ho asi za odměnu,ve své zamilovanosti jsem se nikdy nedívala jinam a tak jsem netušila,že jsou i charakterní,čestní,obětaví a věrní muži.
červenec 01, 2008 14:38
tak už čekám : kolemjdoucí
na ten drsnej komentář od šéfkudlanky
červenec 02, 2008 18:27
tak to shrnu pro všechny zdeňka : z
Jak jste již mohli všichni číst, já chápu, jsem idiot, že jsem dopustila ten sex....jenže taky jsem to dělala pro své potěšení, mám ho ráda a chtěla jsem to. Byla to chyba,to vím. Nevím už kdo psal,že jsem to dělala kvůli němu,to ne. Nedá se v pár řádcích vše vylíčit. Já tuším, co mám udělat. Ale vy všichni jste vážně takoví hrdinové,že škrtnete 18let vztahu? Je to hodně těžké, nevím kde najít sílu.

Neukazovala jsem manželovi své kvality,jak někdo píšete, ale kvality našeho vztahu.Protože my opravdu máme spolu o čem mluvit atd. Pravdou je,že nevěra je velký zásah do důvěry a opravdu jsem náhodně na nic nepřišla a hledala jsem :-o))) Nějak jsem si nemohla pomoct.

Můj muž vždycky tvrdí, jak byla pro něho důležitá změna a jak mně stejně měl rád :-)... no asi neměl, nedělal by to že? Jeho vysvětlení odchodu je, že si chtěl hned někoho najít, aby se ode mně odpoutal, asi se mu to moc nedaří a já mu ještě podléhala, ono je nám spolu vážně hezky smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Jenže dnes už asi vím, že jiný nebude a tak jeho kecy,ž e se mnou nemůže být, že na to nemá, že je srab a že mně nedokáže udělat šťastnou a bla bla... jsou jen bla bla!!
Jen je to moc těžké se smířit s tím,že tomuhle chlapovi, při kterým jsem vždycky stála, nestojím za boj,za snahu. Ani já, ani rodina. Že najednou existuje "jeho doma" ne "naše doma". Že si zařizuje svou domácnost atd.

Ještě k té "Paní" ona chudák netuší nic, myslí,že je rok rozvedený a já už 5 měsíců bojuji sama se sebou jí to nepovědět.

Jinak dům se staví,začla jsem s tím já pro děti, přesně jak někdo z vás píše.

Každopádně asi vím co s tím, jen mi působí bolest vidět ho, zničit to mezi námi, udělat tlustou čáru. Pořád v sobě hledám sílu to udělat. Teď se týden vídáme velmi zřídka a tak to snad bude lehčí.

To víte, žila jsem jen s ním, od rodičů rovnou k němu, samotná nejsem moc zvyklá. Ale to neznamená,že jsem neschopná, umím vše zařídit, jen ten jeho element schází mně i dětem. smilies/wink.gif
červenec 02, 2008 19:38
... : bb
Teď se týden vídáme velmi zřídka

Z těch několika slov je zřejmé, jak moc jsi ještě s ním.

Neukazovala jsem manželovi své kvality,jak někdo píšete,ale kvality našeho vztahu.Protože my opravdu máme spolu o čem mluvit atd.

No a on před tím ukazováním utíkal, psala jsi prve, žejo. Takže jednak o těch kvalitách asi teď přemýšlet nechce, jednak jsi to byla zase ty, kdo to chtěl zachraňovat. Pro příště už budeš vědět, že kvality vztahu musí vnímat každý sám za sebe, pak zůstane rád a bez utíkání před důkazy kvalit vztahu.
Kůň, kterého honíš, utíká. Přestaň, on se zastaví, a buď se vrátí, nebo ne. A ty ho pak přijmeš, nebo ne. Nic jiného nelze.
červenec 02, 2008 20:59
bb : z
Moc hezky napsáno,opravdu smilies/wink.gif je to výstižné!Zen kůň je hrdý a nikdy nepřizná chybu,nechá se točit v započatém díle......Také proč ne,je to bez výslechů,bez řešení...žádné komplikace,jen to pěkné.
Za 45minut mám narozeniny,poprvé za 18let manželství bez dárku,pusy od něho.Maličkosti??Ne pro mne hodně smutné věci.
červenec 02, 2008 23:17
pro z : kyticka
Proboha Zdeni, takhle si to nesmíš říkat! To moc dobře znám, občas mě přepadnou smutné myšlenky, říkám si, už nikdy nebude to či ono. Ano , to je pravda,ale zase bude spousta jiných věcí.Dívej se víc pozitivně, i když uznávám, je to těžké.Také mě občas přepadá smutek,že děti už vyrostly,ale nemůžu nad tím smutnit, snažím se vidět jiná pozitiva - jsou velké, fajn,budu mít víc času na sebe a pak....těším se a doufám, že za pár let budou vnoučata smilies/grin.gif
červenec 03, 2008 08:25
pro Danielu : kyticka
Milá Dani, chci ti moc poděkovat,co děláš pro nás smutné, neštastné,opuštěné. Před třemi lety jsem byla úplně na dně,hodně mě podržela Kudlanka a její dopisy.Když totiž člověk zjistí,že není sám a jediný na světě komu se to stalo a když si přečte, že se není na věky a že bude zase líp, je to balzám na duši.
červenec 03, 2008 08:30
Pro Zdenku : Milena
Hezké narozeniny.
Vezmi kámošku na kafe nebo na vínko.

Ten tvůj manžel je pěknej alibistickej srab. Ten nic řešit nebude. A není to tak, že by jsi měla škrtnout 18 ti letý vztah. Jen prostě bude jiná etapa tvého života. Vzpomínky ti zůstanou. Ale pro budoucnost je to málo. Ony ty ženský, co jsou v Raku narozený, jsou takový rodinný typy, ochraňovatelky krbu.

červenec 03, 2008 10:53
tisíce otázek na které nemám odpovědi : pro Milenu
Přesně tak rodinný typ,to jsem.....Hlavně jsem budovala rodinu jemu i sobě,oba jsme to doma jako děti neměli jednoduchý.Ty otázky co mám ,ty mně deptají,to mně dostává,neumím si odpovědět na spoustu proč.Nemám náladu na oslavu,na nic.Je mi jen moc smutno.
červenec 03, 2008 11:49
Zdenko : Milena
moc dobře vím, jak ti teď je. Ale přesto otevři oči. On si zařizuje byt, půl roku s vámi nebydlí, hned si sehnal náhradu, jako by na to čekal, tak byl rychle pryč. A ty jeho řeči....... že tě nedokáže udělat šťastnou....něco se v něm kouše.... Holka nevím na co čekáš? Tak s ním promluv ale konkrétně. Teď opravdu máte o čem mluvit. Jak si to představuje dál, jak s domem, jak s dětma, peníze na děti. Kdo se stará o toho jeho vysněného psa? A otázky, co se ti honí v hlavě, proč se to stalo? a kde byla chyba? Takových a podobných jsem měla plnou hlavu. Asi na ně nedostaneš odpověď. Ale věř mě, časem tě ty odpovědi přestanou zajímat. Mimochodem, mám taky dnes narozky. Jsem račice jak vyšitá. Ale srarat se o rodinu můžeš dál, máš 2 děti. No tak, budete neúplná rodina, takových je. Ty a děti, to je taky rodina.
červenec 03, 2008 13:18
... : pro Milenu
My už máme vše vyřešené,peníze na děti....dům stavím já.O pejska se starám taky já.S ním o důvodech a jeho postoji mluvit nemůžu,je to k ničemu,dostává se mi odpovědí jako NEVÍm,ASI JO,ASI NE.Ono vše bylo tak nějak jasné,jen pořád jezdil dál,trávil s námi čas a když jsem chtěla mluvit stáhl se zpátky a najednou nechtěl on.Pak zase chtěl a tak dokola,až jsem řekla a dost a nastalo jeho snažení,které trvalo opravdu jen chvilku a výsledek je,že ho to ke mně táhne,ale kouše se to a nemůže mne udělat šťastnou.Takže se asi definitivně rozhodl.Nevím jestli ještě mluvit,nebo to nechat být.Asi už vím,jen těch otázek bez odpovědí bych se ráda zbavila!
Všechno nejlepší k narozeninám! smilies/wink.gif
červenec 03, 2008 21:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]