O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽIVOT BEZ MILOVÁNÍ - II. PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červen 2008

 Stejně jako vy i já mám ráda, když některý z dopisů, který se tu probíral, má vývoj, nějaké pokračování. Vzpomínáte si na smutné psaní jedné teprve třicetileté maminky ŽIVOT BEZ MILOVÁNÍ , která si v něm stěžovala na svého manžela, na nedostatek milování. Rádi se mají, to ano, jen ta tělesná láska chybí...

Byla jsem mile překvapena komentářem, který pod všechny ty vaše nedávno připsal její manžel. Protože je to už delší doba a bylo by opravdu škoda, aby "zmizel v dějinách", dávám ho sem samostatně. Mj. sama bych jim, téhle rodince, moc přála, aby se jim to doma vylepšilo, aby se naučili spolu spokojeně žít...

 

 

 

 

 

 

 

     No, po té krizi, kdy sem žena asi vložila tenhle příspěvek, se to nějak srovnalo, i ten sexík byl, teď to na mě zase tak trošku padlo - jednak jste nikdo neslyšeli ženu, jak umí vyčítat. Nenechá na člověku suchou nit. To pak není motivace k ničemu. Vyložené deprese teď také nemám, bohužel ale ani ty báječné hypomanické stavy, které mi kompenzovaly schizoidní poruchu. Takže jsem spíš takový do sebe uzavřený morous, to je fakt.

     K té práci se člověk jakž takž dokope, to se udělat musí, ale pak už má člověk touhu akorát stáhnout se do sebe a nechat svět světem, ať si dělá co chce. To mytí s tím souvisí - je to aktivita, která narušuje mou "ochrannou ulitu". Opakovaně jsem ženě vysvětloval, že to vůbec není neřešitelné - stačí, aby mi pomohla z té ulity se včas vymotat. Ona říká, že to dělat nebude, že ji pak připadám jako další dítě a nejsem pro ni jako muž atraktivní. Takže když to u mě začne, jede to nějakých 14 dní, tři týdny, pak se z toho nějak sám vyhrabu, ale žena se celou tu dobu trápí.

     Někdy se snaží - ale po svém. Ptá se mě, co mi je, co mě trápí, jestli za to může ona. Nedokáže pochopit, že zatímco ona o svých problémech potřebuje mluvit, já o nich mluvím velice nerad. Navíc tady ani není o čem. Bezprostřední spouštěč třeba nějaký je, ale ten není důležitý. Já mám třeba pořád panickou hrůzu z toho, že nebudeme mít peníze. Že ta práce, kterou dělám, najednou nebude. Ten panický strach je všudypřítomný - toho se zatím zbavit nedokážu - ale dokážu se k němu různě postavit podle toho, jestli jsem v "mínusu" nebo "v plusu".
     Když jsem v mínusu, tak to vidím samozřejmě všechno pesimisticky, říkám si, že nic jiného neumím, že už jsem starý, že už se těžko někde uchytím apod. Když v plusu, najednou vidím celou řadu možností, co by se dalo v nejhorším dělat. A hned je líp.

     A je fakt, že bych si taky chtěl někdy odpočinout. Já pracuju pořád. I na dovolené...
Barbucha

 
Komentáře (6)add feed
Držím palce. : Gréta
Není to jistě vůbec příjemné, dočíst se o svých chybách takhle na netu, a za rozumnou reakci máš můj obdiv.
červen 18, 2008 11:57
já se také přidávám, : Inka
máš můj ohromný obdiv, že jsi všechny ty příspěvky strávil ve zdraví, dokázal na ně příjemně odpovědět a navíc si to vše uvědomuješ a chceš s tím něco dělat. Ony ty starosti s tím zda jsi v plusu nebo v mínusu nemáš sám, je nás víc kdo máme takové starosti s tím jak budou věci dál, ale nechce tomu propadat a navíc si tím pokazit dobré partnerství.
Fakt je, že i já jako žena mám ráda voňavé chlapi, dělá to strašně moc. Držím Tobě i ženě palce, ať to nějak dobře zvládnete a vytrváte spolu a jste schopni se vždy a za každých okolností domluvit, komunikace je velmi důležitá.
červen 18, 2008 12:04
Barbucho, : ivanka
je fajn, že tu ten tvůj komentář je;
je tímpádem vidět, že všechny ty snahy, rady atd. přeci jen trošku k něčemu jsou. Je fajn vědět, že to snad malinko pomůže!
A jako předchozí: držím vám všem pěti moc palce.

červen 18, 2008 12:21
hele, : alena puntíkovaná
nebude tahle práce, bude jiná. A na vydělávání peněz jste přece dva, ne? Pokud nebudete oba pod mostem a vysloveně hladovět...pak je všecko v pořádku, holt není každej den svátek. Jinak by tvá žena měla ocenit, že ses navěc dokázal podívat i jejíma očima. To víš, ona není ani psychiatr, nebo psycholog - to bys tyhle problémy neměl. Možná, že bys s nějakým promluvil mohl, aby tě zbavil toho napětí. Pak bys byl uvolněnější a bude se ti lépe komunikovat. Věř mi, chodit denně domů se staženým žaludkem, co zas bude, jestli tě zas najde zamračenýho a bude z tebe muset páčit každý slovo a nebude vědět,co se děje, jestli něco "neprovedla" ona, nebo jestli máš někoho jinýho a na ni se chceš vykašlat, nebo jestli ti něco schází - a co vlastně, -to je fakt vo nervy.
Tak se jí nediv, že jí občas ujedou. Tohle by nevydržel svatej. Tak vám oběma držím palce...vypadá to nadějně.
červen 18, 2008 12:52
Já nevím, ale paní by už minimálně teď : wendy
měla vědět, co ti přesně je a naučit se s tím zacházet. A vyčítání to zacházení rozhodně není, ovšem jak píše puntík - jsou to nervy. Přeju vám abyste se s tím společně dokázali poprat. Máte na to.
červen 19, 2008 07:27
Ano,měla to vědět Wendy : HP
Měla přesně vědět co Ti je! Bohužel musím konstatovat,že je lepší řešit jeden problém na samém počátku,než tisíc na samém konci.Je to vážně o nervy, poslouchat stále dokola všechno víš a přitom "nevědět",nevědět že dna je schíza a schíza je vlastně dnou! Ona bohužel nevěděla a trápila se a kdo by jí to taky měl říci,když ne Ty,Ty sám!!!!A věř mi ,že by to všechno zvládla i ten "harém" pro tu svoji Lásku nejdražší jí.A pravdou je,že by si zcela jistě zvolila první cestu Svatou trpělivost a sebeobětování,v žádném případě rozchod! Krakonoši:přítel není žádný "parchant" važ svá slova. Jsem taková "osudová přítelkyně",která ho zná lépe než on sebe sám,to je ta láska těch 40 let.
červenec 17, 2008 19:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]